Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • luigi74

    csendes tag

    Sziasztok!

    Volt már régebben több Ericssonom is, rendre mindig megszívtam velük. Akkor megfogadtam hogy soha többet SE. Aztán azt gondoltam, talán fejlődtek annyit, most már bátran vehetek egyet. Tévedtem!
    3 hete van w910i-m, de már most elég volt belőle. Az egy dolog, hogy rendre lefagy, belassul, nem látja a memóriakártyára mentett zenéket, szar a hangminősége, nem mennek a flash témák, meghülyül a kijelző fényerőszabályzója és állandóan újra akarja formázni a memóriakártyát, ezeket elég hamar megszoktam. De most már rendszeresen kikapcsol, mikor hívnak és kinyitom, pedig egy telefonnak alapfunkciója kell hogy legyen az, hogy telefonálni lehessen vele..... Ez nekem már sok!
    Vigyem szervízbe? Ismerem a vodát, bekocsikázok 40 km-t a megyeszékhelyre, otthagyom 1-2 hétre a telefonomat, addig persze kapok valami roncsot cserekészülék néven, aztán egyszer csak hívnak hogy kész a teló, mehetek érte, és kiderül, hogy szerintük semmi baja.
    Úgyhogy én személy szerint nagyon megbántam, hogy ilyet vettem! Remélem sikerül tőle megszabadulnom rövid időn belül, és az árát egy akármilyen nokiára fordíthatom.
    Jótanács: Ha ilyet akarsz venni, előtte 1000x gondold meg!

    Elkezdtem kutatni a családfámat, és rájöttem, hogy én vagyok a GYÖKÉR :)

Új hozzászólás Aktív témák