- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Kiérdemelted "A mai nap hozzászólása" - díjjat...
Ad1.) Tájékozódj, mielőtt hülyeségeket írsz!
Ad2.) Írj normálisan! (Értsd.: Tele van az írásod felcserélt betűkkel, helyesírási hibákkal, hiányosan használod a mondatvégi és mondatközi írásjeleket, emiatt olvashatatlan amit írsz.) -
ben11
őstag
Szerintem még addig fogd vissza magad, amíg még lehetőséged van rá..
Nem tudom,te mivel foglalkozol, de az itt teszteket publikáló úriemberek kezében megfordult a piacon kapható készülékek többsége, így van némi viszonyítási alapjuk..
Másrészről még plecsnit is kapott a készülék, a kiemelkedő ár/érték aránya miatt,szóval kicsit hátrább az agarakkal..[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
Elsőként arról, hogy milyen oldalon jársz. - Itt nem az olvasók írnak cikkeket, bár a lapcsaládnál van ilyen oldal is.
Másodsorban arról, hogy ki írta cikket.
Harmadsorban arról, hogy mi a helyzet ma mobiloknál hardver és sebesség terén - nem, nem papíron leírt sebesség, hanem látható sebesség terén.
Nincs baj a készülékkel, de csak azért nincs, mert harminc-ezerbe kerül. Ennyiért ilyen, ezt írták le.ben11: Nincs miért elbúcsúznia. Mindenkinek joga van leírni a véleményét, ha azt kultúrált keretek közt teszi. Jelen esetben is maximum a nehezen értelmezhető stílus lehet a probléma, de ez nem ok semmilyen retorzióra.
-
Mr. Nimbus
senior tag
1, A tesztelő nagyon is képben van a dolgokkal.
2, Aki akarja, (pl én is) meg fogja venni a telefont, a hibái ellenére is.
3, Nem lehúzos a cikk (aki úgy érzi, szarul érzi), de nem árt tisztában lenni a telefon hátrányosságaival.Aki gyorsabbat akar, és van rá pénze úgy se ezt veszi meg. Ha nekem 200ezres fizetésem lenne, simán én is másik készülékeken törném a fejem, nem azon, hogy erre is hogyan szükítem a költségvetést, hogy beleférjen. Így hát nem kell ezen ocsárkodni, nőjj fel és vegyél mélyebb lélegzeteket a véleményed megfogalmazása közben.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Én értelek, de nem kell félni, így is sokan fogják venni ezt a készüléket (manapság sok a csóró és mindenkinek kihegyeződik a füle a wifire és gps-re)!
Ráadásul annyira nem rossz ez a készülék sőt szerintem én imádni fogom, de őszintén ez nem a legjobban sikerült termék Huawei-től.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Egy valamit nem értek.ApnDriod segítségével levan tiltva a mobilnet az értesítési sávban pedig balra az akksi mellett a térerő felett van egy R betű ami a Roamingot jelenti
-
RexpecT
addikt
Illetve most néztem, hogy a gyári widgetben ahol a wifit-, kékfogat, syncet meg a kijelző fényerejét lehet állítani ott mi lenne a középső ikon?
-
RexpecT
addikt
válasz sagesz93 #225 üzenetére
Aha már megtaláltam .
Ez a térerő-R-es dolog viszont még mindig zavar, nem tudom hogy mitől lehet (a szolgáltatónál is levan tiltva a mobilnet, és a telefonban is, lehet hogy a TurboSim kavar be?)Illetve lenne még 2 kérdésem:
A böngészési előzményeket magától törli ki a telefon?
Ha belerakok egy másik sim kártyát attól a programok és beállítások ugye megmaradnak?[ Szerkesztve ]
-
huntenseN
tag
Nem írhatja hogy szép a telefon, ha egyszer nem az.
Azt sem írhatja, hogy szép a hangja, mert nem az.
Ennek a telefonnak egyetlen nagy előnye van, mégpedig az, hogy ennyi pénzért nagyon korrekt tudással rendelkezik.Na menjél vissza legózni mostmár, majd pár év múlva visszanézhetsz, amikor már elmúltál 12.
-
Mr. Nimbus
senior tag
"Kibontás után töltővel kombinált USB kábel és sztereó füles bukkan elő, ennél többre egyébként sem számítottam."
Nem tudom mennyi ideje vagy vodás, de ők kérik a legkevesebb gyári tartozékot a telefondobozokba.
"Ez csak úgy van, kellett egy kijelző, pár gomb, ahogy esett, úgy puffant, nulla egyediség van benne, pedig lehetett volna okosítani."
Itt azt mondja semmi nagy dizájnja nincs a készüléknek, csak egy megszokott minimál kinézet. Lehetett volna más anyaghasználat.
"A mellékelt füles elég kis harmatos, egy iPod fülest dugtam rá ezután, azzal kritikán aluli volt a teljesítmény, de aztán rákötöttem egy 2.1-es hangfalrendszert, amit rendesen meghajtott. Kihangosítva inkább csak cincog a cucc, a hátlapra vésett hangszóró nem sokat mutat, asztalra téve pláne."
Aki, zenés készüléket vár, annak nem ez lesz az idális. Nem walkman vagy xpress mobil.
Bog sítlusa nagyon komoly, szerintem ettől ízesek a cikkei. Amúgy akinek nem inge ne vegye magára. Ha meg te ettől felkapod a vizet, hogy állítólagosan furják a telefonod, akkor írj egy másik cikket valamilyen másik oldalra, és mutasd meg hogy hogy lenne számodra igazi egy ilyen teszt.
Mondjuk én olvastam más oldalak által készített tesztet és ott is kiemelik a telefon hibáit és ott hozzá teszik ennyi pénzért többet ne várjanak.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Te nagyon vicces gyerek vagy, itt röhögök egy órája a "szakmaiságodon".
Na, figyeljél, te szakmai zseni, te mobilkommunikációs tökély, csak hogy kicsit képben legyél:
1. mielőtt sértegetsz, olvasd el az alapelveket. Még egyet beszólsz személyeskedve és kiváglak a vérbe, mert megtehetem. A Mobilarena tulajdonosának meg majd elszámolok valahogy, hidd el, lévén az is én vagyok. Ú basszus, de szar, én írom azt az oldalt, ami az enyém. Éppen hét éve, több mint 1000 telefon tesztelése után. Nyilván nem értek hozzá. Az, hogy mondjuk kisujjból kiráztuk a GSM alapismeretek cikket, az nyilván csak véletlen. Mielőtt idejössz fikázni és okoskodni, előbb tájékozódj, vagy mutass fel valamit a nagy szakmaiságodból, lássuk, hova publikálsz, mit, milyen terjedelemben.
2. Most kulturáltan válaszolok az elvileg kritikai észrevételeidre:
Egy Mercedes is adnak hozzá mi?
Itt mi a tököm a problémád? Ennyi pénzért ennyi jár, ezt írtam le, mibe akarsz belekötni igazából? Mi nem tetszik? Fejtsed ki, de értelmesen, mert azt eddig nem sikerült.
Ezt meg jól leírtad mi?Jó megmondta mi.Ahogy a cikkedet is okosítottad mi?
Ez nem lehuzás? Biztos aranyburkolatról álmodott ennyiért.
A cikkben a tesztelő szubjektív véleménye kap helyet. Mert - különös, nem? - nem csak az adatokat írjuk le. Ha nem tetszik, akkor húzzál el. Ha nem megy, segítek.
Színvonaltalan rosszmájú írás!!!
Várom a cikkedet ugyanerről a telefonról. Jómájúan.
Ez micsoda?Akkor sok telefont lehet így jellemezni(ez lehúzás ekkora hülyeséget írni)
Ahol vaku és autofókusz nélküli kamera van, azt mindig lehúzzuk. Előbb olvass, utána pampogjál.
Mint a majmok mi?
Csak ezért kaphatnál egy bant, de mivel rettentően jó fej vagyok, ezért csak figyelmeztetlek.Mellesleg ha nem tűnt volna fel, senki sem ért veled egyet. Ezért - mivel hangulatkeltő hozzászólásokkal folyamatosan zavarod a fórumot - szintén kidobhatnálak az Alapelvek értelmében. Továbbá az 5 percen belüli hozzászólásokhoz a szerkesztés gombot kell használni. Miután ezt sem tetted, ezért emiatt is kirakhatnálak.
Akarsz még pattogni?
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Samus
addikt
Ember, fogd vissza magad. Regeltél egy hónapja, és osztod az észt. Mit beszélsz Te a Linuxról és a hardverigényéről? Meg a C2D-ről, meg az egy hónapja piacon lévő Snapdragonról. Meg a HP iPaq-ről? Az PDA és nem okostelefon, nem keverendő. Mi köze van ennek a készülékhez. A cikk írója pedig hidd el, több telefont (jobbat és kevésbé jobbat) használt már huzamosabb ideig, mint ahány ajtókilincset fogtál eddig. Ugye 30 000 pénzért nem vársz HTC Desire minőséget, mert akkor kajak idióta vagy, már bocs, de olvass már vissza, miket írtál, feltéve, hogy olvasni tudsz, mert írni azt biztos nem. A cikk pedig nem lehúzás. Csak tudni kellene olvasni. Idézet a cikk végéről: "Önmagában nézve tehát a Vodafone 845 nem egy kiemelkedő darab. Az okostelefonok piacán viszont best buy..."
Aki tud olvasni, értelmezni, az tudja, hogy vannak hibái, de vannak nagyon kellemes tulajdonságai is. Én például nagyon rákattantam, és tervezem is egy vásárlását.
Most pedig az érdemi kérdésem: A telefon vajon képes lehet BT-n remote control parancsokat fogadni? Bluetooth headset számléptetés, play/pause, stb dologra gondolok?
Videóhívás menne? (mert bár 3G-s, de az előlapi kamerát lespórolták, továbbá van pár olyan készülék is piacon, ami 3G képes, de a videótelefon nem támogatott).Továbbá WLAN: mivel csak b-s, ahogy láttam, ugye ettől még megy a b/g/n-s hálókkal? Titkosítások közül ismer mindent? WEP, WPA, WPA2, PSK, WPA-PSK, WPA2-PSK2? Csak mert utóbbi hármat-négyet az SP mentes XP nem képes kezelni...(szervizcsomaggal javítható a dolog, de ide nem tudom, hogy varázsolnék fel ilyet ), és sokat Wifiznék...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.