- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
Szerencsejátékra használ valaki Revolut fiókot?
Pl.: Online póker számla feltöltés, pénz kiutalás, stb...
Működik?
-
lucky07
aktív tag
Esetleg ha most megkötöm standard kártyával de úgy döntök hogy váltok prémiumra akkor a kedvezmény jön vele együtt vagy, hogy?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
lucky07
aktív tag
Nah mindegy megkötöttem a biztosítást.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
mrrr74
aktív tag
Csak egy tip; ha bankszámlán keresztüli utalást vártok (például fizetés), érdemes a beérkezés előtt egy ellenőrzést kérni a chaten, hogy várható-e felülvizsgálat ha bankszámláról utal külső partner. Ezt eddig nem tudtam, és mivel ilyen cipőben járok, rákérdeztem. 2 percen belül ellenőrizték a fiókot, és megmondták. Ez eddig nem volt benne szerintem az összefoglalóban, de lehet hasznos infó.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
Lizingrider
csendes tag
válasz MasterMark #5043 üzenetére
Hello, szerintem sem írnak jóvá bejövő utalást web kártya számlára. Egyébként felhasználom az alkalmat, hogy jelezzem, felvessem a problémát ami közérdekű lehet: Én kb. 3 hete ugyanígy magamnak utaltam 5000 Ft-ot OTP-be és saját hülyeség miatt a megtakarítási számla IBAN számlaszámát adtam meg. A pénz azóta sem lett meg, vissza nem ment a Revoluthoz, nálam nem írtak jóvá. OTP-ben bejelentettem, de még semmi. Tehát vigyázzatok arra, hogy a cél számla ne legyen elcseszve mert Ft utalásnál nem egyszerű utanajárni hol szédeleg a pénz. Nemzetközi esetén nem gond, Swiften visszaküldik, de Ft estén levelező bankon (K&H) megy az utalás és a példa alapján nem gördülékeny az ügyintézés ha a celszámla nem tud bejövőt fogadni.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
próbáltam kiművelni magam a keresővel meg az elmúlt 3 hétnyi topic olvasással, de még nem mindenre találtam választ. bocsi, ha triviálisak, se appban, se itt nem találtam a következő apróságokat:
1) van limitálva, hogy hány account-om (azaz számla, illetve, ha jól értem "zseb"-ként hivatkoznak itt rá többen) lehet rögzítve összesen? több helyen kérdezték a hivatalos Revolut blogban, hogy lehet-e egy devizából több account és igen volt a support válasza. ennek mi értelme van? amit leírtak, abban nem látom az előnyt
2) bankkártya esetén (legyen fizikai vagy virtuális), csak össz havi limitet lehet állítani, ha jól látom. nem lehet bontani vásárlás / kp felvétel szerint, illetve csak összeg limit van, darabszám nincs. ez utóbbiak vajon várhatók a jövőben?
3) a Vault kerekítés funkcióját illetően az appban nem találtam túl bőséges leírást. láttam itt, hogy HUF-nál 100-as helyiértéklre kerekít. EUR esetén tudja valaki, hogy mire kerekít fel, 1-es helyiértékre, egész euróra? gondolom változtatni nem lehet, csak a szorzókkal.
4) továbbá, elnézést a hülye kérdésért: ha léterhoztam egy EUR alapú Vault-ot, akkor abba gondolom csak EUR alapú tranzakciókból származó (akár netes, akár bolti kártyás) kerekítések és EUR töltések mennek. tehát itthon, hétköznapi használat esetén a kerekítéseknél nem fog nekem átváltani EUR-ba HUF-ról és azzal tölteni a széfet, ugye?köszi előre is, ha akad válasz
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ItaliX
csendes tag
válasz hoffman_ #5060 üzenetére
Első kettőt nem tudom, de:
3; EUR esetén a következő egész euróra kerekít pl. €0.59->€1. Csak a szorzót lehet módosítani.
4; Minden fizetést figyelembe vesz. Ha fizetsz 950Ft-ot akkor 50Ft-ot átvált EUR-ra és azt teszi a vaultba. De a vaultok pénzneme lehet HUF is.[ Szerkesztve ]
-
Villa7
tag
indul vmi RevP béta küldtek emailt, valami világ megváltó cucc
-
Sapike72
csendes tag
Sziasztok.
tudnátok abban segíteni, hogy a feleségem ma vásárolt revolut kártyával a Dhgate-ről és az oldal többet vett le mint amennyi a termék ára volt.
Ezt meg kérdeztük a Dhgatétól és azt mondat hogy a bank, ez esteben a Revolut konverzios stb. költséget számol fel.
Pedig dollár zsebböl volt fizetve de igy is egyéb költséget számolt felt.Az Aliexpressnél,Ebaynel stb. ez soha nem volt probléma. Volt dollárom onnan vonta le.
Ezért használjuk a Revolutot.A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
-
Sapike72
csendes tag
A Revolut alkalmazásban már automatikusan drágább osszeg jelenik meg.
A Dhgaténél az MyOrder-nél a számitogépen a jó összeg jelenik meg, a telefon mobil alkalmazásban pedig a drágább öszeg jelenik meg.Nem is értem.Paypal nem volt közte.
A mobilalkalmazásban vásároltunk.Ilyet még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
kukac7
tag
ha vki meg nem regisztralt es szeretne ingyen standard kartyat, irjon es tudok meghivot kuldeni.
(kicsit atalakult es megujult a meghivasos resz a betaban, eleg baba lesz. )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
kukac7
tag
válasz XboxGamePass #5075 üzenetére
elvileg igen, most ilyen akcio van. bar azt irta, meg 7 napig ervenyes.
-
senior tag
-
őstag
válasz XboxGamePass #5077 üzenetére
nekem volt, ha meghívok 5 embert akkor premium member leszek ingyen.
az volt a baj, hogy hiába hívtam meg vagy 10 embert, sokakat egyből ezt az akciót meg rá pár napra kaptam..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
hedgehog
senior tag
válasz XboxGamePass #5075 üzenetére
Nem, alapvetően nem ingyenes a szállítás, ha csak simán küldesz egy meghívót.
Akkor ingyenes, ha épp "unlockoltál ingyen kártyákat", ami most is van pár embernek, vagy pedig ha olyan linket kapsz, amit ambassador küldött (pl. itt streng vagy szucsadam ambassadorok ha jól tudom).-- aka p3d3str1an
-
gzbotii
nagyúr
válasz RobexX10 #5081 üzenetére
...Metal előrefizetés egy évre.
Utána gondolom le kell mondani, erre figyelj.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kukac7
tag
válasz XboxGamePass #5077 üzenetére
elvileg van a metalos ajandek, meg lesz penzbeni is.
-
streng
csendes tag
Van mindig mindenféle akció.pl. normál user ingyen kártyát oszt, ha meghív valakit, vagy 5 nap alatt 5 ember és matal kártya jár érte. De ezek ideiglenes akciók adott felhasználóra.
Ami biztos, mint írták előttünk is. Ambassador, Pioneer és Affiliate partner linkek akció nélkül mindig ingyen kiszállítást adnak.
Normál felhasználó akción kívüli meghívása csak meghívás, nincs ingyen kártya.
Bár a béta appban tényleg változik valami, de azok bizonytalanok. A biztosak fentebb.
Ha ambassador és Pioneer hív meg biztos lehetsz benne, hogy segít, ő ismeri a terméket, szolgáltatásokat, ez a különbség. -
-
D@reeo
aktív tag
Hali,
Erste bank, Visa Electron Debit nem működik. Van öteletetek, hogy miképpen orvosolható? (Beállítás kérdése, vagy másfajta bankkártyát kell kérn ia bankttól?)
Köszi
-
kokokka
őstag
Megjött a kártyám. Az első alkalommal használnom kell a PIN kódot, ez még nem történt meg. Jól gondolom, hogy ezért nem engedi hozzá adni a PayPal-ban új bankkártyaként?
-
nutfile
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #5052 üzenetére
és az jó? egy évre közel 18 ezer.
nekem nem érné meg, de én vigyázok a telómra :-) -
D@reeo
aktív tag
Telenor számlát mír nem tudok fizetni a otpbankdirekt-en? Netes vásárlás engedélyezve.
És azt mondja, hogy A terhelendő kártya az üzletági követelményeknek nem felel meg. -
kokokka
őstag
Próbáltam felvenni a kártyák közé az Erste-s Maestro kártyámat, de azt az üzenetet kaptam, hogy a bank elutasította ezt a tranzakciót. Miért? WizzAir-t engedte. Az is ERSTE-s...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Jamesch
tag
USD-t szeretnék utalni SWIFTen keresztül, de ahova utalom oda egy levelező bankon keresztül lehet csak, sőt külön fel is hívták a figyelmet, hogy emiatt már volt probléma a Revolutról érkező utalásoknál.
Konkrétan az amcsi Citin keresztül kell utalni (első SWIFT) a Keler Zrtnek (második SWIFT), de Revolutnál egy SWIFT kódot lehet beírni úgy nézem.
Tudja vki hogy lehet biztosra menni?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Andralin
aktív tag
válasz Jamesch #5099 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ez a Revolutból nem fog menni.
Volt már komolyabb külföldi banknál számlám. Ott az online utalásnál nemzetközi SWIFT esetében volt egy jópár extra mező, az úgynevezett MT103 SWIFT mezők, ahol a correspondent (levelező) bankra vonatkozó részleteket lehetett megadni. Nameg nagyon fontos volt a SHA/BEN/OUR választási lehetőség, hogy ki állja a levelező bankok extra költségeit.
A Revolutban egy nagyon alap, egyszerű utalásos form van csak, ott nem fogsz tudni ilyeneket beállítani szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest