- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz aprokaroka87 #2599 üzenetére
+1 a nextdns-re
-
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
F.B. Purity Google Chrome kiegészítőre tudtok valami működő alternatívát? Az utóbbi időben egyre több funkciója nem működött, most meg már egyáltalán nem, mintha fent sem lenne.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Cs1csó
félisten
válasz Crvsh3R #2604 üzenetére
Asztali böngésző? A "Social Fixer"-t próbáld ki. amúgy az is segíthet ha újratelepíted. Hátha az segít. A Facebook nyelvének angolra állítása is segíthet mert a "hu" idővonalat nem tudja szűrni. Ezt a F.B. Purity beállítási oldalán fenn jó nagy piros betűkkel írja is.
A Social Fixer nem tudom hogy elérhető az áruházból de saját oldaláról telepíthető ( én asztali Firefox-on a saját áruházából az F.B. Purity sem telepíthető csak a fejlesztő oldaláról a Chrome áruházban ellenben elérhető.)
Android-ra én Facebook-ozásra a Simple Social Browser nevű appot használom (ugyanazt tudja mint a Facebook app reklámmentesen) -
Crvsh3R
senior tag
Asztali böngésző és már az újratelepítéssel próbálkoztam, de hiába. Az angolra állítást már olvastam korábban, de eddig működött magyar nyelven is. Nem is a reklámszűréssel, hanem a személyre szabással van a gond. Abból semmi sem működik már. Social Fixerre ránézek, bár korábban mintha azt olvastam volna, hogy FB Purity közelébe sem ér (talán még annyira sem frissítik?). Köszi!
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Cs1csó
félisten
válasz Crvsh3R #2606 üzenetére
A Social Fixer (Firefox) az áruházból is telepíthető volt de a kb. november elejétől nem működött (a fejlesztője Matt Krause a honlapján írta hogy a Facebook olyan módosításokat csinált hogy jelenleg nem tud vele mit kezdeni, ekkor váltottam F.B. Purity-re, de most rákerestem a Social Fixer-re és frissűlt március végi a legfrissebb build belőle. Az asztali gépemen ki is próbálom, nem tudtam hogy végül sikerült " megoldania" a Facebook újbóli szűrését.)
-
Semplar
őstag
Enhancer for YouTube újra rendesen működik az "új" Google féle böngészőkben.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Mas is tapasztalja a kovetkezo fura jelenseget?
Szurokben a kellemetlensegek resznel, beallitom az Adguard szuroket, majd par nap utan, eltunnek es nem kellemetlensegek resznel jelenik meg, hanem a sajat szurok reszben. Ha kitorlom onnan, ujra megjelenik a kellemetlensegek resznel. Es a folyamat kezdodik elolrol par nap utan.
Chrome, Edge, Firefox alatt. Ujratelepites megvolt. -
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #2610 üzenetére
Ublock Origin? Passz, nem figyeltem még.
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #2612 üzenetére
Figyelni fogom. Amúgy ha "anomáliákat" észlelsz akkor egy örökérvényű tanács:
Távolítsd el az adott kiegészítőt, böngésző restart majd újra telepítés (ha vannak saját szabályaid azokat simán egy txt fájlba kimásolod majd vissza)Egy biztonsági ellenőrzés sem árt anomália esetén, pl.: AdwCleaner, Emsisoft EK, DrWebCureIT (ezek nem is települnek)
-
Jack Oneill
veterán
Errol lehet tudni, hogy chrome alapu bongeszok vagy Firefox eseteben mikent lesz?
[link] -
ledgeri
nagyúr
válasz Jack Oneill #2614 üzenetére
Google-lel számolva, hogy nem is lesz.... addig meg csak ők tudják miként tervezik!
Ha úgy működik, hogy valami futva érzékeli hogy van-e blokker, akkor megfogható. Ha valami ami lejátszó elem, megnézi, hogy fut-e más akkor bukó...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Szellem.
Topikgazda
-
csemberlen
őstag
Szervusztok, tudom olvassak vissza, összefoglalót elolvastam.
Chrom-ra keresek ingyenes reklámszürőt. Melyiket javasoljátok PC-re, ublock origin?Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
Cs1csó
félisten
válasz csemberlen #2617 üzenetére
Igen Ublock Origin vagy AdGuard (bár a legjobb kombó az Ublock Origin Adguard-os szűrőkkel, amiket a beállítésokban tudsz aktiválni
-
Cs1csó
félisten
válasz csemberlen #2619 üzenetére
Nagyjából. Telepítsd aztán használd, ha van valami gond akkor írj és segítek.
-
Cs1csó
félisten
válasz csemberlen #2619 üzenetére
Szia ezekkel a szűrőkkel:
-
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
AdGuard Home fut egy málnán évek óta. Egy ideje az Aliexpress oldalon nem jelennek meg rendesen a képek.
Másnál nem fordul elő?[ Szerkesztve ]
-
Erikkk26
tag
Hali!
Szerintetek Adguard public DNS-el van mód eltűntetni Iobit Uninstaller asztali alkalmazás felugró kéretlen reklámablakait?
Ublock Origin-t használok böngészőben egyébként és egyik nap youtube-on egy élő adás megnyitása előtt kaptam egy kizárólag hanggal futó reklámot fekete képpel. Gondolom az addonnak csak a képet sikerült valahogyan blokkolnia?
Nyomtam egy f5-öt és utána már nem produkálta!
Élőt azóta nem igazán néztem youtube-ról de videókat igen és nem találkoztam az eset óta reklámmal![ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Erikkk26 #2633 üzenetére
Szia, ez az uninstaller telepítve van? Helyette lehet jobb a Revo uninstaller free. (Ha még van)
Amúgy ha egy ilyen program nem fut akkor nem kellene reklámozia max amikor futtatod, de ugye az ritka.
Ez szerintem nem megoldható DNS-el, de hajrá!
Böngészőben (ami a YouTube -ot is rendberakja) Ubloc Origin, jó választás, esetleg telepítsd újra attól lehet megjavul. Amúgy érdemes a beállításaiban bekapcsolni az AdGuard-os filtereket, az UO-s filtereket kikapcsolni, jobb az AdGuard -os. -
ledgeri
nagyúr
válasz Erikkk26 #2633 üzenetére
Esetleg pormaster, és megértése után azon belül szűrőzni az appot...
Egyáltalán kell neki folyamatosan internet? telibetűzfal, és ha nem szól, megoldva (csak frissítésekért néha kikapcsolni...)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Erikkk26
tag
Igen, telepítve van, a programmal önmagában mondhatjuk elégedett vagyok, és azért fut folyamatosan a háttérben hogyha bármi eltávolításra kerülne nem ezt a programot használva akkor jelezhessen hogy hahó, maradtak hátralévő fájlok amiket még lehetne törölni! Valamint bármi települ, szintén értesít róla, legyen akár csak egy programfrissítés.
Ublock Origin filterekhez nem igazán értek, lehet jobb ha nem babrálom mert talán csak egyszeri eset történhetett! Vagy épp dúlnak a harcok a YouTube új hirdetésblokkolók elleni próbálkozásaival? Egyébként konkrétan melyekre gondolsz UO-s filterek alatt? Valamint AdGuard-osnál az összesre érted?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Erikkk26 #2638 üzenetére
Ublock originnel a böngészőn belül tudsz blokkolni, portmasterrel az OS-en belül tudsz blokkolni. Ha csak nem chrome/edge pop-up ami szól, még böngésző tudatos nem futtatása mellett is, akkor egy böngészőn kívüli dologba a ublock origin nem igazán tud beleszólni.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Erikkk26
tag
válasz ledgeri #2639 üzenetére
#2638: Itt egész pontosan a youtube élő videó előtti reklámra gondoltam, csak gyakran rossz számsorú írásra nyomok választ vagy épp az "Új" helyett.. sorry.
Az Iobit Uninstaller program az maga jeleníti meg a pop-up reklámokat időközönként, böngészőtől független![ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
-
Semplar
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
Helló!
Android mobilon szerettem volna hallgatni zenét youtuberól samsung internet böngésző és reklámblokkoló kombóval de pár perc után mindig bedob egyet egyet. Több blokkolót is kipróbáltam már meg asztali módot, ugyanaz.
Van erre megoldás? -
Cs1csó
félisten
Szia: [link]
Én a Vanced manageres megoldást használom feltettem, a "sima" YouTube-ot és a "Music"-ot is.
Revanced ManagerEmellé a MicroG aminek a segítségével a YouTube fiókodba is be tudsz jelwntkwzni ugye így megmaradnak a lejátszási listáid, hozzászólhartsz stb.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Mert a samsung internet böngésző chrome alapú, ami meg a google-é, és ők nyilván azt akarják, hogy nézzél reklámot youtube-on.
Próbálkozz brave-vel, vagy firefox+ublock origin kiegészítővel. De a legjobb megoldást szerintem cs1csó mondta a revanced-dal.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Xtomi
tag
válasz ArthurShelby #2647 üzenetére
Ez a Revanced képes háttérben is lejátszani a zenéket?
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest