- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Tudom,hogy van külön topikja de : Használ valaki közületek Kingstone memóriakártyát?
Már annyira kíváncsi vagyok erre a hülye hibára hogy adok neki még egy esélyt.
Vennék egy Kingstone-t bele.... nagyon gagyi -
x1port
addikt
Tudom ez nagyon off..de nem tudtok valami megoldást arra ,hogy ha például felmásolok egy zene albumot a telefonra (amit úgy válogattam én össze) akkor rendesen albumként jelenjen meg a zenelejátszóban? ne pedig minden szám külön albumként.
köszi -
Mr X
veterán
Én a Helium Music Managert használom ilyen célra, de bármilyen ID3 tag szerkesztő tudhatja. Anno azért választottam ezt, mert tudott iPhone-ra is felszinkronizálni.
[ Szerkesztve ]
-
Katakatt
csendes tag
Sziasztok, pár hónapja van ZTE Blade III. telefonom, és két kérdésem van, amire nem találtam eddig megoldást:
1. a navigációt nem tudom szóra bírni. Pittyeg, de nem beszél. Le kell tölteni valami programot, hogy hangosan mondja az utasításokat, vagy ezt alapból tudnia kellene a telefonnak? Megírnátok, hogy milyen beállításoknak kellene meglenni ahhoz, hogy beszéljen?
2. rendszeresen lejelentkezik a wifiröl. Néha nem is akar visszajelentkezni. Ez normális, vagy szervízeltetni kellene emiatt?
Köszönöm elöre is,
Kata -
x1port
addikt
válasz Katakatt #4924 üzenetére
Szia.
A wifi kapcsolat mikor szakad meg? Használat közben vagy alvó állapotban?
Nekem is néha elveszíti a jelet de aztán hamar visszatalál.
Kicsit gyenge a telefon antennája..más telefonnal még a kert végében is tudok wifizni ez meg ott már elhasal.
GPS re nincs ötletem.. -
Katakatt
csendes tag
Szia, alvó állapotban veszíti el a jelet. Azután kiválasztom megint, hogy mire csatlakozzon, megnyomom a Connect-et, és gyakran nem történik semmi. Wifi kikapcsol, bekapcsol, megint connect, néha megint semmi. Aztán általában 3.-4. alkalomra sikerül, vagy várnom kell egy kicsit. Magától sohasem csatlakozik vissza. Itthon még magyarázhatom azzal, hogy nem túl jó a wifi, de a munkahelyemen elég stabil.
A GPS-t már nézte két kollégám, akik nálam sokkal okosabbak kütyük terén, és nem tudták megoldani a problémát. Sem az alapértelmezett navigáció, sem a Sygic nem beszél. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Ma reggel nekem is lekezdte a teló az újraindulgatást. (CM10) Megijedtem, hogy vihetem megint szervízbe.
De eszembe jutott, hogy tegnap este frissítettem 2 app-ot. A Google Drive-ot és az AirDroid-ot. Még meg volt a szervízbe szállítás előtti mentésem (CWM), és azt vissza téve megoldódott a probléma.
Más nem tapasztalt hasonlót?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
dokee78
félisten
Ez szerint csinálom és mégsem látja a TC a telót.
A media audio mappa üres. -
x1port
addikt
Na szóval..így egy hétvégi használat után már nyugodtan kijelenthetem,hogy az SD kártyám volt a hibás.
Amit pénteken vettem az hibátlanul működik.Nem csatolja le.
Illetve azt sem mondhatom,hogy hibás volt a kártya mert más készülékben hibátlanul megy.(ment) mert mérgemben kettétörtem
Csak az a fura hogy 3 db kártyával is próbálva lett és azokkal is csinálta a hülyeségét. Na mindegy a lényeg,hogy most jó.Más: Említettem,hogy zenehallgatás közben néha elszáll a hangszínszabályzó.
Ez leginkább akkor van ha a háttérben fut a zene és én megnyitom pl. a böngészőt.Abban a pillanatban kilövi.
Rájöttem,hogy az android remek memóriakezelése a hibás mert bezárja a hangszínt....
Lehet ez ellen tenni valamit ? Például a legegyszerűbben? Vagy szokjak hozzá
Köszi -
wwenigma
Jómunkásember
Használj normális lejátszót? Memóriakezeléssel nincs baj, ő csak azt zárja be amit az adott szinten neki engedélyezve van. Az hogy a hangszinszabályzó OOM szintje rosszul van belőve és az user párhuzamosan e mellett még sok más nagy memóriaigényű appot akar futtatni...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
x1port
addikt
válasz wwenigma #4936 üzenetére
Hát én nem értek hozzá..de nem hiszem ,hogy akkora feladat a memóriának egy hangszínszabályzó.
Van ebbe a nyomorult rendszerben kettő lejátszó is. a gyári meg a google music.
Utóbbi gondolom jogilag kell hogy ott legyen..de az is csinálja. Most tegyek még rá egy harmadikat is?
Vicc az egész... -
Multi13
tag
válasz Katakatt #4926 üzenetére
Én sem telepítettem külön "beszélő motort" és az iGO, Sygic és a térkép (gmaps navigációja) is beszél. Mondjuk a utóbbi használat közben netről húzza le a hangokat.
Picit gyermeteg amit írni fogok, de hátha: a beállítások/hang/hangerő/Zene, videó, játékok és egyéb média hangereje nincs levéve véletlen?
Ha ezek után sem működne akkor a navigációs alkalmazásokon belül kéne körülnéznetek, hogy ott minden be van e állítva (bár alapértelmezetten működni kéne).Telefonodon gyári Adnroid van v. lett már vmi mókolva?
1. Ha esetleg gyári, akkor lehet érdemes lenne egy rendszer visszaállítás: Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása. (itt érdemes előtte az SD kártyára egy biztonsági mentést készíteni).
2. Ha viszont vmi nem gyári ROM van rajta, akkor érdemes visszatenni a gyárit.Ha ezek után sem működik, akkor szerviz!
Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
monalala
aktív tag
A gyári romban lévő mentés- visszaállítás lementi az alkamazásokat és az adatait is menti vagy csak az app-ot? vagy le lehet menteni valahogy a felhasználói beállításokat az alkalmazásokkal együtt nem root-olt telón?
Üdv, Lala
-
Multi13
tag
válasz monalala #4941 üzenetére
Mentés és helyreállítás program két részre bontja:
1. Adataim
telefonkönyv, üzenetek, hívásnaplók, könyvjelzők, rendszerbeállítások, ébresztőóra, jegyzettömb, háttér és naptár tartozik. Ezeket az SD-re menti a /.backup/Data könyvtárba.2. Alkalmazásaim
Ez csak az apk-kat menti le, tehát ha külön tartozik még hozzá adat pl. az SD-n lévő /Android/data v. obb könyvárakban, azokat nem menti, de fölösleges is lenne, hiszen ott vannak ezek is az SD-n így csak elég ha az apk-kat menti le. Max arra kell figyelni, hogy a visszaállítás előtt ne legyenek törölve az SD-ről a data és az obb tartalmak.Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24
-
zed1983
őstag
Tegnap kaptuk vissza a szervizből a telót és már tegnap vissza is vittük ismét!
Elvileg szoftverfrissítést csináltak a TeleMax-nál,de még az nap, hogy kézhez kaptuk vissza is vittük ugyan azzal a hibával!!!Meggyőződésem róla, hogy a ZTE Blade 3 Szar!!!
NE VEGYETEK ZTE BLADE 3-AT!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
TomKiss
tag
válasz zed1983 #4948 üzenetére
Ez azért elég meredek kijelentés, és nem is igaz, csak azért, mert Neked nincs szerencséd vele, és mert Neked problémák adódtak...
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest