Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz vitezlejszlo #37435 üzenetére
A hibas pixel a kijelzo balkozepso oldalan van kozepmagassagban. Sajnos eleg lathato helyen, megnezem hova szol a gari aztan proba cseresznye alapon hatha cserelik
-
muveszur
addikt
válasz JJ hunter #37434 üzenetére
Várjál egy kicsit...
Darky 9.02-d van fenn neked...Tehát van voodoo kerneled...A voodoo kernelben meg van a Clockworkmod Recovery...Ha voodoos darky-t teszel fel, akkor nem szükséges a lagfix letiltása...Bár én letiltanám a belsősd/voodoo/disable lagfix mappák létrehozásával...
-
muveszur
addikt
válasz DeSanto #37447 üzenetére
Szia!
Gondolom JPU-t tettél fel, az nem kommunikál a Kiessel...De megoldható egyszerűen, csak keresni kell...[link] Rögtön az első találat...
Ha pedig háttértárolóként akarod a telefon csatlakoztatni, akkor:
Beállítások--->Alkalmazások--->Fejlesztés---->USB hibakeresés: Pipa
Rádug a gépre, redőny lehúz, USB csatlakoztatása.arn:
"mikor varhato belole hivatalos verzio (2.3.2)?"
Még várhatsz rá, mert a JV1 még igen bétaverziós... Én március vége- áprilisra tenném a véglegest...[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
válasz muveszur #37452 üzenetére
jaja, voodoo kernel van fent. rom update-nél eddig mindig kikapcsoltam a lagfixet a recoveryben egyedül az nem tiszta, h akkor micsináljak ezzel a jpy<=>js5 dologgal tegyem sdre a romot, és cwm-ból tegyem, ahogy a darky update van? utánanéztem itt a fórumban, és vsz, h a speedmod kernellel tenném fel ezt a 9.3t
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
berczy03
aktív tag
Nyu, megint lenne kérdésem!
GPS segítségnek mit ajánlotok?
Olvastam itt mindenfélét, GPS Booster, GPS Aids, stb., de nem tudom melyiket lenne érdemes használni.
Tapasztalatok?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Dj Sügi
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tippje, hogy honnan tudnék Galaxy S-re jó áron, normális kijelzővédő fóliát venni, és fekete színű mesh tokot? (Galaxy felirattal vagy anélkül)
Előre is kösz![ Szerkesztve ]
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
muveszur
addikt
válasz Dj Sügi #37458 üzenetére
Én tuti, hogy az ebay-ről rendelnék mesh tokot és fóliát is...
Samsung i9000 mesh case
Vagy ha igényes tokot szeretnél, akkor Pdair.comElvileg ingyenes a szállítás is.Egyébként nekem van egy fehér mesh case-m, de nem használom...Telefon tok nélkül a jó...
[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
a pdair-es alu tokról van valakinek élménye?
gondolkodok rajta, de nem vagyok benne biztos, hogy normálisan néz ki és jól használható
tud valaki valamit?
köszi -
papesz1978
csendes tag
Sziasztok!
Elöször is kezdő vagyok. Frissitettem a SGS 2.2 Telenor sw-vel. De nem jó fagy. Hogyan tudnám lecserélni? A 3 gombos megoldás nem mükszik. Kérlek segitsetek!! Leirás vagy valami kellene.Lapoztam a furumon de a leirások nekem nem tiszták. Lehetne alaposabban?
Elörre is köszönöm a segitséget.papesz78
-
Halfer
tag
Üdv! A telefon vásárlása után úgy gondoltam, hogy egyből 2.2-t szeretnék használni, de olvastam néhány hibáját/tudnivalót. Érdemes váltanom egyből? Persze látom nálatok már a Gingerbreadezés megy nagyon, de én először 2.2-t szeretnék ha ajánlatos váltani rá.
Amiket olvastam:
"Hálózatfüggő, vagy függetlenített készülékek esetében nem működik a SIM kártya"
Tehát csak gyárilag független telónál működik Froyo? (XEH? XEU?)
"Telepítés után többször is érdemes (és több módon) hard resetelni, hogy eltűnjön a lagolás"
Milyen szinten értsem ezt a lagot?
"Készülék gyorsabban merül"
Érezhetően gyorsabban?
"videoljeátszásnál csak mkv fájlok esetében lesz a fekete igazi fekete"
Más videófájlok esetén gondolom nem mélyfekete lesz a szín, de zavaró? 2.1-ben ez jó volt?Köszönöm előre is a választ!
-
gps76
őstag
Fóliát érdemes rakni rá? Karmolódik ez a nagyon kemény üveg?
-
Jadro
veterán
Előfordulhat. Nem lesz csupa karc ugyan, de egy kis karc is nagyon bosszantó tud lenni. Pláne hogy az üveg egyben van a kijelzővel, így gyakorlatilag nem cserélhető külön. Mennyivel olcsóbb egy fólia mondjuk az ebay-ről. Én mindenképpen ajánlok rá fóliát.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
muveszur
addikt
válasz papesz1978 #37463 üzenetére
Szia!
Először is csináld meg, hogy legyen 3 gombos recoveryd...Segítség
Meg olvasd el az első hozzászólást, és az alapján frisssítsd a telefont...Halfer:
Én a helyedben 2.2.1-t tennék fel, mégpedig egy JS5 romot...Előtte, utána factory reset, wipe cache és belső sd formázása annak érdekében, hogy tökéletesen tiszta legyen a rendszer!
2.2.1-nél már szinte nincs is lag, lagfix kernellel lehet javítani rajta, de sokak szerint ez nem szükséges, anélkül is lagmentes. Lagfix-szel és tweakekkel csak tovább lehet gyorsítani a telefonod...Függő telefonokon is működik a FroYo, ettől nem kell félni...A videós dologtól sem.
gps76:
"Fóliát érdemes rakni rá? Karmolódik ez a nagyon kemény üveg?"
Én szeptember óta használom a telefont fólia nélkül, tökéletesen karcmentes még most is. Az más kérdés, hogy a hátulja rohadt csúnya lett, de nem azt kell nézni...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz papesz1978 #37463 üzenetére
ha lépésről lépésre le van valami írva...attól hogy kell alaposabban?
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Valaki feltette rakjtam és DE2JAY-en kívül a lagfixkernelt? Nekem egy éjszaka alatt csinált egy szerény 100%-0% váltást.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
btomek
tag
Légyszi-légyszi!
Mehet a Darky 9.3, gyári T-Mobilos 2.1-re ROMConfigurator nélkül?
Már minden cuccom megvan az új ROM felrakásához, csak egy bátorító igen-re vagy nem-re lenne szükségem a fenti kérdésre.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
I9000XENI9000XWJS5 könyvtárban (Samfirmare) oldalról leszedett könyvtárban van 3 file. Az ami odinba PDA alá tallózható lenne nem "PDA" szerepel hanem "all". Ez másnál is így van (volt)? Nem jelent gondot?
-
SzlobiG
félisten
Imént tettem fel JS5+Darky 9.3 és igencsak gyorsabb gördülékenyebb mint az előző JS3+9.2-es Darky. Voodoo kernellel használom lagfixel.
Ameddig kijön a rendes 2.3 addig maradok ezen nagyon tetszik most.
-
gps76
őstag
Értem. Akkor "beruházok" egy fóliára,biztos ami biztos alapon.
-
Beppe91
aktív tag
Nah felteszem újra a kérdést, nem tudja valaki, hogy ez a tv kikapcsos effekt csak2.3on müködik vagy 2.2re is fel lehet tenni? Esetleg ha igen hol találom meg? Keresgéltem de nem találtam sehol.
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
DeathAdder
veterán
Hali.
A 2.3.2-es frissítésről itt lehet informálódni?[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz DeathAdder #37485 üzenetére
ez attól függ mennyi időd van olvasgatni...
az elmúlt pár nap szinte csak erről szólt... -
pChriss
tag
válasz DeathAdder #37485 üzenetére
Itt Itt.
Innen szedheted le (I9000XWJV1) 512.es PIT kell hozza.
Mivel elegge kezdeti , ugymond Beta allapotban van az itt olvasottak alapjan nem ajanlanam, max annyira h nezegetni mit tud.
Egyebb dolgokkal kapcsolatban, root, screenoff & etc majd segitenek a kolegak, kerdezz batranIgen, szerintem is... "P10 ds "
-
berczy03
aktív tag
#37456-re senki?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
muveszur
addikt
válasz papesz1978 #37482 üzenetére
Én feltennék egy 3 fájlos JS5-t 512-es PIT-tel, majd ha nem tetszik annyira, akkor egy 9.6.6.-os JS5 Doc rom speedmod kernellel meg ZSJPE modemmel...
-
Halfer
tag
Üdv! Kicsit bekavart nekem a T szolgáltató, hogy levitte a telefon árát, így elgondolkoztam, hogy tőlük vegyem.
Nem igazán tudtak a műszaki kollégák sem választ adni arra, hogy pontosan mikben korlátoz engem a szolgáltató. Nektek van tapasztalatotok? Pl. Galaxy3 tudja a LiveWallpapert, de rootolni kellett hozzá. SGS ha jól tudom alapból tudja hivatalos funkcióként, szolgáltató sem fogja korlátozni ezt? Esetleg ha valakinek T-s GS-e van, mondja meg legyen szíves.
Későbbiekben szeretnék különböző romokat tenni rá, azokat is megtehetem majd korlátozás nélkül?
Valaki tud még valami olyanról, amitől elesek akkor, ha nem gyárilag független készüléket veszek?
Köszönöm előre is.
-
dancsuri
veterán
-
pChriss
tag
válasz Halfer #37492 üzenetére
Egyik szolgaltato se korlatozza az androidot mint rendszert, se a droidos telefonokat.
Elteresek az alapcsomag felszereltsegeben lehetnek max, de sgs.nel ez sem.Romokat barmikor feltehetsz ra, csak garivesztessel jarhat, de asszem ez levan írva az elso hozzaszolasban
A gyari es a fuggetlen romok annyiban ternek el egymastol h egy-ket gyari app van a szolgaltatoi telefonon. Masik negatívum meg annyi h a szolgaltati romok mindig honapokkal kesobb jonnek mint a gyari romok. Erre megolds a fozott rom, ami ugye garivesztessel jarhat.
Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest