Hirdetés
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
tariattila
veterán
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #36348 üzenetére
Az első lépés a feltöltés?
Azaz, fel a doc, majd wipe batt stats? Egyből recoveryből?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
twine
veterán
válasz tariattila #36351 üzenetére
bazz...nem birok frissiteni a forumozás miatt A Gps Aids téma meg egész nap a bögyömben volt,,mert sokan írták hogy ilyen jó lett meg 100 holdat látnak egyből.... Ezért kellet most már ezt kiírni magamból......
-
tariattila
veterán
válasz kutkut #36352 üzenetére
ha fullratöltve romolsz akkor nem kell a bat statot törölni! ez a lényeg...
akkor kell majd utólag ha nem 100%-on romolsz...twine: igazad is van! ... én még az ősidőkben egyszer egy XDA-s gps fixet felraktam amitől persze semmivel sem lett jobb...na azóta az ilyeneket kerülöm...
a pozíciófogással soha sem volt bajom...pedig semmilyen szervert és egyebeket nem írogatok át... minden gyári értéken ...és mégis pikk-pakk jeletfog...
nekem a navigáció közben csinálja már az állatságokat... és ott is szigorúan akkor amikor fontos lenne, hogy jól adja az irányt... amikor csak megyek ismert úton akkor jól műxik a dög[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz tariattila #36354 üzenetére
kicsit össze vagyok zavarodva.....olyanom van hogy "wipe data/factory reset"
"wipe cache partition", és "wipe dalvik cache"......értelem szerűen az elsőhöz nem nyúlok...a partition az nem tiszta,,hogy mi,,,,de Wipe Data cache-em nincs sehol..az létezik?Nincs reboot recovery
wipe dalvik cache
wipe batery stats
report error
key test
partition sd card
fix premissions[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz tariattila #36351 üzenetére
Látod, ennyire becsülnek... de az LG tegnap keresett meg, hogy adnának tesztkészülékeket, meg nyomkodjam a 2X-et... legalább ők szeretnek.
-
-
kutkut
addikt
-
twine
veterán
válasz tariattila #36361 üzenetére
basszus....Fix premissions az mit csinál? véletlenül rányomtam....ez az utolsó kérdés,, többet nem nyaggatlak,,,köszönöm az eddigi türelmedet is
-
Skynet258
veterán
válasz tariattila #36361 üzenetére
Nem mondok én nekik semmit, felkapom az asztalról, aztán szaladok haza.
-
Andie
őstag
válasz tariattila #36358 üzenetére
Ja!! Aszittem valahol az alap eszközöknél.
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
twine
veterán
válasz tariattila #36365 üzenetére
google ment vadul ezt találtam hirtelen:
Fix Permissions - a file system hozzáféréseit javítja (force close-ok esetén használandó)
egyébként igen..kiirta hogy fixing premissions....done!
Ami rendben is van...de kikapcsolni már nem tudom,,hiába ütök rá mégegyszer -
tariattila
veterán
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #36338 üzenetére
Ez milyen érv, hogy nem FC-zik? Nekem semmi sem FC-zik speedmoddal se...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
twine
veterán
válasz tariattila #36369 üzenetére
Kezdek kicsit megijedni: "email alkalmazás váratlanul leállt ez az első tapasztalat...a másik pedig hogy kikapcsolásnál "üvöltött" a telefon pedig eredetlieg ki volt véve a kikpacs hang....
Na mindegy most rátolom a "bejáratott" r64 orange témát....aztán átnézem buktam e valami adatomatMost jut eszembe mit gugliztam ki az előbb :
"Fix Permissions - a file system hozzáféréseit javítja (force close-ok esetén használandó)" erre mi fogad? "email váratlanul leállt"[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Rengeteg postot olvastam végig és sokat segítettek az ügyben, hogy miért nem érdemes megvenni a készüléket olyan üzletekből, ahol egyből látni, hogy nincs rajta az áfa. Ugye erről ment ez a telefonoros utólag függetlenített thread. Mit javasoltok, hol érdemes most megvennem és milyen ár a reális érte, ha nem akarok úgy járni mint az, aki XXL-től vette? Nagyon örülnék valamilyen üzlet nevének tanácsként. T-s vagyok, de úgy érzem náluk bőven többe fájna akármilyen módon veszem meg. Köszönöm előre is.
-
Andie
őstag
-
f1alonso
aktív tag
Hello! Új telót tervezek venni kinéztem a galaxy s-t meg a htc desire-t szerintetek?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz f1alonso #36376 üzenetére
Specifikáció alapján az sgs sokkal jobb, de ha működés közben látnád őket egymás mellett, gyári állapotban, akkor lehet, hogy a desiret választanád. Döntsd el te, hogy neked melyik tetszik jobban, de ha nem akarod állandóan a telefont hekkelni, hogy zökkenőmentesen működjön akkor a desiret ajánlom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
twine
veterán
válasz Oppenheimer #36375 üzenetére
Koszi..mostanra a sgstools-al sikerul megoldanom a email kliens problemat!letoltotte es felrakta a stock klienst es fajan mukodik....olyan fajan hogy verszemet kaptam es felrakattam vele a galaxy tab klienset meg jobban is tetszik az most nezegetm a keszulekt...ugy tunik minden popec...bar semmilyen formqban nem tunik jobbnqk mint a js3 volt kb pont ugyanaz sebessegben...es mindenben...egy dolgot rontottam el.. Hogy kockasodo bongeszot foztem bele remeltem ez a js5-ben mar elmult....
-
-
Andie
őstag
válasz tariattila #36125 üzenetére
Baszki, ez tényleg 1%-ot fogyasztott repcsi-módban ma éjszaka! (23.00-7.00). Tök jó ez az autó-repülőmód!
Igy már 48 órája megy a kis SGS, és 33%-on van az akksi!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #36375 üzenetére
buktad az egy sgs-t
a no wipe tokeletes... persze nem datkyrol docra
azt hogy nem fc-zik a tegrak azt azert irtam mert kerdeztek... mivel már én is visszaáltam speedmodra... szimpibb
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #36354 üzenetére
ismét GPS
Attila!
próbáltad már a navigon select nevű programot?
én már a létező szinte összes programot ( sygic, copilot, IGO may way, Motonav, ndrive ) kipróbáltam már az SGS-en, de ez az egyedüli ami nem ugrál, nem forog, nem téved......és szerintem téged is a célba juttatna
szerintem egy próbát megér.
(ráadásul tudtommal "donlk" is ezt használja)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
fixedgear
tag
nem megy a 3g/edge-m
-tegnap előfizettem az 500mbos netcsomagra(telenor), jött sms az aktiválásról
-innenbeírtam mindent
-apndroid pro -> semmi
-quick settings -> semmi (no APN configured) nemtudom bekapcsolni
MI LEHET A BAJ? wipeoltam meg davlik meg ilyenek a beállítások előtt
és volt valami beállítás az elején hogy connect onlyhogy wifi (volt ott olyan is hogy wifi&3g)
VALAMI MEOLDÁS VAN ERRE?LG Optimus 2X P990
-
ForRedGlory
félisten
Droidszurkolók oldalára feltettem életem első szoftverét az SPB-t
-
aTom_DJ
tag
-
ForRedGlory
félisten
-
gubacsino
aktív tag
Ok köszöntem a felhomályosítást. Nekem aztán, tök mindegy "mitől megy a villamos"
Kipróbáltam sok mindent. De a GPS AIDS az első ilyen progi aminek tényleg van érdemi/látványos/kézfogható/hasznos hatása a szeszélyes SGS GPSére. (nálam!) Ezért gondoltam hogy talán másnak is hasznos lesz ez az info. Aki hasonló cipőben jár.Közben használtam egy rövid szakaszon, és megint villámgyorsan talált jelet. Nekem sokat jelent hogy 5-10perce úton vagyok, vagy a kapuban várok az "isteni jelre"
A hosszú jelfogás nálam teljesen használhatatlanná tette. Annyi idő alatt már meg lehetett nézni OFF LINE is merre kell induljak.
Ez számomra pont olyan, mintha lenne egy 55'ös plazmám, a 35nm es nappalimban....
távirányító nélkül.Amúgy kafa az aláírásod
Zuzu menj elől... ... nem baj ha leesel, én megúszom... whaouuuuu![ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Több fórumon is olvastam a froyo 2.2.1 frissítés elkészítsét. Valaki legyen kedves nekem pü-ben elküldeni egy leírást, mert elbizonytalanodtam annyi féle képpen van leírva. Root a telefonon már megvolt recovery és donw. mód OK, most 2.2. van rajta telenoros. EF mappa mentve. Köszi
-
nggabi
félisten
azért annyira ne zavarjon ez az aids ha éjszakára kikapcsolod reggelre megint sz@r már 2x kipróbáltam.
viszont ha egyszer már fog jelet utána bitang
nem tudja valaki mi az az "LTO adat élettartama"? lejár? nem vágom... ezt tölti le a hu.pool.ntp.org-ról amitől jobb lesz és ki is írja h mennyi az életkora. de ezt kéne frissíteni mielőtt használnád a gpst? most frissítettem szobában 0db műhód tegnap 7 volt lockolva
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest