- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Jack Oneill #2350 üzenetére
Én is olvastam a Facebook oldalon közzétett hírüket, és a hírben nem írják, hogy a Firefox érintett lenne. Csak a Chromium alapú böngészőknek szól a probléma. Az FF meg Chromium alapú.
És jól írod, így meg fog nőni a felhasználó tábora. -
ledgeri
nagyúr
válasz Szellem. #2343 üzenetére
A firefox is bejelentette, hogy hagyni fogják a v2-őt is, és brave-is blogolt, hogy őnáluk is megmarad! #2310-kor már említettem, de akkor cikk, mert twitterig most nem megyek.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Szellem. #2353 üzenetére
Szerintem ők elvannak a kapott anyaggal, örülnek, hogy edge néven van saját büngészőjük amit nyomhatnak, és kompatibilis az aktuális nettel , persze dolgoznak rajta (a böngészőn) de nem lesz MS lázadás... ez az én tippem.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Ugyan nem ajánlom a programot, viszont akit érdekel az adguard premium most halloween akciós.
-
seger
addikt
Sziasztok!
Ván rá opció, hogy a hálózaton lévő eszközökön blokkolva legyen a reklám?
-
ledgeri
nagyúr
Pi-hole, arra alkalmas routeren openwrt és ablock modulja, Adguard-féle OS is van, ha az valamiféle jobb teljesítményű rputer. esetleg vészmegoldás: routeren beállítani valami ilyen funkciós DNS-t... VPN-t...
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #2359 üzenetére
Régen használtam egy ideig, de nem vált be. Zárt kód, túlságosan belebújt a Windows-ba, nem kizárólag a nyilván szükséges automatikus indulásra gondolok, hanem átvette a tanúsítvány kezelést, WFP driver probléma, ping probléma és néha lassabbnak is éreztem, terhelte a processzort.
Az ingyenes kiegészítő nyílt kód, csak böngészőben fut, gyors, kevesebb lehetőség hibára, ezt évek óta elégedetten használom Windows gépen.
(Apple eszközökön pedig a Wipr vált be) -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Adguardban a nyelvspecifikus szűrőket ti kikapcsoltátok, vagy használjátok? Automatán kapcsolgatja be a külföldi szűrőket, ahogy láttam. -
törölt tag
válasz Jack Oneill #2362 üzenetére
Kikapcsolom azt a funkciót. Kevesebb filter, gyorsabb működés. A fő angol base filter is dolgozik azért olyankor is. Persze aki napi szinten olvas adott nyelvű oldalakat, akkor azt manuálisan érdemes bekapcsolni. Csak azért mert néha megnyitok holland oldalt, gyakran csak képekért, nem kell az egész holland nyelvű filterre automatikusan feliratkozni.
-
seger
addikt
Lg webos alatt youtube reklámot blokkolja?
-
seger
addikt
válasz Jack Oneill #2365 üzenetére
A kérdés valóban nem lett jól feltéve...
Pontosítanék.
Van olyan opció, ami tudná blokkolni a weboes youtube reklámokat? -
Faby
senior tag
Sziasztok!
A kérdés Androidon facebook lite alkalmazásban a reklámok blokkolása.
A fiam telefonjáról van szó, eddig elég jól működött a Blokada 5, nem volt reklám a Facebook Lite alkalmazásban, néha egy Marketplace hírdetés.
Pár hete valami változott, elmondása szerint egyre-másra jönnek fel a hírdetések a fő ablakban (nem használok FB- sehol, nem tudom, hogy hívják, talán hírek? Hírfolyam?) a korábbinál sokkal több.Van valami jó megoldás erre? Én javasoltam a FB elengedését, de ez egy mai tininél nem opció.
Poco X3 NFC, xiaomi.eu 12.5.5 RJZMIXM ha ez számítA barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Cs1csó
félisten
Van egy "csomó" FB alternatíva, akár az is, hogy pl. egy böngészőből nyitod meg pl. olyan böngészőben amiben van reklámblokkoló.
Aztán vannak külön FB-re alkalmazások pl. Simple Social Browser (ez egy kvázi böngésző de átalakítva hogy a közösségi oldalakat tudja futtatni pl. Facebook, Instagram és talán Twitter és Reddit)
DE van még pár alternatíva keress rá ITT -
junior11
veterán
Online bankolás során a bank weboldalán érdemes kikapcsolni a böngészőben a reklámblokkolót és a többi bővítményt?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
ledgeri
nagyúr
válasz junior11 #2372 üzenetére
Egy csomó oldal, köztük bank is használ olyanokat, mint a googletag manager. Az csak arra van, hogy monitorozza a bank web felelőse, hogy ki merről jön, ki merre megy. Az nem kell. Alapból fut, reklámblokkolók megfogják.
Oké, én továbbra is hard módon használva, tudom, hogy pl az MKB bank oldalán be kell töltenie 2 összetevőnek, hogy be tudjak lépni. Nélküle nem tudok. Ez egyértelmű. (nem fognak szólni érte, ha 2-3szor rápróbálsz és nem megy,)
Egyéb addonok kikapcsolgatása az attól függ milyen az addon, honnan van, mit néz nem néz, és te megbízol-e benne vagy sem.
Legegyszerűbb megoldás: egy külön minimal, vagy egyáltalán nem addonolt, esetleg megerősített, mindenkori privát/inkognitó módban használt külön böngésző használata, ami ha nagyon paranoiás vagy akkor hordozhatós verzió, így egy vírus, még ha kesesi sem nagyon találja a registry-ben.
Az egész a rétegezésről szól. Mindig van aki még netkávézőban belép, van aki meg inkább csak személyesen megy be a bankba. A kettő között te tudod hol a helyed!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Reklámblokkoló problémám van a 64 bites 106.0.5 rókával. Jó ideig az uBlock Origin volt fenn, de múlt hónapban már nem működött vele a Port.hu, kipróbáltam pár reklámblokkolót, de egyikkel sem megy a Port.hu. Blokkoló nélkül pedig ontják az idióta reklámokat. Ha be van kapcsolva az uBlock, akkor ugrál fel az alanti kép...
Samsem
-
törölt tag
Azonnal feljön vagy csak egy idő után? Mert én most csak öt percet töltöttem a főoldalon, aztán tv műsor részre mentem...
Nem ugrott fel semmi nálam, a filter log szerint ezek dolgoznak rajta:
adguard base filter
adguard tracking protection
adguard annoyances filter
hungarian filter -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Megmondanatok, hogy az UO-ban a kellemetlensegeknel mit erdemes bekapcsolni?
Nalam most a kovetkezok vannak.
Adguard Annoyances
Easy List cookie
UO filters annoyance -
SamSem58
aktív tag
válasz #86564352 #2385 üzenetére
Már be van kapcsolva, az Edge-nél egyelőre semmi gond, ám a Firefoxnál... pár percig nem volt gond, aztán bekapcsoltam a közösségi Widgetek, azaz a közösségi média szűrőt, és azóta bárhogy is állítom be az AdGuard-ot, a Port.hu-n rögtön felugrik az ablak, hogy A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött...
Samsem
-
Cs1csó
félisten
Mindenki gyugodjon meg! A por.hu egy fontos oldal ki lesz javítva a szűrő ami a hibát okozzzza.
-
AtHoS
nagyúr
Miért? Nálatok gond van a port.hu oldallal? Én már jó ideje nem láttam ott ilyen "figyelmeztetést"...bár nálam nincs engedélyezve a Hungarian filter (2.0.2.4 verzióra és 10.10 dátummal jelzi AdGuard az utolsó frissítését, de nincs engedélyezve )
read-only mode on the forum
-
Cs1csó
félisten
válasz SamSem58 #2389 üzenetére
Üdv, "félig" megoldódott a port.hu probléma: az UO-ban az "Easy privacy" szűrő kikapcsolásával megjavult a tévé oldal. Sajnos ha betöltesz egy film saját oldalát akkor pár másodperc után a jobb oldali görgetősáv nálam (Firefox) eltűnik és nem lehet az oldalt görgetni az oldal frissítése után megint lehet másodpercekig görgetni.
(érdekességként : ha a hun filtert is kikapcsolom akkor biza megjelenik a tiltás)
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Nálam ezek a szűrők vannak használatban és nincs tiltó üzenet port.hu-n (hufilter nincs bekapcsolva), görgető csúszkák is megvannak
User filter tartalma (csak szűrésből kivett oldalak):
@@||www.jofogas.hu^$important,document
@@||onya.nav.gov.hu^$important,document
@@||www.suzuminn.hu^$important,document
@@||prohardver.hu^$important,document
@@||auth.vodafone.hu^$important,document
@@||www.vodafone.hu^$important,document
@@||tags.tiqcdn.com^$important,document
@@||www.posta.hu^$important,documentread-only mode on the forum
-
SamSem58
aktív tag
Szia,
Kösz, hogy szólsz, de nálam már az AdGuard van fent és azt akárhogy is állítom, a Port.hu-n mindenhogy felugrik a kék panel, hogy "A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött" Mivel máshol nincs ilyen gondom, ezért inkább a Port.hu oldalról mondok le átmenetileg. Időnként megnézem, aztán majd csak lesz valahogy! Jobbat sajna nem tudok!
Samsem
-
Cs1csó
félisten
Ublock Origin vs. Port.hu oldalra valaki gyógyírt? Olyan beállítást, szűrő ki/be kapcsolást amivel jó?
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest