- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz mazsi70 #2701 üzenetére
Ha mindent akarsz használni. Lehetőség van külön-külön csak arra előfizetni ami neked kell. Rányomsz arra ami kell (például: onedrive) és abban az esetben azt tudod megvásárolni egyszeri 3990 forintért. Gyakorlatilag mindent tud szinkronizálni a felhő és a telefon között.Nálam például az első 3 van megvásárolva. Néhány beállítási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Klusi86
tag
válasz mazsi70 #2698 üzenetére
Foldersync pro
egyszeri 2790Ft-ért. Megbízható, több éve használom. Több mint milliós letöltése van. -
EAndrew
aktív tag
válasz fehér_ember #2690 üzenetére
Nálam ez volt az s22-n és most a 23+-on is. Szeritnem jó. A múltkor sikerült elvágnom újjam, de még így is érzékelte 10ből 8szor, a maradék 2 esetben mozgatnom kellett rajta egy kicsit. Azt egyébként nem tudom milyen lenne nélküle, mert addig nem volt bekapcsolva a készülék, míg az üveg rá nem került.
A teszt képekkel kapcsolatban pedig amiket csináltál: igen van elmosódás az S23 képein, még így is jó a többi mellett. A Mate képe is homályos lett szinte ugyanabban a sávban, vagy csak úgy néz ki mintha lenne."Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
EngineerBoy
junior tag
válasz Dreadloord #2689 üzenetére
Ez az osszekuponozas mit takar?
275 nagyon jó ár érte. Van még lehetőség rá? -
autotaxmo
őstag
válasz EngineerBoy #2707 üzenetére
Jaja, ezt az arat en is neztem, hogy nagyon popec, de a kerdes az hogy ez a 128 vagy a 256-os?
-
Dreadloord
senior tag
válasz EngineerBoy #2707 üzenetére
Szia, 3 kupon+ készülékbeszámítás, egyik kuponhoz kell értékelni terméket a honalpon, többi kupon a topikban bent van heti szinten
S10AYCM és PLUTO5[ Szerkesztve ]
-
EngineerBoy
junior tag
Nagyon köszi az infót
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
A Smart Lock 2 naponta eltűnik .Ilyenkor ki-be kapcsolom a megbízható ügynököknél a Smart Lock-ot és újra működik .
Erre a f@szságra valami megoldás ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
fzboxx
senior tag
válasz Dreadloord #2711 üzenetére
Melyik topic-ban vannak ezek a kuponok?
Köszönöm. -
fzboxx
senior tag
válasz PedroPascal #2715 üzenetére
Köszönöm szépen
-
fehér_ember
addikt
válasz migabi24 #2673 üzenetére
Próbálj meg monitort fotózni a zoomkamerával. Melóhelyen nekem ez azért kellene. "Döbbenetes " - Úgyhogy százszor inkább az akármilyen főkamera.
Apróbb dolgok fotózása meg esélytelen nemjól megvilágított helyen. Azért a huawei-nél jó dolog volt az is, hogy csak simán be lehetett kapcsolni a pilácsot fotózáskor, úgy tudott elég jól fókuszálni (persze abban még makró is van). De akkor is; samu közelre bezoomolva, vakuzva meg csak homály.
Azért ezt a vakut sima világításként bekapcsolást nem tartana semmiből megcsinálniuk/beletenniük fotómódban is (nem csak nekik, többek közt iphonéknak sem); fel nem foghatom miért nem adott minden vakus telónál holott ráadást amúgyis használhatók önmagukban elemlámpaként.
Szóval ma megint eléggé ki voltam akadva a kameráin.[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
válasz fehér_ember #2717 üzenetére
Hetek, hónapok óta olvasva a hozzászólásaid itt nem értem miért használod ezt a telefont.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
fehér_ember
addikt
válasz PedroPascal #2718 üzenetére
Mert eljutottunk oda a nagy fejlődésben hogy csak ez van ekkora méretben ennyiért és mert a régi telómmal nem működik az aq dragonfly cobalt. Mondjuk astell& kern meg egyéb kíniak működtek.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Azért azt is említettem hogy kijelző, sebesség, üzemidő, méret, hangerő, rendben van.
Illetve biztos kifelejtettem még ezt-azt. -
ndlx
aktív tag
Bánatosan hosszú hónapokig kerestem számomra értelmezhető méretű és tudású telefont, és sajnos ezt az egyet dobta ki a gép. Nem volt alternatíva.
Ne legyen már a felhasználók hibája, hogy szar benne a kamera és elégedetlenek vagyunk vele.
És nem a vállalhatatlan elvárásaink miatt, hanem mert nem azt hozza, amit ígér. Hazudik.[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
Lehet szerencsés vagyok. Nekem nem banános a kamera, gyönyörű képeket csinál. Pedig előrendelési időben vettem. Szerintem sokat fognak még kínozni szoftveresen a kamerából. Felesleges ezen bánkódni.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
ndlx
aktív tag
válasz PedroPascal #2722 üzenetére
Nem bánkódok, visszavittem, várom a javítást. Olvasom a fórumot, hogy az új belépők mit tapasztalnak, nem akarok lemaradni.
Nyár végén remélem újra meg tudtom lőni.... na jó, a nem bánkódok kicsit erős volt, kib****ul bánkódok, 14 nap után sírva vittem vissza. De sajnos pont a napokban kellett kb 50 oldal számlát és szerződést beszkennelnem, nálam sajnos dealbreaker ez a kamera issue.
Úgyhogy javítsák már, növesszen már tököt a samsung és álljon bele végre. -
PedroPascal
senior tag
Ilyen mennyiségű papírhoz inkább rendes scannert kéne használnod.
-
TODI1111
veterán
"Felesleges ezen bánkódni."
Könnyű ilyen kijelentéseket tennie annak akinek hibátlan a készüléke. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ugyan ezen a véleményen lennél ha téged is érintene a hiba. Nem vagyok érintett a dologban, mert nekem ultrám van, de meg tudom érteni azokat akiknek "rossz" darab jutott. -
autotaxmo
őstag
válasz PedroPascal #2724 üzenetére
+1 ez a telefon nem scanelesre van
-
migabi24
nagyúr
Este nem raktam töltöre ahogy szoktam, csak kint hagytam az asztalon mert 80%-on volt, mondom megnézzük reggelre mennyit merül standbyba, bluetoot,wifi minden ment ahogy napközbe csak lenénítottam, 2%-ot merült 21.30-6.00-ig, az szerintem elég korrekt, ja tegnap próbáltam először navigálni is vele, mentünk 2 x 170km-ert végig világított a képernyő sütőtt a nap szóval elég nagy fényerőn, közbe vezetéknélkül töltötte a pitaka tartó, még lassú töltéssel is szépen szinten tudta tartani az akkut, mikor odaértünk épp csak langyos volt a telefon, sötétbe értünk haza akkor már nem volt akkora fényerő, szinte hidegen vettem le a tartórol a telefont, ja navigálás közbe még spotyfiről nyomta ki a zenét bluetoothon az autórádióra, végig pontos volt szóval a gps is nagyon jó benne.
-
autotaxmo
őstag
válasz TODI1111 #2728 üzenetére
Hat azert ez a ketto hasonlat nagyon rossz pelda volt (smart lock/scan). Mondok jobb peldat: ha Te fotos vagy, akkor nem mobiltelefontol fogsz elvarni tokeletes profi fenykepeket hanem veszel egy megfelelo klasszikus fenykepezo gepet ergo ha Te a munkadbol kifolyolag akarsz mindig tobb 10 oldalas dokumentumokat scannelgetni akkor szinten veszel egy celnak megfelelo scannelo gepet. A smart lock peldad meg ebben az esetben ertelmezhetetlen szerintem 😐
-
Hallosz
senior tag
Videó készítés közben ki lehet kapcsolni a mikrofont? Hangot, zenét később szerkesztek alá.
-
TODI1111
veterán
válasz autotaxmo #2732 üzenetére
Arra szerettem volna csak utalni, hogy kinek ez, kinek az a fontosabb funkció egy készülékben. Amennyiben nem lenne "hibás" széria akkor tökéletesen használható lenne a dokumentum fotózásra is. Lásd PedroPascal fórumtárs hibátlan készülékét. Tehát ha neked az a fontos, hogy a smart lock funkció jól működjön és azért bosszankodsz, hogy nem működik akkor tessék elfogadni, hogy másnak pedig a dokumentumfotózás a fontosabb.
" ha Te fotos vagy, akkor nem mobiltelefontol fogsz elvarni tokeletes profi fenykepeket hanem"
Nem is profi fényképeket várnak el az érintettek csak, hogy azt tudja amit másik készülékekkel simán meg lehet oldani.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz autotaxmo #2732 üzenetére
Én is hasonlóan gondolom, hogy minőség a mennyiség felett, ha már számít igényes legyen a végeredmény.
A monitor fotózáson fel is röhögtem , van arra a billentyűzeten dedikált gomb (ALT+WIN+Print Screen el is menti egyből, nem csak vágólapra rakja a képernyőképet)Viszont a doksi fotózás gyorsabb, mint szkennelgetni és ugye az emberek többsége lusta/...../stb...
Ráadásul nem ismerjük a körülményeket sem, mert általában a sokadik hsz-ban derül ki (ha egyáltalán), hogy miért is az a megoldás a legcélszerűbb, amiről a vita kipattan
Szóval használja úgy a telefonját, ahogy eddig megszokta és talán ezen van a lényeg: ahogy megszokta.
Megszokni pedig olyan dolgot szokás, ami megfelel az elvárásoknak, tehát a korábbi készülékkel ugyanilyen felhasználás mellett nem volt problémája.
Persze ehhez hozzájön az is, hogy nem is hajlandóak sokan változtatni/hozzáigazodni a jelenlegi helyzethez/lehetőségekhez. Nagyon sokszor a gyárilag telepített APPok helyett sem hajlandóak az igényeiknek jobban megfelelő alkalmazást használni.pl.
A4 lap fotózása főkamerával 20cm-ről, 3x zoommal 60cm-ről lesz telibe
Hiányzik a fixre kapcsolható LED? Tele van PlayStore kamera APPokkal, bizonyára van köztük olyan is, amiben van erre is lehetőség (bár ez csak feltételezés, nem néztem utána )Én elengedtem ezt a kamerás mizériát, tudom úgy használni, hogy ez ne legyen probléma, más meg használja úgy ahogy akarja/tudja: Ő dolga!
Minden telefonnak van valami gyengesége, problémája. Akik itt vannak a topikban valószínű ezt a szériát találták a legkevésbé kompromisszumos választásnak.
Azt pedig csak "remélem", hogy a vélt/valós hiányosságok, problémák ezen fórumon kívül Samu felé is jelezve lettek az érintettek részéről
És erre miért is van szükség?
Hangsávot a legegyszerűbb szerkesztőben is 3 kattintásból el lehet távolítani. Vagy a rögzített hang helyfoglalása a probléma?read-only mode on the forum
-
Astery
senior tag
Tujuk - már a sokadik hozzászólásodban jelzed amikor kritikát fogalmaz meg vki a telefonnal kapcsolatban, hogy te szerencsés vagy (amúgy vagy igen vagy nem). Talán be kéne raknod az aláírásodba, hogy ne kelljen többet leírni.
-
Sisco2
tag
Mellesleg csak halkan jegyzem meg én látom az összes általa posztolt képen is csak kevésbé, nem mindenkinél látszik ugyanolyan mértékben több mindentől függ. Pl. nem 1.0 zoom -al hanem valaki kicsit belenagyít, és távolabb tartja a telefont vagy nem 50mp -en hanem 4:3 -ban (12mp) vagy 16:9 -ben (9mp) lövi a képet vannak különbségek ahol kevésbé látszik.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
válasz migabi24 #2729 üzenetére
Akkor meglett az új tartó és fogja rendesen a mágnes.
Érdemes a vezetéknélküli gyorstöltés miatt olyan szivargyújtós adapter ami ezt támogatja EP-L5300XBEGEU. Pitaka papíron tudja a 15W-ot de csak 10W-al megy vagyis Samsung telefonnal. Valahol olvastam, hogy a 15W csak a gyári asztali töltőpaddal megy. Az biztos, hogy ott gyorsabb a vezetéknélküli töltés, írja a telefon a töltési időt és lehet látni. Érdemes még szellőző rács mögé tenni menet közbe, mert így a klíma tudja hűteni meleg napos időben.
3 évig használtam, nem volt gond kijelző belépéssel S20+al pedig az zsebben is meleg volt nemhogy ha vasználtad bármire is.UI: Kamera téren nem hiszem, hogy csak én vagyok szerencsés. Több lenne a rossz mint a jó?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz TODI1111 #2735 üzenetére
"Lásd PedroPascal fórumtárs hibátlan készülékét." - láttuk, hogy az?
Én most visszakerestem, és csak ezt az egy hsz.-t találtam. Itt ugyan van fenn jó pár kép, de egyik sem 1:1-es méretű, ill. nem tudni, hogy melyik kamerával készültek.
Ha volt másik hsz. / kép, akkor sorry, de most már én is látni szeretném a "csoda mobilt", mert ha jól sejtem, akkor az övé az egyetlen itt a topic-ban. -
migabi24
nagyúr
válasz PedroPascal #2739 üzenetére
Meglett igen jó hozzá, ilyen töltőm van hozzá amit linkeltél, nekem szélvédőn van, egyébként van benne ventilátor szóval hűti az magát
-
PedroPascal
senior tag
válasz <Adamsky> #2741 üzenetére
Korábban is tettem fel néhány képet. Normál 1x kamera és 16:9-ben. Én mindig így használom a kamerát.
-
Sisco2
tag
válasz PedroPascal #2743 üzenetére
16:9 -ben 9megapixel felbontásban lövi, és nem rak rá különböző kép optimalizáló filtereket sem így nem jön elő annyira. Csinálj pár képet úgy doksirol ahogy a nagy többség 50megapixelen (8160x6120 pixelben) hogy kiderüljön az igazság
-
őstag
-
typeo
lelkes újonc
válasz PedroPascal #2743 üzenetére
Szerintem ez egy jó nagy banán.
De semmi gond azzal hogy nem zavar. Ahogy azzal sem hogy másokat meg igen.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Segítsetek légyszíves. Valamiért az ujjam nehezen olvassa be a kütyü. Ha picit szárazabb, akkor nem tudom feloldani. Megnyalom és akkor jó.
Lehet hogy az üveg mit vettem rá, amiatt van ez ?
Pedig minőségi lett rárakva.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
bag53
tag
válasz eladogeppc #2748 üzenetére
Csinálj egy + beolvasást úgy, hogy 360°-ban körbe forgatod az ujjad, nekem ez segített.
-
TODI1111
veterán
válasz eladogeppc #2748 üzenetére
Én [így] szoktam csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest