Aktív témák
-
-
zseko
veterán
válasz Rotate #21499 üzenetére
Megtaláltam, ott van a letölthető progi a sok kis kocka alatt ( QRCode ) Elsőre kicsit káosz a működése, de sikerült rájönni. Viszont még mindig 04.06. a hivatalos magyar független rom, semmi LPW meg LPX meg ilyenek. Azokat hogy találom meg vele?
(#21501) pzstm: Innen tölthető
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Van arra is, ingyenes és fizetős verziója is, de én az ingyenesnek nem láttam értelmét, rá se jöttem teljesen hogy mit akar, az asztalit egyszerűbb használni, és tényleg marha gyorsan jön le a rom, 1MB-al ugyan nem, de 600KB fölött az biztos. 10 perc alatt leszedte.
HR24.hu
-
plejik
addikt
Melyik ICS romot ajánlanátok? Ami Stabil gyors ..stb..stb ?? :
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
zack
nagyúr
Szerintem jól néz ki a török ezzel sosem volt baja, de Gb-n nagyon sokat szívtam vele, nem volt megbízható. Azóta nem használtam.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
futor
aktív tag
olyan ez mint a MARS csoki, amig eszed, azt hiszed feldob, lényeg, hogy kipróbáld...lesz erről is tapasztalatod...majd 2 nap mulva jön egy csúcs dolog, amit ismét kipróbálunk
ja, emlitsem már meg, az Apexot telenyomta egy rakás oldalpörgetéses dologgal...a GO-nak voltak hasonló dolgai, de ez most lepipál minden idáig látottat.
[ Szerkesztve ]
-
Shummo
senior tag
ICShez nem csinálnak bootscreeneket? A wanam nagyon idegesit.
+Wanam v11.9 el van egy olyan problémám, hogy mikor a tárcsázóba beütök egy számot. befagy a gépem, és kiírja, hogy a névjegyzék leállt. Más nem tapasztalt ilyet. Gyakorlatilag nem tudok hívni vele
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
szép estét mindenkinek, most néztem, hogy a criscelo v11 ben a névjegyzékben oldalt minden betüt jelez, ( nem ugy van felülröl lefelé h ABC.FGHI.LMNO stb stb ) hanem ABCDEFGHIJK..... ehhez elég a system appból kiszedni a contacts.apk-t és kicserélni a system/app-ban a wanamlite 11.9 es contact.apk-ját vagy kell még mellé a contact provider.apk is a criscelobol ?
[ Szerkesztve ]
-
Muffi
aktív tag
Szísztok!
Lenne egy kérdésem....
Az hogy lesedtem az elöbb az SGS 3 ícon csomagjáát és hát azt rászeretném rakní az S 2-ömre...na szóval van egy csomo íkonom de nem tudom h hogyan lehet megváltoztatní az íkonokat? jah és ugy h alap téma van szóval semmí nova vagy go launcher stb...Előre ís köszí a választ!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Sanci789
aktív tag
D4 rom stabil, megbízható?
-
őstag
Nem tudod csak egyesével lecserélni azt is csak akkor ha nem gyári launchered van.
Honnan szedted le? Kérhetek egy linket? Köszi!
szerk.: közben megtaláltam
#21513: Stabil meg minden, de pont ami a lényege ( tablet mode ) használhatatlan, mert akármilyen DPI-t állítassz be használhatatlanul kicsik a betűk.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Muffi
aktív tag
válasz Richard #21514 üzenetére
Tessék ítt van! : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662717
öhm háát akkor csk launcherrel lehet..:S ígazán semmílyen launchert nem találtam amí nagyon tetszett volna..RíCHard te melyík Launchert használod??
:S valakí kérlek segítsen h megtaláltam az SGS 3 féle témát ís csak nekem nem működík...:S de sztem én vok a bééna xD meg nem tudom pontosan h kell felrakní...szóval ha valakít érdekel az írjon prív-ben kérlek és akkor segítsen!! köszí!!Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
-
zack
nagyúr
Tök jó, hogy elégedett vagy, de azért 30p után ne vonjunk már le messzemenő következtetéseket. Általában 1 ROM-ot más van hogy 1-2 hónapig is használ ha elégedett vele. Ahhoz hogy egy romról kiderüljön milyen legalább 3x teljes feltöltés kell, hogy tudjuk hogy gazdálkodik az aksival. Sokszor az FC és az instabilitás sem azonnal jelentkezik.
Jól felhergeled a népet, majd te angolosan távozol reggel a török romról, a többiek meg majd a saját bőrükön megtapasztalják hosszú távon.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
khorvat
senior tag
Beállítás-Telefon névjegy- Állapot -- Sorozatszám
Az itt található sorozatszám kell a +2 hónap garanciát adó samsung termékregisztrációhoz?
Mert én azt hiszem az akksi alatt egy teljesen más számsort gondoltam ennek és azt adtam meg, vki csinált ilyen reget mostanság? -
veterán
-
pzstm
titán
-
futor
aktív tag
látod mit irtam az aláirásban *napi* tehát ez egy napi alak akit ki, hogy értelmez.
- egyik haverom akivel naponta dumcsizunk a fejleményekről, neki is S2-je van a boltban vett alap GB-rom-mal és tökéletessen meg van vele elégedve. Én meg egy *napi* alak vagyok, aki a mának él és örül.
- Hosszú távon...??? talán nem fognak egy ROM mellett hónapokat eltölteni,mikor ez a teló egy csúcs és pörgetni kell rajta a lehetőségeket...remélem észrevetted, hogy a Criskeló újjitott, na..ő sem alszik
v11.1 - [link][ Szerkesztve ]
-
Endless
aktív tag
Melyik az az app amivel a melegedést lehet mérni?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Muffi
aktív tag
naa feltettem egy launchert... maradtam a Go launchernél... háát SG 3-as féle témát raktam rá... maradjunk annyíban h elmegy.. de többet vártam tőle..khm.. na szóval egy csomo íkont leszedtem... ezek 1 mappában vannak az SD-men... és még míndíg nem tudom h hogyan tom azokat felhasznální és beállítaní mert a go launcheres íkonok elég gatyík... probáltam h a go launcher mappába az ícon nevű mappába bemásolní az "uj" íkonokat mappástúl és a nélkül de nem megy.. szal nem tudom kíválasztaní azt amít én szeretnék..:S
csak a síma alapot ajánja fel meg ezt az SG3 félét... Segítsen valakí!KÖszí!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
pestibenji
senior tag
válasz Sanci789 #21513 üzenetére
Ajánlom ezt a videót róla, 10:08-nál dobtam egy hátast amikor a CPUspy megmutatta, hogy 61%ban 1200on pörgött a proci, és csak a beállításokban mászkált
Bár még nem próbáltam, a helyedben hagynám a romot, mert ilyen optimalizációval fél napot sem bír ki egy töltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
...pörgetni kell rajta a lehetőségeket...
a búgócsigát kell pörgetni.. teljesen hidegen hagy, hogy Criscelo vagy a MIUI vagy bárki mennyire pörög, és egy héten hányszor teszi máshová a vesszőt a romjában, nekem stabil készülék kell nem csícsás és percrekész romos, a Spicával kiromoltam magam kedvemre. A KK5 tökéletes rom volt nekem, az bizony megvolt hónapokig, ha nem jött volna az ICS akkor lehet még most sem váltottam volna. Csak bíztam benne hogy a kamerát megoldották benne, de nem. Majd ha kijön a 4.0.4 második adagja akkor váltok megint, tököm se fog szórakozni pár naponta belakni a telefont.Uff!
HR24.hu
-
zseko
veterán
-
plejik
addikt
válasz pestibenji #21535 üzenetére
Ezt holnap meglesem.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
F-ECT$
titán
-
C.Brigante
veterán
már annyi új rom van, h megint bőség zavara van....
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
futor
aktív tag
válasz C.Brigante #21543 üzenetére
..most akkor bird ki, hogy nem is akarod megpróbálni valamelyiket
-
zack
nagyúr
válasz pestibenji #21540 üzenetére
Nálam 12% 19h18p készenlét, 4h30p kijelzővel, 13p hanghívás.
GPS is volt 30p, de ez csalóka, mert lekapcsolt kijelzővel (futás, Endomondo Pro). Persze NoLED van.Ja. Nekem nem kellett kapcsolgatnom a WiFi-t.
(#21532) futor
Ne viccelj. Semmi gond. Mindenkinek más a fontos.
Kell ide egy "búgócsiga", mert ha nem lenne akkor hiányozna.
Így tuti egy ROM-ról sem maradunk le.(#21538) F-ECT$
Nekem is gyün, de igen lassan. A hülyeség ragadós...Ő is kezdi amit Wanam? 11.1, 11.2...stb. Ahelyett, hogy kiadná új alapokra a V12-öt.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
pestibenji
senior tag
válasz pestibenji #21548 üzenetére
Első észrevétel: Siyah kernellel sokkal smoothabbak voltak az animációk
szerk: a böngésző is sokkal lassabb.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz pestibenji #21548 üzenetére
Normál aksit használok.
Elmondom sokadszorra. Nálam a Siyah kerneles ROM eddig max. 1 hétig bírta ki FC, és egyéb anomália nélkül. Utána varázsütésre mindegyik megkergült.
Lehet a CF Root lassabb, bár én ezt azért kétlem, hogy te egyből látod a különbséget kernel és kernel között. De ha van is különbség, a CF Root legalább stabil, és sosem volt még vele stabilitási gondom.
Én Opera Mobile-t használok, és nekem ez éppen elég gyors, ahogy az animációk is folyékonyak. Nem tudom te mit látsz jobbnak a Siyah-ban, amikor a folyékonyabbnál nincs még folyékonyabb.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Synology NAS
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest