Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TpS
őstag
válasz oroszLajos #3451 üzenetére
Ok, így már értem, hogy mi a gond. Powershell vagy cmd ablakban indítod? Nekem voltak gondjaim a powershell-el, a cmd-vel viszont nem.
-
oroszLajos
aktív tag
Mindegy mivel indítottam, a TWRP felment, csak nem érzékelt. Próbáltam MiFlash-el is felrakni a gyári CN romot, egy másodperc alatt végig ment, és nem csinált semmit.
De most hogy felraktam a Win10et a .bat fájlt megnyitotta és sikeresen felrakta az utolsó fastboot beta romot
Úgyhogy most már sínen vagyokPixel 7 Pro Hazel
-
TpS
őstag
válasz oroszLajos #3453 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet W11-en, nálam a dev csatornás béta van fent, lehet abban már javították a hibát, ami neked a problémát okozta.
-
oroszLajos
aktív tag
Szerintem itt a problémát a másik recovery okozta. Tegnap ahogy felraktam az utolsó xiaomi.eu fastboot romot, aztán frissítettem a legutolsóra ami már recovery, nem fastboot módban van ugye, ott nem jelentkezett ez a probléma.
Valószínű, hogy még nem tökéletes a Win1122h2 driver támogatás a mi flashez, vagy nem tudom
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 Pro Hazel
-
Casseius
tag
válasz oroszLajos #3455 üzenetére
Win 11-en az utolsó fastbootos romnál nekem se indult el a batos telepítés, de parancsorban simán ment
Don't Worry, Be Happy
-
TpS
őstag
válasz mgTerminator #3458 üzenetére
Azért ez is röhej, hogy n-szer kell bootolgatni, és vajon milyen belső állapot változik meg, amikor sikerül feltelepíteni? Vagy beépítettek egy szopató algoritmust? Dob kockával, és ha 1-5-ig, akkor sikeretelen a telepítés, ha 6-os, akkor meg újradobhat? Mi ez tej, hogy megromlik?
-
TpS
őstag
válasz mgTerminator #3460 üzenetére
Au eu fórumon ezt a megoldást ajánljáki, de nekem ez se sikerült:
-Restart into recovery by holding the Power button and select RESTART
-Immediately after your screen gets black hold VOL UP UNTIL u see recovery.
-It should ask for your password to decrypt the devices storage input something wrong after it said failed to decrypt put in the right password/pin/pattern
-try to install it should fail getting error couldnt mount/find system_root etc.
-After Installation fails go to Main menu select restart and select RECOVERY !DO NOT! power off or press system go from recovery straight back into recovery without pressing any hardware buttons.
Now it should ask for your pin/pattern/pw again put it in right the first time and try to install the update zip file.Nekem most így sikerült:
Futott a rendszer, és újraindítottam a power gombbal, az extended power menüből a sima újraindítást választottam, majd amikor fekete lett a képernyő addig nyomtam a fel gombot, míg a recovery jutott, onnan pedig az install simán lefutott hiba nélkül.Számomra teljesen felfoghatatlan, hogy mi ez a szarakodás. Mindig újabb és újabb módszerek születnek, amivel vagy fel lehet kínozni a romot, vagy keresni kell valami ekzotikus másik megoldást. Kezd elfogyni a türelmem, kár hogy sajnálom bagóért eladni a telefont.
A stabil rom nekem nem kell, mert szeretem próbálgatni az újdonságokat, de ilyen áron és ennyi kínlódással már nem éri meg. -
Inczke
tag
Van egy olyan gondom, hogy valahogyan sikerült letiltani a WhatsApp értesítéseket.
Sem nem rezeg a telefon ha jön valami, se hangja nincs, még a képernyő sem villan fel, sem semmi.
Annyira leállt hogy az órámra sem küld értesítést ez az egy applikáció.
Valakinek valami ötlet? Az értesítés beállítások rendben vannak elméletileg, azokat többször is átnéztem.
-
TpS
őstag
válasz oroszLajos #3462 üzenetére
Akkor nálam annyi volt az eltérés, hogy nem kapcsoltam ki a telefont, hanem csak újraindítottam a twrp-be a power menüből, ezért lett hibás a telepítés. Jövő héten akkor kipróbálom így is.
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
MI 9-ről fogok átköltözni MI 11 Ultrára.
Szeretném ha minden ami most a MI9-es telefonomon van, értem ezalatt az appokat jegyzeteket például. Egyszerűen át szinkronizálni, úgy hogy az első indításkor ezek mind automatikusan települjenek.
Gondolom van erre mód.
De mi a menete? Leírnátok, hogy a legegyszerűbb a költözés? -
sirály69
őstag
válasz yodamester10 #3467 üzenetére
Akkor nagyon kevés adatod volt, amit át kellett másolni....
Szerver Hosting Debrecenben
-
tlala
addikt
3 napos csapatépítőn voltunk a Mátrában.
Mindenkinek volt mobil internet, kivéve engem a kínai telefonommal.
(Csak edge volt nálam, a többieknél meg 3G - még a waze is küzdött a hegyi utakon.)[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Nem tudjátok, hogy hol van olyan adat, hogy a telekom milyen 4G/LTE sávokat használ?
Régebben találtam ilyen cikket, de most nem találom...Szerver Hosting Debrecenben
-
AtHoS
nagyúr
válasz sirály69 #3474 üzenetére
Nem tudom ez mennyiben releváns oldal számodra [Global Mobile Frequencies Database]
read-only mode on the forum
-
addikt
-
Segal
veterán
válasz Elit3Zotya #3478 üzenetére
Akkor csinálj neki egyet
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
TpS
őstag
A múlt héten már volt eu dev, a stabil romokat nem követem, nem tudom mikor vannak frissítések.
-
tlala
addikt
Elférsz itt.
De szerintem állj át eu dev rom-ra (ha van) - minden héten garantált izgalom, hogy mi lett más, vagy mit rontottak el. -
addikt
-
Pimpa
tag
Ha a lassított felvételt átmásolom számítógépre, akkor ott nem látszik már a lassítás, ez miért van?
-
paolinho
őstag
válasz Elit3Zotya #3480 üzenetére
És megéri az 1147,-EUR-t a Mi 11 Ultrához képest?
-
Segal
veterán
válasz Elit3Zotya #3483 üzenetére
Arra azért nagyon kiváncsi lennék mi végett váltottál 11 Ultráról? Főleg ha az elmondásod szerint lényegében ugyanaz a kettő.
Semmi trollkodás, tényleg érdekelne hogy mi győzött meg, mert én kb 1mp alatt eldöntöttem a bejelentés után hogy nálam esélytelen a 12S Ultra."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Nekem a bejelentéstől 1mp alatt eldőlt, hogy kell.! De mikor megláttam a b20 hiányát kb a sírás kerülgetett.
Nagyon sűrűn cserélgetem a telókat, 11 ultra pl 5x fordult meg nálam( az egyik a tied volt ) és minden más is kb.(tudom mindek cserélgetni a telefonokat, más meg cigizik)
B20 hiánya szerencsére itt ahol én vagyok nem érint, pedig Tiszató környéke ahol járok. De volt már mikor nem volt csak 2g, ha messzebbre utaztam. így aki sokat utazik annak tutira kilőve.
Nekem megérte a csere, nem sok különbség van az igaz, de nem tudsz más gyártót sem mondani, ahol nagyobb lenne az előre lépés 1 generáció között.(pl s21 Ultra/s22 ultra)
Mi 11 ultra nekem a legvageszabb telefon mai napig, egyedül ez ami még jobban tetszik még vagányabb. Lehet van akinek ez nem számít, nekem igen.
Kijelző kb ugyan olyan, talán napfényben picit fényesebb.
Hangszóró kb ugyan olyan, bár attól hogy is tudna még jobb lenni.
Igazán ami engem érdekelt az a kamera, ami szerintem még jobb.! Egyszerre volt mind 2, Így összetudtam hasonlítani a 2-őt. Itt kb leírom mi az ami miatt szerintem jobb.[link] [link] Nem akarok vitát szítani, de ez jobb. És itt még nem is ismertem ki a kamerát, hogy melyik módban mit tud. Így is szerintem a 2. legjobb kamerában a 11 ultra a mate 40 pro mellett. És kb ez az, ami miatt nem bántam meg, na meg akkor adom el amikor akarom, mert kb csak ez az egy van az országban, és ezért míg a 11 ultra ritka mint a fehér holló, ez még inkább az, így tuti nem jön szembe az utcán.
Aksi jobban bírja és ez nem is melegszik, bár nekem a 11 ultrával sem volt igazán bajom ezekből a szempontokból.#3485paolinho Nekem megérte, egyébként ez az 512gb változat, de egy átlag felhasználónak szerintem nem. De egyik gyártónál sem éri meg 1 generációra való váltást szvsz. Máshol még kisebbek a változtatások. A 11 ultra egyébként is túl jól sikerült szerintem.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz mgTerminator #3488 üzenetére
A szerintem jobb kamera, a jobb aksi, a jobb proci mellet, igen az is számított nekem, hogy még jobban néz ki, mint a 11 ultra. Tudom van akinek nem számít, de nekem igen. Engedjük el ezt a melyik jobb telefon, mert ez nem kérdés és azt is, hogy melyik éri meg jobban, mert az sem kérdés.
Inkább a telefonokról írjunk. pont most jött egy frissítés. Bár kb semmit nem ír, hogy változott volna bármi is. (General Optimization.)
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
BullZeye
veterán
Bluetoothon egy ideje nem osztja meg a névjegyeket, hiába van beállítva az engedély a hívásoknál jó esetben csak számot ír ki autóban, az okosórán meg annyit, hogy unknown caller.
Találkozott már valaki ilyennel?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #3490 üzenetére
Na jó, valami bebuggolt, úgyhogy frissítem inkább feleségem telefonját android 11-ről android 12-re.
TWRP-s már az új rom, ha jól emlékszem neki még működik a régi TWRP, abból lehet telepíteni az új ROM-ot?
Ha igen, mi a menete? Pár napja olvastam vagy itt vagy xiaomi.eu-n, hogy nem mindegy mit hogyan.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! Most raktam fel a smartdevil UV üvegét a kijelzőre. Alul lett egy kis buborék, de alig észrevehető, szóval mondhatni tökéletes lett.
Kérdésem azokhoz szólna, akik szintén használják, mennyire tartós ez az üveg? Hamar elkezd levegősödni a széle? -
tlala
addikt
válasz szabochris #3492 üzenetére
Aug.2-án tettem fel, nem túl hosszú idő, de a mai napig tökéletes. Igaz, Smartdevil tokkal használom, ami reményeim szerint megfelelően van méretezve, így nem nyomja fel a Smartdevil üveget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest