- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Gcamben sikerult valakinek a macrot mukodesre birnia?
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Egy 8T modellem van kb 9 hónapja. Olyan probléma merült fel a telóval 1 hete, hogy ha selfie-t akarok csinálni 2-3 méterről, akkor elsötétedik a képernyő és a fotó is. Ha közelebb megyek, akkor megint kivilágosodik. Semmit nem állítgattam el rajta, sőt a gyári beállításokat is visszaállítottam.
A másik kérdésem az lenne, hogy a Gcam appot hova kell telepíteni a telón?A választ előre is köszönöm.
Üdv.
"A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
kpuskas
csendes tag
Sziasztok!
Problémáim azóta vannak, mióta a rendszer befrissített.
Egyik: Eddig jól működött rajta a "Caller Name Talker" app, ami szépen csörgés közben bemondta a hívó fél nevét (már, ha benne van a telefonkönyvben)
Másik: "Call Recorder" egy hívásrögzítő, ami a frissítés óta nem rögzít semmit, illetve látszólag létrehozza a file-t, csak épp nem hallgatható vissza semmi. Elindítom a visszajátszást, és a képernyőn olyan, mintha lejátszaná, a számláló is megy, csak éppen nincs hang.
A teló: Redmi 8T,
MIUI Global 12.0.2 stabil (QCXEUXM),
Android 10 QKQ1.200114.002,
Kernel verzió: 4.14.117-perf-g847c8aaMegpróbáltam már másik appokkal a hívófél bemondást és a hívásrögzítést is, de ugyan ez a probléma. Az engedélyeket az appokhoz (már amihez hozzáférek) beállítgattam, engedélyezve van minden.
A bosszantó az, hogy eddig működtek szépen, és most meg mindkettő megállt.
Nagyon gondolkozok azon, hogy a régi Mi A1 készülékemet vegyem használatba, mert azon minden flottul működik.
Segítsetek mit csináljak vele? (a kisbalta jelen esetben nem opció)
Előre is köszönöm mindenkinek. -
smirdex
tag
Sziasztok!
Most váltottam Redmi Note 5 pro készülékről Redmi 8T-re. Mind a kettőt MOFI fliptokkal használom(tam) , a Redmi 5-nél mikor nyiottam a tokot azonnal felébredt a kijelző. A 8T-nél nem történik meg. Úgy rémlik, nem kellett a Redmi 5 semmit beállítani ehhez. Valami változott vagy mi lett ezzel a funkcióval?[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
A telefonom RN8 frissült MIUI Global 12.0.4 -re.. na ezóta nem tudok alkalmazást elindítani.. ha adattörlést csinálok, akkor eleinte megy, aztán újra nem..
Mi a megoldás???
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
janaman01
addikt
sziasztok . páromnak note8 van . android 9 van rajta, lehet e valahogy downgradelni android 8 ra?
vagy csak simám odinnal felrakom a leguolso droid 8 XEH t?[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
pompom89
csendes tag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy nem engedi frissíteni a Chrome böngészőt és az Android System WebView-t?
Xiaomi Redmi Note 8T // PS4 Slim
-
Robynho
tag
heloó!
Elnézést előre is, ha kissé spam lesz, nem tudom még, h a 3 topik közül egyelőre melyikbe írjak inkább..Adott egy tavaly áprilisban vásárolt 8T (T mobilban.. :S), ami a tegnapi nap folyamán normál használat mellett egyszer csak újraindult, majd újraindult és újraindult és újraindul. Lemerülés majd töltés után sem lett változás. Fastboot módot el lehetett érni, de onnan visszahozva is csak ugyan az.
Na már most a hivatalis szervíz mossa kezeit, mert 04.04-én lejárt a hivatalos gari.. az ördög fintora.
Ilyen problémával kapcsolatban mi lenne a javaslatotok, esetleg tapasztalatotok?!
Köszi előre is! -
Uthenger
aktív tag
-
Uthenger
aktív tag
válasz tomazin #1475 üzenetére
Itt azt irja, hogy az nem gond.
https://forum.xda-developers.com/t/guide-flash-official-xiaomi-firmwares-with-a-locked-bootloader-global-cn.3960059/
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Indiant
addikt
Redmi Note 8, csak Edge van. Miképp lehetne 4G???? (a N8T-n megvan a 4G)Telekom
[ Szerkesztve ]
-
77karesz
tag
Sziasztok !
Most cseréltem le egy régi (Huawei P8 lite 2015) telefonomat erre RN8-ra.
Egyenlőre tetszik,mert kevés manapság az olyan telefon,amin van értesítő led,nem túl nagy a készülék,erős a fénye a kijelzőnek,és jó a kamera. (mondjuk a panoráma botrányos )
Olvasgatok.............
Két kérdésem lenne. Honnét tudom hogy B20-as Globál romos,vagy nem?
A másik. Lejöttek a frissítések,és azt írja nincs több jelenleg,de ha rámegyek a pöttyök alatt a "legújabb frissítőcsomag letöltésére" akkor meg tölt valamit. Azt le merjem tölteni ? Vagy az még nem stabil verzió?Köszönöm !
-
kisspall
aktív tag
Redmi Note 8-am korábban szépen vett fel videót bekapcsolt stabilizátorral, de jelenleg oldalirányba mozgatva durván akadozik, darabos lesz a felvétel. Van erre valami tipp? Van olyan kamera app, ami stabilizált videót tud felvenni ezzel a telefonnal? (Global 12.0.4) Illetve más tapasztalta-e ezt?
-
Indiant
addikt
Tud valaki elérhetőséget a Xiaomihoz? (telefon) Garanciáztatni szeretnék egy telefont, ami a Gearbestnél már nem garanciális. Ott csak egy évet adnak, a kettő helyett. A partner szervíz köhög az internetes számla miatt. Nem tetszik nekik. Szeretnék egy hivatalos véleményt a gyártótól. (akik egyébként chatben oda küldtek...)
Legvégső esetben megbízható szervízt, akik xiaomit javítanak. -
spiderpig820
aktív tag
wayteq.hu
4B
-
77karesz
tag
Most jött el a 12.0.5. 10-es android.
Nem sok változást látok egyenlőre. -
iMaverick
addikt
Látom a Xiaomi is követi a Samsung "nemes" példáját: Megjelent a Xiaomi Redmi Note 8 2021
Ahogy írják, leginkább a SOC frissítése a lényegi pont. (Snapdragon 665->MediaTek Helio G85)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
banda1981
aktív tag
válasz iMaverick #1486 üzenetére
Szerintem felesleges volt ezt kiadni......!
A Redmi Note 5 telóm még mindig jobb mint ez a 8-as!
11 androiddal nagyon laggol,belassul a készülék!
(Annyira ne várjátok az Android 11 frissítést)
Pedig kipróbáltam pár romot......
A Costum rom jól mennek rajta!
Nekem 1 éve múlt hogy megvan,de szervizben van a light szenzor csere miatt!
Ja meg a per bele megy a belsejébe.......
Ez az én véleményem!
Még a kamerája sincs 48pixeles,csak hardverileg van felhúzva!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Jött egy új frissítés a telefonomra MIUI V12.0.5.0.QCOMIXM Stabil 186 MB.
Ezzel frissített már valaki? -
banda1981
aktív tag
Sziasztok!
Ilyet keresek link nincs valakinek elfekvőbe?
Vagy hol lehet rendelni,hogy 1-2 nap alatt itt legyen?Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
banda1981
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest