- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Csabi42
tag
Jó reggelt. Ebből a CF-ROOT-ból van négy féle fönt. Nem tudom melyiket kell fölrakni.
CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE2-v4.0-CWM4.zip (7.01 MB)
CF-Root-SGS2_XW_XEU_KE7-v4.0-CWM4.zip (5.96 MB)
CF-Root-SGS2_XW_ODD_KE8-v4.0-CWM4.zip (7.01 MB)
CF-Root-SGS2_XW_OJV_KF1-v4.0-CWM4.zip (5.97 MB) -
Gizmo94
veterán
No, akkor, ha nem volt érthető...:
Idéznék:
"miért vagy ennyi biztos abban, hogy egy 60-70-es SGS2-nél NÉGYSZER jobb lesz az i5? Már akkor meglepődnék ha 1.5x jobb lenne..."
Lássuk akkor bővebben:
Ilyenről szó sem volt, sőt, arról sem, hogy egyáltalán, másfélszer, vagy kétszer is jobb lenne majd az i5. Ezeket nem tudom hol olvasta.
De azért az Apple-nél sem hülyék vannak, volt i4-em, ami sokminden, de nem egy szar telefon.. Ráadásul van egy nemzetközi presztízse, (joggal-jogtalanul) de van, ami a Samsungnak kevésbé. Lásd: mint pl. a BMW- VW . Csak az android flexibilitása jobban bejön, valamint tetszett már az SGS is, továbbá nem leszek több azáltal, ha presztízstelefont hordok, ezért választottam az SGS után az SGSII -t.A piaci versengés a gyártók dolga a részesedésért, a minél nagyobb térnyerésért és a fogyasztók kegyeiért. Ha kijön egy új csúcsmodell egyik oldalról, a konkurrencia választ dob rá. És nem feltétlenül fontos, hogy a válasz lényegesen JOBB legyen,mint a piacon már kintlévő rivális, elég, ha újabb és már tarolhat is.
Ezért írtam, hogy a Samsung válaszlépése az SGSIII-mal alighanem indokolt lesz és azt hiszem, be is fog következni. Ami viszont magával hozza az aktuális, piacon kintlévő modellek drasztikus árcsökkenését. És ha belegondolunk, mivel az SGS egy éve a piacon van, ennek az igazi vesztese az SGSII, illetve tulajdonosaik lesz-lesznek, mivel a csúszások miatt még nagyon friss modell, de ha a fentiek szerint történnek a dolgok, nemcsak,hogy egy éve nem lesz zászlóshajóként vezetni a paicot, hanem még fél éve sem, ez pedig igen rövid idő, még ebben a kiélezett piaci versenyidőszakban is.
A vesztesei pedig elsősorban azok, akik megvették a terméket, mert ha az élen akarnak maradni (márpedig gondolom,hogy a többség igen) akkor lehet majd gyorsan szabadulni a kiskedvenctől szép kis buktával és fizetni be az újra..Ennyi lett volna, sajnálom, ha nem volt érthető, bővebben megfogalmazva pedig ennyi ami fentebb olvasható és nem több.
-
-
Gizmo94
veterán
Azt elhiszem, főként ha nem az innovatív oldaláról, hanem gazdasági alapokon közelíted meg a kérdést, mert így a szinte még frissen vett SII-d szart nem fog érni három hónap múlva..
Ha ez így lesz, karácsony körül a Galaxy S ára valahol 30k, az SII pedig 60-70 körül lesz max..
Márpedig a piaci viszonyokat tekintve ha ősszel kijön az Apple az i5-tel, akkor Samsungéknak gyorsan dobniuk kell egy riválist, mert az SII ennek a feladatnak nyilván nem fog megfelelni.. -
ERPY
őstag
Nekem fentvan a PC-n a TV-hez kellő, vagy legalábbis nekem megfelelő Samsung PC share manager. Ezzel szoktam megosztani a könyvtárat, amiben a filmek vannak, mert mint írtam nekem ez a megosztásos dolog nem logikus. (Másnak biztos az, én 10-szer logikusabban és egyszerűbben oldottam volna meg.)
Na szal amit a PC share managerben megosztok, azt már szépen látja a tella is, és a TV is. Namost ha a tellán kiválasztok egy filmet, megkérdezi hogy min akarom lejátszani. Tellán vagy a TV-n. Telónál értelemszerű, de ha a TV-t választom, akkor szépen elindítja a filmet a TV-n, a tellán meg ott vannak a lehetőségek, hangerő, tekerés, pause, stb.
Viszont AllShare-n keresztül a beépített lejátszó játsza le a filmet, aminél nemtudok képarányt állítani, és az MKV-t nem is viszi. Ezt nem lehet valahogy megváltoztatni? Szal mondjuk a MoboPlayer legyen a lejátszó? -
Sógi
addikt
Ja, nem, ez nem az, azt a gyárit vágom...
Már mind1, feltettem ezt a monitorozót, nagyon jó progi, figyel mindent és szinte semmit sem fogyaszt. Ezzel könnyen ki lehet szűrni, h mi szívja az akkut, csak adni kell neki egy pár órát, de sztem jobb az egy nap.
Azért kösz a segítséget!
Csak két oldalt használsz? -
csabám
addikt
-
egyelőre nem tetszik az új odin csatolmánya - de lehet, hogy csak túlzásba viszem a biztonságot, elleben jobb az óvatosság...
függő2; mivel adott 3 + 1 állományos firmware verziót illik re-partition kipipálással felhúzni, illetve ajánlott előtte és utána is a teljes nullázás, így minden elveszik, de a market - megfelelő beállítások mellett - megjegyzi, hogy miket telepítettél onnan korábban, és kilistázza az új firmware alatt is, csak húzd fel újra azokat, de az alkalmazások újbóli letöltése sajnos szükséges a telepítéshez!
-
WaterWave
veterán
még nem rootoltam
még nem tudom melyik kernel kéne hozzá...én abban nem hiszek, hogy a számláló növekedésével ugrana a gari... hisz ha a gyári romokkal is pörgeti a számlálót, a szervízben vajon, hogy döntik el, hogy főzőtt romokkal lett ekkora a számláló értéke, vagy gyárival...
Tehát azért ez érdekes kérdés. -
kincsem87
csendes tag
Sziasztok! Tegnap óta büszke tulaj vagyok,nagyon szuper a teló. Egy olyan problémám akadt, hogy miután letöltöttem pár alkalmazást a marketből, és elindítottam őket,felbukkantak internetes hírdetések. Tudna vki segíteni, hogyan lehetne kikapcsolni ezeket. Előre is köszönöm.
-
-
cskaroly82
csendes tag
Hát... most már értem.
Ebbe a gingerbe valószínű kiszedték azt a lehetőséget, hogy én kétújjal annyira rázoomolok a szövegre, amíg akarok és utána két kattintás és betördeli az én álltalam zoomolt nagyságra...Itt meg úgy műxik, hogy semmi zoom... dupla katt a szövegre és akkor rázoomol, amennyire ő akar és betördel...
Hát a semminél jobb, de nekem sajna kicsit még mindig apró így a szöveg.Galaxy s-ben ez jobban működött.
-
WaterWave
veterán
igen tegnap én is azt tettem fel, de nem tetszett az a lilás kcell bizéé...
így fogtam ma és leradíroztam mindent...itt egy kf1 es rom 3+1 es cuccal:
http://hotfile.com/dl/120764162/0c064b1/I9100XWKF1.rar.html
eltünt a kcell, valamint sztem gyorsabb, majd a z aksit megmondom...
aztán ha holnap megunom, mert lehet megfogom, és megcsinálnák a lightos 1.5 öt, akkor erre rácuppantomDDDDDDDDDDD
3+1 nél ne felejtsétek a wipe cache partitiont
-
Sógi
addikt
Ezmegmostmiez?
1 fájlos KF3? Ebben van madzsar nyelv?
Ezt 1.4 liteningre is simán feltolhatom akár?(#7108) pitimany: Sztem root explorer-el szedd le..De minek akarsz vissza tenni gyári romot?
Gyári az csak roottal(#7111) kali: Kösz, ezt a romot inkább nem erőltetem így hirtelen "kezdőként"
-
WaterWave
veterán
persze hogy neked, köszi...
ha elakadnék benne ráddobhatok egy pü-t mert nem vágom hogy ez a 3 fileos vagy az 1 file-os megoldás...?
én 1 file-ossal csináltam a ke7-et de mivel ez már egy magasabb verzió, egyszerübb lenne, egy gyaluzás a gépen és ugy felrakni szűz rendszerre -
Sógi
addikt
Igazad van!
Legközelebb már wipe-al is kell foglalkoznom, mert az még nem volt nálam...
Bár egyenlőre nagyon tetszik ez a KF1 lite'ning és be is laktam rendesen a telefont, nem biztos, h egy kis plusz akku idő miatt (most is simán elmegy egy napot, de ha nem cseszegetném, akkor lehet 2 is lenne belőle) nekiállok most kitenni magam ennek a "stressznek" ha így is minden ok
Meg amúgy is jön egy 10000 mah-es hordozható töltő és akkor már az akkuidő is "megoldva"
Tényleg durva ez a főzőcskézés, mert csak megvadul az ember és rak fel mindent, még ezt is kipróbálom, meg azt is...Durva, inkább megnyugszom egy kicsit -
Sógi
addikt
Mi a bulid száma neked? Kíváncsi vagyok..
Bár ahogy nézem a PFC KF1-nek is KE7 az alapja, tehát alapból az is egy KE7 csak buherálva, nem?(#7022) yoleeka: Nah mind1, azért kösz és ha lesz még ilyen (ami szinte biztos) és eszedbe jut, akkor dobd már fel lszi, had ámuljak, akkor én is ráreszelem ezt a PFC-t, bár nekem nagyon bejön az KF1 1.4 lite'ning
-
yoleeka
tag
Az baj hogyha a kernelt a rom után próbálom meg felrakni? Konkrétan arra gondolok, hogy felraktam a PFC KF1-es romot, és fel szeretném tenni a CF-Root v4.0-ás kernelt. Gond-e ha a rom után rakom fel a kernelt? Valamint eszembe jutott, hogy olvastam az imént egy kernelről, amit az XWKE7 előtt raktam fel, most nem ugrik be a neve, minnyá megnézem valahol asszem elvileg az van fent. XWKDD a kernel neve, amit felraktam előtte.
Amúgy PFC KF1 gond nélkül felment.
-
yoleeka
tag
Ja tényleg logikátlan volt..
Nos ha megvan, átmásolom PC-re a backup mappát, és arról fogom tudni visszaállítani, ha esetleg gond lenne? Ez igy fog működni? Lehet egyszerre felrakni kernel-t és romot? Melyik a jobb kernel, mert PFC-n van kettő van a Tegrak illetve a CF-root-os. Meg tudom nézni SGS2-n milyen kernel van most fent?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest