Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz paolinho #3151 üzenetére
Ahogy mondtam, elmondásod alapján egyértelmű volt hogy a boot partíciót kellett helyre állítani, amit a boot partícióra telepített twrp recovery elbakkerolt. És így "fájdalommentes" volt az unbrick mert megmaradt minden adat.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
paolinho
őstag
Már megy is fel az új, csak annyi különbséggel, hogy én délelőtt már leszedtem a 22.7.13-at, és így pendrive-ról közvetlenül indítottam a TWRP alól. Remélem ez nem fog már több problémát okozni nekem, minthogy azt is remélem, hogy nem kerülök megint a TWRP folytásába.
Na közben végig is futott, és már megint volt valami piros szöveg a felületen, de nem tudtam elolvasni, mert közben újra indult a rendszer. Na majd mindjárt meglátom, hogy mi került fel a telóra, mert egyelőre tekernek a pontok alul.Update: Felment a legfrissebb rom, és egyelőre nem látok hibát.
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Lenne egy hülye kérdésem... Honnan tudom hogy kínai van international verziót vettem? Illetve van e jelentős különbség? A frekvenciákban azt látom hogy van, és amivel kevesebbet tud az pl számomra fontos lehet e? Annyi hogy 5 nyelv van benne gondolom kínai.
-
TpS
őstag
válasz mgTerminator #3157 üzenetére
Itt írt a modellkódokról Karavik kolléga: [link]
Ez enyém ez alapján globál változat:
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz mgTerminator #3159 üzenetére
mi 10nél valami olyasmi volt, hogy ha nem CN romot tettél CN készülékre és visszazártad a bootloadert, akkor tégla lett a vas
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
TpS
őstag
válasz mgTerminator #3159 üzenetére
Itt a global támogatott frekvenciái: [link]
Ez a kínai verzióé: [link]
A TS-ről rendelted, megkaptad már?[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
Ez már régóta így van. Mihelyst a xiaomi globál boltokat kezdett létrehozni az EU-ban, egyből bekeményítettek, és már nem lehetett a kínai belpiacos telefonra zárt BL mellett globál romot feltenni, és fordítva is, bár kétlem, hogy erre lett folna bármi igény.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Hupsz. Rossz helyre! Bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
oroszLajos
aktív tag
Adobozra "C" van írva a mobilban pedig "G"-t ír. Akkor ez most hogy van?
Pixel 7 Pro Hazel
-
Zsoleszhun
addikt
-
TpS
őstag
válasz Zsoleszhun #3167 üzenetére
Igazad van, a dobozon nekem is C van.
-
oroszLajos
aktív tag
Meglehet, először azt hittem, hogy nem a saját dobozát kaptam, de az IMEI számok stimmelnek.
Pixel 7 Pro Hazel
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!.
Kettő kérdésem lenne A telefon a szoftver miatt nem tud adaptiv képernyő frissítést? Mert gondolom az akksi is jobban bírná ha nem állandó 120 Hz-re lenne állítva....
Illetve ROM frissítés után én régen mindig csináltam cache vipe-ot. Itt kell/ajánlott? Hogyan tudom megtenni? Csakis fastboot-tal frissitek, weekly ROM. -
alex.3
tag
válasz mgTerminator #3171 üzenetére
Nekem is kínai verzióm van, aktív Telekom 5G és céges Voda előfizetéssel. Ahol a kollégáknak jön az 5g ott nekem is, térerő jó, sőt nagyon jó, adat sebességben pedig még jobb is mint a Samsungok. Annyi van vele,hogy érdemes xiaomi.eu rom-ot rátenni, ehhez nyitni kell a bootloadert. Aggódom is ha ma lecseréljem az ultrát nem-e fogok csalódni.
-
oroszLajos
aktív tag
Szerintem nem számít, én azt használom. Már a másodikat Semmi hátrányt nem érzek.
Pixel 7 Pro Hazel
-
TpS
őstag
Akik a fórumon a TS-ről vették (én is), mind kínait kaptak, és senki sem panaszkodott, hogy a B20-szal, vagy az 5G-vel gondjuk lett volna. Nekem se volt semmi gondom.
[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz szabochris #3170 üzenetére
Karavik kolléga írta az adaptív frissítésről: [link]
A cache / dalwik cache wipe-ot a twrp-ben lehet végrehajtani. Mióta nem fastboot rom a heti eu dev, azóta twrp-s telepítés végén nem csináltam cache wipe-ot, és nem tapasztaltam semmi gondot. -
tlala
addikt
Egyelőre nem érezhető gond a kínai verzióval sem, mert az induló 5G nálunk egyelőre még csak pont azokat a sávokat használja, amelyek a kínai Ultrában is engedélyezve vannak (n1/n28/n78). (Bár Yettelnél okozhat gondot a készülék csak n28a képessége.)
Részletesebben, hozzáértő tollából.A global és a kínai modellek 5G képességének eltérése:
-
sirály69
őstag
Lehet, hogy nagyon laikus lesz a kérdésem...
Global verziós a telefonom és eddig a STABLE MIUI 13.0 -t(13.0.12) raktam rá, de már több mint egy hónapja erre a telóra nincs frissebb felrakva a szerverre.
Lehet hogy frissebb már nem is lesz felrakva?Szerver Hosting Debrecenben
-
tlala
addikt
válasz oroszLajos #3177 üzenetére
Problémát az n28b frekvenciájú tornyok sem fognak okozni, mert észre sem fogjuk venni, hogy nem csatlakozik a telefon, max csak annyit, hogy "itt sincs 5G".
-
kalozhun100
őstag
Valaki találkozott már olyannal, hogy ment a navigáció ( Waze), szólt a zene bluetoothon a kocsiba (Spotify), ez mind mobilneten keresztül. Kiírta a telefon, hogy túlmelegedés és kikapcsolt. Ugyanez az 5 éves S7 Edgemnek meg se kottyant. Mi 11 Ultra ( eu romos) az alany.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
sirály69
őstag
válasz kalozhun100 #3181 üzenetére
1x volt ilyen, amikor menet közben sütötte a nap...
Szerver Hosting Debrecenben
-
yodamester10
őstag
válasz kalozhun100 #3181 üzenetére
Nekem is volt 1x mikor ismerősökkel beszélgettünk az autó mellett és a napon a mágneses tartóban volt a telefon csak alapon működött de pont úgy sütötte a nap,hogy jó forró lett.Kis klíma és már normálisan működött.A samu lehet nem is írt volna ki semmit csak megsül
-
mgTerminator
veterán
-
oroszLajos
aktív tag
válasz mgTerminator #3186 üzenetére
TS-en le tudod ellenőrizni a támogatott frekvenciákat Ország, és szolgáltató után
Pixel 7 Pro Hazel
-
mgTerminator
veterán
válasz oroszLajos #3187 üzenetére
Pontosan hol? Tudnál dobni egy linket? Kerestem de nem találtam semmi információt erről.
-
Karavik
veterán
Így van Xiaomi.EU ROM telepítés után átíródik G-re (Global-ra) tehát fake market version jelenik meg a modell szám alatt. Dobozon lévő megjelölés számít.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
TpS
őstag
válasz mgTerminator #3188 üzenetére
A telefonnál van egy COMPATABILITY ASSISTANT gomb. Ott megadod az országot és a szolgáltatót.
[ Szerkesztve ]
-
oroszLajos
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
válasz oroszLajos #3191 üzenetére
Köszi sikerült! Mind a 3 pipa és 94%-ban kompatibilis Na de lényeg hogy működni fog, köszi srácok
-
tlala
addikt
válasz oroszLajos #3191 üzenetére
Well...
Ha ez ilyen egyszerű lenne... -
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Első kérdésem :
Nem tudom már letölteni a mi11ultrához való TWRP-t onnan, amit Kravik linkelt, azt írja hogy időtúllépés. :/
Valaki nem tud esetleg másik linket, ami működik is?2. Kérdésem, a telefonomon a 22.6.15 ös heti ROM van, azt szeretném frissíteni a legújabbra.
Ha sikerül végre valahonnan letölteni a TWRP-t, akkor mehet majd a 22.7.13-as mehet majd rá, nem gond hogy eddig fastboot-tal lett telepítve, ez pedig TWRP-s telepítés lesz? -
TpS
őstag
válasz szabochris #3195 üzenetére
Ez eu dev verziókhoz tartozó fórumban van twrp letöltési link. Már egy újabb van fent, a twrp-3.6.2_12-v3.8.3_A12-star-skkk.img (az alsó): [link]
Ez került fel a legújabb eu dev-vel a telefonomra nekem is.Nem gond, csak bootolj be fastboot módba, majd onnan a twrp-be (tilos a flash, csak boot), majd a twrp-ből mehet fel az rom.
Twrp-ben nyelv választás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz szabochris #3197 üzenetére
Ugyanezeket a hibákat dobta nekem is, ezzel a twrp-vél, azt hittem a rom hibásan töltődött le. De nem. Előző verziós twrp-be bebootolva tudtam a heti legfrissebb romot telepiteni. Valami gond lehet a legfrissebb twrp-vel ha másnál is ugyanez a hiba jön elő.
-
szabochris
aktív tag
válasz Avicularia #3198 üzenetére
Viszont azt meg a fentebb linkelt helyről nem tudom leszedni.... :/
Esetleg emailben nem tudnád nekem elküldeni? :) Vagy bárki, akinek megvan?
szabochris11@gmail.com
Nagyon köszönöm előre is ! :)
-
TpS
őstag
válasz Avicularia #3198 üzenetére
Miután feldobtam a legújabb eu dev-et, ebben került fel az új twrp, amivel már működik az updater-ből telepítés, kipróbáltam, hogy tényleg megy-e, és hiba nélkül feldobta a romot újra, nem adott semmilyen hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest