Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelecar
aktív tag
Kicsit régebbi eu dev-en vagyok (22.4.7). És nem találom benne portré módnál a studio lightning-ot. 12.5-ben még elvileg volt. Kivették, vagy újabb hetiben már bent van?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz oroszLajos #2825 üzenetére
Sajnos vannak ilyenek, szólni kell és kitiltják.
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Kamerában, és úgy általánosságban melyik jobb A Xiaomi 12 Pro, vagy a 11 Ultra? Most tervezek ismét vásárolni
Pixel 7 Pro Hazel
-
addikt
válasz oroszLajos #2905 üzenetére
Csak a proci jobb szvsz, ami kb semmit nem is jelent hétköznapi felhasználásban, de még ha játszol, akkor sem igazán, mert az még jobban szeret melegedni.
Kamera meg gsmarenás tesztképek alapján, nem kérdés mi 11 ultra jobb képet csinál, a GN2-óriás mobilszenzor, mai napig verhetetlen.
Egyedüli előnye kamerában a 2x kamera, ami portréra jó, nekem tuti nem kéne az 5x zoom kamera helyett, de lehet neked az fontosabb.
Kinézetben számomra szintén nem kérdés, mi 11 ultra igazi egyéniség
Hangszóró szintén gyengébb, kijelző fényerő szintén, specc alapján.
Akksi is gyengébb kicsivel, de az még gyorsabban tölt.Én is most akarok venni valamit, de nem tudom mi legyen, mi 11 ultra volt már 5x, s22 ultra 3x. Erről a 2 telefonról nagyon nehéz bármi másra váltani.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Elit3Zotya #2906 üzenetére
Játszani pont nem játszom Mi 11 Ultráról én is S22 Ultrára váltottam, de nagyon nem jött be így most vissza térek. Viszont közbe jött a 12 Pro is, de akkor inkább hagyom.
Pixel 7 Pro Hazel
-
addikt
válasz oroszLajos #2907 üzenetére
Ha a 2 telefont kéne összehasonlítanom(volt mind 2 egyszerre), akkor nagyon nehéz a döntés.
-Kijelző szép a mi 11 ultrában, de az s22 ultra ebben verhetetlen kb.
-Hangszóró mi 11 ultrában egyértelműen jobban szól, de a 22 ultra sem rossz azért.
-Kinézet kinek mi, nekem mind a 2 nagyon vagesz.
-Kezelő felületben, nekem a samsung féle jobb, de a miui-val sincs bajom.
-Kamerában már necces megmondani melyik a jobb, mert mind 2 nek van előnye. Pl a mi 11 ultra főszenzora egyértelműen részletesebb képeket csinál, de a smasung picivel élethűbb színekkel operál(AI nélkül). Széleslátó kamerában, mi 11 ultrában jobb, de nem annyival mint a specc alapján gondolná az ember. Zoom ban meg jobb az s22 ultra, mert 2 van neki.
Portréban ez miatt a samsung jobb, de a 10x zoom előnye igazából annyira nem nagy előny, mint gondolná az ember, mert a 11 ultra is közel olyan jó 10x zoomban. De videóban már kijön az előnye rendesen. Kamera kezelőfelülete sokkal barátságosabb szerintem a samsung.
-mi 11 ultra kerámia hátlapja, ezerszer jobban bírja mint a 22 ultra féle gorilla üveg.
-Porciban egy picit erősebb a 22 ultra, de kevésbé optimalizáltak rá a játékok mint az sd888-ra, így kb egál szerintem.
-aksi egy hajszállal jobban bírja a 22 ultrában, cserébe sokkal gyorsabban tölt a mi 11 ultra, inkább töltsön gyorsabban.Szóval nehéz ezt a 2 telefont egymás mellé állítva, egyértelműen megmondani melyik a jobb.
Pedig egy ével régebbi modell már a mi 11 ultra.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Segal
veterán
válasz oroszLajos #2907 üzenetére
Akkor miért nem várod már meg a 12 Ultra-t? Júliusban bejelentik
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
Segal
veterán
válasz Elit3Zotya #2910 üzenetére
Ha annál is eljátszák a B20 hiányt akkor sajna nem fogja megérni TS-ről rendelni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
paolinho
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de én ezzel a 22.6.1-es Bétá-val nem vagyok kibékülve. Amikor fényképet próbálok beilleszteni például a WhatsApp-ba, akkor utána kísérő szöveghez már nem dobja fel a billentyűzetet Ezt követően más applikációkban sem tudok már írni. Egy újraindítást kell ahhoz hogy meg javuljon a hiba.
-
Segal
veterán
válasz Elit3Zotya #2912 üzenetére
A Mix4 ugyanúgy tavalyi mobil mint a 11-es széria. Azokban volt, de az ideiekben nincs.
-
Segal
veterán
válasz mgTerminator #2916 üzenetére
Ez nem spórolás, hanem csak tanultak a tavalyi hibájukból...
21-ben nagyjából féláron be lehetett szerezni a 11 Ultrát Kínából. Szerintem az európai vásárlók nagy része onnan szerezte be...
Ez nekünk hatalmas biznisz volt, a gyárónak viszont brutális öngól. Mivel Kínában nem használják azt a frekvenciát ezért ott a kutyának sem fog hiányozni, az európaiaknak viszont ez egy nagy hátrány."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
yodamester10
őstag
Nem tudom ki hogy van vele de ez nagyon ronda.Oda nem adnám érte a 11 ultrát.
[link][ Szerkesztve ]
-
oroszLajos
aktív tag
válasz yodamester10 #2921 üzenetére
Sokan a 11 Ultrával is úgy voltak mikor kijött, hogy "hááá emmeg miaf@sz"
Köztük én is és már a második Ultrám vanPixel 7 Pro Hazel
-
Kisszaboo
junior tag
válasz yodamester10 #2921 üzenetére
Nekem tetszik. Az meg pláne, hogy a főkamera Sony szenzor lesz. Megvárom, mert beleásva magamat, a 11 Ultránál is a Samsung főkamera annyira már nem tetszik.S22 Ultra sem az igazi. Ez a 12 Ultra Xiaomi nagyot fog szólni.
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
oroszLajos
aktív tag
-
Kisszaboo
junior tag
válasz oroszLajos #2924 üzenetére
Mind a kettőt várom. Nem mondtam, h a 11 Ultra szar, de kicsit jobban utána olvasva.....meg itt is alaposan megnézve a fotós tudását....a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott....
-
addikt
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Elit3Zotya #2926 üzenetére
Hát a Sony Hát nem tudod? Lehet az lesz a ROG 6-ban is, lehet az lesz a 12 Ultrában is, jobb és jobb no Csak tudja utána olvasott...
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 Pro Hazel
-
Kisszaboo
junior tag
válasz Elit3Zotya #2926 üzenetére
Bármelyik csúcs Sony szenzor jobb. És ezek szerint a 12 Ultrába egy extrém szuper lesz. Közel 1" - os.....Nem véletlen, h a Leica partner sem foglalkozott a Samungéval.... Abszolút képminőségről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Kisszaboo
junior tag
válasz oroszLajos #2927 üzenetére
Asusban biztos. Soha nem foglalkozott Samuval. Drukkolok, h a 12 Ultra is Sony-t kapjon.
-
addikt
válasz Kisszaboo #2928 üzenetére
A GN2 is 0.89" szenzor van(ugyan ekkora lesz a 12 ultrában is), és az pl nem baj, hogy minden mással összehasonlítottam, és semmi nem volt jobb..? Nem, egyik Sony szenzoros telefon sem p50 pro sem leica-val..!!(ez most biztos fájt, de nem baj) De nézhetsz gsmarenás teszteket is, egyetlen egy telefont nem találsz ami ilyen jó lenne 12mp-en.. Persze ettől még lehet jobb lesz a 12 ultra, sőt illene is neki, de nem vennék mérget rá.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Kisszaboo
junior tag
válasz Elit3Zotya #2930 üzenetére
Én bátran veszek rá mérget.
-
addikt
-
őstag
válasz oroszLajos #2905 üzenetére
Én is azon gondolkodok, 11 Ultra ritka már mint a fehér holló, de a 12 Pro is csúcs, de mint ahogy írták lehet megvárom a 12 Ultrát. Csak hát az mennyi lesz? 600000 ft?
-
addikt
válasz oroszLajos #2934 üzenetére
Bizony, én a külföldi rendelős cuccban bízok, hogy megint úgy belehessen szerezni mint a 11 ultrát itt a többiek. Engem az sem vágna földhöz ha nincs b20, nem nagyon éreztem hátrányát a mi 10 ultrával, de gms nélkül már necces lenne.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
őstag
Bocsánat nem fórum téma! A kisszaboo még mindig itt van???? Más is írta a fórumokon hogy privátba üzenget nekik. Most nekem küldött privát üzenetet, ,,színvonalas" sértegető, ami megosztok.
Ö küldte nekem: Fontos beleböfögnöd mindenbe? Szerintem nem.
Válaszom: És neked? Már elég sokan ki akarnak tiltani! Csatlakozok a petícióhoz!!!!
Ö válasza: A jó QA- dat! Ahhoz csatlakozz! Ócska görény.
Szintén: Adózni nem szeretsz, mint látom. NAV vizsgálat benéz. ( Törölt hirdetések. Erre van eszed....)
Válaszom: Ott dolgozok. Ha megnéznéd a hirdetéseimet vannak hifik, és majd még rakok fel volt kb 40-50 darab a gyűjteményembe, a telefonjaimat meg cserélgetem.
Egyébként én meg nem sértegettelek, ez téged minősít, nem hiába akarnak ki tiltani!!!!
Ö válasza: Persze, persze. Majd kiderül, hol is dolgozol....
Válaszom: Állok elébe! Nehogy visszanyaljon a fagyi! Ez a te színvonalad!
Ö válasza: Nem nyal vissza. Ne aggódj!
Letiltottam de mégis jönnek az üzenetek. -
Kisszaboo
junior tag
válasz Elit3Zotya #2935 üzenetére
[link] A Sony szerint....
-
őstag
válasz oroszLajos #2937 üzenetére
A profilnál nincs olyan opció hogy jelentés. Legalább figyelmeztetnék.
-
Pimpa
tag
A legújabb Mobilarenas Mi 12 Ultra cikk szerint ugyanazok a kamerák lesznek benne mint a Mi 11 Ultraban volt, valamint plusz 1 db még. Na most a kérdésem, ha sikerül reszelni a képminőségen még a Mi 12 Ultraban, akkor vajon átmókolják a szoftvert a Mi 11 Ultra telefonra is valahogy?
-
Pimpa
tag
válasz Kisszaboo #2938 üzenetére
Móka mikik, a fényképezés mindig is a fényről szól, a nevében is benne van s ezek a mobilos mini objektívek a fasorban sincsenek egy sima Milc-hez képest sem és 2 év múlva sem lesznek. Nekem van egy középkategóriás Milc-m (Fuji X-T30) és van összehasonlítási alapom. Jó időben, nem vagy alig mozgó tárgynál már jó képet csinál a Mi 11 Ultra is, de a butított 12 Mpixel-s képbe belenagyítva azért látszik, hogy a kanyarban sincs a 26 MPixelhez képest. 50 MPixelben fotózva több a részlet, egy-két fokkal azért jobb, de még mindig a Fuji képe a kontúrosabb.
Ha meg a nagylátószögű vagy teleobjektívet nézem, azok jóval rosszabbak azért. Telében ráadásul nem valami jó képeket csinál a Mi 11 ultra, eléggé "elfestményesedik" a kép sokszor.
Ebben a Honor Magic4 Ultimate jobb, megnéztem a DXOMarkon a telés fotóit, sokkal kontúrosabb.Mi 11 Ultra:
[link]Honor Magic4 Ultimate
[link]Egy szó mint száz, ezek a top telefonok napos, fényes helyen a fő kamerával fotózva már jó képeket csinálnak, egy kiránduláson simán ki tudnak váltani egy normál fényképezőt.
Amint csökken a fénymennyiség vagy gyorsul a mozgás, akkor már el kezd köhögni a gépezet. És ez 2 év múlva sem lesz jobb, hiába lesznek már 1000 MPixeles érzékelők, mert nem azon múlik elsősorban. -
addikt
-
oroszLajos
aktív tag
-
surgery
senior tag
válasz Elit3Zotya #2944 üzenetére
Jòl tetted igazi hülye jó lenne ha kitiltanák innen is..
-
Segal
veterán
Nem is lesz Mi 12 Ultra.
Csak 12 Ultra lesz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kupon kunyeráló
- Külpolitika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest