- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
válasz Corsa02 #1199 üzenetére
Szerintem mindenki csak találgat. Van aki azt mondja szoftver, van aki azt mondja lencse hiba. Azonban úgy látom van hogy még az Ultra is érintett. Valamint érdekes hogy a 3xos zoom esetében pl azt írják nem jön elő ez a hiba, ez kicsit a szoftver irányába tereli a dolgot, amit remélhetőleg orvosol a nagy csomag amit küldenek március végén.
Viszont teljesen amatőr vagyok a témában szóval csak ötleteket és reménykedek
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
erikserif
csendes tag
Szerintem elég gáz ez a kameras dolog. Mielott napvilagot lattak volna cikkek a problemarol is feltunt szamomra ,hogy a keszult kepek foltokban homalyosak . Eddig betudtam a kamera szoftver kiforratlansaganak illetve nem nezegettem tuzetesebben mert idom sem volt annyit még fotozni. Namarmost, ahogyan a kulfoldi oldalakon is illusztraljak, csinaltam par teszt kepet dokumentumokrol illetve kulonbozo hasonlo mintakrol es tokeletesen kiveheto hogy hol lesz mindig elmosodott a fenykep.
Lehet egyeseknekek nem tunik nagy gondnak, csak ha valaki eppen a homalyos savokon belul tartozkodik annak elmosodik az arca a kepen es ez azert egy 400+ezres telefonnal elfogadhatatlan szvsz.[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
válasz erikserif #1206 üzenetére
Nálam QR kód és egy A4-es lelet befotózásakor tűnt fel, hogy egyes sávokban homályos a kép. 400 ezres telónál azért ha itt lencsét kell cserélni, az egy hatalmas error a gyártó részéről. Ebből legalább akkora církusz lenne, mint a note akksi problémájából. Az is egy röhej volt.. Ha így lenne, bárhogy szeretem az OneUI-t és az androidot, átpártolnék a sötét oldalra. Sajnos kompakt kategóriában nagyon kevés lehetőség van... De bízom benne, hogy megoldják a problémát.
-
Sza_Sa
senior tag
Lehet, hogy szerencsém van, most néztem egy dokumentumon - kopp, kopp, kopp - nálam nincs hiba. Se sárga elszíneződés, se fókuszhiba. [23]
Mindhárom látószöget ellenőriztem, a széleslátó lágyságán kívül tökéletes a kép.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Egyébként a Ringke Fusion egy rohadt jó tok. Tegnap a zsebbecsúsztatáskor leesett a telefon, kb. derékmagasságból. Térkőre... konkrétan a toknak sem lett baja, a sarkán egy kicsit látható az esés.
Szerintem veszek még egyet"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
válasz erikserif #1216 üzenetére
Nem tudom. Egyszerűen nehezen hiszem el, hogy nagy darabszámban lehet ekkorát hibázni. Ilyen problémát nagyon hamar kiszúrt volna a beszállítói Qs, szóval, szinte lehetetlen. Ez nem olyan, mint a Note akkugate, ott szimpla tervezési gond volt, itt meg minőségprobléma.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
autotaxmo
őstag
Mutasson mar valaki egy ertelmes fenykepet ahol ez ennyire lathato, hogy hiba van az S23 lencsekkel.... Igaz en nem vagyok fotos, de mar annyi poszt szuletett errol a cameragate sztorirol hogy erdekelne mi az ami ennyire szemmel lathato problema
-
Sir Pocok
őstag
Samsung Galaxy S23 (Ultra/Plus/S23) Camera Issue; OUT OF FOCUS Pictures with Banana Blur
Hát nem tudom, ha ez valóban HW hiba az azért kicsit erős...
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Juhaszatti
addikt
Ha olyan hatalmas jelentőségű dolog lenne, mint amekkora port kavarnak körülötte, akkor nem most derült volna ki. 1 hónapja az emberek kezében van a telefon. Ha nem olvastam volna róla a neten, talán sosem tudok erről a problémáról, pedig az én kezemben is itt van lassan 1 hónapja.
Rendszeresen fotózom vele, de fogalmam sincs hogy érintett-e az enyém. Ha lesz kedvem, majd "letesztelem". -
doooo
veterán
válasz Juhaszatti #1225 üzenetére
Mindig van egy ilyen... tavaly a GOS-dráma... szintén egy hónappal S22-k megjelenése után, és persze évekkel a GOS megjelenése után... most ez.
Abszurd. De majd erre sem fognak emlékezni egy hónap múlva.
Pláne ha Samsung összeszedi magát, és kiad egy sw-javítást gyorsan (ha van erre valódi igény).
Mert olyan nincs, hogy abszolút más kamerák mellett (azaz más hw) egyforma eredmény lehessen az Ultra meg a többi modell között. Ez eleve beszédes. -
nVIPER
senior tag
-
dmarton95
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja van meg a készülék, két kérdésem lenne:
Előugró értesítés az első pár napban működött, most valamiért bármit állítok, nem üzemel, találkozott valaki ezzel a problémával, vagy elállíthattam valamit? (Csak az értesítési sávban jelez)
Illetve lehet tudni mikor lesz egy hasznalhato Gcam a telefonhoz? Nem volt meg flagship készülékem, érdemes egyáltalán letölteni?
-
harry3
őstag
Nektek jól működik a Simple alkalmazás?
Minden második, harmadik fizetés elutasítva.Nem tudom, hogy alkalmazás hiba vagy telefon, de baromira égő szerencsétlenkedni vele... -
PedroPascal
senior tag
Pár hónapja nekem is ezt csinálja, S22-vel is ez volt. Szerintem az app a ludas.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
autotaxmo
őstag
Hol lehet a kitiltasokra reagalni, irni, amit olvasnak is a moderatorok? Megint kitiltottak az s22 topicbol, de nem indokoljak meg, hogy mi volt a problema. Pedig most az utobbi hetekben nagyon kulturalt es visszafogott voltam.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Megkaptam a regalaxy kuponkódomat,de azon gondolkodom,hogy elküldjem-e a régi s10e telefonomat,mert sok jót nem hallok a szervízről....
Nekem kb csak egy akkumulátor csere kellene,mert amúgy karcmentes patika állapotban van.
Kijelző is hibátlan.Aki esetleg elküldte/bevitte milyen állapotba kapta vissza ???
Vagy esetleg el lehet e adni ezt a kódot és majd,ha beszarik az akksi,akkor valahol kicseréltetem. -
Luigi962
őstag
-
Theodorci
tag
válasz soultrapp #1243 üzenetére
Nekem s10 plust vittek el eredeti gyári fóliával patika állapotban. Talán az alu keteten voltak karcok, hátlapon is gyári fólia stb. Én is akkut terveztem volna hogy cserélik, ehhez képest az árajanlat szerint a kijelzőt is akarják. Várjuk hogy visszaszóljanak hogy mi az indok, illetve elvileg lehet kérni hogy csak az általam választott dolgokat cseréljék. Kíváncsi leszek..
-
harry3
őstag
válasz autotaxmo #1242 üzenetére
Tessék kikerestem neked. Ez a kérdés sem szakmai topikba illő.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Nagyobb Keys Cafe tapasztalattal rendelkezőktől kérdezném:
TAB S8+ -on átszabtam picit az alap billentyűzetet (számsor gombjainál hosszú érintésre extra írásjeleket raktam be), majd ezt elmentve QuickShare-el megosztottam S23-ra.
Viszont S23 nem képes importálni a TAB által mentett .kcf fájlt, hibát ír a fájlra.A TAB alap billentyűzete lenne más és ezért nem képes kezelni a mentést? Vagy valami mást néztem be?
Arra is jöhetne ötlet, hogy a betű gombokra bekapcsolt extra szimbólumok megjelenítése esetén hogyan lehet, ha egyáltalán lehet, hogy az alap hosszú érintéses karakterek legyenek alapértelmezetten kijelölve hosszú érintés esetén és ne a bekapcsolt extra karakter.
Sajnos az ékezetes magánhangzók elérése a szimbólumok bekapcsolását követően nagyon kényelmetlen.
read-only mode on the forum
-
<Adamsky>
nagyúr
-
nortx55
csendes tag
Sziasztok tesztelem enyém is ilyen mondjuk én pont kiszurtam már a legelején mert fotoztam szöveget. Én úgy gonoldom hogy ez hardveres hiba lesz. Gcammel is ilyen, de legalabb zoom kamerával jó, ha már valaki szöveget fotózik, sima képeken meg nem olyan szembetűnő. Kíváncsi leszek majd a Samsung mit lép azért. Így is baromi jó telefon, persze ettől még a hiba az hiba.
[ Szerkesztve ]
-
muszi0521
aktív tag
S23+ pro, kontra . eddigi tapasztalat Köszi !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...