Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz kengyel #1698 üzenetére
Én most közvetlenül előtte nagy telókat használtam(2xl,mi9tpro,4xl. Nem érzem túl kicsinek a kijelzőt azokhoz képest, persze kisebb de nem zavaróan. Párom 2xl-ét mellé téve az olyan mint egy féltégla . Nagyon kis kompakt készülék, nekem tokkal kényelmesebb a használata, natúr használva kicsit elveszik a kezemben
A hangminőség jó, még senki nem panaszkodott, hogy nem hallana jól, ez fordítva is igaz.
Sokat használom kihangositva, úgyis minden, ok.
Navigálásra én a Maps-ot használom gyors, pontos, hibátlanul működik.[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
~500 Eur jó vétel lesz 2 hónap múlva 1-2szoftver update után a Pixel 5 amit inkább 5a-nak kéne hívni..
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Na mit mondtam? Azért ez már nevetséges, vagy inkább szánalmas?
Szerencsére benéztem a linket mert ez nem amazon értékesítés.
amazon.uk Pixel 4a
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
s4tch
veterán
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08F7ZM2G4?psc=1
Az amazontól is újra lehet rendelni, ismét 350 font az ára.
-
addikt
válasz TaylorPro #1709 üzenetére
Igen, de mondjuk nem értem miért nem lehetett legalább fehérben is kiadni, miért kellett ez a just blackezés, de hát nyilván ez legyen a legnagyobb bajom...
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
TaylorPro
addikt
Az a baj ha nem a 4a 5G-t veszem piszkálni fogja a csőröm. amazon.uk előrendelésen agyalok. Hiába várunk itt az amazon.de, alza, Turbado-ra, 4a-nak se híre se hamva, kifogy, nem szállítják. Kicsit nyögvenyelős. Plusz jön itt az év vége, karácsonyi dömping, covid.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
sphe
senior tag
Google pixel 4a Amazon visszaküldés tapasztalat:
Hétfőre visszakapok szinte minden pénzt 3 részletben (!), az áfa egyik felét csak januári határidővel utalják vissza.Poén: mostanra pont megjött két tok is amit rendeltem
-
sphe
senior tag
Igen Amerika.
Első részletben visszakaptam az import fee deposit egyik felét (import fee reduced). Az ügyfélszolgálaton azt írták hogy a második felét 180 napon belül fogom visszakapni. Ez két részlet. Másik két részletben hétfőig fogom visszakapni a telefon árát valamint a vissza juttatás költségét.Helyette most lett egy 'új' refurbished Snapdragon Galaxy S10E. Nagyon jó telefon. Gcammal a színek jobbak (de nem részletesebbek), a night sight még mindig jobb a pixelekben. Tettem is be összehasonlítás tesztet S10e topikba. A hangszóró nem annyira 4a de azért igen jó, a kijelző sokkal jobb, a oneui már kevésbé kellemes. Kímélem az akksit és nem hagyom feltölteni száz százalékig, lemerülni tíz százalék alá, így kb. 8 óra a kijelző idő. Exynos Eu verzió ahogy olvasom persze nem ilyen
-
*RLaci*
addikt
És a snapisom sem bírt 5-nél többet, volt mindkettőm.
"A kijelző sokkal jobb" Azért azt ne felejtsük el, hogy az S10e csúcskategóriás készülék. Mennyi is volt a nyitóára?
Bár én is jobbnak mondanám, de nem ég és föld a különbség, van köztük egy kategória, na.
A leendő tulajoknak is mondom, nagyon jó kis telefon a 4a de azért helyén kell kezelni. Középkategóriás![ Szerkesztve ]
-
z0lt3n
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg mi a leggyorsabb és legolcsóbb módja most a telefonrendelésnek ahol van magyarországi szállítás?
Egyedül USA amazonon látok egy helyen készleten ~500$ szállítással.
Okt 26 és nov 6 közötti érkezés van írva - ez reális?
Van most ettől jobb lehetőség?
Ehhez igaz vennem kell egy európai fejes töltőt még, gyárit lehet kapni valahol?
Köszönöm! -
sphe
senior tag
Megértem és szerencsésnek érzem magam. Feltettem Gsam battery monitort és Accu Battery-t mérés céljára, stimmel. Viszont nagyon fontos különbség, hogy ez Snapdragon procis.
Fényerő így ősszel 40-50% között, Bixby ki, dark mód be (bár nem mindenhol), nova launcher gyári helyett, Facebook letiltva (helyette friendly), Gmail letiltva (helyette böngésző), Samsung böngésző helyett Brave általában 20+ megnyitott lappal, akkumulátor optimalizálás közepes, értesítések és háttérben adathasználat szinte az összes alkalmazásnál letiltva, kivéve: Messenger, üzenetek, naptár, Google fotók és böngésző. Készenléti merülés egy éjszaka alatt (amikor repülő üzemmódban van, hogy kora reggel senki ne hívjon) kb 3%. Szerintem sokat számítanak ezek, egy egész nap volt mire belaktam a telefont. Sokat fotózok viszont ami akku igényes, és több óra böngészés megy naponta (mind a munka miatt). Kétnaponta megnézek rajta egy letöltött, vagy online filmet. Vidéken hétvégén csak mobilnet volt közepes-gyenge térerővel, kb. egy óra navival 7h+ volt mindkét nap.
rlaci71: az nagyon jó idő, ha nálad a sznapis sokkal kevesebbet bírt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest