Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- A mai nap az Android 15-ről szól
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumaz89
csendes tag
Azért egy biztonsági csomag frissítést belerakhattak volna...
-
Pumaz89
csendes tag
Valaki tudja, hogy a youtube alkalmazás miért csak 60hz-en megy?
-
Pumaz89
csendes tag
válasz kalozhun100 #4253 üzenetére
Van prémium. Az nem lehet akadály.
-
Inczke
tag
válasz kalozhun100 #4250 üzenetére
Simán a updater applikációból?
-
tarajos
tag
Sziasztok!
Pár napja nem tudok fizetni NFC-vel, mert az írja ki, hogy "az eszköz nem felel meg a biztonsági követelményeknek". Tudjátok mi lehet a baj?
13.0.10 Stabil ROM van rajta már jóideje, mivel eddig minden működött (gondoltam minek is frissítsek) A google play 2023. júliusi verziója van fent.
Ha mindenképp frissíteni kell tudtok egy olyan romot ami jól működik?
Előre is köszipeace
-
Inczke
tag
válasz kalozhun100 #4256 üzenetére
Nekem ez nem megy.
Honnan tudom letölteni a legújabb rom verziót amibe megy az érintés fizetés?
Bár igaz hogy már arra sem emlékszem hogy hogy kell felrakni.
-
mgTerminator
veterán
válasz kalozhun100 #4256 üzenetére
Nekem azt írja a legutóbbi verzióra hogy up to date. 23.9.18 beta van fent, neked melyik?
-
Avicularia
veterán
válasz mgTerminator #4260 üzenetére
Nálam is up to date a 23.9.18, nincs frissítés.
-
tlala
addikt
válasz Avicularia #4261 üzenetére
Ez amiatt lehet, hogy ti is heti bétán vagytok, mint pl. én.
A frissítés csak a stabil ágra jött ki, a korábbi hetivel kapcsolatban az az állásfoglalás született, hogy a "bétába belefér". -
Avicularia
veterán
Mondjuk én nem fizetek telefonnal, szóval nem annyira érdekel ez. Viszont gondolkodom stabilra váltáson, de megvárom hátha lesz valami jó akció black friday-en S23 Ultrára és ha igen akkor cserélek szerintem. Most másfél éves a telefon, nincs vele gond, de jó lenne ha kapna néha valami frissítést.
-
tlala
addikt
válasz Avicularia #4263 üzenetére
Igen, a biztonsági frissítések megszűnése is aggasztó..
-
Inczke
tag
Sziasztok,
Megcsinaltam magamnak a boldogsagot sajnos.
Veletlenul a telefonra az eu.rom helyett ( global ) a kinait raktam fel.
Hogy tudom visszacsinalni? A telefon bekapcsolt, de teljesen elbolondult. Es hiaba raktam USB-re, a gep nem jelzi, hogy rakjam rea az europai romot hogy tudjam tovabb mukodni a dolgokat.
Valaszotokat elore is nagyon szepen megkoszonom!
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Avicularia #4263 üzenetére
Ha nem sürgős, inkább várd meg az S24Ultra-t. Nagyon jó lett a 23 is nincsen vele semmi gond, imádom, de már nagyon közel van a 24 és a hírek szerint érdemes lehet még pár hónapot várni.
-
Avicularia
veterán
válasz mgTerminator #4266 üzenetére
Meglátjuk mit virít BF-ra a Samsung. Múlt évben kb.110K huf-nak megfelelő koronáért vettem a Tab S8-at tőlük BF-en.
Most az S9 Ultra 512/12 GB-os wifis kb. 342K huf, míg a magyar oldalon 590.000 huf.
De az S23U-ra most nincs ilyen jó ajánlat, szóval várom az igazi BF-t a Black Month helyett. Ha nem lesz jó ajánlat várok az S24-re -
YikeSS
tag
válasz mgTerminator #4267 üzenetére
Én fel. Nekem nem volt gondom vele. Bár utána nemsokára factory reset volt mert eladás lesz.
mergedes...
-
tlala
addikt
Még jó, hogy nem tégláztad teljesen, a fastboot az nagyon jó hír.
Pontosan milyen "stabil" romot használtál korábban? (Azt látom a hozzászólásaidban, hogy te tetted fel.)
xiaomi.eu-s stabil rom-ot?
Mert ha igen, akkor az lehet a megoldás, hogy letöltöd a stabil javítottat (amiben most javították már újra az érintéses fizetést, aminek az eltűnésére te is panaszkodtál).
Fastboot módban a #1563-as hozzászólásom szerint PC-ről feltelepíted a kicsomagolt rom-ot, de először talán próbáld meg a .\windows_fastboot_update_rom.bat paranccsal feltenni, talán így megmaradnak az adataid is.
Ha a végeredmény így sem jó, akkor meg kell ismételned fastboot módban a telepítést a .\windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat paranccsal. Utóbbi egy szűz telepítés, legyalulja az adatokat is.De őszintén megmondom, hogy senki nem tudja megmondani, hogy igazából mit kavart most neked össze ez a rossz rom telepítés.
A fenti tanácsom egy logikus következtetés eredménye, de nem tudok rá semmilyen felelősséget vállalni, neked kell eldöntened.
De bátorításul mondom, hogy amíg a fastboot mód jelenik meg a telefonon, addig nincs nagy baj. -
Inczke
tag
Nagyon de nagyon szépen köszönöm hogy segítettél.
Egyelőre a telefon elindult formazás nélkül, és amit elindítottam az megfelelően müködik.
Most nincs több időm foglalkozni vele, picit majd késöbb.
Azt hittem kuka lesz a telefon, mostmár kicsit megnyugodtam.
Ha nem müködne megfelelően, akkor majd formázással is próbálkozom.
Mivel tartozom?
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
-
paolinho
őstag
Arra van valakinek ötlete, hogy most, hogy áttértem a weekly-ről a legújabb (rebuild) stabilra, persze teljes gyaluval, hogy ogyan tudnék felülre feltenni egy óra-időjárás widget-et? Ugyanis hiába próbálom a widgetek közül kihúzni, egyszerűen nem "ragad meg" az aszton. Ami még érdekes, hogy amit pl. én korábban használtam Transparent weather-t, annak meg sem jeleníti a widgetjét a listában. Mondhatni semmelyik utólag telepített apphoz nem mutat widgetet a rendszer, de a gyáriakat sem engedi kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
kalozhun100
őstag
válasz paolinho #4273 üzenetére
Hosszan nyomsz az asztalon középen widgetek, majd legörgetsz teljesen, és jobb oldalt lesz egy olyan hogy all és ott megint legörgetsz és android widgets. Itt hozza be az utolag telepitetteket. Elég macerás megtalálni xd Én mondjuk a Témák appal vagyok ugy hogy semmit nem találok meg benne amit szeretnék, teljesen más kategoriát hoz be mint amire rákeresek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Gpay megint elcsesződött
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
paolinho
őstag
válasz kalozhun100 #4274 üzenetére
Köszi szépen, közben az Android alkalmazások topkban megkaptam a választ. Igazság szerint valóban az Android widgetekbe történő eljutás volt a megoldás arra, hogy előkerüljönek a telepített appok widget-jei, de arra, hogy ez a képernyőn is elhelyezhető legyen, egy speciális protokolt is kellett csinálni. Mégpedig a Beállítások - Kezdőképernyő - - Képernyőt "Egyik sem" - re kell állítani.
-
paolinho
őstag
Tudom, hogy már többször volt téma, de pont a GooglePay probléma kapcsán merült fel bennem az a kérdés, hogy ha nekem kínai belpiacos Mi 11 Pro-m van, akkor erre feltehetem-e a Xiaomi hivatalos oldalán fellelhető romok valamelyikét? Az indonéz rom lehetne a legideálisabb, mert az még tartalmazza a hívásrögzítés funkcióját is, viszont korábban azt olvastam, hogy ha visszazárnám a bootloadert, az téglázhatná a telefont. Ti mit gondoltok erről? Valóban téglásodna a teló egy ilyen akció kapcsán?
-
Mok28
csendes tag
Nekem egy Mix 4 telefonom van ami hasonlít ehhez. Kínából jött és eu.dev van telepítve rá és Orange fox töltené be a TWRP szerepét.
Sajnos egyik megoldás sem vezet eredményre, hiába van a főkönyvtárba másolva a legutolsó release.
Recovery módban nem hozza fel a főkönyvtár tartalmát, csak mindenféle program elemeket. A rejtett tartalom is engedélyezve van és elvileg minden könyvtár látható. Az Orange Fox menüben nem jelenik meg az Install menü.
Hiába indítom bármilyen módszerrel, a főkönyvtárba letöltöttek nem láthatók.
Próbáltam a gyári adatok visszaállítását is, de az csak a Recovery módba visz.
Ha fastboot módban próbálom flashelni a számítógépről akkor nem csatlakozik sehogy a géphez.
Sajnos egy google frissítés a telefon legtöbb funkcióját elérhetetlenné tette (pl fotózás, telefonálás, galéria megtekintés) a többi pedig rosszul vagy nem teljesen működik.
Valakinek van vmilyen javaslata mit lehet tenni vele?
Köszi. -
Inczke
tag
Nálam pár fizetés után megint nem működik az érintéses fizetés.
Másnál is eddig bírta?
-
paolinho
őstag
válasz Pumaz89 #4280 üzenetére
Ez a jelenlegi frissítés az utolsó, ezután már csak a Magisk + Play Integrity párossal fog működni a telefonnal történő fizetés. Hogy ez ellen lép-e valamit a Google, azt ki tudja?
-
paolinho
őstag
Most fizettem épp tankolást így vele. Miért kellene elfelejteni? Vagy akkor az összes xiaomi.eu rommal futó telónál el lehetne.
Egyébként jól működött a Play Integrity Fix a Magisk alatt. Biztos, hogy ezt is frissítgetni kell majd, de ez csak egy kb 5 mp-es mozdulat, plusz egy újraindítás, az meg belefér az időmbe. -
mgTerminator
veterán
De el tudja magát rejteni. Ki kell választani hogy melyik appok elől akarod rejteni, majd magát az appot is elrejti és te adsz neki nevet hogy mi legyen és egy ilyen fehér ikonja lesz. Amolyan parancsikonként fog működni.
Viszont amikor nekem teljes törlést csinált az egyik frissítés után, vettem egy Samsungot hogy ne kelljen a Xiaomival vacakolni majd hetek alatt állítottam vissza a Xiaomit hogy maradjon meg tartalék telefonnak és nem akartam rá rootot. A fizetés miatt nem is fogok rá tenni (mondjuk nem is használom erre de jó lett volna ha tudja)
-
tlala
addikt
válasz mgTerminator #4286 üzenetére
Nekem mindig felismerte a banki app, a munkahelyről felhívtak, hogy dudált a rendszer a Work profilomon, stb. - és már meg is untam ezt a többpályás kergetőzést.
Mondjuk könnyen beszélek, mert a xiaomi órámmal tudok fizetni, így már a telefon NFC hiánya nem is annyira vészes. -
hito
nagyúr
Szerintem sokkal körülményesebb telefonnal fizetni, mint bankkártyával. Az egy műanyag lap, sokkal könnyebb előhúzni a farzsebből, mint a telefonnal kínlódni, plusz még feloldani, problémázik, stb...de ez csak az én véleményem. Kipróbáltam még 1-2 éve, azóta nem is erőltetem.
Az órás fizetés már más, az tényleg kényelmes, instant ott van szó szerint kéznél, de ez a körülményes telefonos megoldás...hát nem tudom.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
mgTerminator
veterán
Válts Samsungra én azt mondom. Régen imádtam a Xiaomit mert nagyon gyorsan fejlődött a szoftver jó irányba, bugokkal ritkán találkoztam és tele volt jóságokkal a rendszer, csomó külső appot törölhettem mert alapból tudott mindent.
Na most hogy váltottam Samsungra, leesett az állam hogy voltak appok amik nem működtek jól és állandó küszködés volt velük (pl Tesla app mindig második indításra jött be), minden flottul működik és egy csomó automatizációt be lehet állítani. Az akku kb 2x annyit bír mint a 11 Ultrával csak 85%-ra töltve a Samsungot. Ráadásul van benne akku kímélő is (tudom sokan vannak akik hülyeségnek tartják de nekem ez fontos)Pláne ha munkára használod mint én akkor fontos a stabilitás, válts!
-
paolinho
őstag
válasz mgTerminator #4287 üzenetére
Sajna nem tudok erre biztosat mondani, mert én átálltam stabilra, l~vén már úgy sem fejlesztik tovább weekly-t. De gondolom nem lehet ezzel sem gond.
A MyVodafone problémára is meglett a megoldás, mégpedig egy Shamiko nevű modult kell feltenni a Magisk alá, és tiltólistára kell tenni MyVoda appot szintén a Magisk alatt. -
tlala
addikt
válasz mgTerminator #4290 üzenetére
Eszem ágában sincs.
Nekem semmi gondom a telefonnal, minden működik, sokat fotózok, a kameráját imádom - egyedül ez a fizetés tűnt el, azt meg megoldom az órámmal. -
tlala
addikt
-
paolinho
őstag
Praktikus, és jól is néz ki!
De én egyelőre megtartanám a telós fizetés lehetőségét, az úgy is mindig nálam van. Persze most, hogy volt ez a tortúra, zsebben kellett tartanom a bankkártyámat is, amit nem annyira szerettem, de nem volt más.
Ezen az órás fizetésen lehet érdemes lenne elgondolkodnom. -
tlala
addikt
válasz dragonfire44 #4297 üzenetére
Sajnos már egyik sem.
Talán globalon a root+Magisk hide kombóval lehet még kínlódni, de azt olvastam, hogy van akinek meg a banki app nem megy azzal.
De a magam részéről nem is próbáltam - talán lesz itt valaki, aki igen. -
-
Pimpa
tag
Ránéztem ma és látom van rebuild. Gondolom az amit írtatok, a Google Pay fizetés javításának a javítása, mert már egy rebuild-t felraktam korábban:
De feldobott egy mai frissítést is ezen felül:
Ide mutatott, letöltöttem, de még nem raktam fel:
Nyögvenyelős lett ez így már
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest