- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Rendeltem fóliát külföldről, sajnos nem lett jó, méretben nem passzolt teljesen. Nagyon szűk a kijelzőre (tudom, hogy nem érne végig normálisan a dobmor kijelző miatt viszont,), és a kivágások sem passzolnak.
Jeleztem az eladónak, hogy nem stimmel. Kért photo-proof-ot, szépen bevonalkáztam neki, hogy mi nem stimmel, és, hogy hogy kellene lennie a kivágásoknak, méreteknek, de nagyon durván csak kb-ra, painttel...
Gondoltam visszautalják az összeget, és rendelek másik fóliát majd a telefonra...hát...nem egészen.
Most jött a válasz, kapaszkodjatok: 'Dear qltsar, our engineering department recreated adapted films for you.'
Készülök a legjobbakra
-
martin0094
csendes tag
Frissítésekről lehet tudni valamit?
-
Perennis
tag
válasz martin0094 #2802 üzenetére
Szerintem erre a telefonra már nem lesz frissítés, de ne legyen igazam.
-
qltsar
veterán
válasz martin0094 #2802 üzenetére
Decemberben jön a Nugat a gyártó szerint, évet nem definiáltak.
Eléggé nagy csend van custom fronton is...needromon és XDA-n is már elég rég jöttek ki új ROM-ok.
Needromon ~1 hónapja semmi, XDA-n ~2.
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz #84490496 #2809 üzenetére
Szia.
Bocsi, tudom, ezért is nem linkeltem be a hirdetést, csak megemlitettem, mint ahogy a fórumot rendszeresen olvasva ez már máskor is megtörtént mással is.
Elvileg papíron az többet tud, majd kiderül. Sokan szidják az Umit, nekem volt már Iron Pro, Touch, Rome, Diamond, Max és Super is. Szóval mondhatni vegigprobaltam őket. Őszintén? Jók voltak. -
-
Ultrazord
tag
Lehet hülyeség, de nem tudjátok miért van az, hogy ha rezgősre van állítva a telefon, és egy másikról hívom, nem az első kicsörgésre, hanem a másodikra kezd el csak rezegni?
Nagyon zavaró, hogy kb 5-6 másodperc után érkezik csak be a hívás. -
slezakimi
senior tag
Sziasztok!
Melyik romot ajánlanátok a gyári helyett, ami jó akksiidővel bír, relatív kevés buggal.
Köszönöm""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
törölt tag
Konkrét vélemény( saját!) :
Az alollo lite egy piszok gyors rendszerrel megáldott,pocsék műanyaggal ellátott telefon,amit imádok,mégis a Fiam kap meg. Én munkára használom a telefonom,amit lecseréltem egy J5 (2016)-ra. A samut nem sajnálom,ha meló miatt baja lesz,míg a lite miatt sírnék,ha csak megkarcolódna is. Nekem bejött a herélt stock rendszer,az 5-5,5 órás SOT idő,a jó gps. Ami szerintem szar: gsm jel váltogatás/érzékenység ; a kamera pocsék ; a kijelző körüli műanyag málik szét. Audió rész szerintem jó,a teló rendszere pörgős,multitask beteg módon jó. Játékra nem nagyon használtam,így arról nem nyilatkozom. Romolni könnyű,ha valaki azt szeretné. Összességében -mára már- egy erős közép-felső kategóriás teló,ami ár-érték arányban az egyik legjobb szerintem.[ Szerkesztve ]
-
siskad
őstag
Valaki tud linkelni egy normális fóliát? Az üvegekkel már a tköm tele van, vagy nem ragad, vagy feljön...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Offok törölve.
-
qltsar
veterán
Most kuldtek a masodik pakk foliat a telohoz, ez mar mondjuk hasznalhato aztmondom. De kompromisszumokkal...es eleg nehez felrakni, ill. Volt a csomagban 2 hibas is. Nem veletlenul nem linkelem, nem ajanlanam. Bar ingyen kuldtek a masodik 12-es pakkot, de felo, hogy aki nem ismeri a refund processt, nem fogja kerni, es eladjak neki elso korben a rosszul kivagottat.
Akinek iszonyatosan szuksege van ra, es Budapesten van, egy sor mellett szivesen adok belole . Elvileg meg 8 db. van.
-
törölt tag
Eddig sem voltam itt túl aktív,de most még ritkábban leszek. Fiam meg kapta tőlem az Apollo Lite-om. Átköltöztem samu J5(2016)-ra. Természetesen bárkinek,bármikor segítek,ha kéri,de innentől nagyrészt read only módban leszek.
Minden tulajnak ezúton is kívánok hosszú,hibamentes,elégedett kapcsolatot a telójával!
-
gcsabi94
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki ehhez a telefonhoz USB-C fülhallgatót? Érezhetően jobb a hangminőség? (Most egy RHA S500 fülhallgatót használok.)
-
dominating
tag
Az lenne a kérdésem, hogy van e valahol olyan beállítás ahol azt lehet állítani hogyha telefonálok az 1ik sim kártyával a másik mit jelezzen ha hívnak? Olyan most a telefon, hogy beszélek leteszem és fél óra múlva jön 1 sms a szolgáltatótól, hogy volt egy nem fogadott hívásom.
5800x3d + 6900xt
-
törölt tag
válasz dominating #2835 üzenetére
A teló dual stand by, tehát ha az egyik hív,akkor a másikat ledobja a hálózatról. Kérdésedre a válasz: a szolgáltatódnál lehet beállítani,hogy ha nem vagy elérhető,akkor mi legyen..
-
zolokas
aktív tag
válasz dominating #2837 üzenetére
Sziasztok! Van itt valaki akinek elkezdett gyorsan merülni a telefon? Nekem 1 2 hete mindig kezd merülni pedig nem is vagyok neten fent állandóan, és a wifi meg a mobil adatforgalom ki van kapcsolva! Mitől lehet ez? 1 napot nem bír ki, és még alkalmazások is alig vannak rajta! a memória használat is csak 1.6gb mindig! 2.3 szabad!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
siskad
őstag
Az miért lehet, hogy ha lehúzom töltőről a telefont, akkor nem ébred fel rögtön, csak kb. 6-7 mp múlva? Nem mindig csinálja ezt, de kb 90%-ban igen.
-
htom127
aktív tag
Üdv
Valaki felvilágosítana, miként lehet az értesítéseknél kikapcsolni a rezgést ? Gyári 6.0, root nincs.[ Szerkesztve ]
" Bazinga !"
-
qltsar
veterán
Elephone S7re kijött a Nougat...[link]
-
qltsar
veterán
válasz htom127 #2844 üzenetére
Tehat akkor csak a rezgest akarod kikapcsolni?
Vagy csak a notificationoket, es a hivasnal maradhat a rezges es az ertesites?
Utobbira van lehetoseg, ha a DND more settingsbe belemesz, es ott beallitod, hogy Calls from anyone - vagy amit preferalsz, utana amikor kivalasztod a DND-t, nem az alarms onlyt valasztod, hanem a priority only-t. Igy az ebresztok es a bejovo hivasoknal ugyanugy rezegni + csorogni fog.
[ Szerkesztve ]
-
htom127
aktív tag
Így van, minden értesítés jöhet, csak ne rezegjen. Ébresztésnél, hívásnál tudom kapcsolgatni, hogy rezegjen, vagy se. Értesítéseknél is kikapcsolnám, hogy ha jön egy email, ne zörögjön. Ezt a " DND more settinget" hol találom? (root om nincs)
[ Szerkesztve ]
" Bazinga !"
-
bela0401
csendes tag
Az előbb jött egy frissítés az Apollo Litera, valaki esetleg feltette már?
Változik valami?
Én még nem mertem ráengedni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest