Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz Avicularia #3800 üzenetére
Ráadásul most látom hogy átállítva Kínára nem látja az 5GHz-et a routeren. Automatára visszarakva megy rendesen.
-
tlala
addikt
válasz Avicularia #3803 üzenetére
Nálam Kínán is látja az 5GHz-et.
Milyen routered van? Nem lehet, hogy azzal nem szeretik egymást, vagy valami router beállítási/csatorna gond?[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Cserélt vagy cseréltetett már valaki kijelzőt a 11 ultrán? Esetleg van üveg javító módszer mint az autók szélvédőjének esetében? Annyira nem vészes de azért mégis zavaró...
Ja egyébként a hátsó kamera kontinensre ezt az üvegfóliát javaslom mindenkinek: [link]
Nagyon lassú a posta, én 2 hónapot vártam rá de megérte mert észre sem lehet venni hogy rajta van és az ujjlenyomattaszító rétegnek köszönhetően mindig tiszta!
[ Szerkesztve ]
-
max1965
tag
válasz mgTerminator #3806 üzenetére
Rendeltem egyet. Április 24-et ír az érkezésre.
Addig kibírja remélem a mostani.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
max1965
tag
A cimbi is ugyanezzel küzd, mint én.
Esetleg tud valaki segíteni?
Mármint nekem. Is.https://forum.xda-developers.com/t/does-not-see-the-bluetooth-device.4555091/
Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
Jazz
veterán
válasz mgTerminator #3806 üzenetére
Az üvegfólia minden esetben rontja a kamera mimőséget. Ha a tok ilyan hogy kicsit kiáll a kamera szigetből, akkor nem karcolódhat zsebben sem.
free your mind
-
BullZeye
veterán
válasz mgTerminator #3811 üzenetére
De, és az is rontja a kép minőséget
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz mgTerminator #3813 üzenetére
Ez tény, ezért kár rontani rajta.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
mgTerminator
veterán
A 13.-ai Xiaomi.eu-t ne tegyétek fel, szar...
-
Jazz
veterán
-
tlala
addikt
válasz mgTerminator #3817 üzenetére
Esetleg valami konkrét hibát is észleltél?
-
kalozhun100
őstag
Valaki találkozott miui 14 stabil romon olyannal, hogy a ne zavarjanak be-be kapcsol magátol?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
paolinho
őstag
Nálam pont annyira "szar", mint az elődei.
-
TpS
őstag
Nálam semmi gond nincs.
-
mgTerminator
veterán
válasz paolinho #3822 üzenetére
Ebben egyetértünk.
Konkrét hibák amiket tapasztaltam és elég zavaró, az óra widget az asztal közepén kiírja hogy "óra". Nagyobbak lettek a távolságok a mappákban az ikonok között, így 1 sorral kevesebb fér el a kijelzőn a többihez görgetni kell. A görgetősáv is látszódik állandóan ha kell ha nem. A csengőhangot még nem próbáltam de gyanítom hogy a gyárin kívül más nem hajlandó megszólalni és ez egy alap funkció...
A váltakozó háttérkép is az előző verzióval kezdett el működni.
-
paolinho
őstag
válasz mgTerminator #3824 üzenetére
Engem egyedül ez a, csak nálam tapasztalható, WiFi eszközök némelyikével való kontaktálási probléma zavar. Persze megoldom valahogy ezeket másként, csak jobb lenne, ha ez sem lenne. A többi általad említett gond engem vagy nem zavar, de inkább nem figyeltem rá.
-
Karavik
veterán
válasz mgTerminator #3824 üzenetére
A widget felirat kikapcsolható lásd képernyőmentés lejjebb. A csengőhang bármi beállítható akár SIM-enként külön-külön. Mappákban az ikonok közti távolság és görgetősáv probléma pedig a héten optimalizálták.
Egy észreveteled volt jogos de az is csak minor issue, funkcionális problémát nem okoz, hogy szar legyen...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
mgTerminator
veterán
válasz Karavik #3826 üzenetére
A widget feliratot tényleg sikerült kikapcsolni.
Csengőhangot persze bármit be lehet állítani, amikor állítom szól is minden szuper csak amikor felhívnak nem az szól.
A 13.-tól nincs frissebb még és azzal érkezett a hiba.Egyébként töltés korlátozásra nem akarnak csinálni olyan funkciókat mint a Samsung? Gyorstöltés lekapcsolása és ne töltsön 100%-ra?
-
Karavik
veterán
válasz mgTerminator #3827 üzenetére
A csengőhang nekem az szól híváskor is amit beállítok. Nem hallottam még ezt a problémát mástól eddig...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
mgTerminator
veterán
-
Karavik
veterán
válasz mgTerminator #3829 üzenetére
Hangfájlok keresztül válaszoltam. Nekem az a zene szól híváskor is amit itt beállítottam.
Lehet, hogy a hangfájl hibás. Próbálj másikat
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz mgTerminator #3831 üzenetére
Ez nekem is ilyen, ha kiválasztom akkor ott jó de, ha hívnak akkor a gyári csörög.
(xiaomi 12 eu dev 23.2.13)[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
mgTerminator
veterán
válasz Zsoleszhun #3832 üzenetére
Hálásan köszönöm hogy ezt bírtad, mostmár tudom hogy nem vagyok egyedül
Mondtam én hogy sz@r!
Kijött az új, nem tudom hogy merjem e felrakni....
-
mgTerminator
veterán
Az új 21.-ei Xiaomi.eu-ról semmi jót nem írnak, szóval mindenki óvatosan tegye fel. Magától visszaáll a téma stb.
-
Avicularia
veterán
válasz mgTerminator #3835 üzenetére
Így van magától visszaáll a téma nálam is. 70mai atós kamera elérés még mindig nem megy. Régi mi10-es telefonommal simán megy. Nem tudom ez a romnak vagy minek a hibája, de jó lenne ha ki lehetne küszöbölni.
-
paolinho
őstag
válasz Avicularia #3836 üzenetére
Nálam is ez a 70mai-s elérhetelenség, ami probléma, más nem észrevehető nekem.
-
Avicularia
veterán
válasz paolinho #3837 üzenetére
Az a gáz ha valami történik és meg kell mutatni mondjuk a rendőröknek a felvételt, akkor nem tudod. Nekem már visszahozta a kamera az árát, amikor BAH csomópontnál nem tudott a sávjában kanyarodni egy nő és érintőlegesen nekem jött a kocsi bal hátuljának. Ráadásul el is hagyta a helyszínt. Mondjuk akkor volt nálam laptop és a helyszínelő rendőröknek azon mutattam meg a felvételt. Egyből hívták is telefonon a nőt, hogy ez mi volt, meg hogy egyértelműen ő volt a hibás. Nem is vitatkozott a nő, szóval az ő biztosítására ment a dolog ami itteni svéd munkadíjjal biztos nem esett jól a biztosítójának. 700 sek volt nekem a kamera, és 1800 sek az önrészem, szóval ha nem lett volna felvétel, akkor fizethettem volna cascóra a javítást.
Szóval jó lenne ha lenne valami megoldás a problémára. Amúgy nekem sincs más gondom, szeretem a telefont nagyon. -
paolinho
őstag
válasz Avicularia #3838 üzenetére
A kamera dolgozik a microSD-re, tehát abból a szempontból nem érdekes, hogy nem tudom áthúzni a telefonra, mert a memkarin megvan, de korábban ilyenkor simán tudtam csinálni egy mentést a telóra, és az már ott volt biztosan, nem kellett az időt keresgetve a szitut előkeríteni.
Szóval nem bánnám, ha látná is a teló a kamerát. -
max1965
tag
válasz paolinho #3837 üzenetére
Most, hogy szó volt róla, kimentem az autóhoz, megnéztem, mert nekem is 70mai van. (dash cam pro plus a500 + hátsó)
Még most lakom be a 11 ultrát, de az autós kamerával nem foglalkoztam eddig.
Nekem tökéletesen kapcsolódik, teljesen rendben van. Így legalább észrevettem, hogy van rá frissítés is. Rátoltam, minden ok.
Nekem a telón MIUI Global 13.0.9.0 (SKAEUXM) van.
(Persze, a Bluetooth problémám, továbbra is adott.
Közelről rácsatlakozik a headsetre, de ha ledobja, akkor már nem csatlakozik magától vissza.)
Nem nagy gondok, de gondok.
A support visszaírt, hogy csináljak képernyőképet, meg videót.
Hát azt, meg hogy!?
Hagyjuk.
Hátha lesz egy jól sikerült frissítés.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
szpali
addikt
válasz mgTerminator #3835 üzenetére
én feltettem tegnap (vagy tegnapelőtt) és ma megint jelezte ugyan azt, hogy ismételérhető
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Zodiacus
tag
Alin 320 körül meg lehet venni most a 11 Ultrát. Ez Kínai verzió, de rádobnak egy global Romot. Működni fog minden , PlMagyar nyelv, 4G, Nfc fizetés stb? Megérheti onnan rendelni?
-
Zodiacus
tag
válasz Avicularia #3847 üzenetére
Nincs raktáron egyik sem, de kértem értesítést. Gondolom, eu rommal érdemes venni?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LEGO klub
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest