Új hozzászólás Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
Akkor kontextusban:
egy pannon és egy tré kártyát cserélgetek a telefonban (mivel előbbi skandináv csoda nem képes normális HSDPA lefedettséget és mobilinternet csomagokat produkálni), és van a pannon simkártyámon egy másik készülék által oda mentett x darab sms. Azt kérdeztem volna, h valahogy hozzá lehet e férni akár a készülékkel (mint a sim-re mentett telefonszámoknál), akár valamilyen programmal ezen sms-ekhez és átrakni a fon memóriájába. My phone explorer látja ezeket az smseket a kártyán de csak a gépre tudom áthelyezni a telefonra nem.
A beérkezettben of course nem látom fenti üzeneteket.[ Szerkesztve ]
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
okib4100
aktív tag
Azért írtam, h ha látnám ott akkor az eredeti kérdésem se született volna meg. De nem látom. A beállítások alatt is a mentés helye-nél MS kártyát választhatok vagy tel memóriát, sim kártyát nem (kontaktoknál sim vagy tel memória)
-
VD
őstag
válasz okib4100 #2401 üzenetére
Ajjaj!
Több eshetőség van. Vagy olyan régi a pannonos sim, hogy az új telefonk nem kezelik megfelelően, vagy csak megdöglött a simkártyád és nem tudják a telefonok írni-olvasni, vagy a telódnak kéne egy sw update.Minden sim-en tárolt sms (mindegy mivel lett előzőleg oda mentve) SE telefonoknál a mentettt üzenetek mappában van, itt kell, hogy megtalálja az ember.
Javasolm próbáld ki azt, hogy ha kapsz egy üzenetet, akkor az a "bejövő üzenetek" mappában lesz. Menj rá erre az üzenetre, vagy ha van másik sms amit korábban kaptál erre a telefonra, az is jó. Az üzeneten állva a ball soft gomb felett megjelenik a "lehető." felirat. Nyomj rá a bal gombra és a megjelenő menüből válaszd az "üzenet mentése" Ekkor a telefon lementi a sim-re az sms-t és kiírja mennyi a sim telítettsége. (Nálam 26 sms 51%) Ezután az üzenetek menüponton belül menj a mentett üzenetek mappába és ott kell legyen az sms. Ha nincs, akkor az első mondatomban leírtak a helytállóak. Javaslom próbáld ki egy másik telóval a kártyát. Lehetőleg SE legyen. Ha ott látszanak az üzenetek, akkora telód a ludas, ha másik telefonban sem jelennek meg, akkor a sim kártyád döglött meg ilyen téren.
Melsleg azért jó, hogy feljött ez a téma, mert találtam pár régebbi simet, amin voltak még számomra kedves üzenetek, így mielőtt végleg likvidáltam volna a kártyákat, még le tudtam menteni az üziket róla. Tudom, ez okib4100 kollégát nem vigasztalja, de én azért örülök!
[ Szerkesztve ]
-
okib4100
aktív tag
A kérdéses üzeneteket egy samkung mentette oda. Volt rajta 15 üzenet, rámentettem kettőt, és azt mondta h sim card full. Ettől függetlenül csak azt a 2 üzenetet mutatta benne, a maradék 15-öt nem. (meg amúgy is 25 a kapacitása). A samkung látja a se által rámentett üzeneteket. A pannon kártya amiről szó van 2007 októberi.
A tel szoftvere a létező legfrisebb, ráadásul többször is újra lett rakva az elmúlt 1 hónapban.De mindegy, valami nem stimmelhet a 2 telefon sim kártya kezelése között, my phone explorerrel a gépre kiarchiváltam a kérdéses üzeneteket, aztán ennyi.
-
balintka
addikt
szerintetek az normális h a teló wapozás közben egy bonyolultabb v neki nem tetsző oldaltól ujraindul?? a mobilarenát behozza, de a myvipet és tagged-et nem, ezeknél ujraindul.
-
dani3l
őstag
van valakinek 4 gigás memóriakártya ebben a telóban? érdekelne, belassul-e tőle, és ha igen, mennyire?
jah és tud valaki 240x320 felbontásó Bounce játékot? én nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
Ricsser
csendes tag
NEKEM IS ILYENEM VAN NEM JÓ SEMMIRE ,CSAK JÓL NÉZ KI
a szoftvere 2hét alatt taccsrament , ,,,,,,,ne ne neThat's not a BUG, that's a feature...
-
dani3l
őstag
VD az én kérdésemre nem tudnál véletlen válaszolni? hogy hogyan viselkedik 4 gigás karival a telefon?
-
balintka
addikt
válasz balintka #2416 üzenetére
Olyan gondom is van, h az új SIMmel nem tudok a Live-ra fellépni, kiírja, h bejelentkezés sikertelen. felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták töröljem a cookie-kat persze ez nem segített. Lehet írok nekik e-mailt a Vodafone weboldalon keresztül.
szerk: most megy az Opera mini. Érdekes... És a tagged is... Újra letöltöttem a progit.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz balintka #2416 üzenetére
az adatszámlálót a menü / beállítások / hívásinfó / idő és költség / Adatforg. számlálók nál találod.
az opera mini egy ügyes jószág!
1. bevan állítva a pontos idő és a dátum?
2. ha bemász az alkalmazásokba akkor ha rajta vagy az opera mini ikonon akkor bal oldalt lehetőség / internetbeállítások / itt válaszd az egyénit, és oda állítsd be amivel csatlakozni szertnél. menni fog.+36702778032
-
okib4100
aktív tag
@balintka: tudtommal a vodawappal (vitamax.wap.vodafone.net APN) az internet hivatalosan nem támogatott, ha megy az külön jóság. alapban csak wapoldalakat kellene tudnia megnyitni, legalábbis hivatalosan.
én egy nokia 6230-al próbálgattam az ingyenes kártyákhoz adott vitawapot, de pl. a mobilarenát behozta (gyári böngetővel), de ott egy linkre rámenve össze-vissza fagyogatott, opera minivel meg el sem indult (t-mo net előfizetéssel mindkettő frankón ment, már a készülék korlátai között ----> 4-es omini nem indul el rajta nekem)
w910-en se tudtam túl sok dolgot behozni vele vitawap alatt.
@Ricsser: kicsit bőbeszédűbben is ki lehetne fejteni, mi a bajod a készülékkel. ja és a csupa nagybetűt ha lehetséges hanyagold azt tanácsolom, mert ha a modok tanácsolják, ezt lehet h már a BAN gomb megnyomása után teszik.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz okib4100 #2419 üzenetére
@balintka: tudtommal a vodawappal (vitamax.wap.vodafone.net APN) az internet hivatalosan nem támogatott, ha megy az külön jóság. alapban csak wapoldalakat kellene tudnia megnyitni, legalábbis hivatalosan.
ezt azért cáfolnám még most is. ugyanis én operaminivel voltam régen és ment rendesen minden oldal. wap-alapon.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
balintka
addikt
Nekem a 770SH-n tökéletesen megy a VF Live oldal, anyu Nokia 6131-esén is. Sima gprs wap-pal.
Sztem valami olyasmi a gond, ha sim kártya nincs regelve a vodáéknál, ezért nem enged fel a Live-ra. Minden más megy (kivéve, aminél ujraindult a teló, de Opera Minivel mennek azok is)
-
Lasy
veterán
Ugye mondtam én hogy megy.
+36702778032
-
okib4100
aktív tag
válasz balintka #2422 üzenetére
Igen, van olyan, h kérni kell a Live szolgáltatás aktiválását. Noha nem tudom szalonképesen szavakba önteni civilizációnk eme vívmánya iránti gyűlöletemet, a múltkor én is kértem, mert az online egyenleginfo e nélkül nem megy (nem küld my voda kódot sms-ben amivel be tudnál lépni). ezek szerint máshoz is kell.
1270 meg tudja csinálni.
-
balintka
addikt
A Sony Ericsson fun oldaláról töltenék le a telóval ingyenes játékot. De ott meg Adobe Flash Playert kér, az meg azt írja ki, ezt a platformot nem támogatja.
Tud valaki megoldást erre? Vagy csak egy humbuk az egész SE fun oldal??
-
VD
őstag
dani3l
Nekem a gyári 1GB-os van még benne, de két kollégám szintén W910-et használnak, mindketten 4GB-ost raktak bele. Az egyik gyári sony, a másik sandisk. Mindkettő tökéletesen működik, egyikőjük sem panaszkodott, hogy lassulna tőle a teló. Egyedül a média menüben tart sokáig megtalálni amit akarnak, de ez nem a kártya vagy a teló hibája.
-
Lasy
veterán
A sonyericsson fun oldalról mobilról simán letölt bármit.
+36702778032
-
-
okib4100
aktív tag
Ma megjött az Invisible Shield, ha sikerült felheggesztenem, majd beszámolok a tapasztalatokról.
-
okib4100
aktív tag
Igen, minden benne van a hozzá kapott leírásban (trükkös, mert a csomagolást kell egy perforáció mentén szétnyitni, és ott a leírás, nem külön papíron), maga a felhelyezés, ha csak képernyőre kell, kb. 5 perc. Most a 24 órás száradási periódust tölti, aztán majd jobban szemügyre veszem.
-
okib4100
aktív tag
válasz balintka #2444 üzenetére
A hivatalos ár $11,95, ha csak a képernyőre kell, de iphoneinca promo kóddal $9,56
A kódot a fizetésnél az "enter a discount code" mezőbe kell beírni és akkor levonja az árból.
Sztem kb 1-1,5 hét alatt kellene ideérnie, nekem 12.16-án adták fel és 01.01-én ért ide, gondolom az ünnepek miatt késett ennyit.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
Nunder
őstag
válasz okib4100 #2445 üzenetére
Van már valamilyen tapasztalatod? Nekiestél e már a kijelzőnek kulccsal, dobbal, nádi hegedűvel? Ja és úgy vettem le hogy ezt idehaza nem is lehet kapni csak külhonból hozattad Nem tudnál esetleg képet feltenni hogy miként is néz ki rajta ez az iPhone-os logo...
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
okib4100
aktív tag
Nincs rajta logó. Egy teljesen átlátszó cucc, mint egy Brandó fólia, méretre vágva a w910 képernyőjére. Pár mikrokarc volt eredetileg a kijelzőn, az most is látszik a shielden keresztül. Amúgy az ujjlenyomatot talán kevéssé gyűjti. Most holnap feldobok róla egy close-up fotót.
PS. lehet kapni itthon is, csak tudtommal tetemes prémiummal árulják a külföldi vásárlástól ilyen-olyan okok miatt óckodó embereket lehúzva egyes nepperoid figurák. de mivel 0,00 a postaköltség, és ilyen kis értéknél nincs vám és áfa, semmi értelme náluk vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Ja ha már erre járkálok kérdezek valamit én is. Nektek nem fordult még elő olyan, hogy egyszer csak rezzen egyet és utána mintha kikapcsolna. Majd sötét kijelző után visszapakolja az eredeti témát (amivel kijött a gyárból) meg a hátteret. Nem tudom hogy ez mitől jön elő nála.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
okib4100
aktív tag
Nekem csinált ilyet, többször is, mondjuk default témával használom, így azt nem változtatta.
Aztán volt szervizben, állítólag alkatrészt is cseréltek benne, azóta 1x csinálta csak. Viszont akkor épp lemerülőben volt az akkumulátor. Neked nem akkor csinálta?Amúgy ezek szerint külön jó ez a készülék, mert több enigma jár hozzá ajándékba, mint amennyi az egész Twin Peaksben volt
-
mrlujoak
veterán
Egyszerű. Lefagyott a szoftver, a teló restartolt, és az alapértelmezett témát tette be.
Az ilyen fagyások gyakran a telónak nem tetsző tartalmak miatt jöhetnek elő.
Lehet ilyen egy netről letöltött téma, aminek a szerkesztésekor valamit nem jól csináltak, amitől sikítófrászt kap a telefon, de lehet ilyen egy GIF háttér is.
Érdemes a telefon szoftját a SEUS-szal frissíteni, majd visszapakolgatni a tartalmakat.
Biztonsági mentést készíts a MyPhoneExplorer-rel!mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest