Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.C

    őstag

    Kicsit kiegészítettem a bejegyzésemet, ezzel:

    Első indításnál a Setup Wizard fog fogadni minket, miközben a Google Play services folyton le fog állni. Amint be tudtok lépni a beállításokba, az alkalmazások menüpont alatt meg kell adni minden hozzáférést és a probléma megszűnik.

    Ahhoz, hogy minél gyorsabban belépj, itt egy kis trükk:

    Megjelenik a Setup Wizard, hosszan nyomod a középső "fizikai" gombot (Mi4-nél ez négyzet), ezzel belépsz az alkalmazásváltóba. Ott hosszan nyomd a fejlécen az ikont, ezzel belépsz az alkalmazás tulajdonságaiba, onnan egy vissza gomb és sikerül az összes alkalmazás listát előhozni, ahol kikeresed a Google Service Framework-öt és az engedélyeket megadod.

    Sok panaszt lehet olvasni, hogy az MM egyik legnagyobb bug-ja az Over-countered fogyasztása, mely nagyon sokat kér az akkumulátorból. Ezt úgy lehet kikerülni, hogy az engedélyek közül a body-sensor-t kivesszük abban az esetben, ha nem használjuk. Ezt a következőképpen tehetjük meg:

    Beállítások > Alkalmazások > fogaskerék ikon > engedélyek > body sensor > google play services > kikapcsolás

    hátha segít valakinek ;)

    szerk.: host file-ra még mindig nem talélok megoldást, nem idegesítene, ha a Moaab féle se működne. Kicsit sokallom a 9 MB-os txt-t de hát ez nem lehet probléma, mert működik, csak az enyémmel nem

    [ Szerkesztve ]

    sudo rm -rf /*

Új hozzászólás Aktív témák