Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Ez nem szigetelés probléma, nem is értem hogy te mit értesz szigetelés alatt. A probléma a duplamikrofonos zajszűrő rendszer miatt áll fenn, ha tokban szeretnéd használni akkor valahogy kapcsold ki a zajszűrést. Angolul noise suppression néven fut. Ezzel garanciában nem tudnak mit csinálni mert ez nem hiba hanem egy szimpla tulajdonság, ami jelenleg számodra hátrány.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
zack
nagyúr
válasz ToMmY_hun #22651 üzenetére
Jó. És ezt hogy tudom kikapcsolni?
Tudtommal ez garanciális gond. Az hogy meg lehet oldani másképpen is engem nem érdekel.
A menüben, ill. egyéb hivatalos úton tudtommal nem lehet kikapcsolni.
Volt erről szó korábban, volt akinek gariban valami szigetelést cseréltek ami a mikrofon körül van, és megszünt a visszhang mint jelenség.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz toto0569 #22653 üzenetére
Ezt mondtam
Csak jól emlékeztem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mogyesz
aktív tag
válasz ToMmY_hun #22651 üzenetére
Ez így nem teljesen fedi a valóságot: Nekem Vodá-s van, jelenleg stock rom csücsül rajta, de nem stock rommal is megvan a hiba - nem szoftveres. Kollégámnak/ex főnökömnek T-s, szomszédnak szintén, ugyan azzal a tokkal semmi visszhang, nálam igen...
Korábban írták, hogy valami gumi közdarabot cseréltek, az megoldotta...Gondolom, amikor kívülről zártnak érzi, a készülék házon belül átmegy a hang a mikrofon és a hangszóró között...
[ Szerkesztve ]
-
bakos1
tag
Arra esetleg van ötlete vkinek, hogy az RTL klub most-on levő videókat hogy lehetne megnézni? Nem találtam semmi megoldást rá.Köszi.Üdv.
Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4
-
zack
nagyúr
válasz mogyesz #22655 üzenetére
Samsung Premium szolgáltatás ügyben felhívtam a Samu-t.
Első körben azt tanácsolták, hívás közben vegyem le a tokot.
Isteni mi?Aztán elmondtam, hogy 30p-1h hívás lebonyolításánál ezt mégis hogy valósítsam meg, főleg utcán, és kissé meglepő hogy ezt megoldást javasolják. Mivel mondtam, hogy ezt hardveresen tudtommal javÍtani lehet, és hallotta az ügyintéző hogy nem vagyok sík hülye, azt mondta, a hívás alatt ez kikapcsolható, és ha így is gondot okoz, ki fognak jönni házhoz.
És ha laikus vagyok? Leráznak egy olyan dumával, hogy hívás közben vegyem le a tokot? Vicc..Másik...Nem tértem ki rá, mivel főzött ROM-ot használok, de nekem hívás alatt nincs olyan opcióm, amivel ezt ki lehet kapcsolni.
Gyári ICS alatt egyáltalán van ilyen opció?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
agabe
addikt
a zajcsokkentest lehet kikapcsolni gyari romban, de az csak enyhen javithat a dolgon...persze, ha valaki beveszi a tokos dumat, es nem nez utana, akkor tok nelkul hasznalva mar sokszor nem tapasztalja a visszhangot, es beletorodik abba, hogy ez van.
nem szallnak ki ha le tudjak beszelni az embereket, es sokan (legtobben) baromira nem foglalkoznak a temaval, igy rahagyjak az ufsz-re.
ez van ... neha ki kell kenyszeriteni (meg ha nem is tul nehez), hogy kijojjenek, nomeg masik oldalrol nezve sok esetben elofordul (mas hibaknal) hogy user error van, akkor meg folospeges lenne kiszallniuk. -
gyu84
tag
Üdv!
Feltettem az XWLPG romot (+root), eddig tökéletes minden, egy dolog szúrt szemet, hogy az akkumulátorhasználatnál végig ébrenlétet mutat, pedig egész éjszaka 3G, Wifi ki volt kapcsolva, nem futott semmi app. Mi okozhatja ezt?http://mobilarena.hu/dl/upc/2012-06/08/57213_azqbp9fd0uovdc7r_screenshot_2012-06-08-09-53-22.png
-
fecs
senior tag
Tedd fel a better battery stat progit és ott a partial wakeloks/since unplugged beállítással megmutatja a ludast.
Pixel 6a
-
mizu
aktív tag
Az első HSZ-ben leírt visszaállítás elég bonyolultnak tűnik. Visszaállítható a készülék teljesen gyári állapotra úgy, hogy ODIN-ba betallózom a legfrissebb (ICS) fw fájlt és azt töltöm rá? Tételezzük fel, hogy a számláló előtte nullán állt. Csak 1 igen/nem választ igénylek.
▫️ PH! FAN ▫️
-
Szelley
senior tag
Tudtam én hogy nekem is ez volt a ludas! Kipróbáltam 4napja OTG-t Pendriveval, mielőtt kihúztam a kábelt előtte lecsatlakoztattam a pendriveot . A különbség csak annyi, hogy neked kiírta a program mi kínja van, nekem semmit nem írt ki csupán sokkal durvábban merült az átlagnál...CpuSPY se írt butaságokat, azóta akksi kalibrálás oldotta meg a dolgokat nekem
-
Rotate
veterán
csak annyit fűznék a témához, hogy én XXKI3-ról indultam, de egyik romon sem lehetett kikapcsolni a zajszűrést, nem volt rá menüpont... se hívás közben, se sehol...
-
plejik
addikt
Aki használ Wajkiui-t annak telepítés után tök fekeet a háttér + a ls ? 2.6.1 (google maps sincs benne..vagy az ki lett szedve belőle )
Vagy csak nálam van gond kétszeri telepítés után, vagy rosszul töltötte le?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
HUTCHDB
nagyúr
-
zseko
veterán
válasz Richard #22665 üzenetére
Nincs ott.. Névjegyzék és jegyzet van. Sőt, mondok jobbat, ha én hívok, beszélünk, és a másik fél leteszi, nem szakad meg a vonal, a mobil nem teszi le.. egy perc után felvéve is beszéltem ugyanúgy mintha le se tette volna.. Visszairányba működik ahogy kell, ha hívnak, beszélünk majd leteszi akkor bontja a vonalat a mobil. WTF?
(#22674) Szelley Ez engem is szivatott minap. Szép bug.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
HUTCHDB
nagyúr
a fekete lock -ert en is "hibas" vagyok.
azt beszeltuk wajk-kal, hogy vannak olyan esetek, amikor a gyari beepitett zarkep villan fel, ami nagyon zavaro tud lenni.
arra jutottunk, hogy akkor feketere lesz lecserelve, igy kepcsere eseten nem egy szines kep fog felvillanni, hanem (az amoled miatt) szinte lathatatlanul egy homogen fekete kep.
szerintem atmenetileg igy ez a hiba ki lett kuszobolve, legalabbis be van csapva a szemunk..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mizu
aktív tag
válasz ibenny #22672 üzenetére
Köszönöm!
Már csak egy kérdésem lenne egy hozzáértőhöz. A T-s ROM velejárója, vagy mindegyik FW böngészőjét Origo-nak nevezték el? Az ikont is a rusnya lila Origo logóról koppintották. Prod. kód átírás megvolt - most a gyárilag független XEH product kódnak megfelelő adatokkal bír a készülék, az a hülye ikon mégis ott marad. Hogyan tüntethetem el?
▫️ PH! FAN ▫️
-
Caaabi
senior tag
visszaolvastam több oldalt is de a wanamlite 12 röl még semmit nem találtam, semmi tapasztaat sőt még szóba se jött criscelorol viszont annál többet valamint VK-ról, Jelenleg wanamlite 11.9 et használok CF root kernellel , van már olyan rom ami fogyasztásba jobb mint a cf root ? ICS alatt még sose cseréltem kernelt mert még jot egyikröl se hallodtam cf hez viszonyitva..VK -s romok nekem nem tetszenek, szerintem kifejezetten ocsmányak az ikonok benne, criscelo viszont még a kicsit csicsás is de szerintem elfogadhatóbb, de ha nem muszáj maradok a wanamlitenál és akkor cserélem a 11.9 et mikor már megérik a cseréje de mivel az új verziorol ugylátom senkinek nincs tapasztalata még az is lehet én leszek az első kisérletező
-
SzlobiG
félisten
Legújabb wanam nálam nagyon ette az akkut vissza tettem a 11.9-et azzal meg megbolondult bekapcsolgatta a kijelzőt magától. Na mondom most jött el az ideje egy aopk romnak. Resurrectiont feltoltam kellemes csalódás gyors, szép és egyenlőre semmi gond kérdés hogy az aksit mennyire eszi majd.
-
-
joy_k
tag
válasz HUTCHDB #22690 üzenetére
En szemely szerint a homogen hattereknek jobban orvendtem mindig. Nem vagy hibas benne, jo hogy igy oldottatok meg, en az egyszeruseget szeretem, nem a nagyon csilli villit. Vagyula kepernyo zarjanak kepet hasznalom hatternek, es nagyon jol ki lehet venni az ikonokat.
-
Varszegig
veterán
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Jelenleg a legfrisebb, április eleji, OTA-n elérhető ICS van fent nekem.
Egy picit nagyobb tempót remélnék már ettől a hardvertől.Mit érdemes feldobnom? Egy frisebb gyári ICS-t,avagy van már valami jó kis főzött rom,ami nem csili-vili,meg antutra kihegyezett,hanem szimplán jó. (mint pl sgs-nél a tsunami)
Köszönöm a válaszokat, bár tudom hogy ez a kérdés nap mint nap előjön. De az újabbnál újabb verziók is jönnek.
Hodor. Hodor? Hodooor!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest