Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nézzétek már meg ezt a JKay Settings-et... Természetesen megvettem. Belépésnél azt írja:
Compatible JKay Deluxe framework not found!
Please install Deluxe framework
Press about-Deluxe Settings for more informationBemegyek a Deluxe Settings-be és ezt látom:
Deluxe Settings Version 14.0
Framework version ?
System UI version ?
Ext version ?
Android.Policy version ?Ezt egyszerűen nem hiszem el.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
őstag
Gondolom nem tetted fel cwm-ből a romhoz megfelelő frameworkot. Ha jól emlékszem a 11.9-es wanamra akarod tenni ami LPF. ITT tudod letölteni.
Szerk.: A Deluxe settings az csak egy app amivel lehetőséged nyílik a feltelepített frameworkot testre szabni. A Deluxe settings nélkül egy fix konfigurációt kapsz ami egy demoval ér fel.
#21408: az milyen verzio? LPD framework Nem tudom Criskelo mennyire nyúlt bele a rom frameworkbe de ha jól emlékszem abban alapból középen van az óra meg ilyenek. Nem tudom mennyire fog működni a dolog. Ja és persze egyelőre gyári redőnyöd lesz gyári samu ikonokkal mert az ikonpakkok/témák még csak most készülnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
válasz Richard #21407 üzenetére
ThX!
Csinálok előtte egy CWM mentést. Ki tudja mi lesz a gyönyörűséges újonnan belakott rendszeremből. Az óra jól emlékszel, középen van. Tehát akkor az egyedi Wifi ikont térerő ikont és aksi ikont eleve bukom ha felteszem a framework-öt?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
F-ECT$
titán
De hogy? Túl sok mindent szinkronizálsz, vagy zenét/rádiót is hallgatsz? Esetleg gyenge a 3g jel? Facebook app?
Az első romokkal még 2011 nyarán (KE, KF), és alap akksival is megvolt a 2-2.5 óra, azóta meg már a 3-4 óra eléggé alapnak mondható egy reggeltől - estig tartó időszakban.
Én most tartok pl 19 óra, 2ó 33p kijelző, van még 46%, pedig volt ebben játék, hallgattam róla zenét, rádiót, és a youtube is ment kijelző nélkül egy picit. (Criskelo V10, 2Ah)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Bagoly81 #21415 üzenetére
Ha nem wifin vagy, akkor 3g-n?
Kicsit sokat van ébren a telód akkor, amikor nincs bekapcsolva a képernyő, ezt valami app okozhatja.
Ha leteszed mondjuk 6-8órára a telefont úgy, hogy nem nyúlsz hozzá, akkor kb mennyit merül óránként? (Nálam wifin 1% alatt van ez az érték, gyanítom nálad 2-3%.)
Dive ever, work never.
-
pestibenji
senior tag
-
F-ECT$
titán
-
zack
nagyúr
válasz pestibenji #21419 üzenetére
Miért nem ejtitek ezt a Siyah-ot? Nem értem. Nekem is 1% a fogyasztás, de lehet hogy kevesebb, pedig gyári aksim van. Criskelo V10 + CF Root kernel.
Mit tud a Siyah amit a CF nem? Ok, BLN-t nem tud, de ott van helyette a NoLED. Minden másban instabilabb és többet fogyaszt, pedig ez már a 26. verzió ICS óta.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz C.Brigante #21422 üzenetére
Igaz. De ez fontos ilyen üzemidő és fogyasztás mellett? Szerintem nem.
Egyelőre 1,4-1,6Ghz-re sincs értelme felhúzni. Majd ha kelleni fog, addigra mindenkinek 4 magos lesz a jelenlegi tulajok közül.Más:
Deadly Chambers HD 3€-ról 0.99€ lett leakciózva. Jó játék? Érdemes?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pestibenji
senior tag
Azért nem ejtem, mert csak wifivel fogyaszt többet semmi mással próbálj 1 órát netezni !Dolphin HD!-val úgy, hogy 10%ot csökken a töltöttséged, siyahal tényleg ilyen, ma reggel mértem (és nem 100%ról indultam ), cf rootal kb 14%-ot esik. Inkább kapcsolgatom ki-be a wifit és az adatkapcsolatot, ha ilyen jó akkuidőt lehet elérni így
Nekem amúgy nem kell se BLN se a costum bootanim se semmi, csak a fogyasztása miatt használom a siyahot.Amúgy viccen kívül, légyszi teszteld már le, hogy 1 óra folyamatos netezés dolhpin hd-val mennyit eszik cf root kernellel. Ha közel azonos a siyah-hoz akkor lehet átváltok. Csatolnék screent az eredményemhez, de a foxhound v2ből ki van szedve a screenshot sajnos. Majd egyszer rendes fényképezőgéppel lekapok 1 órás böngészős akkueredményt
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz pestibenji #21424 üzenetére
Érdekes amit írsz. Jelenleg szinte mindenkinél a használati idő sokszorosa a készenléti. Nálad is. Tehát ha készenlétiben jobb a fogyasztás elvileg nyerned kell vele időt egy feltöltési ciklus alatt. Ha pedig használat közben jobb akkor meg buknod kellene, hiszen kevesebbet használod, mint amennyit készenlétben van.
(#21425) C.Brigante
Tudom. De minek piszkálni, ha gyárilag is jó? Simán elmegy 1-1,5 napot alapon is.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #21425 üzenetére
az nem növelés akar lenni?
-
zseko
veterán
válasz F-ECT$ #21414 üzenetére
Is-is-is. Bár hogy mi a túl sok.. FB, Viber, Drive, Dropbox, Gmail, Gtalk, SMS Backup+, hogy a Plumer az sync-el-e azt nem tudom. Stock romot használok, legtöbb gyári -nekem feleslegesnek vélt- cucc fagyasztva, plusz az automatikus indulások is meg vannak nyirbálva. Egyébként pár napja írtam be, hogy nálam a BetterBattery-ben az FB a 8. helyen van a wakelock-nál, 48mp-el. Ma pl. kb 2 órát biztosan hallgattam rádiót, és mp3-at is vagy 15-30 perc között. Meg OperaMinit használtam párszor, 10-10 perc körüli időkre.
A KK5 az nagyon jó rom volt azt hiszem KL1 modemmel, az hozta a ~0.4% per óra értéket.
HR24.hu
-
pestibenji
senior tag
Nem hiszem, hogy értem amit írtál, ha pedig mégis akkor nem értem a miértjét.
Csak wifivel szar a készenléti ideje a siyahnak, de pont ezt mondom, hogy én ki-be kapcsolgatom a wifit meg az adatkapcsolatot is. Így készenlétben 2,5 óránként merül 1%ot. (Ha wifi be van kapcsolva akkor szinte állandóan kernel wakelock van, ezért olyan fos az akkuidő wifivel (ez az összes eddigi siyah ics kernelben így volt).)
Akárhogy számolom ez összességében jobb üzemidő, minthogy cf roottal wifi on (vagy akár off) végig és úgy használom, ezért nem értem amit írtál. Nyilván ha nekem fontos lenne az állandó szinkron illetve az állandó wifi kapcsolat akkor nem siyah kernelt használnék, de így 2-3 napig is elmegy a teló egy töltéssel.
Tehát hangsúlyozom mégegyszer: készenléti időben CSAK akkor gyenge a siyah ha a wifi BE van kapcsolva! -
zack
nagyúr
Fent van a Framework és a JKay. Már így is nagyon jó, témák nélkül is.
(#21429) pestibenji
Ok. Akkor a Profile Scheduler+ a te programod. Az ingyenes jóval kevesebbet tud, de ki tudod próbálni.
Kirakod widgetben a progit, és csak kiválasztod a megfelelőt. Tudod időzíteni is. Baromi komoly és igényes cucc.[ Szerkesztve ]
-
dns86
tag
Sziasztok!
Lenne valaki olyan kedves hogy linkelne egy legutolsó stock romot?
Csak mindenkit kérnék hogy ne hotfile és társai legyen.
Előre is köszönöm.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
dns86
tag
Még egy kérdés aki a legutolsó wanamot használja:
1: nem teszi ki zárképernyőre az időjárást,
2: ha be van kapcsolva a lockscreen hang, másnál is olyan mint a régi PC speaker hang?
Vki vmi megoldás?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
Szelley
senior tag
Üdv! Rendeltem tokot, sajna a jelenlegi már bemondta az unalmast Használ esetleg valaki ilyen tokot? Ha megjön asszem a nyár folyamán beruházok még egy 2Ah-s akksira is!
-
pestibenji
senior tag
Na ma reggel nyomtam megint egy órás netezős/játszós tesztet.
96%-ról indultam, fél órát neteztem wifivel, majd fél óra játék a Basketball nevű játékkal. 86%ra csökkent az aksi, szóval pontosan 10%. Érdekes amúgy, hogy az akkuhasználat listán meg se jelent se a Dolphin se a Basketball, csak 3 dolog van rajta: kijelző 63%, Cella készenlétben 24%, Telefon készenlétben 14%, igen ez így 101%, de tényleg ezt írja
Majd este dobok fel fényképeket hozzá. -
futor
aktív tag
válasz F-ECT$ #21441 üzenetére
..beillesztették működőképessen : a háttárképeket, TouchwizUX-1.5.1-4x5, meg amit a Criskeló standard bevált programjait szokott használni.
Nagyon simán megy benne minden. A kamerázás zoomolás is meglepően éles képet ad. Szépen folyik benne minden ....pár óra kinozás után még elválik -
Szelley
senior tag
Felraktam wanam 11.9-ét...kíváncsi vagyok milyen 10.9-cel meglettem volna vizsgaidőszak végéig, de most akadt egy kis szabadidőm és fellöktem, hátha olyan vagy jobb is akár
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest