- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoly75
aktív tag
Megkaptam köszi.
De ez hogy védi meg a telefont a használat közbeni leeséstől?Én a képernyő fóliát azért gondoltam, mert az érintő képernyő volta miatt jobban ki van téve használatnak.
Tokot ezenfelül terveztem venni hozzá, mondjuk én övre rakhatót.
Bár nem lenne rossz egy olyan szilikonos külső rá, csak szerintem olyan nem lesz. -
Z0C!
őstag
Jó hát sehogy
a fólia karcolódik...sérül...ugyan úgy ahogy a külseje.
nincs erre gyógymód....a szilikonos izén én is gondolkodtam.
+ mivel ha megbeszélésem van, és asztalon a teló karcolódhat a hátlapja.gondolkodom, hogy valami szivacsos-ragacsos kis pöcköt tegyek a hátlapjára..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
válasz bull84ghia #902 üzenetére
jah.
OwnSkint telepítettem, de nem megy :/
így hát delete.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Lasy
veterán
végre sikerült lecserélnem a bekapcsolási képet.
+36702778032
-
Lasy
veterán
Most próbálkozom a betűtípus cseréjével.
+36702778032
-
Zoly75
aktív tag
Megosztom, hátha valakinek még új lesz.
Szóval volt probléma, hogy a menü gombbal is oldani lehet a billentyűzárat.
Ez engem egész ma reggelig nem zavart, amikor is a zsebemben lévő telefon felhívta az otthoni telefonunkat, miközben a gyerekeket kötöttem be a kocsiba.Átállítottam minta szerinti kioldásra (Menü->Beállítások->Hely és biztonság beállítások->Mintázat szükséges), és kész is, innentől a menügomb nem oldja ki.
-
valdez9
csendes tag
valaki tudna nekem segíteni v845 turbosim beüzemelésben !
"Az egészséges életmód megszállotjai elég hülyén fogják érezni magukat, amikor majd ott fekszenek a kórházban, és belehalnak abba, hogy semmi bajuk."
-
valdez9
csendes tag
összeraktam a kártyá,t pin kérést ki kapcsoltam.
ezután bekapcsoltam próbáltam hálózatot keresni de azt irja nem tudja regisztrálni egyik kijelölt hálózatra sem !
"Az egészséges életmód megszállotjai elég hülyén fogják érezni magukat, amikor majd ott fekszenek a kórházban, és belehalnak abba, hogy semmi bajuk."
-
kelzsoca
félisten
A kártya amit vettél hozzá nem tudja megtéveszteni a telefon szoftverét.
Esetleg próbáld meg egy másik SIM kártyával is, hogy azzal mit csinál.
Illetve segítenék programozott kártyával ha nem fogytam volna ki belőle, de már jön az utánpótlás
(#919) Lasy
Tudtommal az országban csak nekem van programozható kártyám, és mivel nem tőlem vette nem hinném
[ Szerkesztve ]
-
valdez9
csendes tag
nem nincs programozva !
-
valdez9
csendes tag
megoldódott a probléma !
kaller1 féle turbosimet bátran ajánlom mindenkinek
-
Lasy
veterán
Megvan a betűtípus csere is.
+36702778032
-
Lasy
veterán
Íme a teszt róla.
Leírás ás program a blogomban.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok melyik az a GPS ami rámegy 845-re és tud egyik országból egy másikba áttervezni?
Handcent-hez vagy anysoftkeyboardhoz tudtok működő magyar verziót (any-hez töltöttem de nem engedi telepíteni)
Köszi -
tomiee85
senior tag
Kipróbáltam a rootot. Nekem se megy. amint csatlakoztatom revory módban a usb-t elkezd vmi v1.0-s drivert keresni ami nem talál és marad waiting for device módban. Aki tud legyen szíves segíteni.
-
Z0C!
őstag
megadta magát a UPC miskolcon...
de itt a Voda845...hozzá mobilnet..megyaz!
nembántammeg hogy megvettem őt
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Lasy
veterán
válasz tomiee85 #934 üzenetére
Ami a legfontosabb, hogy előtte a géppel már össze volt kötve a telefonod, mert ugye az USB drivert fel kell tenni.
A másik hiba az szokott lenni, hogy sok mappában van a recovery. Ezt tedd csak simán a C-re persze mappástól, és ha a recovery menübe be tudsz lépni, ami persze zöld, akkor lesz jó.
De mindenekelőtt a superboot kell.navihoz a navigot szokták ajánlani ami ingyenes.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
JonC
csendes tag
tapasztalt már valaki olyat, hogy ez a drága cseszett ébreszteni? tegnap is ezért késtem el a munkahelyemről, és ha ma nem gondoskodok más ébresztőről megint elaludhattam volna! be van állítva minden, nincs kikapcsolva a telefon, ráadásul ha utána beállítok tesztképpen egy ébresztést, akkor működik! nem értem....
Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.
-
bull84ghia
őstag
válasz tomiee85 #934 üzenetére
A telot dugd rá a pc-re kijön a 4 lehetőség, rakd fel a pcsuitot. Pc-n superboot telefonon recovery mod és akkor dugd rá a gépre, nekem így ment. Tehát telo recovery módban Pc már fut a progi (waiting for device) ekkor dugd rá a gépre
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
tomiee85
senior tag
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok
Nektek az akkumulátor infóknál a státuszban mi van? Nekem az, hogy kisülés, ez normális?
Én igazából kétféle verziót használok, vagy csak csengőhang van és rezgés nincs, vagy csak rezeg, na most ezen a telón ezt eddig nem sikerült produkálni, mert ha a néma módot beállítom, akkor nem engedi beállítani a rezgést üzeneteknél, meg kicsit macerás mindig a beállításoknál átállítani, tudtok erre valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
tomiee85
senior tag
válasz pantomimes #940 üzenetére
kisülés = használod és nincs töltőn.
-
Lasy
veterán
ez azért lehet, mert valamiért elmozdítottad a helyéről az mp3 fájlt amit beállítottál ébresztőnek.
állítsd be megint, és nem lesz ilyen gondod.
Ez volt nekem is elég volt a memkarit kiszednem, és nem ébresztett.a lényeg az usb driveren van.
de elég ha elindítod a 3gombos moddal, megjelenik a homokóra, itt dugod rá a telefont, vársz egy picit, és elindítod a .bat fájlt.
elsőnél újraindul a másodiknál nem biztos.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
vASalo
tag
Kilövi azt maga a telefon is, ha fogy a memória.
Két lehetőség van:
- este elindítod az ébresztőt elalvás előtt, így tuti futni fog.
- használsz más ébresztő programot.Nekem a Gentle Alarm vált be, habár ez nem ingyenes, de az egyik legjobb. Van számos másik is.
üdv, vASalo
-
Z0C!
őstag
vazz..gondolkodtam kellene venni dobszerkót...
erre Marketen találok dobszerkós alkalmazást.
este ki is próbálom mit ad a 400W a kisDroidon----- www.zoci.gumroad.com -----
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest