- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roben
csendes tag
-
Topikgazda
A leírásodból arra következtettem, hogy wifi-n nincs meg a sebesség,
Kezdésnek csinálj egy reset-et teljes újra beállítással és frissíts firmware-t ha van újabb. Ha ez sem használ akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy kipróbálsz egy 3rd party firmware-t.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Roben
csendes tag
válasz Gubek-Einste #12053 üzenetére
Okay.
Megpróbálom,ha megvan jelentkezem -
Roben
csendes tag
válasz Gubek-Einste #12053 üzenetére
No,megvan a firmware frissítés(gyári),megvan a reset.
Sajnos nincs különbség.
Esetleg statikus ip-t osszak neki,lehet köze a dhcp-nek a dologhoz? -
MODERÁTOR
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Intruder2k5 #12044 üzenetére
ez nem túl biztató.
És ha azt teszem, amit javasoltak ?
A korábbi wi-fis router megvan. Azt vezetékesen rákötöm az egyik lan-port ra és a régi routerről veszem a wi-fit. Az újat pedig vagy kikapcsolom, mert ez is lehetséges, vagy úgy hagyom, úgy is jelszavas. -
MODERÁTOR
-
Roben
csendes tag
válasz Intruder2k5 #12057 üzenetére
Köszi de nálam,van teljes sávszél,csak a routerrel feleződik le.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Intruder2k5 #12059 üzenetére
igen, így több a fogyasztásom sajnos. Azért felhívom őket, mert ez nem jó így, hátha mondanak valamit.
-
MODERÁTOR
Ott is ez volt e helyzet, és egyébként azóta már sokaknál! Van ahol csak egy bizonyos része jön át routeren, és van ahol fel sem tud csatlakozni! Milyen DIGI neted van amúgy? Lakásba van húzva az optika, és van modemed, vagy pedig csak egy drót jön be, és az megy a routerbe?
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Ma kaptam új router a T-től, csomag bővités miatt. Szaki belőtte (nem voltam itthon) net megy. 2 gép van rajta.
A genya egy ZTE ZXDSL931 v.II
Ha betolom a torrentett, utorrent 3.2.1, akkor megáll a böngészés, minden oldalra a "nem jelenithető meg" üzit kapom. IE, Maxthon, Opera, Crome, ...
Asszony közben nyugodtan skypol, nálam nagy nulla
Mit tudnék ezzel kezdeni?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
vargaimre
csendes tag
Segítség kellene mert elakdtam...
Vettem 1 tp-link MR3420 routert meg 1 haszált vodás huawie K3765 modemet.
valamiért nem ismeri fel, pedig szerintem mindent jó állítottambe.
mi lehet a gond? -
Roben
csendes tag
válasz Intruder2k5 #12062 üzenetére
Lakásban van az optika és van modem.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Roben
csendes tag
válasz Intruder2k5 #12067 üzenetére
Értem,akkor ez a lehetőség,kilőve.
Próbálkozom tovább. -
ga-328a
csendes tag
Sziasztok ma vetem egy xtab-70dc táblagépet.És vetem hozzá tp-link 150 mbps routert telepitetem.A táblagép müködik rendesen, viszont ha már 3m-re eltávolodok a rutertöl jel megszünik.Mi lehet a probléma ha valaki tudja légyszi írjon köszi.
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem TP-link router-ral kapcsolatban.
Nővéremmel közösen használjuk a netet.Én az ő routerjára egy másik TP-link AP routerral lógok rá.
A gondom annyi lenne, hogy egyszerűen nem tudom közös alhálózatba állítani őket.Csak úgy megy a net ha az egyik 192.168.1.1 és 192.168.2.1 tehát úgy hogy 1.1 és 1.2 nem engedi.
Ez nem is lenne gond, de játék miatt ki kellene nyitnom egy portot és úgy ez csak akkor menne ha mind2 routeron kinyitnám. Viszont mivel a megnyitni kívánt ip- más alhálózatban van nem tudom megnyitni.Van ötletek mit bénázok el?Már napok óta szenvedek.
-
MODERÁTOR
válasz karakpecze21 #12073 üzenetére
Szia!
Az első routerben, ami a netre csatlakozik, a második router címére kell forwardolni a portot, és a második routerben kell a gép címére!
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Intruder2k5 #12074 üzenetére
Szia.
Igen, már így is próbáltam, de csak fél siker.Tehát valamiért csak egy irányban nyílik meg a port.
Az első routerben beírtam ugye a 192.168.1.100 (ezt a címet kapja a 2. router)
Nem értem mi lehet a bibi. -
MODERÁTOR
válasz karakpecze21 #12075 üzenetére
Akkor ott más gond van, mert így ennek mennie kellene! Esetleg megpróbálhatod még, hogy az első routerben a második router IP címét beteszed DMZ-be... EZEN az oldalon tesztelve zárva van a port?
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Intruder2k5 #12076 üzenetére
Kipróbáltam a DMZ-s dolgot is, sajnos nem segített.
Két portot kellene kinyitnom, ez egyiknél a TCP és UDP is jó, a másiknál a TCP jó, de az UDP nem.
Én egy programmal néztem és az liírja hogy nem oké.Az oldalt amit linkeltél ott is próbáltam, de ott a nyitott portra is errort dob.Hát nem tudom érdekes a helyzet, lehet gond van a routerral?Természetesen hard reset megvolt már mindkettőben párszor.
-
karakpecze21
senior tag
válasz Intruder2k5 #12076 üzenetére
Köszönöm uram a segítséget, úgy néz ki megoldódott.
Nem is értem hogy, de kicseréltem az utp kábelt és megoldódott a gond.Pedig amúgy ment vele a net, nem gondoltam volna erre.Hihetetlen, hogy napok óta ezen agyalok és ez volt a gond. -
Creative997
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom e, ha nem, modik remélem elnavigálnak a jó topikba
A problémám a következő: beköltöztem egy házba, ahol wifis router van (TP-LINK 300M Wireless N Gigabit TL-WR1043N - ) a padláson, légvonalban olyan 8-10 méterre. Egy TP-LINK 150M Wireless High Gain USB Adapterrel (TL-WN722N) próbálom fogni a jelet, de azt írja ki, hogy "Az identitás ellenőrzése" és gyakorlatilag nincs kapcsolat. Próbáltam javítással orvosolni, de nincs siker, több a hibás csomag és egy kérdőjel virít a kapcsolat jelén. PC-s gépről van szó. Bevittem a laptopot (amiről most írok) és 5-ös skálán 2-es, de van jel és net, szóval nem értem mi lehet a probléma.
Nagyon örülnék bármilyen építő jellegű segítségnek, mert nagyon fontos lenne. Előre is köszönömProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
MajaG
senior tag
Van 1 d-link dir 600-as routerem. Automata dhcp kiosztás van, de 1-2 eszközhöz, fix ip-t akarok társítani. Nem engedi azzal a hibával, hogy invalid host name. Bármit írok be, mindig invalidot kapok, ha semmit akkor is. Próbáltam már firmware downgradet is a legújabbról, de semmi. Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
sharkshock
csendes tag
válasz bruki006 #11980 üzenetére
"Akkor most mehet a kukába a Belkin, vagy létezik vmi más megoldás"
Igen jobban jársz, vegyél helyette egy routert
Intruder2k5: nem az én állandó aláírásomban szerepel egy márkának a neve, ami gyakorlatilag minden eggyes megszólalásodnál megjelenik, evvel ergo reklámot csinálva a gyártónak? akkor ki reklámoz itt és micsodát? + bármennyire is szeretnéd nem minden kicsit is tájékozotabb kommentelő, aki ezáltal Linksyst ajánl olyan kérdésre, hogy: Mit vegyek?,jószivvel tapasztalatből ,valami albert nevű állitolagos reklámozó... -
MODERÁTOR
válasz sharkshock #12085 üzenetére
Nem mind, csak azok akik 1 hetes regisztrációval teszik mindezt!
-
legenda
válasz sharkshock #12085 üzenetére
sok előző regisztráció állította, hogy nincs köze adott nevű felhasználóhoz, de bizonyosságot nyert, hogy valótlant állítanak, és kitiltásra kerültek!
részedről (is) látványosan erőltetett a linksys reklálomzás, több témában is, és a stílus is árulkodik, szóval csak óvatosan!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rota
tag
Sziasztok.
Van egy tp -link wr941 - routerem. Frissítettem egyszer majd ment volna a következő, de ott nem fejzte be úgy mint korábban.
Belépni sem tudtam a menüjébe. Reseteltem, de most sem tudok belépni. Nem jelenik meg a bejelentkezési ablak.
Hogyan tudnék belépni, mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szia!
Lehet megváltozott az IP címe... http://192.168.0.1 sem jön be?
-
Rota
tag
válasz Intruder2k5 #12094 üzenetére
Bakker.... igen.. Köszi.
-
MODERÁTOR
-
Rota
tag
válasz Intruder2k5 #12096 üzenetére
Még szerencse, hogy a fórum ilyen gyors...
-
tpeter77
addikt
válasz Wind-Storm #11935 üzenetére
bocsi, elfelejtettem időközben visszaírni a fórumra, hogy mi történt.
Elvitték egy sztech boltos szervízbe, azt mondták billegő ágyláb alá jó lesz... kuka, nem tudták megcsinálni, vett egy másik tipusú routert.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest