- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Szintén zenész, tegnap kaptam kézhez, még ismerkedünk de a sim a 4x-ben van
Egyébként a bootloader nyitást megfontoltad? Rákérdeztem, úgy néz ki hogy idén tavasz óta sajnos tényleg az a helyzet, hogy bár a xiaomi nyitja a BL-t hivatalosan, ettől még a garancia elveszik. Idióta barmok. Én a 2 éves garit nem tervezem eldobni azért, hogy rom-olgassal.Más. A gyári szilikontok tök jó dolog, de a kamera még így is kilóg. Valami extravékony tok érdekelne ahol a kamera körül akkora keret van, hogy a tok és nem a kamera üveg ér le ha az asztalra rakom? Minél vékonyabb legyen, hogy a telefon szélessége minél kevésbé változzon. Átlátszó lenne jó, de nem fő szempont.
https://divecenter.hu
-
gery2123
őstag
válasz seadrone #2250 üzenetére
Szerintem a tipe C Jack átalakító lesz a ludas. Nálam is előfordult már, de nem ilyen sűrűn. Úton van egy normális minőségű átalakító, kíváncsi leszek a hangra majd.
#2253:
Az a baj az itthoni 600-al, hogy semmivel nem lesz jobb mint a gyári 150ft kínai.... Egy Huawei is 3k körül megy az alzanal ha jól rémlik érdemes szerintem azt a 2-3 ezret rászánni
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
seadrone
őstag
Szerzek egyet én is akkor.
A Best byteba bementem a minap, mondtam nekik kéne egy ilyen átalakító. Oké, van Hama. Király. Mennyibe kerül? 5600 Ft. Mondom hülye vagY ember???? Kösz, nem kell
Majd valami mobilosnal veszek 600ert
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz bunnyhu #2251 üzenetére
A T9 ékezetes keresés már megy EEA rommal is, de a duplakoppos képernyőzárás és az sms app gsm ábécé kapcsolójának a hiánya (hogy 100+ karakteres lehessen egy sms ékezetekkel is tudom, persze, ezeket lecseréli küldés előtt, de ezzel nem nekem kell szórakoznom, az okos billentyűzet úgyis kijavítaná) továbbra is fájó. Ezen felül ha kikapcsolom a néma módot, ez a rom klattyan egy hatalmasat, a másikon ez kikapcsolható. Ha elkezdem használni, biztos előjön még néhány ilyen bosszantó apróság...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz TripleB #2255 üzenetére
Első benyomások: mérete teljesen rendben van, noccs engem nem zavar, sokkal szebb kijelző (és maga a készülék is, én kéket vettem), a dark mode nagyon ott van ezen a kijelzőn, VoLTE megy mókolás nélkül (na jó, ki kell kapcsolni a szolgáltatói ellenőrzést).
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sxxorp
őstag
Hm, most is 4X-ről írok, megmaradt olvasgatni, nem GPU igényes játékokra, backup telefonnak: életem egyik legjobb ár érték arányú vétele volt, de azért nem egy kategória. TripleB kérdezz, hónapok óta megvan.
Dupla kopp: van aki még nem Nova Launcher-t használ?:) SMS is lassan halott. Szerintem, amiket írtál továbbra sem éri meg, hogy emiatt elveszhet a garancia.
Átalakító: ha tehetitek, ugorjátok meg a BT-t... Azóta szabadabb sokkal.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz seadrone #2247 üzenetére
És (#2245) Soma01
Beállítások - Készülékem
És ott vagy V10.2.2.0.PFBMIXM ( ez a nemzetközi Global Stabil ami mindenhova mehet csak lényeg, hogy Kínán kívül)
vagy V10.2.9.0.PFBEUXM ( ez pedig elvileg csak EU piacra szánt verzió - más néven EEA global )
Vagy
V10.2.5.0.PFBRUXM (de ahhoz nagyon csöves helyről kell venni, mert ez orosz piacra szánt verzió )Illetve még a china verzió, de abban ugye B20 sincs
De hétköznapi ember elvileg a fenti kettővel találkozhat.
Mi9-ből és Mi9SE-ből kiindulva az EEA előrébb jár frissítéssel, ez látszik is a hibajavító számozásból.
Viszont az EEA már okozott frissítés közben galibát itt is(ezt a frissítést hamar vissza is vonták) és a nagytesónál is(kamera hiba).Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz szanozs #2260 üzenetére
Fel kell őket hívni telefonon, hogy legyenek szívesek bekapcsolni.Szolgáltatói oldalról Vodafonenál pl. csak S8-tól felfelé engedik alapból.Telekomnál meg vagy bekapcsolják kérésre, vagy hazudni kell, hogy S8-ad van.Ja, hogy ő valami saját belső kikapcsolást említ. Hm.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
vince
őstag
válasz szanozs #2260 üzenetére
Két dolog kell (legalábbis nálam Telekomon).
1.) Be kell kapcsoltatni a szolgáltatóval, ha még nem tetted.
2.) A telefonon ki kell kapcsolni azt a funkciót, ami ellenőrzi, hogy ő maga a szolgáltató által hivatalosan támogatott/engedélyezett készülék-e (carrier check). Mivel nincs szolgáltatói kínálatban a telefon, feltehetően nem is lesz rajta egyik hazai szolgáltató VoLTE-kompatibilis listáján, holott kifogástalanul működik rajta.[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Nyomtam pár teszt képet félhomályos műhelybe befotózva, kint, mindhárom optikával ... én nagyon elégedett vagyok a minőséggel. Majd még éjszaka csinálok pár képet, de egyelőre nekem megfelelőnek tűnik az SE képminősége. Asszem megmarad
https://divecenter.hu
-
Thom!
veterán
Van olyan Google Camera port ahol mind a 3-om szenzor működik?
-
szbea21
újonc
Mi9se vagy meizu16th? Vásárlás előtt állok, jól jönne egy kis segítség a választáshoz,köszi!
-
Probert75
addikt
válasz szbea21 #2270 üzenetére
Szerinted nem elfogultak, akik ilyen telót használnak? Itt kérdezz!
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Zorro(hun)
tag
válasz bunnyhu #2269 üzenetére
Szia. Asszem ez olyasmi, amit Te is keresel.[lNillkin] Nem kaptam még meg, de ha megjön írok róla.Ha jól tudom más is rendelt már ilyet a fórumtársak közül.
-
Probert75
addikt
válasz Zorro(hun) #2272 üzenetére
Nem működik a link.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok! Elköszönök,lecseréltem egy 9t-re a telót.Ellenben maradt 5 zsír új üvegfóliám (ebay) Ha esetleg van győri itt annak odaadnám beszerzési áron További örömteli pillanatokat a SE-hez
-
Zorro(hun)
tag
-
Probert75
addikt
válasz Zorro(hun) #2277 üzenetére
Tárgytalan!
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
Pc-n legyen telepítve legalább a minimal adb, telón engedélyezni a fejlesztői beállításokat abban pedig az usb hibakeresést, telepítés usb-ről, usb-hibakeresés (biztonsági beállítások) opciókat, majd parancssor és "adb devices" parancs után ha látja a telód "adb shell" és "pm uninstall –k ––user 0 apk.név" pl. Play filmek esetén "pm uninstall –k ––user 0 com.google.android.videos". Itt egy szájbarágós leírás róla
-
senior tag
Attól függ, mihez képest (a telefonba épített DAC-hoz vagy egy minőségi DAC-os átalakítóhoz képest), de tipikusan igen. Az analog audio over USB 44k/16bit limitált, hiába tudna esetleg a beépített DAC jobb minőséget. Ehhez képest a jobb DAC-os adapterek 192k/24bit-et támogatnak.
Olvasnivaló: [link] és [link]. Jó DAC + 3.5 jack vagy BT LDAC jobb minőséget ad, mint az USB C-analóg adapterek.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
[(#2217) sxxorp] wakelock detector adb-s mokolassal, de nem próbáltam, talán sxxorp forumtars majd leírja a mikéntjét
-
Soma01
veterán
DC Dimming jön erre a telefonra a közeljövőben? Mi 9-re jön az biztos.
-
Bounty
tag
válasz Atomgeszi #2259 üzenetére
Szia,
Azt lehet tudni, hogy milyen kamera hiba van/volt abban a frissítésben? Mert én frissítettem még a visszavonás előtt és azóta olyan a videófelvétel mintha csak 15 fps-sel venne fel. A gcam lehetne egy jó alternatíva, de ott meg ugrál a fókusz 60 fps-nél.[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
1. Google apps kikapcs (disable), sokkal könnyebb, mint adb-zni, az maradjon a MIUI bloatware-re: [link]
2A. Wakelock Detector Lite, no root sok hülye lepontozhatta, mert nem ért hozzá: [link] , DE Romko Romero Google Play kommentjével (egyik első) engedélyezd adb-n, egyszerűbb!
ÉS
2B. Better battery stats: XDA-n ingyenes! Kell itt is pár adb kör, további link a leírásban [link] -
ronin79
addikt
Telepítsd a [Redmi System Managert] és tiltsd le egyszerűen ha nem akarod törölni, fentebb már ajánlották.
-
MPite
tag
Sziasztok! Speedshopról kinek mi a véleménye? 98k most a 6/64 GB-os verzió (nekem elég) és itt lehet részletre fizetni. 1 év garanciát írnak csak. Én korrekt boltnak ismertem meg őket, de mobilt még nem vettem náluk.
[ Szerkesztve ]
-
-cobra-
aktív tag
Vannak azért rossz tapasztalatok Speedshoppal. Nekem is törölték már egy akciós rendelésem, mikor rákérdeztem az okára, azt a választ kaptam, hogy átmeneti készlethiány van belőle, majd nem akciós áron másnap visszakerült a készülék az oldalra. Miután megkértem őket, hogy most már akkor teljesítsék a megrendelésem, nem voltak hajlandóak, csak ha ismét megrendelem emelt áron. Én ekkor döntöttem el, hogy elvből nem rendelek tőlük többet, inkább odaadom másnak a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest