- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
sziasztok!
Ti milyen fényképező progit használtok? Én leszedtem a camera zoom fx-et,de tiszta homályos képeket csinál. Van, amit be kell állítanom? Mert a stock progi jobb, csak nem olyan okos. -
törölt tag
válasz darkmann #2655 üzenetére
Nem mellékesen azért kiköpött olyan,mert gyakorlatilag ugyanaz a két telefon. Az X és a Lite ugyanarra a main boardra épülnek, a kamera és az akku mérete ( ez utóbbit ERŐSEN kétlem) az eltérés.A tárhely chipet akár ki is tudom cserélni a cégnél,az nem lenne gond . HA ( ezt is kétlem!!) kijönnek a VOS-el,ami lényegében ugyanúgy stock android, kiherélve verneesek által, akkor rá lehetne hekkelni a Lite-ra szó nélkül. a kamera driver kell csak,illetve a tárhely kezelést kell majd átírni és kész is.. De mindezt erősen kétlem. Verneesek kb szarnak bele mindenbe, tolják az "új" telókat, de support az nulla, közösséggel nem foglalkoznak és kb egy milimásodpercig sem érdekli őket,hogy mi van a régi telókkal.. Nézz meg pl egy gyári Lite romot: OTA1-el kiszedték a 4K felvétel,mert a kamera driver egy kalap f*s volt. OTA4-el került vissza,amit ha összehasonlítasz az induló stock rommal, akkor kiderül,hogy gyakorlatilag az időzítéseken állítottak az órajelnél és felhúzták kicsit a procit.. és ENNYI.. Full ugyanaz a két rom! Nem tudják,mit és hogyan kéne csinálniuk , nem tudnak egy normális rendszert sem megírni és nem is foglalkoznak ezzel,mert így is veszik a telókat az ár miatt.. .csak épp több sebből vérzik minden telójuk... de fogy.. úgyhogy ezen nem fognak változtatni.. Ennyi.
A Lite-al egyébként elégedett vagyok, de a gyártó cég elmehet oda,ahova gondolom.. Már bocsánat A teló hibáit megoldom,ami nekem kell és használom arra,amire nekem kell. Arra még épp jó.
Hogy legyen viszonyítási alap is: Nálam átlag 5,5-6 óra SOT van. Ehhez nálam ez társul: Napi kb 30-40 perc beszélgetés, 1 óra zenehallgatás, adatforgalom naponta kb 20-30 perc és itthon csak wifi. Időnként 20-30 perc játék. Sem GPS, sem BT, sem semmi komoly nem megy.
Itt volt nálam az egyik fórumtárs: 0-24-ig wifi on, BT on, GPS on, napi 3-5 órányi telefonálgatás, folyamatos adatkapcsolat, nulla játék. 2,5-3 óra SOT volt úgy,hogy a teló 9% on volt !!!!!!! A telója egyébként hibátlan,átnéztem.. de egyszerűen fullon kihasználva ennyit tud. Ilyen rendszar mellett.. EZT kéne megoldani a Vernee-s srácoknak. Csak épp nem megy nekik.
-
fcnato
csendes tag
Sikerült beszereznem egyet ebből a "kínai csodából", igazából eddig tökéletes, bár első lépés egy MIUI launcher volt... de sírok egy MIUI stabil romért még akár egy v4/v5 is oké lenne 4.4 alappal, de ez a stock ROM, és ami nekem a legjobban hiányzik az a status bar options, próbáltam szoftveresen de kifagyott, reklámos volt, fizetős, stb. ... egy akku% mutatót appal sikerült felműteni oké... az ébresztő az nekem off, nincs hangosodó, csak olyan zenét tudok beállítani amit előtte beállítottam leg. 1x csengőhangnak (wtf?!), tudom kis apróságok de egy idő után nagyon sok belőle... tetszik, bár egy P9-el összehasonlítva az ujjlenyomatolvasó... na értitek...
Ha végre sikerülne ráműteni egy MIUI -t esetleg az ApolloX VOS -át (amiről nem tudok kb semmit de azért szerintem ehhez képest fejlődés lehet) akkor minden szempontból egy jó telefon lenne.sérülés: 2nap után buszon ülve megfeszült a zsebemben, behorpadt egy helyen a hátlap, nem igazán látni, de érintésre érezhető, de más baja nem lett
hálózat: 4G stabil, GPS megy gond nélkül, BT fejhallgató pipa, annyi olt hogy a Telenor adatkapcsolatát kézzel kellett beállítani mert pannon wap- ot látott, de nem akart menni vele
ár: magyar WayteQ 1 év garival ha.-ról szerezve, fóliával, minden tartozékkal, dobozban 55k voltami hiányzik a Xiaomi Mi3 után: MIUI mindenestől (főleg: ébresztő, statusbar, memóriakezelés, telefon/névjegyzék, email app), de a szoftveres hiányosságokon túllépve a silány memóriahasználat mellett is 2,2-1,7 Gb memória szabadon van,
nap, másfél napot húzok vele folyamatos wifi,4g,gps, teljes szinkronizálás fiókokkal, messenger,facebook, 1-2 kiegészítő (widget, app stb) némi játék mellett, másfél óra maxra töltés ~10%ról ezzel nincs gondomEnnyiért jó vételnek tartom, tervek közt pedig egy flip-tok és egy Honor 5X softcase (kis szikés finomítással) ragasztása, és alkalmazása szerepel, remélhetőleg minél előbb ha ennyire sérülékeny
Bocsi hosszú lett... de a legfontosabb MIUI-t az Apollo Lite-nak!!!
-
darkmann
őstag
válasz #84490496 #2658 üzenetére
#2657: Elhiszem, biztos rosszul emlékeztem.
Nálam a legnagyobb bug, hogy az ujjlenyomatolvasó készenlétben zabálta az akksit. Most nem használom. Nem mondom, hogy elhanyagolható probléma, de ezenkívül összességében elégedett vagyok a telefonnal.
Én úgy szoktam reggeltől-estig egy töltéssel használni, hogy reggel és délután 2-2,5 óra Waze+megy a Hovan's Autoguard-dal a dashcam felvétel a kocsiban, napközben 20-30 perc hanghívás, reggel és este összesen 30-40 perc Facebook és böngészés Chrome-mal.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
siskad
őstag
Sziasztok! Pár napja vettem a telefont, eddig nagyon tetszik. Egy problémám viszont van vele: Ahol lakom kb. 1-2-es erősségű 4G van (800 MHz) viszont az Apollo Lite 3-4-es erősségűt mutat. Ez nem is lenne gond, bár nem teljesen érem, mivel eddig egyik telefon sem mutatott itt full 4G-t. Viszont ha nincs erős 4G (3-4), akkor visszavált 3G-re, ez lenne a gond. De ha 3G-n van és az MTK Engineering menüben Only 4G-re rakom, akkor átvált 4G-re, de csak 1-2-es erősségű, de egyébként minden működik rendesen, megy az internet is. És amint visszarakom Auto-ra visszavált 3G-re. Tehát ha gyengébb a 4G jel, akkor visszavált 3G-re. Nem tudom, hogy ez nálatok is ilyen e, ha igen lehet kezdeni vele valamit?
[ Szerkesztve ]
-
dominating
tag
Üdv! Tegnap vett barnőm 1 ilyen telefont, és az a probléma vele, hogy a mobilnet-re/-et nem hajlandó használni. Hiába választottam ki, hogy melyik sim kártyáról lehet netezni (1 van benne) akkor sem hajlandó "felmenni" netre. Van erre valami megoldás? (status bárban ott van a 3G, ez nem tudom, hogy jelent e valamit)
5800x3d + 6900xt
-
siskad
őstag
válasz dominating #2666 üzenetére
Az APN-t be kell állítani. Milyen szolgáltató?
-
siskad
őstag
válasz dominating #2668 üzenetére
Én is Telenoros vagyok, nekem ezekkel a beállításokkal megy:
Név: Telenor Online
APN: Online -
dominating
tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy a kamera záró hangját ki lehet kapcsolni valahogy? sehol sem találtam!
5800x3d + 6900xt
-
fcnato
csendes tag
A gyári OS-ben nincs hívószám tiltás, hívásátirányítás, és semmi hasonló hasznos dolog?
ui.: hívásátirányíást bár eldugva de megtaláltam, de telefonszám tiltását nem
[ Szerkesztve ]
-
DraVIDA
csendes tag
Sziasztok,
Valakinél jelentkezett az a csodálatos hiba, hogy akármilyen alkalmazást letöltve, majd megnyitva "Az alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenet fogadja?
Újraindítás után néha egy kis "a system folyamat nem válaszol" szöveg is fogad.
Gyári visszaállítás nem oldotta meg a problémát.
Külön öröm, hogy pár órája vettem a telefont
-
Perennis
tag
válasz dominating #2671 üzenetére
Ha lenémitod a telefont nincs hangja a kamerának sem.
-
DraVIDA
csendes tag
válasz DraVIDA #2673 üzenetére
Sziasztok,
Menetközben megoldódott a probléma. Valószínűleg az nem tetszett neki, hogy amikor SD kártya behelyezése után választhattam, hogy az egész rendszer itt legyen, vagy csak a fényképek/videók kerüljenek oda, akkor az előbbit választottam. Mióta média tárolóként használom, nincs problem. Más tapasztalt hasonlót esetleg?
-
fcnato
csendes tag
válasz Perennis #2677 üzenetére
Köszönöm a választ, de nem a saját számom láthatóságának letiltása volt a kérdésem, hanem a zaklató telefonszámok letiltása, régebbi telefonjaimon voltak hívásblokkolás, blokkolt hívások, bejövő hívás tiltása, vagy valami hasonló menüpont alatt ilyen lehetőségek, amelyet itt sehol sem találom, esetleg valami fejlesztői kóddal? :/
-
fcnato
csendes tag
válasz Perennis #2682 üzenetére
Köszönöm, és siker Truecaller bevállt, tiltás egyszerű, könnyű, alapból jelzi a spam-jelölt telefonszámokat , illetve hogy hányszor lett jelentve, a bejegyzett céges telefonszámokhoz hozzárendeli a cégnevet, és a névjegyzék részében van betű-sáv (lapozáshoz) ha valakinek nem tetszik a gyári tárcsázó ezt ajánlom
-
-
vilmose33
őstag
Bocs 4g-t akartam írni csak jött kislányom és már nem néztem át. Lényeg hogy Budapesten nekem minden hol masszívan van 4G Vodával ,kivéve haza jövet ,egy kisebb útszakaszon, de ott egyáltalán nincs vagy tényleg betárcsázos lassú használhatatlan hiába mutatja a 3g-t. T-mobilos kártyával is ugyan ez a helyzet. Telenoros kártya hiánya miatt azt még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
zolokas
aktív tag
azért annyira nem forró de kicsit meleg de türhető!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
vilmose33
őstag
Nincs mit, sajnálom,hogy nem tudtam többet segíteni.
Mikor megvettem tavaly augusztusban én is megijedtem egy kicsit a melegedéstől, leszedtem rá Aida64-et ,de nem mért semmi extrém magas hőmérségletett gyors töltésnél. Ha gondolod szed le. Vagy töltsd hagyományosan akkor úgy emlékszem még ennyire sem melegszik. Télen meg kifejezetten kellemes[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Nekem is ez az első telefonom ami tudja a gyors töltést. Olvastam pro és kontra,hogy jó-e az aksinak. De azt vettem észre, hogy mikor a Note4 fejegységével tőltöttem,tovább bírta az aksi és nem melegedet volna annyira. Ha gondolod próbáld ki , és ha van rá lehetőséged ,úgymond lassan feltőlteni, kicsit tovább tart, viszont elvileg kiméli az aksit és talán jobb lesz az üzemidő.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz Aethelstone #2693 üzenetére
Ez sok mindentől függ,egy időben én is cserélgettem. Úgy tudom ezek az aksik símán bírnak 1000 ciklust is, ha naponta tőltöm akkor is több mint 3 évig simán kellene bírni. Azt jó lenne tudni,hogy a gyostöltés árt-e tényleg és mennyire csökkenti az aksi élettartalmát. Remélem ebben a telefonomban az lesz a legnagyobb baj,hogy aksit kell majd cserélni. Bár már én is szemeztem egy Zuk z2- vel a veletechen.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
plo77
tag
Sziasztok! Pár hete azt vettem észre,hogy gyorstöltésnél az a kék hátterű töltésprogram nem indul el. Lehet ,hogy rosszul emlékszem,de szerintem volt ilyen.... :-/ Nem tudom,hogy placebo hatás ,de mintha azóta gyorstöltésnél lassabban töltene,sokkal jobban melegedne és gyorsabban merülne....
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem ennek a szép telónak!
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen módon tudok képernyő mentést készíteni, mit kell beállítani!
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest