- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maru
aktív tag
válasz sziporka)) #5743 üzenetére
Valószínűleg csak nem találtál még műoldat az IGO. Szabad ég alatt kb 2-5 perc amíg biztos pozíciót fog.
A készülékhez nem melléket IGO használati
Ha így próbálod és mégsem működik akkor más a probléma. -
kikuchiyo
csendes tag
Íme a nem négyszögletes gombos KÉJboard újabb változata:
http://rapidshare.com/files/195717626/Samsung_i900_KEJboardV1.zip.htmlEzen már ékezetek is vannak, ráadásul egy oldalra gyűjtve. Az ékezetes betűk visszavisznek a főoldalra, a számbillentyűk és az írásjelek nem.
Ezenkívül a szabványos billentyűzet összes nemzetközi karaktere is elérhető.
Az ékezetes mód utolsó oldalán kísérleti jelleggel létrehoztam egy szmájli- és hülyejel-gyűjtőlapot. Sajnos nem működik mind, ezért is kérek ötleteket, hogy mi lenne még ide hasznos - esetleg megszólítások, mint "Tisztelt ", "Kedves ", vagy gyakran használt kifejezések, mint "Küldj pénzt!"?
A telepítés ugyanaz, mint eddig, a zipben lévő fájlokat be kell másolni a windows könyvtárba, majd a Samsung_i900.Keyboard.Common.Portrait.Symbols.Map.map fájlt le kell törölni vagy át kell nevezni.
Ez még mindig hangsúlyozottan béta verzió, ezért csak kipróbálásra javaslom, és várom a bug reportokat.
tzatzikiii:
Úgy tudom, akkor villog pirosan a led, ha üzenet érkezett, vagy van nem fogadott hívás.
Ezenkívül a led kéken világít, ha a bluetooth be van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztik,kérdésem lenne. Úgy emléxem a Vito Voice2Go progi is mint normálisan minden másik amikor megnyitom a feladatkezelőt ott virított a futó progik között, most nincs ott.Úgy látom minden megnyitott progi ott van csak ez nincs.Ez valami szörnyű dolog kezdete lehet vagy természetes? SR már volt.Valaki aki használja megmézné nekem?.THX.
Másik kérdésem nem igazán foglalkoztam még a JAVA-s játékokkal, de most megtetszet az omniaHUB-on a SPARTA és feltettem. Ezt hovát telepítí a főmemo-ba? Mert útvonal kérdés nem volt.Hogyan lehet a JAVA-s cuccokat uninstalálni?Néztem az eolalon nem láttam.
Válaszokat köszi.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
vertesy
tag
Most olvasom, hogy megjelent az Omniának egy frissített változata:
[link]
Elképzelhető, hogy ez az a bizonyos új rom-os verzió? Mert akkor tényleg elég sok mindent tettek bele, nem csak optimalizálták. Lesz ebből magyar/szolgáltati rom is, nem tudja valaki? -
KuzinZs
csendes tag
Sziasztok
vacillálok egy Omnia és egy Asus p750 között. Az Asus mellett, hogy van külső GPS csatlakozója és szabványos a kijelző mérete.
Olvastam, hogy az Omniánál van olyan, hogy a PDA-ra irt progik nem futnak a kijelző felbontás miatti inkompatibilitás végett. Tapasztaltatok ilyet? pl. A régi 2006-os IGo megy vele vagy csak egy spec Igo8(ami nem sima PDA-s IGo8)?
A GPS előtt a betű mit jelent? -
Skynet258
veterán
válasz KuzinZs #5756 üzenetére
AGPS leírása (csak kicsit kellett volna keresni ).
Régebbi programok közül van ami nem megy, vagy hibásan, de nagyon sokhoz adnak ki frissítést is. Az oldalamon van néhány program és játék, ami fut, de ennél persze sokkal több van. Szóval ez szerintem ne tartson vissza. Őskövületek nem fognak felmenni, szóval ha ilyen progikkal akarod körbevenni magad, akkor az Omnia felejtős.
Régi IGO asszem nem megy rajta, de ez nem is érdekel, hisz adnak hozzá olyat, ami megyen -
Coop
csendes tag
Megpróbálkozom még1x. Hátha kapok ötleteket. Volt egy kijelző ikonnal kapcsolatos kérdésem:
"A gprs "G" jelzése szokott eltünni, de nem értem miért, helyette egymás alatt ellentétes iránnyal elhelyezkedő 2 db. nyíl jelenik meg, sarkában jobb oldat "x" gondolom nincs adatkapcsolat."
Ez össze-vissza váltakozik. Várom a válaszokat.
-
Coop
csendes tag
válasz Skynet258 #5761 üzenetére
Persze, rendben van. K.... "G" ugrabugrál , majd lelővöm ha nem bírom.
Tegnapi családi ünnepségen az 5mp kamerával kissé beégtem, szabadban, jó fényviszonyok mellett tűrhető képeket csinál. Annyit elvártam volna minőségben mint a K800-tól , de az úgy tűnik magas mérce lesz.
Kb. mennyi idő alatt tölti fel az akkut???
-
tsaby76
aktív tag
válasz a.t.t.i. #5759 üzenetére
Nekem még a gép előtt elszaladó emberkét is viszonylag jól élesítette, az azért nem rossz.Nem tudom mi lehet nálad a gáz.Nem megy az éjszakai mód, vagy vmi hasonló, ami túl nagy záridőt hagy?
Coop:
Nekem kb. a K810i szintjét hozza, kivétel ahol vaku kellene.A régi softtal én is beégtem párszor.[ Szerkesztve ]
-
Coop
csendes tag
Érdeklődnék használ-e vki omniára tokot /I900.eoldal.hu lapon ajánlott termékek közül kristály, szilikon/ ?
Írhatna róla. Köszi!
-
tsaby76
aktív tag
-
Skynet258
veterán
Hiába csináltok bármit a kamerával, a kolléga által említett dologgal (exponálás után elmosódik a kép) nem tudtok mit csinálni. Némelyik szoftveresen el van b*szva (túl erős lágyítást alkalmaz a képen), ilyen a Pannonos rom is. Lehet állítgatni, lehet EXIF-et olvasgatni, semmit sem ér
De ha kicsit visszaolvastatok volna, akkor nem akarnátok egy olyan problémára megoldást találni, amire jelenleg nincs...
Szóval ez van, majd talán az új firm megoldja (ha lesz végre). Addig meg marad a szoftveresen elcseszett kép. -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár java játék omniara ha érdekel valakit
[link]
Soul Of Darkness
Dogz2
Abracadaball
Asphalt4
AssassinsCreed
Block Breaker Deluxe 2Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
GENUINO
tag
Fényképezésnél lehet beállítani az exponálást? Gyorsabbra?
alap vodás romom van
-
eosz
tag
válasz GENUINO #5778 üzenetére
Azt nem lehet, hiszen az Omnia fényképezőgépén nincs zársebesség előválasztási lehetőség. Ugyanakkor egyes programoknak ez a hatása. Pl: "Portré" mód: a lehető legnagyobbra nyitja a rekeszt (ezzel csökkenti a mélységélességet) hatása, hogy adott fényviszonyok között gyorsabb lesz az expozíció. Ilyen a "Sport" mód is, ahol a lehető legnagyobb zársebességre törekszik az automatika. És természetesen az érzékenység emelése is gyorsabb exponálásra serkenti a gépet (mellékhatás a zaj növekedése).
-
Skynet258
veterán
Én értem. A szoftver minőségjavítás miatt lefuttat egy olyan process-t, ami arra hivatott, hogy különböző mérések alapján "rendbehozza" a képet - tehát szoftveres utómunkát végez rajta.
A fenti abból is látszik, hogy amikor beállítja a fókuszt, akkor tű éles minden. Aztán a kész kép még kb. 1 másodpercig ugyanolyan tű éles... amíg rá nem engedi a szoftver az ő csodáját. Na ott el is b*ssza, ahogy kell...
Ilyen képeket sikerült lőnöm az Omniával, hát, semmi extra, eleinte jobbat vártam - aztán beszereztem a képeken is látható Casio EX-F1-et... innentől kezdve nem igazán érdekel, hogy milyen gagyi képeket csinál az Omnia -
polonic
félisten
Üdv!
Megérkezett az expert shield fóliám, elég gyorsan. Úgy, hogy küldtek is e-mailt, hogy ne haragudjak, hogy nem adták fel rögtön a rendelés után a csomagot, mert nem dolgozott senki január 24-28 között.
Még nem raktam föl, mert nem vagyok otthon, de már alig várom, hogy lekerüljön róla ez az IVS. Majd írok tapasztalatokat. -
tsaby76
aktív tag
válasz Skynet258 #5781 üzenetére
A te képeiddel nincs is gond, szerintem egy zsebgép sem tud sokkal jobbat, a minőségibb képekre én is más ezközt használok, mégpedig egy fuji S6500fd-t, de nekem a HI1-el a makrón kívül totálisan használhatatlan hulladék képeket csinált, még közepes fényviszonyoknál is.Most sokkal jobb a helyzet, bár buliban pl még nem volt alkalmam kipróbálni az új rommal, de lehet, ugyanúgy elvérzik mint a HI1.
-
Skynet258
veterán
válasz tsaby76 #5785 üzenetére
Igazából az a bajom vele, hogy amikor kész a kép, látom, hogy szép. 1 másodpercig. Aztán rádobja azt a homály sz*rt Tehát igen, alapvetően jók a képek, de tudom, hogy lehetne még jobb - ez az, ami zavar.
Ha lenne egy kapcsoló, ami kilövi ezt a "képkorrekciót", akkor kinyomnám, és nézném a szép éles képeket. De mivel nincs ilyen, így arra várok, hogy majd a következő firmben helyrerakják a dolgot. -
erdoke
titán
válasz szelepemelo #5784 üzenetére
Ha sikerült átírnod a registry-ben, a híváslistának is máshogy kellene kinéznie.
Soft Reset volt?A legjobb aláírás a héten
-
tsaby76
aktív tag
válasz Skynet258 #5786 üzenetére
Az enyém egy hangyányit "vékonyabb"(jó fénynél gyakorlatilag 0) fátylat pakol a képre, de a lényeg, hogy nem kell szarakodni, hogy tudjak lőni egy nagyjából használható képet, és szinte állandó képminőséget tud produkálni, mert ez eddig nem ment.Ha állítgatni akarok akkor nyakamba kapom a fujit.
[ Szerkesztve ]
-
tsaby76
aktív tag
válasz szelepemelo #5784 üzenetére
Én is átállítottam és minden ok.
-
GENUINO
tag
GB-SOFT_GPRS-UMTS_Tweak_WM6.1_Diamond
ezt feltettem,de hogy blokkolja ez a gprs-t?
+10mb szabad memóriát hogy érhetem el én is?
most csak 10 megám van összesen szabad és nincsmit törölnöm már :S
-
Skynet258
veterán
-
erdoke
titán
válasz szelepemelo #5790 üzenetére
Melyik memóriát nézed? A Storage nem változik, hiszen fizikailag nem távolítasz el semmit (nem is tudnád, a ROM-ban van). A Program memóriából szabadul fel kb. annyi.
A legjobb aláírás a héten
-
kikuchiyo
csendes tag
Elkészült a KÉJboard remélhetőleg végleges változata.
- Hatszögletű gombok a legjobb helykihasználás érdekében
- Javított kiosztás az ékezetes karaktereknél
- Szmájlik egyszerű bevitele az utolsó lapon (matematikusok és C programozók előnyben )
- A záró zárójelek visszavisznek a főoldalra, ahogy az ékezetek és egyes írásjelek is
- Ez a verzió már vállalhatóan néz ki, kerek, szabályos gombokkal-----------------------------------
Más:
Az Omnia hátoldala mennyire bírja a kiképzést? Eddig a gyári fólia volt rajta, de már nem tudom tovább mentegetni, előbb-utóbb lefoszlik róla. Anélkül nem karcolódik?[ Szerkesztve ]
-
Limonade Joe
csendes tag
-
tsaby76
aktív tag
válasz szelepemelo #5790 üzenetére
A 10M memória is felszabadult, de azt ne a storage memonál keresd, hanem a program memonál, ami így nagyon kellemes 60M.
kikuchiyo:
A hátlap igénytelen mint a teve , lassan 2hónapja pergett le róla az ivs, és teljesen karcmentes, pedig nem tartom vattában[ Szerkesztve ]
-
kyru74
aktív tag
válasz Limonade Joe #5797 üzenetére
Szia!
Simán fel kell telepítened és kicsomagolnod és simán megy mindegyik a gépen.Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
Skynet258
veterán
Na végül megvettem ezt autós kihangosítónak, próba is megvolt, tökéletes. Az Omniával szépen együttműködik, hangminőség is szuper, automatikusan összekapcsolódnak, ha a BT be van nyomva. 16k volt, de megérte Eddig összesen 25.000.- pénzbe volt, hogy kényelmesen tudjam használni a cuccot a kocsiban. Ehh
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs