Hirdetés
- iPhone topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz keIdor #35599 üzenetére
Googli lehet multi, de legalább nyílt forráskód ... Android ...
A többinél meg a kötöttség, hogy a saját szarjukat egyed.Keldor papa:
Folyamatos szinkron napközben.
Gmail, Faszbúk Chat, MSN.
Excel és pdf kezelés - küldés bluuun stb.
Net: internetes oldalak gyors böngészése.
Gps ha kell időnként.
Foto szinkronizáció és időnkénti fotózás.
- ezt az android tudja megfelelően jelen pillanatban számomra és az SGS(Rendszergazda, marketinges, adminisztrátor ... stb. melókat csinálok egyszerre )
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
davidsz
senior tag
válasz keIdor #35605 üzenetére
"Azon kívül alkalmas" - ilyen nincs. Mert vagy alkalmas mindent együttvéve, vagy nem.
- ha a blúúút leveszem, akkor meg minek fizessek 100e többet "ugyan azért"???Barátom mondta az SGS-emre: "Nem cserélünk?" - (iphonos mellesleg)
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Megvadulok... 3napig prímán müködött a GPS, alig dobálta el magát.... erre ma megent nem talált holdat, eldobálta magát, 100meket tévesztett.... Újraindítottam, megnéztem hátha telepítettem vmit, de semmi. Megent szar.
Viszont a jelenlegi K13+romkitchenes rommal ezen felül kb mindennel megvagyok elégedve. Gyors, nincsenek random closeok akuban pedig aktív használattal is 100% fixen megvan az egy nap. Az autós töltőt azért még nem veszem ki a kocsiból.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #35598 üzenetére
Mit ittal? Osszesen eddig azt az egy hszt irtam, amire valaszoltal ebben a topicban
-
zozyk
addikt
Kernel:Super Optimized Kernel 4_7_8 STABLE [02-20]
SetCPU val toltam 1300 ig.
Valahol olvastam feszemelős programot is,vagy azt csak "haluztam"?
Még keresgélek.
-
davidsz
senior tag
válasz keIdor #35610 üzenetére
Dolgozni kell neki is a telefon.
Az SGS Gps-e eddig hibátlanul teljesített. Szóval "szerencsém" van vele.Pedig mondhatom hogy úgy kezdtem, hogy visszavittem a telefont 2 nap után ... utáltam akkor még. ... aztán itt olvasgatva megoldottam azokat a dolgokat, amivel személyre szabhattam a telefont.
Nekem "mindegy lenne" a márka, ha lehet vele dolgozni. Sajna ez jelenleg a Samu. Így ezt tudom most a legjobbnak értékelni.
-
sagit
veterán
válasz ForRedGlory #35608 üzenetére
kész is
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Bavid
senior tag
válasz keIdor #35599 üzenetére
Amúgy ez kicsit igaz. Legalábbis i4-el szemben, tényleg van egy kicsi laggszerűség, vagy inkább mintha kevés lenne a framerate az animációkban, i4en inkább van olyan érzésem, hogy az történik amit tényleg csinálok (pl. netezéskor is kicsit később reagál az sgs, meg az összes androidos, így önmagában nem veszed észre, de ha egyszerre használod mind a 2t, akkor igen.) Félreértés ne essék, sgst tartom jelenleg a legjobb telefonnak (számomra, az itthon elérhetők közül), az iphone rabságával nehezen élnék együtt. Néha poénos mit összeszenvednek (pl. nincs nálad az iphone kábele, hogy raksz fel egy zenét a telefonodra egy pcről? Mert sgs-nél ha nem találsz egytelen szabványos kábelt se, max memóriakártyát kiveszed és arra másolod)
-
zozyk
addikt
Ezt nézte már valaki?
DamianGTO Ultimate kernel (Release Candidate) **2011-02-22** -
joey04
titán
válasz tariattila #35598 üzenetére
az ilyen: [link]
-
sagit
veterán
-
keIdor
titán
Erről van szó.
Ő nagyon jól leírja ezt a jelenséget. (nem láttam még olyan romot meg kernelt ami ezt eltüntetné, és tényleg megvan minden Androidon, tehát annak a hibája)
Én is azt nézem, hogy SGS használtan 70-80k, iPhone 4 140-150k, tehát nem rossz bolt az SGS, viszont akár tetszik akár nem az iOS/WP7 más érzés.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #35616 üzenetére
Ja lehet, telefonrol irtam a Nugati ternel, nem volt kedvem lapozgatni
-
joey04
titán
válasz tariattila #35620 üzenetére
pm
-
davidsz
senior tag
válasz keIdor #35621 üzenetére
Erre mondom én azt, hogy nekem dolgozni kell a telefon, és nem csillivillizni...
Ez a rész nekem fel sem tűnik a többihez képest.Lehet hogy egy telefonteszt nem egyenlő a "munkára foghatósággal".
Azt nézik egyesek, hogy "alma"??? Erre mondom nem: melós telefon. Ez az idehuzom odatolom most 20 rongy volt ... MUNKAESZKÖZ!!!
Aki "a nem lagolért" az almáért jósokat fizet, az csak az csillivillire fizeti a többletet.
[ Szerkesztve ]
-
-
zozyk
addikt
1 napja azon szenvedek,mi ez az akadás a menüben,de rájöttem.
Nincs fenn a tegrak kernel...
Ha elötte nem láttam volna az mit tud,nem zavarna,de így...(mindjárt kipróbálom ezt a DamianGTO kernelt.)
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz keIdor #35621 üzenetére
Én már csak abban reménykedem, hogy a Google tesz valamit ez ellen. Talán az Ice Cream... abban már benne lesz a hardveres gyorsítás mint a Honeycombban. De ahogy láttam a videókat az sem nevezhető túl smoothnak. Nem tudom lesz-e valaha olyan gyors az SGS-em mint egy 3GS vagy egy i4.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
dancsuri
veterán
válasz keIdor #35605 üzenetére
Nyugodjatok már le, Most a hardver vagy a szoftver miatt jobb-e egyik mint a másik? mert ha a szoftverröl van szó jobb ha minél elöbb megtudjátok a nagy hírt, a Nokia következő csucstelóján már Android lesz, és ugyanez vár az Aple készülékeire is (hogy melyik rendszer az életképesebb azt egyszerüen az eladott darabszámbol lehet lemérni. nos ezt a listát nem a Szifon vezeti és már nem is a Simbian)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
keIdor
titán
válasz Oppenheimer #35628 üzenetére
Klikk. Bár ugye Tab 10.1 még nem végleges.
dancsuri: Nyugodt vagyok. Amúgy Android van már 30k-ért, azért vezet az. Kenyérpirítón meg hajszárítón nincs még máson igen.
zozyk: Nem lesz Android Nokia. WP7 Nokia lesz.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zolesz007
őstag
válasz keIdor #35626 üzenetére
Lehet Framerate van az android rendszerben! 24 fps és aki öreg, vagy rossz látású (mint pl Tariati, FRG, vagy én) annak nincs mikrolag, aki meg fiatal erőtől duzzadó és sasszemű (mint pl te vagy a kedves látogató joey20) azoknak meg élvezhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
dancsuri
veterán
válasz keIdor #35631 üzenetére
Bocs tényleg WindowsPhone7 lesz rajt de a lényegen nem válltoztat, az elvakult nokiások szempontjábol mindegy, és aple is váltani fog mert ahogy az "alap" felhasználó egyre jobban ért a progikhoz rájön hogy a szifon már nem képes az igényeit kiszolgálni
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
zozyk
addikt
1300 volt az utolsó stabil freki.
1400 on még lefutottak a tesztek,és utána fagyott ki...
Túl hamar emeltem rajta szerintem,vagy kéne neki egy kis kakaó.Még agyalok,most a DamianGTO kernel izgat...
(#35643) tariattila
Üzemidőre sosem hajtok,a teljesítmény jobban izgat.
Konnektor vagy USB mindenhol van.[ Szerkesztve ]
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Trémobilos telefonomat be szeretném vinni a helyi Samsung szervizbe, szoftver frissítésre. Közölték, hogy mentsem le róla, amit akarok, mert minden el fog veszni.
Eredeti 2.1 van rajta, nincs sem rootolva, sem egyéb módon bizgurálva. Viszont jó pár progi, navigáció, egyéb van már telepítve.
Ez a problémám. Utána néztem egy - két backup programnak, és amik minden appot és azok beállításait lementik, azok rootolt telefont igényelnek.
Tudtok olyan progit Ti, ami rootolás nélkül is lementene mindent? Nem értek ezekhez a dolgokhoz, és nem szeretnék téglát csinálni a telefonomból!
Köszönöm a segítséget! -
Zolesz007
őstag
válasz keIdor #35634 üzenetére
Hidd el megvizsgáltam. Nekem Ipod 4G-n is volt lagg. (egy technikai analfabéta ismerősömnek segítettem jailbreak-elni...) SGS-en is van néha egy negyed másodperc gondolkodás. (mondjuk HD videók scrollozásánál a galériában) A sima menü scroll-ba pedig nem látok egyszerűen különbséget (igaz iOS tud pár jó effektet). Ez tényleg lehet, hogy szem kérdése is...
De mondjuk ha olyan sebességű lenne mint mondjuk Az Omnia 1 én akkor se használnék IOS-t meg WP7-et se. Túl sok a korlát és egyiknek se tetszik az UI-ja.
Fold 5
-
HUTCHDB
nagyúr
barátomnak 3gs-e volt. eladta, majd amerikából vett egy captivate-t, ami ugye galaxy s.
olyan szinten belehullott az új telefonjába, hogy naponta hív fel, és köszöni meg, hogy ajánlottam neki.
azt mondja nem lehet egy lapon említeni a két készüléket.
én hiszek neki!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Felraktam doc 9.1.4-re no wipe-al doc 9.6.6-ot. telefon névjegye,build számához viszont most csak annyit ir hogy Froyo. előtte irta hogy Doc 9.1.4. ez hiba vagy ebben a romban már csak ennyi infót mutatna?
Quadrant szerint az alap doc 1140 pontot ért el,ez megfelelő?Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Bavid
senior tag
válasz Oppenheimer #35632 üzenetére
Igen, szerintem az lehet a fő probléma, hogy az android nem ilyen hardwareekre lett írva, hanem jóval gyengébbekre, úgy lettek az animációk az egész UI megírva, egy gyengébb gépen is viszonylag jól fusson, és hiába van az sgsben 1ghzes proci, ezt a rendszer semennyire nem tudja kihasználni, ugyanazok az animációk futnak mint a 600 mhzes gépeknél, és tényleg ez az android legnagyobb baja, hogy rengeteg a különböző hardware és e miatt egyiken se képes a maximumot nyújtani, ezért jobb ebben az ios, vagy akár a wp7. Viszont, a szabadság érzése is nagyon jó, ebben meg az Android az ami magasan többet nyújt.
herrká: van pl. a titanium backup, ám 2.1-ről 2.2re való frissítést után ha visszateszed a programokat könnyne okozhatnak galibát sajnos.
HUTCHDB: I4ről volt szó, 3gs más kérdés, azt "smoothság"ban simán veri az sgs (próbáljátok ki az angry birds-öt a kettőn, 3gs sokkal kevésbér érzékeny)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest