Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    Amúgy én sose értettem ezt, hogy miért ragaszkodnak egyesek ahhoz, hogy egy telefon minél vékonyabb, és könnyebb legyen. Engem ez szinte riaszt egy telefon esetében, ha kézbe fogom és papír vékonyságú, és súlyú. Egyből az jön le, hogy egy lepkefing az egész. Gagyi a hardver, műanyag a ház, kicsi és gyenge az akksi.
    Nekem az a meggyőződésem, hogy egy teló esetében is ha normális anyagokból van összerakva, értsd fém házas, van benne kellő kapacitású akksi, és komoly hardver, akkor az értelemszerűen azzal jár, hogy van egy minimális vastagság ami alá nem lehet menni, és a súlya is kifejezetten férfias lesz. Minden más csak játékszer nálam.
    A kis tini csajokon szoktam röhögni, mikor a feszülős farmer naci hátsó zsebébe belefeszegetik a telót, úgy hogy a fele legalább kilóg, mert jobban nem tudja beledugni. Egyrészt mert a gatya is vagy 2 számmal kisebb, mint ami illene rá, mert abban mutat jól a hátsója, és úgy pájszerolja fel magára, másrészt meg mert persze kell neki a tepsi telefon, mert azzal lehet jól villogni Instán, meg TikTok-on. Na amikor egy ilyen szituációban még le is ülnek a telóval a zsebükben, akkor utána meg megy a csodálkozás, hogy vajon miért lett egy szép kis ív a telóban, vagy mitől is csesződött el a kijelző.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák