- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
candycandy
csendes tag
Hello!
Pixelhibánál úgy tudom csak 3 hibás pixel után cserélnek ( nekem régen egy siemens m65-ön volt ilyen, elég idegesitő) de ha nem gyakori eset akkor oké, nemsokára valószinüleg meg is veszem
Amúgy azt akkor meg lehet csinálni ugye, hogy mobilnetre véletlen se csatlakozzon? Semmilyen fizetős net nem kell, mert reggeltől-estig wifi környezetben vagyok, otthon-iroda közt van 30perc amikor nem, de akkor úgyis vezetek... -
Lasy
veterán
válasz candycandy #1154 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, megtalálod, hogy kicserélték minden gond nélkül a pixelhibát.
Igen ha nincsen megrendelve net, tuti nem tudsz fellépni csak wifivel.
+36702778032
-
sagesz93
addikt
válasz candycandy #1154 üzenetére
ha átírod az apn-t, elég nehezen fog felkúszni a netre
-
Debilon
addikt
hogy tudnám beállítani, hogy kézi legyen a mobil hálózat választás és ne automatikus?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
insomnio
csendes tag
Sziasztok!
kb 2 hete én is vettem egy ilyen telcsit, szerintem nagyon jól döntöttem. ez az egész android rendszer maga a szabadság, annyi lehetőség van benne, amennyiről álmodni sem mertem hétvégén feltettem rá egy custom romot, azóta ha lehet mondani még jobb lett, bár vhogy a nyelvet sikerült átállítani angolra, és az istennek nem sikerül visszaállítanom magyarra.
egy kérdésem viszont lenne a tapasztaltabb felhasználók felé. Lehet olyat csinálni, hogy telefonálás közben a megnyissam a telefonkönyvet? az eddigi telóimon ment, de ezen még nem találtam meg
előre is kössz
üdv -
insomnio
csendes tag
válasz bull84ghia #1166 üzenetére
óó és télleg, hívás közben menü->add call és bejön a telefonkönyv
köszike -
Gloob
addikt
válasz tomiee85 #1168 üzenetére
A superuser permissions azokat az appokat sorolja fel amiknek állandó root jogot adtál. Ha ilyen nincs akkor csak egy fekete képernyő jelenik meg és semmi más. Mit vársz tőle, mit csináljon? Ha lesz mit mutatnia akkor fog is, és ott lehet visszavonni a jogokat.
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
válasz tomiee85 #1173 üzenetére
Azok a programok amiknek szükségük van ilyen jogokra az első indításnál meg fogják kérdezni. Ott lesz három lehetőség a válaszra. Ha jól rémlik akkor az Always válaszra kap állandó root jogot a program. Ilyen progi pl: Quick Boot, ROM Manager, CacheCleaner, RootExplorer, stb. Nálam a Pulse-on legalábbis.
Samsung Galaxy A52S
-
hodostamas
addikt
Milyen sebességgel lehet elérni a micro sd kártyát ha telóban van és usb kábellel van gépre kötve?
-
Gerasz
aktív tag
Üdv!
Érdekességképp:
DC-unlocker oldalra most került fel a készülék, egy ismerős ismerőse kipróbálta, működik. Persze mindenkit óva intenék a használatától! -
kovaster
csendes tag
hali mindenki!
lenne két kérdésem azokhoz akiknek már megvan a készülék
1. a telo támogatja a dvix-et?
2. két ujjas zoomolás lehetséges? (multy touch talán nem vagyok benne biztos :/ )köszi a válaszokat
-
viw
aktív tag
Ti használtok vmilyen task killert?
de a fő kérdés inkább az,h. van ennek egyáltalán valami gyakorlati haszna? Android nem kezeli önmagában is "normálisan" az erőforrásokat. tudtok erről valamit? v. hol lehet utánaolvasni? köszi,
ilyet találtam, csak lehetnék jobb is külföldiből.: [Myth: Android devices need task killers] -
Lasy
veterán
-
Gloob
addikt
Én a 2.1 Custom Rom-on semmilyen task gyilkot nem használok a Pulse-on, pedig annak kevesebb memóriája marad szabadon. Minek? Az op ugyis felszabadítja ami neki kell és akkor amikor kell. És arról sem kéne elfelejtkezni, hogy a task-killerek is csak a memóriában vannak. Egyik oldalon memóriát szabadítasz fel vele, a másik oldalon meg lefoglalod a memóriát. Minek?
Samsung Galaxy A52S
-
Bogyi007
veterán
válasz Brutális eb #1129 üzenetére
Megrendelve a készülék ha minden okés akkor talán már nappal ki is hozza a futárszolgálat.
Privátban ki tudnád esetleg ezeket bővebben fejteni? Gps progik, térképek lelőhelye stb.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pantomimes
aktív tag
Tegnap felraktam az APN on/off nevű widgetet, ami egy ki-bekapcsoló kis gombocska. Na ez nem volt jó ötlet mert egyrészt a kikapcsolás működött, a bekapcsolás már nem, másrészt az uninstall után teljesen elveszett a 3g-m, csak fél óra szöszmötölés után tudtam újra életet verni bele.
Tudtok valami egyszerű kis widgetet mobilnet ki-be kapcsolásra? Olyan macerás állandóan a beállításoknál szöszmötölni.
-
sagesz93
addikt
válasz pantomimes #1189 üzenetére
apndroid, quicksetting
elöbbi widget, utóbbi egy kicsit összetettebb progi, nem csak apn-t tudsz benne állítani(fényerő, hang, wifi, gps, ilyesmik) -
pantomimes
aktív tag
-
sagesz93
addikt
válasz pantomimes #1193 üzenetére
mindegyik az apn-t írja át
a lényeg az, hogy mikor uninstallálod a progit, akkor be legyen kapcsolva a net, szóval ne legyen átírva semmi..
ugyanazt csinálják, amit te is megtudsz, csak így egyszerűbb...
ennél jobb megoldás nincs. -
Madness87
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy miért tűnnek el állandóan a névjegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs