Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
Wifi direct samsung tv-vel csak kapcsolódni próbál, de nem jön létre a képernyő tükrözés. Látják egymást, próbál kapcsolódni a tükrözéshez, de a vége "nem jött létre kapcsolat". Csak úgy megy hogy közös wifi hálóra csatlakozik mindkettő, de ez ugye nem wifi direct. (Os: Miui 12.5.20 Stable)
(Ugyan itt p50 pro-val megy a wifi direct képernyő tükrözés, tehát nem a tv-vel van a baj.)Más is tapasztalt ilyet. Köszi
free your mind
-
csordi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a GPS-el lenne egy kis problémám. Ha van LTE hálózat, akkor tökéletes. Túrázáskor használnám, viszont, ha csak 2G van, vagy nincs lefedettség, és használni szeretném a navigációt, akkor nem látja a GPS műholdakat. Bármennyit várok, nem fog GPS műholdat találni. Ha ismét van 4G hálózat és gondolom le tudja tölteni a műhold pozíciókat, akkor megint minden tökéletes. Van valami ötletetek? Esetleg valami rosszul van nálam beállítva?[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz Petyb00 #2797 üzenetére
Google maps lesz akkor a ludas, mert 2x8 órás úton voltunk és folyamatosan töltőn is volt az Android Auto+Waze, nem volt vele probléma egy percig sem.
Rövidebb (1-2 órás) utakon a zsebemben marad és vezeték nélkül használom AA-t, forrónak így se nevezném, pedig kint is elég meleg van, és nem csinálok 22°C-ot az autóba hanem megállok 25-26°C között.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
surgery
senior tag
válasz Kisszaboo #2798 üzenetére
Most őszintén neked milyen telefon felel meg? mindenhol ezt csinálod hogy mindig találsz kifogást. Az S21 topicba azt a telefont szídod. Itt ezt a telefont. Nem tudom miért jó ez neked utoljára elmondom neked nincs tökéletes telefon és nem is lesz!!!! Nincs baj a 11 ultrával bár azt hiszem neked ezt hiába is mondja bárki.....
-
surgery
senior tag
válasz oroszLajos #2806 üzenetére
Valahogy sejtettem
-
surgery
senior tag
válasz oroszLajos #2806 üzenetére
-
surgery
senior tag
válasz Kisszaboo #2810 üzenetére
Figyelj meg lehet osztani nincs ebben semmi titok én azt gondolom. Minden topicban ezt csinálod, nem egyből már ki is lettél tiltva a sok trollkodás miatt. Nem erre való ez a fórum és nem arra amire te használod. Itt sem és másik topicban sem kíváncsi erre senki. Itt a Xiaomi Mi 11 Ultrával kapcsolatos dolgokat szokták egymással megosztani a fórumozók. De ezt már nagyon sokszor elmondták neked másik fórumban is, de úgy látszik nem igazán érted ezt meg. Részemről nem foglalkozok ezzel többet de kérlek hagyd abba a fórum szét trollkodását!
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz mgTerminator #2813 üzenetére
3310 mondjuk nekem nem melegedett masszív Snake II, vagy Space Impact alatt sem.
[ Szerkesztve ]
-
Kisszaboo
junior tag
válasz mgTerminator #2813 üzenetére
[link] Az Asus ezt jól meg fogja csinálni. A hűtésben (is) bajnokok.
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
Kisszaboo
junior tag
válasz bigmasterg #2816 üzenetére
Remélem, h ebbe a Sony IMX 766 kerül.
-
mgTerminator
veterán
válasz bigmasterg #2816 üzenetére
Egyikbe se, valahol spórolni kell.
Ez a telefon viszont a kamerára lett kihegyezve, de igazából mindenre jó, pont mint egy Tesla. Ha akarod boltbajárós, ha akarod túrázós országjárós, ha akarod családi vagy csajozós, de akár kiviheted a sportpályára is veretni és gumit füstölni
-
Kisszaboo
junior tag
-
paolinho
őstag
Annak mi lehet az oka, hogy az Adatforgalmi beállításoknál a Számlázási időszak kezdetét hiába állítom 14-re (ahol nálam van a havi váltás), ahogy visszalépek ebből az opcióból, azonnal visszaáll a dátum 1-re?! Eu weekly rom van fent még a 2 héttel korábbi.
-
ddt500hu
veterán
-
oroszLajos
aktív tag
válasz vlesi69 #2823 üzenetére
Szeret bizony Az S22 ultra csoportban is azt csinálta, aztán elköszönt, hogy akkor itt most megválik ettől a csoporttól, és ugyanúgy folytatta tovább
Aztán sokaknak elegük lett belőle, jelezték a topikgazda felé, ő pedig kedvesen és nagylelkűen kitiltottaMondjuk azt se értem honnan szedi ezt a fotózáskor is forró minta ..... Amíg nálam volt a Mi11 Ultra rengeteget fotóztam vele, sokszor egymás után is, mégse lett g.ci forró
Bánom is hogy megváltam tőle[ Szerkesztve ]
Pixel 7 Pro Hazel
-
ivatti10
aktív tag
Tudtok valami trükkös megoldást makrofotók készítéséhez?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ddt500hu
veterán
válasz bigmasterg #2824 üzenetére
Nem tudom de hátha még jobban lenyomja a tradingshenzen árait.
-
Macika66
őstag
válasz ivatti10 #2826 üzenetére
FŐLEG ezért adtam el az enyémet. Pedig 530e-ért vettem, és 300-ért tudtam eladni pár hónaposan, de nem kellett így.
Két nagy bajom volt vele (pár kisebb mellett).
1. KÖZELÉBEN sincs a makró képminősége a P30Pro-nak.
2. Makro módban sokszor más kivágás szerepelt a képen, mint amit az exponáláskor mutatott a kijelzőn. Ilyet EGYETLEN telefonnál, egy 50ezres, legalsó kategóriásnál sem láttam!!!! (Erről írtam is akkor ide, képekkel együtt...)
Nekem komoly csalódás volt a Mi 11 Ultra, és nem mellesleg 230e Ft bukta is (de az már az én hülyeségem, hogy annyiért megvettem....) -
Jazz
veterán
válasz Macika66 #2830 üzenetére
A legjobb makró minőséget nem a dedikált makro móddal kapod (UW lencse-amúgy ebben a módban digitálisan 2x-ig zoom-olható, így jobb minőséget kapsz), hanem a fő Wide lencsével.
A Wide fő lencsét 5x-ig digitálisan nagyítani igen jó eredményt ad. Mivel a képjavító algoritmusok előtt történik a "nagyítás", az utófeldolgozás jobb eredményt szül.
Én ezzel makrózok és szép eredményt ad.Azért nincsen a top telefonokon külön makro lencse, mert kvázi értelmetlen. Adott egy brutál 1/1.12"-os szenzor, ez nagyítva tud majdnem annyit mint egy igen pici 1/4+" 2Mp-es dedikált makro lencse.
A p50Pro-ban sincsen már dedikált makro lencse.free your mind
-
szpali
addikt
válasz mgTerminator #2834 üzenetére
szerintem nem, mert annak sokkal távolabb van a közelpontja a hosszabb gyu.táv. miatt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Kisszaboo
junior tag
Van az aprón 330- ért egy gari nélküli példány....
-
Jazz
veterán
válasz mgTerminator #2834 üzenetére
Alap esetben nem, mert sokkal nagyobb a zoom kamera minimum fókusztávolsága, 1méter kb.
Viszont: Ha egy makro előtét lencsét tartasz az 5x optikai zoom kamera elé, akkor a fókusztávolság lecsökken 5cm-re, és olyan brutál szép makrókat készít hogy csak mesél (és messze veri p30pro-t )
Miért: Mert adott egy world No.1 best of tele kamera: 1/2.0" hatalmas szenzorral, akár 50MP leképezéssel, alapból gyönyörű képpel (zoom kamerákhoz képest, de veri sok telefon main kameráját is), és ezen felül 5x optikai zoom-al rendelkezik.Mutatom, ez egy 2mm-es pici gyerek légy, úgy nézd (lásd utolsó bekezdés): #1005Jazz
#2833Macika66:
Használtam P30Pro-t, az ultra 11 veri őt mindenben, magasan. Makróban meg akkor, ha kihasználod az 5x optikai zoom kamerát egy előtét lencsével. Tökéletes telefon meg nincs.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz mgTerminator #2838 üzenetére
Raynox DCR-250. (Volt régről, ez 55mm-es szűrőmenetes, fényképezőgéphez való....de itt csak kézzel simán elé tartom és ennyi).
Viszont biztos lehet kapni telefonra csíptethetőt is. Így keress rá: telefon makro előtét lencse. Ha találsz valami profit, üvegből készültet, oszd meg velem.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Erre írjatok valamit, még nem találtam választ.
#2801Jazz: "
Ultra11 Wifi direct samsung tv-vel csak kapcsolódni próbál, de nem jön létre a képernyő tükrözés. Látják egymást, próbál kapcsolódni a tükrözéshez, de a vége "nem jött létre kapcsolat". Csak úgy megy hogy egy közös wifi hálóra (router) csatlakozik mindkettő, de ez ugye nem wifi direct. (Os: Miui 12.5.20 Stable)
(Ugyan itt p50 pro-val megy a wifi direct képernyő tükrözés, tehát nem a tv-vel van a baj.)
Más is tapasztalt ilyet. Köszi"free your mind
-
TpS
őstag
Ha megírod mit kell csinálni, kipróbálom. A wifi direkttel összekapcsolódott, a kapcsolat és megosztásban a kivetítést bekapcsoltam, ez működött, illetve ugyanitt a vezeték nélküli megjelenítő is működött, csak azt nem tudom, hogy te ezek valamelyikére gondoltál-e.
Nálam 5.11-es dev rom van. -
Macika66
őstag
Ezt már lemérkőztük egyszer szerintem.
A Mi 11 Ultra makrója KOMOLYTALAN és nevetséges minőségű, több, mint félmillió Ft-ért!!!!
Ráadásul angyobb hiba is van vele, meert nem az kerül rá a fotóra, mint amit a kijelző mutat az exponáláskor. Ez ismert hiba.
Ne haragudj, de azt komolyan kijelenteni, hogy szuper a makró kamerája, CSAK hát venni kell hozzá ezt meg azt, meg elé kell tartani, rá kell csíptetni és akkor aztán...hát, tudod....
A dobozból kivéve a Mi11Ultra készüléket, a kameráját leveri a P30Pro, mint vak a poharat.
Ha előtétlencsével hasonlítunk össze, akkor tegyük mindkét készüléknél, mert különben rohadtul inkorrektek leszünk, az meg ugye nem szeretnél lenni...
Ha viszont a P30Pro-hoz is illesztünk ilyen előtétlencsét, háááát, akkor jön a fejvakarás... -
TpS
őstag
válasz yodamester10 #2846 üzenetére
Van az úgy, hogy az emberben eltörik valami, ha nagyon csalódik valamiben, én is adtam már el így cuccot, mert már látni se bírtam.
-
Macika66
őstag
válasz yodamester10 #2846 üzenetére
Nem csak a makró. A súlya is, a vastagsága is, az akkumulátor kitartása, a sötét mód kezelése, mind-mind méltatlan volt egy több, mint félmilliós telefonhoz.
Eladtam 300ezerért, mert volt rá vevő annyiért. Én nem tudtam megszeretni a leírt hibák miatt, később még többet buktam volna rajta...
A helyette vett OnePlus 9 Pro teljesen jó, tetszik, stabil és elmegy 2 napot nyugisabb napokon, vagy 9,5 óra SOT-ot tud.
Igaz, hiányzik belőle a periszkópos kamra.... -
ddt500hu
veterán
válasz Kisszaboo #2849 üzenetére
Én nem igazán értelek. 3-4 napja közölted, hogy nem veszel ilyen telefont mert melegszik. Ennek ellenére itt vagy és zavar, hogy valaki 330-ért árulja gari nélkül?
Én pl."sose" vennék iphone-t és nem is nézegetem az iphone hirdetéseket, leszarom mennyiért árulják őket.
ui. 260-ért megvennéd?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest