- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Az elválasztós Cosori, maikkor el lehet választani és úgy lesz két részes szerintem kompromisszumos megoldás, mert ott ha elkészül az egyik oldal valamivel ki kell szedni nem lehet kihúzni a kosarat és kiborítani
Nem kell kiborítani, ha benn van az elválasztó és két külön kaját csinálsz külön sütési idővel (köret+hús) akkor a hosszabb időtartamúval kezd és úgy indítja a másikat, hogy egyszerre legyen kész a két kosár tartalma. Ez az elmélet, gyakorlatban még nem próbáltam, de a gép tudja.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Balázzs #6251 üzenetére
Jó de ha nem akarja egyszerre kivenni mert mondjuk köret már kellene valami máshoz
Mondjuk vad példa, sül egy grillcsirke vacsorára aminek ugye recepttől függően több óra is lehet sütési ideje, de közben ebédhez kellene egy kis hasáb, na ekkor nem egyszerre kell, és valamilyen eszközzel kell majd "kavargatni" meg kiszedni valamivel
Na meg hogy ha le van választva és hasáb van sütve, ott is hogy lesz az rázva, azért az elég emberes ha az egészet rázni kell még ha csak a fele is van használtbaMeg amúgy is állandóan használni az egész kosarat még ha csak 3-400g hasábot sütne az ember, oké hogy el lehet választani de mosogatásnál az egészet kell mosni
Én azt a gépet tényleg csak akkor tudnám itthon elképzelni ha nap mint nap ilyen tábla oldalasokat, vagy egyéb nagy húsokat sütnék, és köret sütés csak mellékes dolog
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
-
bul07
nagyúr
Ha valakinek jó az egykosaras megoldás, és jó nagy kell, újra van készleten nagyon jó áron
Siguro AF-S800
[link]
17990Ft
3év garancia
teljesítménye 1700 W
tartály térfogata 8 l
És ne felejtsétek vásárlásnál kipipálni a Azonnali cseregarancia mert most ingyenes erre a termékreEzen hozzászólásban egy tulajdonos tapasztalatai, sokk képpel
És úgy mellékesen
Akinek nagy konyhája van és amúgy kellene a nagy kapacitás 9-10l, akkor megoldás lehet két ilyen gép vásárlása. Csak ugye ez a két gép igen sok helyt foglal
méretek 30 × 27 × 47 cm[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
h1mpi
félisten
Akinek Cosori Dual Blaze TwinFry van attól kérdezem, hogy nem okoz-e problémát, hogy nincs betekintő ablak? Furcsak, hogy nem tudok ránézni sütés közben, hogy mi hogy néz ki.
Fully electric lifestyle!
-
Brave_86
aktív tag
Philips 9270 airfryerhez nem lehet külön sütőkosarat venni, csak sütőedénnyel együtt?
-
Beni2360
félisten
Én ma oda raktam két adag frissen pucolt szeletelt hasáb burgonyát. Befűszerezve, be sózva kicsi olajjal összerázva egy mély tálban. Aztán 180 C fokra 32p állítottam. Bevittem magammal az időmérő órát 10p volt állítva. Letelt kimentem egy szilikon spatulával össze kevertem és vissza. Köv 10p után ismét kevertem, akkor már látszott valami szín változás, visszavdugtam és feltekertem 200 C fokra. Majd amikor lejárt szép sült burgi volt a kosárban. Rántott csirkemáj és Kovi ubi volt hozzá.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Nem.
Emlékszem 2022.márciusában volt egy ablakos gép az Alzánál annyit gondolkoztam, hogy elfogyott. De jó mert ezek csak simple kosarasok és aztán áprilisban vettem a két kosaras KLASTEIN-t. Azóta is szépen szolgál.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
h1mpi
félisten
Igen furcsa, mert bár ki lehet nyitni, de akkor hőmérséklet veszteség van. Nekem ez olyan, mintha a sütőn nem lenne ablak. Olyat se nagyon láttam még. De ez is személyes preferencia van akit zavar és van akit nem.
Beni2360: Nekem a Krastein márkából egy indukciós grill lapom van, ami a dupla zónára megy rá, az is nagyon jó szolgálatot tesz és fele annyi volt, mint a "márkásabb" Electrolux.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
-
Beni2360
félisten
válasz Árpi001 #6273 üzenetére
Most a párom serpenyőben sütötte
Essejó:
Fröcskölés ellen a neten van megoldás. Semmiképpen panirozás után rá kell tapogatni és nem szabad átszúrni a bundát.link
Mint írtam már két és fél éve volt betekintős.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Herpike
tag
Sziasztok,
Off téma. Xiaomi airfryer a sütő tányéron a középen lévő mélyedés felett átívelő kis"cső" megsérült, elkezdett a teflon? leperegni..., valaki járt már így (valószínű az én hibámból adódóan történt ez)
Az lenne a kérdésem, hogy van ehhez valahol alternatív utángyártott vagy gyári sütő tányér?
Köszönöm. -
válasz Árpi001 #6278 üzenetére
Miért is? Megtisztítod, beáztatod sós fokhagymás tejbe. Papírtörlőre szeded, panírozod. Tálcára rakod és mindkét oldalát bespricceled olajjal. 200 C°-on 15 percig sütöd, félidőben megfordítod.
De a Baconba tekert csirkemáj is egy klassz kaja.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Beni2360
félisten
Énszetintem bőven elég a 180 C fok.
És karajt sütök 15 percig. Májra szerintem főleg csirkemájra 10p elégnek kell lenni.[ Szerkesztve ]
-
-
varmi2
nagyúr
Ma, elmentem egy MM-be és megnéztem a xiaomi air fryert, és igen, értem, mit mondotk, akkor ha nem kivehető a kosár. Ajánljatok egy olyat, amin kivehető 3-4-5 literest. A 4 lenne a jó.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Erről a termékről esetleg van valakinek személyes tapasztalata, és véleménye?
-
w.miki
veterán
Lidl SilverCrest SHFD 2150 A1 XXL 5.2L sütőnkbe alulról benézve látom, hogy a fűtőszálon fekete, odaégett (étel)darabok vannak. Gondolom, ahogy fújja az ételt, néhány darab visszament ide rá.
Ezt mivel lehet letisztítani? Próbáltam nedves szivaccsal, mosógatószerrel, óvatosan, az nem vitte le.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Ez? W5 Sütőtisztító hab - 599Ft
Ezt ráfújhatom a fűtőszálra, leszedi az odaégett ételdarabokat?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Fellazítja, aztán le kell törölni. De van egy szaga a cuccnak, szóval a tisztítás után ne egyből ételt süss, hanem magában fűtsd fel egy időre.
Ja kell hatnia a habnak, tehát nem csak ráfújid és már törlöd is.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
w.miki
veterán
-
Beni2360
félisten
A gütőszálat sosem takarítják. Ami rá ég az ott is marad és lassan leég róla. Most fel lazítottad ki kell vinni szabad ég alá és adni neki 30p 200 C ,ki kell égetni. A grill sütödében sem foglalkoznak a foltokkal mert a zsiradék sütés közben le ég róla.
-
bul07
nagyúr
Lidl
Azért a 2150W nem semmi, ha jól rémlik 5literes környékébe nem is láttam még ilyen nagy értéket, bár lehet elírás
Képet nézegetve kivehető kosarasnak nézem de nem biztosMelegen tartás funkció igen jó lehet
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
válasz féldekás #6298 üzenetére
A Silvercrestről elég szegényes az információ, az elődről találtam inkább, amelynek zongoralakk fekete színe volt.
Jobb lehet ez 20-ért, mint a Siguro 25-ért akcióban?
Végülis kialakítás hasonló(nem kör alakú), kapacitás is pariban van, kivehető kosár is adott, garancia 3 év.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz féldekás #6298 üzenetére
Ez többet tud
Melegen tartás funkció érdekes lehetHa vennél belőle az adatbáláját majd fényképezd már le hogy lássuk hogy valóságba hány wattos, mert a 2150W egy kicsit erős
Bár lehet már sehol nem kapsz ebből, mert a Lidl ilyen termékei akár az első délelőttön is elfogynak, ez meg már jó pár napja megvehető
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest