Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
dancsuri
veterán
A feladatkezelő Ram törlése is válltozott (nincs a 2 szint)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
sagit
veterán
Kiváncsi lesek a 2.3.2. üzemidejére, jelenleg JS5 van fent a Telón voodo kernerel és az első hszben lévő wifi ill. Midem driverel. Ez így elég príma
Pár mai adat: 4,5 órája húztam le a telót, 1,5 órát ment a kijelző és a wifi (kijelző 50%on) és az aksi 68% on áll... elvileg akkor 4,5 óra netet bír ami derék szerintem!
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
No, lenne egy-két kérdésem!
Jelenleg a DOC konyhás JPY 8.1.1 WIPE ROM van fent a telefonon. Nagyjából elégedett vagyok vele, de mivel nagyon dicséritek a JS5-öt, nagyon piszkálja a gondolatomat, hogy felrakom.
Első kérdésem: Érdemes-e váltani, nyújt-e annyival többet, hogy érdemes legyen? Csak mert aléggé belaktam már a JPY-t.
Második: Mivel tudnám úgy lementeni a dolgokat, hogy szinte egy az egyben vissza tudjam pakolni? Komplett backup? Egyáltalán létezik-e ilyen, hogy mindent mentek?Egyelőre ennyi! Előre is köszi!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
sagit
veterán
válasz kutkut #37108 üzenetére
Főzöttet még nem próbáltam csak samfrimware-est. Tegnap olvastam hogy a 2.3.2 ből készül doc féle, lehet kipróbálom. Am ezeken a főzött romokon milyen ui van? Csak mert megszoktam a "tácsvízt"
Ui:sm lesz/van már 2.3 alá?
[ Szerkesztve ]
-
-
sagit
veterán
válasz berczy03 #37113 üzenetére
Amit én mentettem vele: smsek,képek,videók, progik és játékok. Szinte mindenem megmaradt vele, kezelni sem nehhéz
Kutkut: azért ma kipróbálom a sima 2.3.2-t csak legyen vége ennek a fránya hálózatok órának xD
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
Nem a wifi viszi el a teló energiáját, (JZSPE + SM + SM tweakekkel) nálam a wifi csak 4-8%
Ha nem jáccanám/nyomkodnám szét az esti TVzés közben a telót 2 napot is elmenne folyamatos wifi mellett is! A legtöbbet a kijelző viszi el, nálam ez estére 95-97% ra felmegy Így nem is éli meg a másnapot!
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
sagit
veterán
-
pasionales
tag
-
nggabi
félisten
a gingeres böngészőt felrakta már valaki 2.2.1-re? megy?
"szenyor dzsíííí"
-
kutkut
addikt
Az nem baj, ha 50%-os akkuval Odinozok? Azt gondolom, hogy nem fog lemerülni, de nincs hatással az akku további életére? Azaz onnantó nem az lesz neki a 100%?
nggabi: Én próbáltam, de nekem nem ment. (doc)
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
dancsuri
veterán
Ugy nézem itt már minden alkalmazást bezár a "vissza" gomb
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
btomek
tag
Akkor mivel érdemes lementeni a névjegyeket, teljes romcsere előtt?
-
sagit
veterán
néztétek?
-
Zolesz007
őstag
válasz btomek #37128 üzenetére
Gmail fiókkal
- A telefonodból mentsd ki (menü/exportálás) PC re a névjegyeket vcf vagy csv formátumban
- Ezt beolvastatod a Google fiókba PC-n (címtárban/további lehetőségek/importálás)
- készüléken bepipáljuk az automatikus frissítést, a névjegyzékben pedig csak a gmail fiók névjegyeit rakjuk láthatóra(névjegyzék/menü/egyéb/megjelenítési beállítások)Innentől soha többé nem kell KIES-el meg névjegy backupokkal szórakozni.
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
cskaroly82
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt már róla szó, de nem tudom egyértelműen, hogy ez most hiba, vagy ez ilyen. Léci minnél többen írjátok már meg, hogy nektek is előfordul-e ez ritkán:
Nektek is csinál olyat hogy NÉHA elfelejt a megjegyzett wifi ponthoz csatlakozni? Csak akkor látja meg ha bemegyek a vezeték nélküli beállításokba, vagy ki-be kapcsolom a wifit. Ritkán fordul elő...
Gyárilag független, 2.2 vel vettem gyárilag.Nagyon köszi...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Zolesz007 #37131 üzenetére
+1
(#37126) dancsuri:
(#37132) cskaroly82
Sztem normális, valamikor az ájfón se látja meg a PC se...
ez csak valami informatikai anomália(#37129) sagitlinkelték ma már, de nemrég kerestem ilyet és akkor rászántam volna magam. De örülök hogy lett
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Andie
őstag
Tetszenek ezek a jó kis live háttérképek. Tudtok valami oldalt, ahol meg lehet szerezni őket?
Apropó, itt egy jó kis gyüjtemény free, letölthető apk-kból.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
muveszur
addikt
válasz kutkut #37114 üzenetére
Szerintem sehogy sem készül se az speedmod kernel, se a voodoo kernel...
Kell hozzá a 2.3-as gyári kernel forráskódja, ami nélkül elég nehéz lenne a 2.3-as kernelbe integrálni a különböző jóságokat...
Persze tuti, hogy lesz 2.2.1-es alapú kernelek tovább moddolása néhány frissítéssel, de a tutira addig kell várni, amíg a Samsung elérhetővé nem teszi a forráskódot.
Így volt ez 2.2.1-nél is.Andie:
Amit linkeltél, az ingyenes. Egyszerűen le tudod tölteni a Marketből...Pötyögd be a "com.anifree.anipet.aquarium.ad"-t, vagy olvasd le a Qr kódot.[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
Erről valaki?
I9000XWJV1 ## 512.PIT Version 2.3.2 2011 FebruaryXiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
muveszur
addikt
Amúgy megembereltem magam arra, hogy leírjam a következő kis szösszenetet:
Először is:
Másodszor pedig: A Samsung mondta, hogy márciusban lesz Gingerbread, és ma elseje van, és már van béta... Ez nem vall a Samsungra...A FroYo-ra meddig vártunk?
Sőt, már két éve van Samsung telefonom, előtte i8910 HD volt, de ott is csak ment az ígérgetés, hónapos csúszásokkal...Na de most mi van?
Csak ezt tudom mondani:[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz dancsuri #37147 üzenetére
Bocs.
Csak rákerestem a verzióra de nem túl sok hozzászólást láttam a témában azért bátorkodtam rákérdezni.
Akkor visszább kezdem az olvasgatást.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
Aktív témák
- Android szakmai topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest