Aktív témák
-
zseko
veterán
-
pzstm
titán
[ROM][CWM][XXLPG Android 4.0.3] Odexed & Deodexed Stock
Gondolom jön lassan wanamlite 12.0 vagy tudomisén
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wisdome
tag
Ha valaki tud ilyet kis hazánkban akkor kérem értesítsen! Vagy ha netán kedvet kapott a vételhez, mindjárt rendelhetne 2-t..
Nekem nagyon bejön(#21853) pzstm
dejó én meg most akartam feltenni a 11.9-et..[ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
válasz C.Brigante #21849 üzenetére
Már kicsit untam az ICS livewallpapert! Köszi
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Annyit tudtam kipróbálni, hogy eddig nekem az wifi SSID-je az nem volt rejtve, és úgy csatlakozott hozzá a telefon. Most próbaként elrejtettem az SSID-t, és bekapcsolva a wifi-t minden gond nélkül megtette a csatlakozást most is. LPW lengyel van fent. Még annyi, hogy WEP védelem, és MAC cím szűrés van, de ez szerintem nem lényeges.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Arween
senior tag
válasz kiskacz #21835 üzenetére
szia!
hát már nem tudom mi lehetett a gond,de a kies elindulása nagyban hozzájárult szerintem a féltégla állapothoz Vakszerencse volt,hogy próbaképp feltettem az old booatloader-t ,és az megoldotta a dolgot.Utána már minden ment ahogy kell,jó tanulónap volt öregedtem pár évet...
Viszont én nem vagyok elájulva a telefon gyorsaságától ha nettezés közben rányomom a képernyőzárat,feloldáskor hosszú másodpercekig sötét a képernyő és csak a középső gomb lenyomásával tudok képet kapni,viszont így meg kilép a böngészésből.De más alkalommal is tétova a telefon.Szeretnék rátenni valami használható főzött rom-ot (remélem azt nem bakom el) Melyiket ajánljátok?
-
sheep
addikt
hello
szeretném rootolni a telefonomat, de sajnos olyan sok irformáció van az xda oldalon, hogy nagyon nehéz kiválogatni azt ami nekem kell
phone: xxlps
pda: xwlp7
csc: xlphesetleg tudna adni valaki egy linket ahol le van írva a rootolás menete? (angol is jó)
ezt találtam de nem tudom hogy aktuális-e még:
[link]köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
MuKi^
csendes tag
Sziasztok! Feltettem a MIUI 2.6.1-es romot, ami eddig szuperül is működik kivéve a gmail widgetet. A telefon jelzi notificationben, hogy jött levél viszont mind a gmail-es, mind pedig a sima email widget csak akkor frissül, ha megnyitom magát az alkalmazást.
Van tippetek mi lehet a gond?
-
HUTCHDB
nagyúr
a sinc jól van beállítva?
a mail beállításoknál van olyan lehetőség, hogy egyszer értesítsen, vagy minden új érkezőről.
ezt állítsd át úgy, hogy minden újról kérsz értesítést." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Arween
senior tag
az 1hsz-ban le van írva a root-menete nem nehéz(bár én elbaktam ) vagy itt is megtalálod:root
Neked pont az a cf-root kell mint nekem ha visszakeresed a múlthét szombat-vasárnapi bejegyzéseket ott linkelték nekem!Rotate értem de nekem nem jön vissza a kép csak ha a home gombot nyomom
esetleg Te milyen főzött rom-ot ajánlanál?ami szebb is jobb is gyorsabb is?[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, eladó S2-t keresek, független vagy telenor függő érdekelne...
-
Arween
senior tag
válasz Rotate #21875 üzenetére
ezt próbáltam feltuszkolni 1 hete csak nem jóra
Lehet meglesem akkor ami neked van DE előtte láma kérdés:nekem ugye megvan a cf-root csak az LPS-re ,most erre ha felteszem az LPW-rom-ot ahhoz is kell cf-root (rom-nak megfelelő)?Vagy megmarad a root mint a W-nél?Adatok megmaradnak vagy elvesznek? -
sheep
addikt
válasz Arween #21873 üzenetére
sajnos ott már egyik link sem él, hiába jelentkezek be a fórumba...
at 1hsz-ben pedig annyi van hogy töltsem le a nekem megfelelő kernelt, csak ez az hogy nem tudom melyik a nekem megfelelő
most a phone verziót kell nézni (xxlps) vagy a pda-t (xwlp7)?
odint és usb drivereket leszedtem...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Rotate
veterán
válasz Arween #21877 üzenetére
XXLPW a rootot meg már elvileg leszedted hozzá múltkor, Odinozás és Kiesezés után a root eltűnik, szóval utána ájra kell rootolni, azzal a kernellel ami az új romhoz való. esetedben, ha felraktad ezt a romot, az LPW-s CF root kell majd neked..
egy fájlos Odinos frissítésnél maradnak az adataid, de mivel eleve az a gond, hogy a telefon lassú, én ajánlok előtte egy factory resetet... a belső SD-t sem árthat lepucolni... bár így több lesz vele a munkád...
-
Arween
senior tag
megkerestem neked LPS-hez ez a cf-root kell:cf-root
Rotate
nem gond hogy takarítani kell szinte még semmit nem tettem fel a telefonra amit meg igen azt felteszem még1X ha kell.A külső sd-a lényeg arról ne tűnjenek el az adatok.
factory resetet megcsinálom az új rom felrakása előtt az takarítja a belső sd-t is nem? -
MuKi^
csendes tag
válasz HUTCHDB #21871 üzenetére
Szia! Elvileg jól van beállítva a syncelés. Amit írtál onnan is ki van szedve a pipa, szóval minden egyes levelet külön jelez. A statusbarban meg is jelenik ha jön új levél csak a kitett widgetben nem frissül. Ott csak akkor frissül, ha megnyitom a gmail appot, majd kilépek.
Előtte CM9 volt rajta, ott minden okés volt.
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
Endless
aktív tag
Valaki megnézte ezt? Dragon ICS V2.8 kissé csicsás lett
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Kleroo
veterán
Pár kérdés
Hivatalosan mennyi a töltési idő? Elég sokáig tart. Pl X10-em 1500as akkuval 1.5óra alatt feltöltötte magát.(80%-ig pedig arányosan még-gyorsabban)Nálatok jó a Viber ICS-n? Nekem full alap rendszeren állandóan kifagy(FC)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
HUTCHDB
nagyúr
az elozo heti verzioban is a widget hibas volt.
en spec nem hasznalok widgetet erre a celra, igy nem figyeltem.
wajk azonnal kiadja az eheti verziot azt erdemes lesz majd kiprobalnod, mivel o ezt a bug-ot javitotta az 25-i verzioban is.mas:
aki feltette, kiprobalta spityaet is, irhatna velemenyt foleg wajke-hoz viszonyitva!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Arween
senior tag
rendelnék pár cuccot ebay-ről fóliából melyik típust szeressem?Eddig csak a jó kis zsírfogós faja volt de az nem jött be Itt van jó pár, árban is ok,de melyik ami jó is?
fólia -
sheep
addikt
srácok vmik elqrtam, felraktam a jkay deluxe-t és a telefon nem bootol be, illetve megáll a galaxy logo-nál
volt vkinek ilyen? lehet valamit csinálni ezzel?
köszi9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest