- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
én egyébként a hivatalosat töltöttem le, nem xda-ról, felment, utána fel is dobta magától az OTA android 10-et. Egyelőre azonban a 10-et még nem telepítettem, de már letöltötte magának.
soundman1
EEA vagy sima Global van neked? mert ha pfbeuxm, akkor az EEA verzió kell neked. De itt megtalálod mindegyiket.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
soundman1
senior tag
Azt írja a Telefonról menü, hogy Miui Global 11.0.6 Stabil 11.0.6.0 (PFBEUXM) van rajta. Tallóztam volna saját telóról, de két dolog közül enged választani a frissítócsomag kiválasztása menü, vagy drive fiókot, vagy valami emoji-t választhatok. A 11.0.13.0.PFBEUXM_b22d201839_9.0.zip-el nem csinál semmit. Akkor tegyem fel a drive fiókomba az EEA updatet, hátha azzal frissít?
Hogy lesz ebből Android 10, a linkelt romokból nem látom, hogy melyik lenne jó, hogy utána az Android 10 OTA-n felmenjen rá?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
bunnyhu
senior tag
Már azon kívül, hogy lezuhant 2 gép mire elismerték, hogy elbaxták a gép szoftverét, és a komplett 737 max 8 állomány a szó szerint a parkolóban rohad? Semmi... és itt is az volt, hogy a mérnökök mondták az úgy nem lesz jó B+, de a manager réteg azt mondta de igen. Aztán nem nekik lett igazuk.
https://divecenter.hu
-
bunnyhu
senior tag
stabilon nálam még mindig nincs update, sőt a 13-as se jött le. Bosszantó, nem az android 10 hiányzik, csak ez a 6-os stable annyira fostalicska akksiidővel bír, hogy bármire hajlandó vagyok váltani róla.
-
ot93
senior tag
válasz soundman1 #6053 üzenetére
Akkor jó verzió töltöttél le mert eu-s (EEA) kiadás van neked. Viszont hogyha be akarok tallózni a frissítő fájlt, akkor a gyári fájlkezelőnek kellene előjönni... Csinálnál egy képet arról a menüről, mert már kíváncsi lettem, hogy mégis milyen emoji-s menü jön elő
Telefonon hová raktad a .zip fájlt?
Olyant még lehetne próbálni, hogy a fájlkezelőből próbálod a frissítést megnyitni.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
Akinek fent van az Android 10, nektek sincs DC dimming (flicker free) opció?
Persze van rá mód, hogy bekapcsoljuk, de az amolyan "trükk". Tehát a beállításokban nincs (vagy csak én nem találom... )[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
bunnyhu
senior tag
Viszont nem találom letölhetőben a global stable verziót sehol a 13-ból. Az android10-est le tudtam húzni. Érdemes szarakodni a 13 megszerzésével vagy menjen fel vajh rögtön az új?
Ezt találtam xda-n.
miui_GRUSGlobal_V11.0.2.0.QFBMIXM_5e899dbcec_10.0.zip
Most ez van vent:
11.0.6.0(PFBEUXM) miui global stable
Olyan írjon aki meg is lépte, nem feltétlen téglásítanám a telót[ Szerkesztve ]
-
gabesz468
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most dobta fel a frissítő az android 10 alapú Miui updatet 2.2gb.
Jelenleg 11.0.6 PFBEUXM van fent. Nem mókoltam semmit. Sztem szépen lassan érkezik mindenkinek. -
zzz03
őstag
nalam minden ok. semmi buggal nem talalkoztam. talan 1 dolog de az nem biztos h a frissitesnek rohato fel: airpodsom jobb fulese az istenert sem akar mukodni. frissites elott par nappal meg jo volt. de ez lehet csak veletlen. majd iphonerol fw frissitest adok neki hatha.
-
soundman1
senior tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
bunnyhu
senior tag
Arra gondoltam, mivel android váltás is történt, nyomok egy hard resetet, legyen tiszta a rendszer. Csináltam egy biztonsági mentést , de nem látom ez hova mentette, mit másoljak el? Mert nyilván akkor megy a levesbe minden ami a telón van, és ha ott a mentés akkor az is. Jó lenne nem kellene egyesével mindent újra felpakolni, szóval mi a tuti jó megoldás?
xiaomi fiók nincs rákötve.
illetve volt már sajnos, hogy amikor nyomtam egy resetet kicsit túltoltam és mindent lesikáltam, andoiddal együtt. Pontosan miket kell törölni és mit nem szabad, dalvik stb-re gondolok, mit ne pipáljak be.[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Most hogy akkor mindenkinek megjön az Android 10 , megnézhetnétek páran, hogy DC dimming alapból be van-e kapcsolva, vagy ez a feature nekünk - legalábbis egyelőre - kimarad...
CRF300L
-
zzz03
őstag
amiota xiaomi teloim vannak (cirka 6eve) sose csinaltam droid foverzio telepitese utan visszaallitast. semmi problema nem volt egyik teloval se. sztem frissitsed es hasznald. ha gond van raersz akkor gyaribeallitasokkal jatszani.
en hibat most se tapasztalok. sot a wifit neha eldobalta az elozo verzio droid 9el, naponta tobbszor is. miota fent van a 10, 3napja kb azota ilyet se tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
ot93
senior tag
válasz Bogyó bá' #6073 üzenetére
Hát technikailag nem annyira érték hozzá, de a mi 9 esetén van elvileg ilyen opció a beállításokban és az is amoled. Itt a mi9se esetén nincs ilyen opció, de gondoltam hátha alapból már be van kapcsolva. Viszont trükközve ezen is állítható, így én már nem tom, hogy mi volt alapból, mert elfelejtettem előtte megnézni. Ezért kérdem másoktól, hogy mi lehet az alap.
CRF300L
-
ot93
senior tag
Hát igen, azzal a trükkel állítható, van is változás ha kamerán keresztül nézed. Csak az a kérdés, hogy mi lehet az alap beállítás, mert ha állítjuk, utána már nem tudni.
Amúgy aki nem érzékeny rá, az elvileg nem vesz észre különbséget...Roppy
Nem arra gondolok, az más. Bár az is szemkímélésre hivatott.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
buvez
tag
válasz GordonSamway #6049 üzenetére
Nálam is ez a helyzet csak más játékkal.
Billentyűzet hiba! Folytatáshoz nyomjon F1-et! [HOT]<buvez>
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A Miui Global 11.0.6 Stabil 11.0.6.0 (PFBEUXM) van a készüléken és ugyanez letöltődött (az én hibámból) és telepíteni akarja magát. Újraindítást kér.
Mit tegyek, hogy ne telepítse fel? Elég ha törlöm a letöltött ROM-ot vagy azzal nagyobb kárt okozok?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
sxxorp
őstag
válasz Zorro(hun) #6089 üzenetére
Nekem is eltűnt. Lemaradtam róla, vagy jó, hogy kihagytam? :D
-
gabesz468
csendes tag
Szerintem teljesen rendben van minden vele.
Eddig nem találkoztam semmi buggal.
Nem döcög, nem laggol a telefon.
És ami a legfontosabb, hogy már nem zabál annyit a cella készenlét mint eddig. -
konczy3
senior tag
-
fatty
aktív tag
Android 9-nél, 40-45% ram volt használatban, 10-nél 60%. Nem raktam fel azóta appot.
Másnál is ez a helyzet? -
fatty
aktív tag
válasz Zorro(hun) #6097 üzenetére
beallitasok / rendszerfrissites: menu (jobb felul) / frissitocsomag kivalasztasa
megkeresed ahova letoltotted, es mehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest