- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
Üdv!
Akik hosszabb ideje használják a készüléket, azoktól szeretném megérdeklődni, hogy milyen tokot és védőüveget/fóliát használnak, mennyire váltak be, vannak-e kellemetlenségek? Előre is köszönöm! -
arcsin
senior tag
válasz Kawauso #2953 üzenetére
Spigen Thin fit tok és luk/sarokkivágás nélküli tempered glass. Glassból csak az alis érkezett amin fekete keret van. Jött volna airglass is, csak elveszett
Tokból van még xlevel bordó meg egy sötétszürke szövet (nem eredeti Googles), de a Spigennel túl elégedett vagyok
-
Kawauso
aktív tag
Köszönöm!
A Spigen Thin Fit nem tetszik kialakításra, de gondolom a gesztusvezérlés miatt vannak rajta a kivágások. Ha Spigen, akkor Rugged Armor vagy Tough Armor számomra, bár utóbbi elég vaskossá teszi.
Az X-Level tetszik általánosságban.
Az Omoton Premium jónak tűnik. -
*RLaci*
addikt
válasz Kawauso #2956 üzenetére
X Level-t én is csak ajánlani tudom, sok telómon volt már, köztük a 4a-n és most az 5-ön is.
Tegnap is jól vizsgázott a Brotect Airglass-al együtt, a P5 sikeresen, mindennemű károsodás nélkül túlélte az első reptetést.
Kár, hogy a liquid airt nem csinálta meg a Spigen a 4a-ra, az a másik kedvencem. -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Bécsben kaphato valahol Pixel 4a nem tudjatok?
-
sir0cco
tag
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy lehet életre kelteni a fájlátvitelt a telefon(pixel 4a) és a PC között?
Természetesen a hagyományos rádugom, fájlátvitel kiválasztás nem megy.
Win 10 és ugyanezzel a kábellel s10e és a40 megy. Asrock b360m pro4 hátlapi type c csatin keresztül -
sir0cco
tag
Megoldódott, mégpedig az eszközkezelőben eltávolítani a meglévő adb-vel kapcsolatos meghajtót és a telefonon újra fájlátvitelre állni majd újra telepítette a drivert.
WHAT????
Így megy. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Van, aki még használ hangoutsot közületek?
Nekem hívásra rezeg némán,fel sem old, üzenetre meg megszólal a bejövő hívás hang.
Pont fordítva működik, mint ahogy kellene.Mindent próbáltam már.
Valakinek van tapasztalata vele?
Köszi
-
Voiceless
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva kicsit láttam, hogy többen amazon-ról próbálkoztatok rendelni. Esetleg az tudja valaki, hogy a német Google Store szállít-e Magyarországra? Mert ott is most 130 ezer alatt lenne 4a. -
honeker
őstag
Covid mentes boldog új évet kivánok minden forumozonak....
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
kapal
tag
Az év végén nekem is megérkezett Franciaországból a Pixel 4a. (Útvonal: fr G storeból barátomhoz francia címre, tőle postával Mo-ra.)
Szép a telefon, de még ismerkedünk. Elsőre egy erős 3-as (3,5), de érzem, hogy ez majd fel fog kúszni 4,5-re.
A kamera eddig még nem győzött meg, de nem is kattintottam vele sokat.
A mérete tökéletes.
Vettem a német amazonról egy teljes tokot (előlről és hátulról is védi: https://www.amazon.de/-/en/compatible-protection-transparent-shockproof-scratch-resistant/dp/B08BJ54CSG/ref=sr_1_19?dchild=1&keywords=mkej&qid=1609620724&s=telephone&sr=1-19 ). A képernyőre nem simul rá teljese, van pár tized mm köztük, de ennek ellenére mindent jól érzékel. Egyedül annyi, hogy van egy apró hang, amikor matatok a képernyőn. Illetve, kicsit bumszli így a telefon, de még mindig kisebb a mostani divatnál.
A gesztusvezérlés szokatlan, de jó, valószínűleg megtartom ezt a módot.
Az aksi jól bírja, jelenleg 3,5 óra képernyőhasználatnál 60% a töltöttség.
A hozzá adott füles tetszik és jól használható.
Sajnos az eSim még nem működik itthon, úgyhogy a céges kártya marad a 3 kártyás, öreg Acer telefonban. Ha valaki tud változásról eSim téren (akár Tcom, akár Telenor), legyen kedves szóljon! (Telenort kérdeztem, rendesek voltak, válaszoltak, de nem írtak semmi konkrétumot, hogy mikorra tervezik. A levél alapján akár már a jövő héten, de benne van az is, hogy 5 év múlva.)
A hátlapi ujjlenyomat-olvasó hibátlanul működik, nekem pont jó helyen van.
Egy óra jelent meg az értesítési sávban, azt még nem tudtam kideríteni, hogy milyen riasztás miatt. Erre van valakinek ötlete?
Összességében tetszik a telefon, remélem sokáig tudom használni. (Apropó, telefon költözés. Mivel az Aceren 4.4-es droig fut, így a kábeles költözés nem volt engedélyezett.... Csak 5-ös droidtól engedi a másolást. Megoldottam egyéb módokon, de ez kicsit bosszantó volt.)
Bocsánat, ha hosszú és unalmas lett a szómenésem!
Vigyázzatok magatokra!
Továbbra is várjuk a hasznos tapasztalatokat! -
honeker
őstag
-
arcsin
senior tag
válasz honeker #2981 üzenetére
Mindegy mivel töltöd este, mert van adaptív töltés a decemberi update óta.
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok,
Esetleg tudtok ajánlani üvegfóliát amit akár itthon is beszerezhető? Köszi
-
Hatii
tag
Sziasztok,
Újra és újra előkerülő kérdés, de a dual simet továbbra sem próbálta senki még itthon? Vagy igazából az esim működése a kérdés.Szeretem a 3a xl-t, de ezt a kompakt méretet nehéz elengednem. De a fentebbi kérdésem, illetve arra a válasz hiánya teljesen kizárja a váltást. Másik oldalról viszont érdekel, hogy idén milyen pixelekkel áll elő a google.
-
raveinT
tag
Szerintetek van értelme a beállításokban a feedback funkciót használni, vagy akár a falnak is beszélhet az ember ennyi erővel?
-
honeker
őstag
Adaptiv töltés csak bekapcsolt álapotban müködik
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
ghiottone
nagyúr
Pixel 5a leak?: [link]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Posta, csomagküldés
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs