Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Fotó egy telefonról, ami a Redmi K80 lehet
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz fixedgear #36246 üzenetére
Én is azt használok, de nem lehet vele lock screent állítani. Mondjad lépésről lépésre neked hol van olyan. Amúgy biztos azért laggol, mert az appdrawer is laggosabb lesz ha áttetsző a háttere.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
legenda
válasz s.Oliv3r #36248 üzenetére
a gyári nyers firmware verziók között is van 324-es és 304-es is, azért írtam, hogy verziója válogatja!
adott szolgáltatós firmware verziótól, szerintem szinte minden újabb verziós rom jobb és gyorsabb! nekem például jelenleg a legújabb js5 van fent - a magyarított csc verziós -, és elégedett vagyok vele!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
GáborG
tag
Megfött a ROM
Egész jó, de nekem hiányzik a feloldásból ami volt Darky-ban az alap androidos unlock amikor csak elhuzod, és elentétesen pedig némitható, ezt fel lehet tenni külön is? vagy ha nem mit kell feltenni a Doc-ban hogy benne legyen ez a funkció is?GáborG
-
absr
csendes tag
Vegre van normalisan mukodo NFS Shift.
-
muveszur
addikt
Szokott valaki olvasni ekönyveket a telefonon? Hasznos lenne számomra egy magyar epub lelőhely, ha tud valaki ilysmit, nyugodtan megoszthatja velem
-
allein
addikt
Youtube-ra probálok felmenni Mobil-Internet vagy Wifi által de valami nincs rendben : There was a problem with the network [400].Mi lehet a probléma?
-
KKevin
tag
válasz GáborG #36269 üzenetére
Nem értem, hogy érted azt, hogy egymás mellett nincs meg a kettő, sose raktam fel Darkyt.
Én ilyet használok, a kék verziót: [link] ez az alap akku kijelző, plusz rajta a számok.
De a topicban még keresgélhetsz, mert van több fajta kör alakú is.
Jah és a JS3 verziók jók a JS5-höz is. -
dancsuri
veterán
válasz allein #36270 üzenetére
400-as hibakód (Hibás kérelem)
A szerver képtelen volt értelmezni a kérelem (a kért oldal megjelenítésének) szintaxisát. (A számítástehcnikában egy programozási nyelv szintaxisa azt a szabályrendszert jelenti, amely meghatározza, hogy az adott nyelvben hogyan lehet az egyes nyelvi elemeket, utasításokat létrehozni.)költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
allein
addikt
Valaki aki ért hozzá Várom a tanácsokat
-
legenda
válasz kutkut #36277 üzenetére
azonos js5 verzió, a sf oldalon lévő két változat között is csak annyi a különbség, hogy ahol három állomány van, ott a pda kapott boot állomány, hogy mehessen a re-partition!
a linkelt verzióban nincs boot állomány, előtte mehet fel valamelyik három állományos 2.2.1 verzió re-partition kipipálással, majd rá ez a js5 pda verzió, re-partition és pit nélkül! a két firmware között, és a js5 után is kell a teljes reset, és nem lesz gond!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
sztrogoff19
tag
Ha valakit érdekel
Morituri Te Salutant
-
legenda
válasz kutkut #36287 üzenetére
attól is függ, hogy jelenleg milyen a pc, illetve attól is, hogy a felhúzandó firmware verziók tartalamzzák-e a szükséges csc...stb állományt, mert amennyiben nem, úgy önkényesen módosul!
így tudod ellenőrizni, hogy milyen product code variánsok állnak rendelkezésre, és módosítani is; *#272*imei# (az imei helyére a telcsid imei azonosítója kell) - a pc módosítása = teljes reset![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kakumix
senior tag
válasz muveszur #36268 üzenetére
epub lelőhelyet nem tudok, de a saját gyűjteményemet a Calibre nevű programmal szoktam epub-ra konvertálni.
Beppe91: Azt találtam, hogy lehet hogy nincs bekapcsolva a kernelben ehhez a driver. Nálam sem működik, bár én csak a CatLog nevű programot nézegettem korábban, de ezzel a Doc ROM-mal (és SM kernellel) csak a gond van mióta feltettem és ez a funkció sem működik.
Hétvégén már tényleg rászánok egy pár órát és kipróbálok pár újabb ROM-ot, ha nem jó egyik sem, megy vissza a kb. egy hónapja lecserélt Darky 7.Legyen szép napod!
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #36295 üzenetére
Köszi. Én amúgy miután felraktam a 9.1.4-et (wipe-osat, ez az első nem gyári rom), utána nem wipe-oltam... Lehet, hogy ezért akad be néha? (sm kernellel - ezt már többször is cseréltem)
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
sztrogoff19
tag
válasz HUTCHDB #36297 üzenetére
Srácok,
lenne egy olyan kérdésem, hogy van nékem egy Telenor feltöltőkártyás mobilnetem (a PC-be dugható stcik-es fajta), meg lehet-e oldani azt, hogy a telefon onnan kapja a netet ?
Természetesen úgy, hogy a számítógépbe van dugva a mobilnet, én meg úgymond WiFin kapom attól a netet a telefonra.
HUTCHDB
az e-könyv lelőhely engem is érdekelne Pár dokumentumot már epubosítottam, de jó lenne, ha "csak úgy" konvertálás nélkül is szert tehetnék e-könyvekre.
Morituri Te Salutant
-
Bilux
veterán
Márcisban jön a mézeskalácsunk!!!
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Crypto Trade
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással