- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
slayerenkala
tag
válasz radicspeter1 #37768 üzenetére
sarcasm?
-
bok92
addikt
Galnet bácsi azt üzente,hogy nem kell sokat várni, és lesz miui v4...
-
slayerenkala
tag
válasz dbalazs123 #37792 üzenetére
Na akkor nem csak egyedül vagyok, senki se hiszi el, hogy ez egy jol sikerült kiadás, én mondjuk nempróbáltam tuningolni, de nekem is akkukímélő, ha nem használom a képernyőt talán jobban is mint ami előtte volt gb.
Nem tudom mi az a deep idle állapot, nekem gyári kernel van, de megnéztem nekem a smartassv2 van beállítva min100 és max 1000mhz-en és ugrál rendesen a két érték között. -
r.zozoka
aktív tag
üdv újab kérdésem van! :S
feltettem a jvu romot arra az ajánlott kernelt, de felmerült egy probléma és egy kérdés1: ( probléma) : hiába dugom rá a gépre a telót nem érzékeli, vagyis hát mint töltáést felvesz, de mint háttértárat nem! (a beállításokban az usb menüt ráállítottam a háttértárra!!!)
2: (kérdés) a rom telepítési útmutatóban láttam hogy a phone apk befagy és ez nem meglepő ezért tettek oda kettő féle megoldást
"Nem új jelenség a phone process lefagyása hívás után ezért ezt a javítást mindenképpen alkalmazzátok: link phone fc fix (a kibontott 7z fileból odex azaz gyári romon lévőknek a phone.odex-et kell felülírni root explorerrel a system/app-ban. Deodexed romnál pedig csak a phone.apk-t!)"
szal ezzel most mit kell kezdenem?
-
GrooveHero
addikt
#37795-re vki esetleg?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
( V )
veterán
válasz tysonn198810 #37800 üzenetére
színkezelés (Voodoo és CM color) és scheduler szerin is van 2: CFS és BFS
én a CFS / Voodoo-t használtam anno
(#37804) r.zozoka
win driverek frissek ( [link] )? az utóbbi időben elszaporodtak ezek a nem érzékelések (nálam az akksi ki / akksi be restart megoldja ezt általában), alap esetben nem kellene ilyet csinálnia.
a phone fc ha jelentkezik akkor vagy a patch-et tudod feltenni külön deodex avagy odex szerint (az alap/gyári az odex) vagy egyszerűen ráflashelsz egy másik modemet pl a JVO-t. de ha nem jön elő akkor nem kell bolygatni - nálam nem szokott.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Thief
aktív tag
Mégsem jó... Volt deep sleepben a telefon, kemény majdnem 6 percet a 2 óra asztalon heverésből. Valami nagyon nem jó. Nem tudna valaki segíteni? A thumbnaileket és a music fx-et töröltem.
-
bodoraudio
aktív tag
Aki ics romban gondolkodik annak kötelező darab
http://www.androidiani.com/forum/modding-samsung-galaxy-s/114158-ics-rom-tsunamics-1-6-aokp_milestone-4-android-4-0-3-a.html -
lsebestyen
addikt
Bluelighting-ra érdemes lecserélni akkor az aokp romot?
-
Weeman1
veterán
-
MPeter87
őstag
válasz lsebestyen #37814 üzenetére
Igen!
-
Thief
aktív tag
Egyébként akinek nem úgy merül a blue lighningja, mint egy villám, annak igen nagy szerencséje van. Ha xda-n megnézitek a topicját, már legalább 3 oldala CSAK erről van szó. Mindenkinek merül, mint a villám. Volt, akinek 2 óra alatt leesett 50%-ra. Az enyém még jól is bírta ezek szerint, mert kb 5 óra alatt esett 40%-ra. Igaz eközben az ég egy élő világon semmit sem csináltam telefonon.
-
zippofcy
senior tag
Ice Cream Sandwichből van már jól működő verzió? Vagy várjak még a cserével?
Mert most az ezer éves Stupy féle Froyo van a telómon, ext4-es lagfixxel. De mióta felraktam vmi hívásszűrő firewall proggit néha szórakozik a hívás rész. (hiába uninstalláltam).
( De főleg Vibert meg Facechat-et használok szóval annyira nem gáz )[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
bok92
addikt
Ma este jön a GALNETMIUI V4!!
-
Vic61
senior tag
-
borsodika
őstag
Dark Knight romnál nektek is ha gondolkozik a telefon pld zeneváltásnál megjelenik a képernyő egész területén 1 piros keret ami vibrál?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Thief
aktív tag
Na én végeztem a blue lighningal. Se egy működő téma, android os bug, media bug... Megyek át elitev6-ra. Ott minden második hozzászólás dícséri az akksiidőt és hogy nincs meg a média bug, nem pedig az, hogy egy fos az akkuidő és tele van buggal. Így el sem tudok indulni töltő nélkül a melóhelyre, ahol elég sokat használom a telefont, mert 3 óra alatt lemerülne. Fasza kis rom...
-
Thief
aktív tag
A media processem megy állandóan, de már töröltem nem egyszer az android data-ból, az apkkat is töröltem, a wipe dalvik, a sima cache és a fix permissions is megvolt nem egyszer. A bluelighning fórumán volt egy leírás, akiknek hasonló problémája van, azt is megcsináltam. Azt írja, várjak, míg el nem tűnik az android.media.processem. Már várok 50 perce lassan, de nem tűnik el. Feladom. Nem annyira jó ez a rom, hogy idegeskedjek rajta.
-
slayerenkala
tag
válasz tysonn198810 #37828 üzenetére
Az a lényeg, hogy jvu-n legyél és cfrootos kerneled legyen, nekem is ext4em volt és nemkapcsoltam ki, csak cwm-ből feltelepítettem a zip-et, persze a wipe-ok után.
-
( V )
veterán
Humble Pakk - Indie játékok akár 1$ -ért, de ha többet fizetsz mint az átlag (jelenleg 5.94$) akkor plusz játéko(ka)t is kapsz. eddig Steam-re használtam, de most már androidos (ami egyben steames is) játékok is vannak! bármennyiszer letölthető (= nincs DRM), több platformon is játszható!
-
Thief
aktív tag
Közben váltottam elite v6-ra. Első benyomás: SOKKAL gyorsabb a blue lightningnál. Második benyomás: ez tényleg durván sokkal gyorsabb... a harmadik pedig, hogy elmegy szépen deep sleepbe a telefon.
1 óra múlva fent van az új galnetmiui. Annak is lehet, hogy adok egy esélyt, ha ez az elitev6 nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
ExtremeClock
aktív tag
Sziasztok
Ugyebár a telenor 1+1év garit ad az sgs-re. 2010novemberben vettem egyet. 2011nov-ben járt le az első év. Kijelzőm szépen beégett. Ha beviszem pl a westedbe a samsungba akkor cserélik? Vagy a 2. év csak ilyen vakítás?
-
slayerenkala
tag
válasz ExtremeClock #37839 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az első év teljes körű a második év pedig, csak szoftveres garancia, tehát a te esetedben nem hiszem, hogy érne valamit.
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz slayerenkala #37840 üzenetére
Többiek esetleg?
-
( V )
veterán
válasz ExtremeClock #37839 üzenetére
megerősítem - elvileg csak az első évben tudsz ilyen problémát garanciálisan orvosolni sajna, de egy próbát megér hátha...
azért nevetséges ami nálunk garancia szolgáltatás címen: 1 év egy 100K-s készülékre (amiben jópár gyártási hiba van btw) aztán csókolom. egy haverom a statesban másfél év után brickelt egy telót és gond nélkül kicserélték. jó tudom az a másik véglet de azért akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
smekone
tag
Szisztok skacok már egyszer írtam hogy segítség kellene mert a telefonomat nem érzékeli a számitógép mint háttértár és az odin se ismeri fel csak azt írja ki a windows hogy ismeretlen eszköz driver fent van legfrisseb de sajnos a telefonon se tudok semmit se csinálni mert nem bootol be mindig újraindúl de viszont a download mód bejön de sajnos mivel nem ismeri fel a windows nem tudok vele mit kezdeni:S Kérlek segítsetek előre is megköszönöm!!!
-
Bavid
senior tag
válasz ExtremeClock #37843 üzenetére
Írjál már majd légyszíves, hogy mivolt, érdekelne engem is, hasonló cipőben járok.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz ExtremeClock #37845 üzenetére
ja aki olyasmire dobja ki a pénzét az meg is érdemli
-
logarithm
őstag
Elérhető a galnet v4 !!!
Milyen kernelt dobjak alá? Kernel cleaner van hozzá?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest