- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
x1port
addikt
Esetleg valaki hozzáértő ismeri ezt ?
-
Armahun
addikt
Minden telefonnak kevesebb lesz az aksija, ha újraindul. Teljesen mindegy, hogy magától, vagy te indítod újra mivel a rendszer betöltése erőforrásigényes.
A fekete csík meg azt jelzi, hogy ezen idő alatt nem volt bekapcsolva a készülék.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Szuperpanda
csendes tag
Hello!
van valami infotok arrol hogy kijött e már frissítés a telefonra (4.0.4 es gyári van rajta) ? -
x1port
addikt
válasz Szuperpanda #4164 üzenetére
Nem még nem jött..de ne is nagyon várd mert valószínű nem is fog.
-
Multi13
tag
lol, nem 1xerűbb megnézni, mint itt "találgatni"?
újraindítás után nálam átlag 1-2%-ot esik az akksi.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
x1port
addikt
Hogy az életbe lehet beállítani azt hogy, ne 2-3 sms-t küldjön egyszerre (rövidebb üzenetnél is )
Gyári romot használok. Be lehet egyáltalán?
Köszi -
jFox
addikt
Elkezdett zizegni a beszédhangszórója a telefonomnak.
A Telenornál vettem. Oda vigyem vissza, vagy van esetleg Miskolcon ZTE szervízpont?A másik kérdésem, hogy ha csinálok egy Backup-ot a telefonról a CWM-el akkor ugyanezt az állapotot vissza tudom állítani ami most van? Tehát mindent lement? Címjegyzéket, app-okat, beállításokat, könyvjelzőket,?
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
x1port
addikt
Azért kérdezd meg előbb..lehet ,hogy jobban jársz a Telenorral.
És ha a telenor mellett döntesz ,kérdezd meg tőlük,hogy melyik nap küldik szervízbe.1 héten általában 1 nap van szervízjárat náluk.
Ha tegyük fel ez hétfő és te kedden adnád le akkor majd 1 hetet ot áll az üzletben a telefonod.
Bár ha nem sos akkor nem gond. Cserét meg adnak. -
jFox
addikt
Akárhányszor adtak nekem cserekészüléket, az mind használhatatlan volt. Van egy jó kis Mio A701-em, majd használom azt addig.
A másik kérdésre tud valaki válaszolni? Azt gondolom, hogy úgy kell, hogy menjen, de még nem csináltam ilyet, ezért nem vagyok biztos benne.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
törölt tag
használ valaki mindigtv app-ot?
a formula 1 topikban ezt ajánlják, de nálam 1-2 másodperc után megáll a lejátszás.
ezt most egyedi eset, vagy gyári rommal felejtős? -
Zolaash
senior tag
Hali!
Valami normális ingyenes billentyűzetet tudtok ajánlani? Magyar kellene, olyan amin alapállapotban vannak (rövid) ékezetes betűk.
Rip and tear
-
tassika
csendes tag
válasz Zolaash #4181 üzenetére
Hello Amigo! :-)
Amiga rulez! ;-)
Tassika vagyok az Amigaspirit-ről.
Ingyenest én sem tudok ajánlani, én is a SwiftKey-t használom. Igaz alapból nincs is rövid ékezetes betűk rajta, de ettől függetlenül nagyon kényelmes használni.
-
Armahun
addikt
Az alsó a gyári telenor-os b8-as rom.
Ez a ZTE által hivatalosa Szlovákiának készült B11-es.
Nem hivatalos magyar frissítés telepítése garanciavesztéssel járhat.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Kis off: valaki tudja, hogy olyankor mi a teendő ha lejárt az 1 hónap és nem csinálták meg a szervizbe a telefonom? Május 12. volt a határidő, akkor most kapok új telefont vagy ráfizethetek egy másikra?!
Aki járt már így kérem írjon, holnap mindenképp bemegyek a telenorba csak, hogy tudjam mire számítsak!Előre is köszi!
" Just remember Manchester is RED! "
-
x1port
addikt
Tuti hogy nincs még kész? Nem csak az értesítő smst nem kaptad meg valami oknál fogva ? Bocsi..Zimmi91nek szól
[ Szerkesztve ]
-
josha
tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy tudok romot cserélni?
-
Armahun
addikt
Ha kibontod a letöltött fájt találsz benne egy update.zip-et és egy hozzá tartozó leírást .pdf-ben.
Részletesen benne van minden képekkel illusztrálva.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Zimmi91 #4187 üzenetére
Nincs 1 hónapos határidő hanem 15 nap van. Illetve ennek a lejárta semmire nem kötelezi a szervízt, csupan törekedni kell rá hogy betartsák. Egyébként a garancia a szervízben töltött idővel meghosszabbodik.
Ettol fuggetlenul lehet asztalt csapkodni, max hulyének néznek vagy szerencséd lesz és belemennek amit mondasz abba.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest