- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Ennél kicsit több:
MIUI 10 Global Stable ROM GLOBAL V10.3.1.0.PFBMIXM for Mi 9SE Released! Update now!
Hei Mi 9SE Users,
We're very pleased to present you the MIUI 10 Global Stable ROM V10.3.1.0.PFBMIXM for Mi 9SE. You should be able to progressively receive the update over-the-air (OTA) on your phones via the Updater app, otherwise you can download the ROM packages in this thread below.
English(United States) Logs:
• System
Updated Android Security Patch to May 2019. Increased system security.
New: An option for smoothening notch curves on full screen devices• Camera
New: New modes for AI camera
Lockscreen, status bar, Notification shade
Fix: Screen didn't always light up for notifications
Fix: Displaying items on the turned off screen couldn't be turned off on time in some cases
Fix: Fingerprint unlock didn't always work with the screen off
Fix: Sync page couldn't be refreshed whenever sync was turned on or off in the Notification shade
Fix: Fingerprint shortcuts didn't work in landscape orientation
Fix: Issues with overlapping in Dual Clock settings
Fix: Errors occurred after unlocking device in landscape mode
Optimization: Fingerprint scanner couldn't be used when TalkBack was on
New: You can choose not to show the fingerprint icon on the turned off screen. Fingerprint unlock will still work normally.• Mi Cloud
Optimization: We redesigned Mi Cloud's start page. It looks much better now!• Phone
Fix: Ending calls took longer time than expectedBár ezt PFBMIXM-re írja. De elvileg ugyanazokat kéne tartalmaznia.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Atomgeszi
veterán
Egyszerűen meg lehet nézni. Megváltozott a micloud start page?
Amúgy én is mocsok nagy hülyeségnek tartok ennyi féle romot hanykodni. Főleg ennyire más frissítési ritmusban.
EEA, Global, China, Russian...
Es akkor ez minden készüléknél. Agyrem.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
[link] Na, jövőhét kedden elvileg lesz ismét 9SE hivatalos forgalmazásban.
-
rvgy75
aktív tag
Már elrejthető a notch.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
paleinho
senior tag
"the system has been destroyed" üzenet fogad update után, fastboot van, de semmi más, van valami tipp hogy hogyan tudnám életre kelteni? Bootloader zárt, stabil global rom van rajta, amit ma frissített OTA-n keresztül.
Köszi -
paleinho
senior tag
válasz paleinho #1912 üzenetére
Nem egyedi probléma, szerintem inkább várjatok a frissítéssel
-
balu1977
senior tag
És most már ki is lehet kapcsolni az újjlenyomat jelzést. Lehet így már nem fog zsebben fényképet készíteni.
-
balu1977
senior tag
Ahogy olvasgatom általában azokon jött elő amire global rom lett rakva. Próbáld meg ezt rárakni miflashal. [link]
-
Zolik
senior tag
Köszi a gyors reakciót. Annyit találtam hogy valami MI Flash tool-al vissza lehet állítani, de garis készüléket nem akarok mókolni 7vége jön és gariztatni tök esélytelen. Egyszerűen nem hiszem el hogy egy gyári frissítés tönkre tette a telót
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
balu1977
senior tag
Még bármivel próbálhatja nem fog menni. Sehol sincs rá még otthoni megoldás.
-
balu1977
senior tag
[link]
Meg lehet próbálni a leírás szerint. Természetesen az 9se romokkal. Veszteni nem veszt semmit akinek kinából van. -
GuruZone
őstag
Aki betojt a téglásítástól, de már rányomott a frissítés letöltésére, viszont még nem indította újra a telót,
ki kell törölni a downloaded_rom mappából a 700 megás fájlt és kikapcsolni mindennemű automatikus szoftverfrissítést.
Bátor Smartshop-os tulajok beszámolóit várom!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
gery2123
őstag
A tegnapi frissítéstől mintha nem merülne annyira készenlétben. Persze kell egy két nap még, hogy ez kimondható legyen de eddig biztató!
-- PSN_ID: GerY2123
-
Icetee
aktív tag
Valakinek friss infoja, hogy a Lurdy-ban mikor lesz újra? Már több mint egy hnapja nem elérhető Mindig csak hitegettek, hogy 2 hét 3 hét stb.
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Barátnőm MI9 SE-je sajnos szintén téglásodott a fantasztikus 10.3.1-es frissítéssel. Az előző hsz-ekre ironikusan reflektálva: így könnyű jó idle fogyasztást elérni, ha be se lehet kapcsolni...
Stable ROM-tól ez azért elég nagy blama, remélem lesz rá valami házilag is megugorható megoldás még a hétvégén, anélkül hogy ugrana a garancia (Lurdy-s vásárlás), vagy mesz szervizbe hétfőn
-
Thom!
veterán
Nekem ez a dolgok miatt nincs Mi9 SE-m és más Xiaomi se. Jó hardver, jó design, a szoftver rakás sz@r, tönkrevág mindent.
-
Golyo69
senior tag
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? kb első modellekről számítva van xiaomi telom. A családban szinte mindenkinek az van már. Sohasem volt semelyikkel sem hardveres sem szoftveres probléma.
Az hogy néha előfordul valakinél benne van, sőt a többi gyártónál is ugyanígy.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
kazsmerlaca
senior tag
-
Thom!
veterán
válasz kazsmerlaca #1942 üzenetére
stock droid, de nem az android one programból..
-
B.Ross
kezdő
Akinek tönkrement az új frissítéstől a telója az mind PFBEUXM-es és akinek nem az mind PFBMIXM-es? Ezt fontos lenne tudni. KÖszi a válszokat!
-
Zolik
senior tag
Nézem az MI forumot és ott az admin azt írja, hogy fordulj a legközelebbi MI store-ba és ott majd segítenek.
Vki jelezte hogy pl Brazíliában nincs MI store, admin válasz: akkor próbáld meg vissza kérni a pénzed attól akitől vetted vagy kérj cserét. Lol. Ezek aztán tudják mi a support! Kiadnak egy frissítést ami téglát csinál a telóból és azt mondják, hopsz bocsi így jártál. [link]
Mázli hogy EU stock-on vettem nem pedig kinti boltba mert akkor most kb kukázhatnám.
Nagyon nagyot zuhant most a szemembe a xiaomi![ Szerkesztve ]
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
paleinho
senior tag
megvan a megoldás, pc kell hozzá ADB-vel, telót fastboot módba tenni hangerő minusz és power gomb együttes lenyomásával, majd parancssorból rendszergazdaként fastboot continue
akinek az OTA update téglázta, próbálja ki[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest