- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Telefon vásárlás előtt vagyok és felmerült bennem egy kérdés.
Összes telefonomat rootal használom, tehát vásárlás után megy rá minden finomság.A knox bevezetésével tudtommal minden bootloader birizgálás eredménye a garancia vesztés.
Kérdésem az lenne, hogy ez még mindig így van? Vagy esetleg lehetőség van a knox visszaállíátása?
-
Lite
őstag
válasz Curtain #2950 üzenetére
Pont ezért a várólistás, exkluzív verziót kérdeztem, mert a szolgáltatókat elönthették az első szériásokkal, ott azonnali kiszolgálás kell. Ez lenne a lényeg, hogy az mit tud.
#Peathee: Engem is pont a lime szín fogott meg. Végre valami más... Bár a grafit sem rossz. Kíváncsian várom, mi tapasztalsz majd!
-
Palesz191
aktív tag
válasz fehér_ember #2526 üzenetére
Sziasztok,
Megrendeltem S23at én is.
Eddig nem tokoztam, nem fóliáztam, de erre szeretnék.Ezek amit a kolléga írt, ez továbbra is jó? Mert olvasgattam vissza, de a sok infóba elveszek.
-
fehér_ember
addikt
válasz Palesz191 #2957 üzenetére
A gyári fólia az amúgy nem üvegfólia csak vékony műanyag lap: [youtube] Persze lehet másoknak ez alapból lejön, én viszont sajnos csak akkor szembesültem vele mikor megjött . Illetve amikor én vettem akkor ötezer valahányszázért volt az emagnál.
Amit vettem tokot ringke onyx-ot és a spigen thin fit-et nem tudtam beletenni a telómat (tehát jelenleg csak elfekvőben vannak) mert kameravédő lencséim is vannak feltéve ebből a pack-ból, és úgy nem mennek rá; persze nem kizárt hogy akadnak olyan kameravédő lencsék amik ezekkel is kompatibilisek.
Úgyhogy én most ezt az először megvett nillkin tokot használom. A sok apró minta miatt egyáltalán nem csúszós + nekem tetszik is; mondjuk eltörölni is nehezebb feladat mint egy sima felületűt. Azt gondoltam gáz lesz ha a krémszinű teló kilátszik az egybe kamerakivágásánál de aztán mégsem.
Rendeltem egy ilyen Xpro üvegfóliát, amikor megjött akkor meglepődtem hogy csak úgy filccel ráírták hogy S23. Mondjuk ezek szerint elég hasonlóak, tehát az S22 kijelzővédője valószínűleg tényleg jó rá; na de akkoris ... Még nem tettem fel rá, de fel fogom, mert az említett packból származó eléggé tükröződik. Persze abban már nem hiszek hogy az ujjlenyomatolvasó a nem nedves ujjaimmal működne bármilyen üvegfólián keresztül.[ Szerkesztve ]
-
Palesz191
aktív tag
válasz fehér_ember #2962 üzenetére
Köszi szépen!
Én egyelőre hirtelen felindulásból rendeltem sheinről... gondolom a tok az tok, szilikon, műanyag, csókolom. Beraktam fóliát is, az meg kitudja...
Lehet esetleg a tokodat megvenném, ha majd nem kell tenyleg.
-
w.miki
veterán
Ezt nem értem én se.
Aki azt mondja, hogy az övé nem banános, az honnan tudja, ha nem fotóz teszt lapot?
Az enyémben olyan erős az akku, hogy azzal töltöm fel este a Teslámat, 10 perc alatt, 0-100%-ra... Csak még nem tudtam kipróbálniOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Shummo
senior tag
válasz MikeWazowski #2953 üzenetére
Rootra alapvetően 2 fő okból van szükségem, a többi nélkül meglennék.
1. tasker (bizonyos folyamatokhoz/parancsok futtatásához root jog kell, főleg, hogy egyre jobban megköti az Android a kezünket)
2. biztonsági mentés (ez alatt pedig a program és full beállítások szintű teljes mentést értem, nem azt amit a google lehetővé tesz, mert utána még újra kell beállítani rengeteg appot. Szóval mind rendszer szinten TWRPvel(nandroid backup), mind program szinten Titanium Backup Proval(vagy Swiftbackuppal) szeretek csinálni mentést. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz MikeWazowski #2953 üzenetére
#2965 Shummo
+1A root jó (lenne), csak a gyártók teljesen leneveltek róla.
Ha van nyitott bootloader, akkor mehet fel a TWRP, ami ad egy kis extra kényelmet / biztonságot (NAND backup)
Root = Magisk (legalábbis ma már így érdemes ...). Ha pedig utóbbi működik, akkor "kinyílik a világ"
• Viper4Android
• Advanced Charging Controller
• Greenify4Magisk
• GravityBox
• Universal SafetyNet Fix
• Xposed Framework
... hosszasan lehet sorolni.Persze, lehet ezek nélkül élni, csak mikor az ember legelőször "veri be a fejét" valamilyen frankó kis Android-os korlátba, akkor érdemes elgondolkozni, hogy ez most kinek is jó (kinek az érdekét szolgálja).
#2967 MikeWazowski
Az a baj, hogy azok az idők már elmúltak, mikor a gyártók ezt támogatták (pl. Miui a Xiaomi Mi 2s -en). Ma pedig tűzzel-vassal, de leginkább garanciavesztéssel "jutalmazzák" azokat, akik ilyesmiben gondolkoznak. Mindezt úgy, hogy egy laptop árát (amin az ember azt csinál ehhez képest, amit akar) hagyjuk a kasszánál ... -
artid
aktív tag
Helló,
alapból van rajta fólia?
csak mert én most S21-et használok másfél éve a fóliával, ami rajta volt, igaz Smart view tokkal....
Az S23+ is ilyen tokra számíthat (a jövő héten jön a telefon), fóliával extrába egyelőre nem terveztem...Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
Palesz191
aktív tag
Sziasztok,
Új készülékre átvinném mindenképp média tartalmakat, sms, névjegyek stb.
Régen hallottam olyanról, hogy alkalmazás beállításokat nem célszerű, nehogy anomália keletkezzen. (talán itt is olvastam)Tényleg nem célszerű beállításokat, alkalmazásokat átvinni, és majd lépegessek be újra appokba?
Számomra ez lenne a legtisztább.
Mi a tapasztalat? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok ! Régen jelentkeztem, mert nagyon jó a telefon, nem igen akadt gondom. Eddig.
Korábban írtam, hogy a VISA kártyát csak a Simple Plus fogadja, amivel eddig nem volt gondom.
Tegnapig.
Nem értem. Fizetésnél kéri az ujjlenyomatomat, majd megint és megint és megint és nem tudok vele fizetni.
A Simple program szerint minden fasza.
Nem értem.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
keresgo
csendes tag
Sziasztok,
Telefon vásárlás előtt vagyok, elsősorban csaladi fotókhoz no brain point and shoot telefon kellene 🤷♂️ iPhone-ra nincs pénz (meg az ökoszisztéma mem is vonz) így a pixel 7 és a base S23 közt ragadtam meg. Milyen a kamera, gyorsan indul, gyorsan csinál képet? Záridő beállítás, AF sebesség, shutter lag milyen ? Mozgó témákat el lehet kapni?
Előre is köszi! -
TODI1111
veterán
válasz eladogeppc #2978 üzenetére
Nem biztos, de elképzelhető, hogy a simple alkalmazás a hiás. Én például nem tudok hozzáadni egy wise visa kártyát (se a simple se a simple+ alkalmazáshoz). Jeleztem is nekik most kivizsgálás alatt van. A google wallet alkalmazáshoz hozzáadva ugyan ez a kártya tökéletesen működik.
-
mjani1172
addikt
válasz eladogeppc #2978 üzenetére
Bár nincs s23-am, de a Simple-t én soha sehova nem tudtam feltelapíteni, használni.
Szerintem a Simple a hibás. -
Luigi962
őstag
Én tegnap parlokni sem nagyon tudtam vele vagy azt írta, hogy nincs hálózati elérés vagy a helymeghatározással volt gondja. A Simple és a Simple Plus is .
-
TODI1111
veterán
válasz <Adamsky> #2989 üzenetére
Nem,nem.
"A Simple alkalmazás bárki számára elérhető, aki rendelkezik e-mail címmel és okostelefonnal. Az alkalmazás szolgáltatásaiban bármely hazai és külföldi bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával lehetséges fizetni."
Én például már Erste bankos kártyával is használtam.
Természetesen úgy, hogy a hozzáadott kártya a létrehozott simple kártya feltöltésére szolgál. Az NFC fizetés a simple kártyával történik.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz TODI1111 #2990 üzenetére
Ja, OK! Elbeszélünk egymás mellett.
" ... a hozzáadott kártya a létrehozott simple kártya feltöltésére szolgál. Az NFC fizetés a simple kártyával történik."
Én úgy értettem, hogy akármilyen kártyát nem tudsz betenni a Simple alá, és azzal közvetlenül - érintés mentesen - fizetni. Viszont ha már úgyis "töltikézni" kell (pl. Erste → Simple), akkor miért nem használtok Revolut-ot és GPay-t? "Szárazabb, biztonságosabb érzés".
Arról nem is beszélve, hogy az Erste - ha jól tudom - élből támogatja a GPay-t.[ Szerkesztve ]
-
crisy
csendes tag
válasz werszomjas #2961 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
mjani1172
addikt
-
Ununqatrium
aktív tag
Másnak is feltűnt, hogy az e heti cca. 331 MB-os frissítés óta sokkal jobban merül a telefon? Mintha a töltési idő is hosszabb lenne...
Viszont a dokumentumok fotózása hibátlan lett (nálam nem volt banán, a szélek mentén volt elmosódott). Nem értem, miért nincs mód arra, hogy a cucc ne fókuszaljon annyira egy agyott témára vagy területe. Szomorú, hogy még mindig nem tudok normális fotót készíteni bizonyos olyan dolgokról, amiket az S10 hibátlanul fotózott. És a feldolgozás után a túlélesített mű fotók még mindig katasztrófa...
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
migabi24
nagyúr
válasz Ununqatrium #2998 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest