Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    válasz <Adamsky> #2400 üzenetére

    Anno vásároltam a MediaMarkt-ban egy Huawei P9 Lite telefont. Minden teló doboza fel volt bontva. De a telók egyenként - pont ezért, gondolom - a Media-ban szokásos átlátszó, zárt dobozba voltak becsomagolva, amit csak a pénztárnál tudnak kinyitni.

    Este, sötétben valami izét láttam a kijelzőn, jobban megnéztem és látom, hogy ez bizony belül van, a touch modul alatt, magán az LCD-n! Sérült a felülete.

    Eleve gyanús volt, hogy a kijelzőn olyan fólia volt, mint amit a gyártók a pótalkatrésznek szállított, előlappal egybeépített kijelzőkre tesznek (sima, vacak fólia, védőfóliának egyáltalán nem használható, az alkatrészt védi a szállítás során).
    Aztán megnéztem unboxing videókat és rájöttem, hogy a fehér kivitelnek a dobozán kívül a doboz belső részeinek és a töltőnek, kábelnek is fehérnek kellene lennie, de itt fekete volt minden tartozék.

    Ekkor esett le, hogy ez egy refurbished sz.r! Amit úgy komplettíroztak, hogy épp fekete (de érintetlen) eredeti tartozékok jutottak a dobozába. Vissza is vittem másnap. Az eladó azt se nézte meg, bekapcsol-e, csak letörölgette a kijelzőt védő fóliát az ujjlenyomatoktól.

    Pár évvel később egy LG TV-t vittem vissza 10 nap után. Kérdeztem az eladót, mi lesz ezekkel? Azt mondta, simán meg fogják venni. Aztán vagy így van, vagy nem. Én nem tudhatom.

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák