- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinistv
tag
Bővülő teljesítmény = egyre jobban agyonzabált aksik. De hát ugye valamit valamiért.
-
-
vinistv
tag
Magával a telóval nincs gáz, nagyon ott van tudásban és felszereltségben is egyaránt. Méltó utódja a K810i-nek.
-
-
addikt
válasz vinistv #5401 üzenetére
Nem teljesen tiszta számomra, hogy mit értesz "bővülő teljesítmény" alatt, nagyon hasonló hardveresen a két típus. A kijelző fényerejét vegyed vissza, így jelentősen megnő az üzemidő. Teljes fényerő csak napfényes helyen indokolt. Nekem egyébként folyamatos kijelző világítás mellett 4-5 óra alatt megy le az akkumulátor kapacitása a felére.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
bbalazs1988
csendes tag
-
bbalazs1988
csendes tag
hali nemrég azaz ma vettem én is egy K850i-t kifogástalan allapotban minden tartozek meg 1 gigás memoriakartya. Tokeketesen megy egy approsagot leszamitva nem rezeg..... es igen bealitottam a bealitasokban, le is nemitottam meg mindent kiprobaltam de semmi. kerdes, hogy orvosolhato? gondolom igen es ha igen hogy nem hiszem hogy szoft. lehet ha a kis motorok vagy mik rezegtetik azok adtak fel??? kosz a segiitseget elore is. udv Erdelybol nektek
-
madstunt
addikt
válasz bbalazs1988 #5405 üzenetére
hát azért nem árt elötte egy szoftozás mert ezek képesek még arra is h szoft hiba legyen.ha nem segít akkor igen,rezgőmotort kell benne cserélni ami házilag emlékeim szerint nem ajánlott...
-
bbalazs1988
csendes tag
válasz madstunt #5406 üzenetére
frissitettem, de sajnos nem volteredményes.... szerintem elsétálok egy szerviizbe, hogy nézzenek szembe vele. remélem nem lesz nagyon drága, de ha azt veszem alapul, hogy mennyiert vettem belefér ha sok is 3 millio roman pénz volt az kb 20,000 forint.
Koszi az eddigi segitseget jah és meg esetleg annyit, hogy, hogy lehet a főmenü ikonjait kicserélni, ha lehet. Köszi előre is Jah és legyen egy szép napotok Üdv innen Erdélyből
-
addikt
Most látom a SEria.hu, hogy megfrissült a MyPhoneExplorer 1.7.5 magyar nyelvű. "Az új változat sok hibajavítást, a legújabb modellek támogatását, és jó néhány újdonságot is tartalmaz." [link] Ez a szinkronizációs program minden Sony Ericsson tulajdonosnak erősen ajánlott! Én egyébként már most láttam benne egy apró hibát, amit az előző verzióban is meg volt. Ha a telefon számokhoz rendelek képeket maga a MyPhoneExplorer csak a JPG olvassa be, én a kedvenc ismerőseimhez PNG 200x220 szoktam beállítani, mert így teljes terjedelmében jeleníti meg a teló kijelzője, de maga a M.P.E. ezt nem látja csak a JPG fájl formátumot. Ettől eltekintve egy nagyon sokoldalú remek program.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
zho-lee
addikt
Köszi a My Phone Explorert! (le is töltöm azonnal )
A kis hibái ellenére én is csak ajánlani tudom minden SE tulajnak!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Nekem a K700i-tól a P990i-ig mindent sikerült rajta szinkronizálni (de a P990i-t csak egyszer..)
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Van-e ötlet valakinek arra, hogy a K850i-re gyári új házat raktam, és azóta gondok vannak..
Nem nagy, apró -de bosszantó.
Ritkán előfordul, hogy a * és a 9 gomb nem érzékel.
Így nehéz mondjuk feloldani egy billentyűzárat..
Viszont, ha bekapcs-kikapcs a kamera, vagy a kamera, akkor hibátlanul működnek újra.
Igazgattam a billentyűzetet, de ezeknél a telefonopknál már sok elmozdulás nem lehet.
Mint anno az 5110-6110-7110 Nokiánál pl..Köszi az 5leteket!
-
mishubi
tag
mivel névben a k850hez áll legközelebb ezért itt kérdezem..
érdeklődnék hogy nem tud nekem valaki kis infot adni a k880i-ről, mert kerestem , de nem nagyon találtam róla semmit..
beszámítanom kellene de azt se tudom mit tud és hogy milyen árban megy..
ha esetleg valaki tud valamit azt megköszönöm||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
zho-lee
addikt
Helló!
Tegnap este szétszedtem, összeraktam, és még ugyanezt 2x, nem tudom, mit csináltam, de mostmár nem passzivizálódik a * és a 9 gomb!
Biztos nem volt a helyén, csak nem értem hogyan.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Fülek fogják itt is, ott is, ha nincs bekattintva, nehéz lenne összerakni..
-
zho-lee
addikt
Ha egy K850i adattábláján az van, hogy prototipus, akkor az értéke magasabb az átlagnál..?
Bocs, a hülye kérdésért, csak láttam már ilyen hirdetést.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Ha valakit viszont alkatrész érdekel K850i-hez, keressen meg..
-
addikt
válasz mishubi #5412 üzenetére
"érdeklődnék hogy nem tud nekem valaki kis infot adni a k880i-ről, mert kerestem , de nem nagyon találtam róla semmit.." A Sony Ericsson palettán a K szériában nincs 880-as. Itt egy link, hogy megkereshesd a típust: [link]
-
mishubi
tag
én se tudtam róla hogy lenne de gúgle találatok között amúgy meg kiadott egy ilyet . Miután visszakérdeztem az eladótól hogy az milyen, közölte hogy elírás történt.
De köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
zho-lee
addikt
Ment az üzi, de ide is írom, igen a K850i plexi leszedhető!
Én azért szedtem le, mert bár úgy nézett ki, hogy atom-biztosan rajta van, de tele volt porral
Már nincs.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Ja, bocsi, kettő jött, a vaku-panelről is ment üzi privátba!
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz bbalazs1988 #5407 üzenetére
Megkaptad 3 milláért ? Nagyon olcsó volt, énn anno 17 millióért vettem. Amugy ha már szét van szedve a teló a rezgőmotort nagyon könnyü kicserélni, nincs az alaplaphoz forrasztva mint a T650-ben. Az ezüst oldalut vetted vagy a fekete-zöldet?
Cseberből vederbe
-
bbalazs1988
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #5423 üzenetére
szia igen en is elcsodalkoztam, hogy 3 millért megkaptam, de neztem es itt fent Kolozsvaron ez a piaci ara. nem ez volt gyanusan olcso és igen ezust fekete szinnel van. szed szedni meg nem szedtem szét mert nincs olyan speci csavarhuzom, de tervezem, hogy vegyek mert nem drága. Elvoltam egy szervizes baratomhoz és ő azt mondta, hogy ő sajnálná szédszedni mert az illeszteseknel lehet megserulne ahogy szetveszengeti és szerinte, hogy rezegjen nem er annyit, h szétbarmoja a hazat De én lehet ha szétszeden ha megvettem a csavarhuzokat
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz bbalazs1988 #5424 üzenetére
Én nem sokat filòztam a csavarhùzòn, egy meglèvö laposcsavarhùzòt köszörültem le anyira hogy talåljon abba a kis torx-fejü (hatcsillag) csavar kèt rovåtkåjåba, viszont nagyon fontos hogy erös acèlbòl legyen a hegye. És mielött szètszednèd nèz meg egy "K850 disasembling" videòt vagy leìråst, fontos hogy csak telefon vagy hitelkårtyåval szabad az oldalait feszegetni, azok nem hagynak nyomot, aztån beljebb mèg öntapadòsal illesztett åramköröket is fel kell feszegess, a csere alkatrèsz az mår nålad kell legyen. Aztån az összeszerelèsnèl a foto-video-play gombra kell vigyåzni hogy a helyèn legyen, no meg az akufedèl lefogatåsa is problèmås mert csak a csavarok nem hùzzåk a helyère, egy kisè kifele kell fesziteni a teljes meghùzås elött hogy helyère pattanjon, måskèp az aku egy kissè feszesen fog bemenni
Cseberből vederbe
-
bbalazs1988
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #5425 üzenetére
hali megint. Közben én megvettem a csavarhuzo keszletet (10 ron volt) szet is szedtem a telefont igaz, hogy csak a hatlapjat meg az elolapot volt merszem leszedni. megnéztem egy videot, hogy, hogy kell szetszedni es az alapjan csináltam szerencsére semmi se szenvedett kárt nyoma sincs a munkamnak. De annyira bator már nem voltam, hogy jobban széd szedjem. mert nem tudom hogy hogy nez ki az a kicsi rezgesert felelos motor, és nem tudom, hogy mennyire kell megbontanom, hogy ki tudjam cserélni. Ha esetleg abban tudsz nemi infoval szolgalni, hogy mit is kell keresnem, mert életemben nem csináltam hasonlot es nem szivesen vagnam haza a telefont.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz bbalazs1988 #5426 üzenetére
Hát csutkára szét kell szedni, figyeljed az egymásba akaszkodó körmöket, aztán az alaplaphoz csatlakozó szalagkábelek amiket lefesziteni-kipattintani kell és mind a billentyüzet alatt vannak, illetve van még a kondenzátorok mellett egy kisebb, a hangfalat ki lehet akasztani úgy mint a mellette levő antenát, a kameravédő kis csavarjaihoz ne nyúlj, ezen van az öntapadóssal rögzitett kameravédő ablak megvilágitó kék led szalagkábele amit szépen le kell válassz, persze a sorrendet te kell lásd, aztán mikor az alaplap csupasz, a hátlap felőli fekete müanyag vázban megtalálod a rezgőmotort egy zöld szilikon burokban két villás érintkezővel, kb a kamera alatt van. Még szükséged lesz normál csillag csavarhúzóra is mert tél-túl előbukkan néhány (asszem 3 db), ja és érdemes egy mánes fogságára bízni őket, ugyanúgy mint azt a két apró anyát amelyek az alaplap kijelző felőli oldalán vannak, ezeket később celluxal érdemes rögziteni a helyükre hogy összeszerelésnél biztosan ott maradjanak. Ha kiszabadult a rezgőmotor először egy ohm mérővel mérd ki a tekercs folytonosságát (sacc kb 50 és 200 ohm), ha van folytonosság akkor a motor jó és az érintkezőket kell megvizsgálni-megtisztitani, meg azt a részt ahol az alaplappal érintkeznek, ha ezek után sem müködik akkor vagy szoftveres a baj vagy a vezérlő áramköre ment taccsra. Jó kis puzzle-legó játszmád lesz
Cseberből vederbe
-
Lasy
veterán
Én egy ilyet találtam ami szerint szét is tudtam szedni a telefont.
Figyelmeztetés !- Ez nem a hivatalos szétszerelése a K850i-nek csak egy módszer ahogy szét lehet szedni, a telefon szétszerelése a garancia elvesztését vonja maga után !
- A telefont mindenki csak saját felelőségre szedje szét az esetleges hibákért nem vállalok felelősséget !
Szerintem ezzel mindenki tisztába vanA nagyobb, jobb minőségű képért kattints a képre
1. Távolítsuk el a Memóriakártyát, SIM kártyát, aksit.
2. A képen látott csavarokat távolítsuk el, majd a csavarok kiszedésével el tudjuk távolítani az "aksifedelet".
3. Vegyünk elő egy SIM kártyát vagy telefonkártyát amivel leszedjük a hátlapot a képen látható módon.
4. Ha sikerült a képen látható irányba vegyük le a hátlapot, ha kész szedjük le a "díszcsíkot".
5. A csavarozzuk ki az antenna melett lévő 2 csavart, majd óvatosan nyúljunk alá a műanyag füleknek amik tartják az előlapot [ 8. kép ] összesen 4 darab van.
6. Ha lepattintottuk akkor húzzuk le azt [ 10. kép ]
7. Pattintsuk ki az antennát.
8. Ha kész fordítsuk meg a telefont és a billentyűzetnet alá nyúljunk be a hátlap leszedésénél használt eszközzel.
9. Hajtsuk fel a billentyűzetet és húzzuk le mind a 4 csatlakozót [ 14. kép ]
10. Az aksi helye körül van 1 fémkeret aközé és a műanyag közé óvatosan nyúljunk be egy kis csavarhúzóval [ 16.kép ] és pattintsuk le a müanyag keretet ami az elő és hátlapot tartott, ezzel a művelettel kiszereltük a képernyőt.
11. Pattintsuk ki a két kis kondit, és a kameravédőt a telefon hátlján, majd a nyáklap amina kondik vannak és a fémkeret közé nyúljunk be a hátlap leszedésénél használt eszközzel [ hiába hogy a képen csavarhúzó van ], és óvatosan kezdjük el felfeszíteni, mivel oda van ragasztva egy kis helyen.
12. A 20. képen látható két csavart el kell távolítani, a másik oldalon leeső anyákra vigyáznunk kell, ha kész húzzuk le a fémkeretet a telefonról és szét is szedtük+36702778032
-
bbalazs1988
csendes tag
waaoo sracok nah most mar ertem mikor azt mondta a szervizes, hogy "megeri nekem szetszedni ennyire a telefont, hogy rezegjen?" ezt az utolsó csavarig szet kell cincálni De ha már beszereztem a spéci csavarhuzoszettet+ ti is ilyen aprólékosan leirtátok, hogy ki kivel meg a képek hmmm szerintem bevállalom. ennyi információ birtokában bűn nem megpróbálni csak sajna nem sikerult beszereznem uj rezgo motort. Mert ha a telefont viszem a szervizbe akkor nem gond 30-40 lej (2000-2300 forint), de ha csak a kütyü kéne mert majd én otthon megoldom...... akkor áhh nincs ilyenünk...... mert azert csak 10 lejt ha elkérhetnének és az már nem buli.. (gondolom én). Nah de nagyon szépen köszönök mindeni eddigi segistéget és majd irok, hogy mi lett a telefon sorsa, legyen 1 szép napotok
-
bbalazs1988
csendes tag
válasz bbalazs1988 #5429 üzenetére
Megigértem, hogy iirok. Szóval én szétszedtem és némi előrehaladás azért csak történt, a telefonban kárt nem tettem ez már eredmény nekem . De a motor az megy kozben beszéltem egy baratommal szinten szervizes ő már valamivel több tapasztalattal rendelkezik és szerintem a szoft a hibas és talan ujra kell iirni azt a részt ami a rezgésért felelne vagy valami hasonló. ebben valakinek bármi jártassága?? vagy inkább ez lehet a hiba? kösz a segitseget.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz bbalazs1988 #5430 üzenetére
Az nem ùgy van hogy ùjraìrjåk azt a rèszt, a szervizesek nem Sony Ericsson programozòk, ök csak lecserèlik a szoftot a telefonon, pl a Votan szerverröl vagy kitudja honnan szerzik be, de lènyeg hogy a SE-töl valòk, ès minden verziòszåmu szoftnak több kiadåsa van amelyek a règiònkènt våltozò nyelveket tartalmazva külömböznek. Az utolsò szoft egy ...35 vègzödèsü ès esetetben azt kell rårakni amely tartalmazza a magyar nyelvet
Cseberből vederbe
-
madstunt
addikt
kipróbáltam mit lép ilyen állapotban a vörösszemhatáscsökkentéses vakuzásra. az elsőnél volt vmi apró hang de nem villant,másodjára meg akkorát hogy ha tudom ez lesz,viselek hozzá hegesztőpajzsot
-
Lasy
veterán
válasz bbalazs1988 #5430 üzenetére
+36702778032
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz bbalazs1988 #5434 üzenetére
Végül mitől javult meg, a szétszedéstől vagy a szoftcserétől?
Cseberből vederbe
-
bbalazs1988
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #5435 üzenetére
a szoft volt eredményes, de szet szedni is jo buli volt nem vészes
-
AMD Power
titán
Nem is rossz ez teló. Pár napja van egy ilyenem, kezdem megszeretni.
-
madstunt
addikt
válasz AMD Power #5437 üzenetére
Én is így kezdetem
Milyen színű? Én belevagyok bolondulva a Luminous Greenbe
Amúgy sok sikert hozzá,remélem te szerencsésebb leszel vele mint én az elején. Az első 3 hónap nyögvenyelős volt utána fél év boldogság most megint szívás.Jut eszembe: Valakinek esetleg vakumodulja van?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Beneveztem egy MS410 hangszóróra, kellemes meglepetés. Én nyelv tanuláshoz vettem, de a zene is meglepően jól szól rajta. Az tetszik benne, hogy nem kell töltögetni ill. nincsenek vezetékek, rádugom a csatlakoztatóra és már működőképes is. Negatívum, csak SE csatlakozóval működik ill. rádióantennaként gyengén teljesít. Én 4000Ft vettem, de az interneten láttam már 2500Ft is. Ennyiért hasznos kiegészítő lehet.
-
madstunt
addikt
nállatok mi volt a gond?mert ha ugyanaz mint nállam akkor nálam sem a modul a rosz.
(nálam mindig barominagyot villan egy csattanásra emlékeztető mocsokhangos hang kiséretében,vörösszemhatásos vakuzásnál az elsőt nem lövi ki de a második kiégeti bárkinek a szemét,plusz amúgy vakuzáskor megmozdul(vagy megráz? ) a teló) -
madstunt
addikt
jáj az nagyon dzsukel tezsvírem.kamelom nagyon.
-
zho-lee
addikt
Helló!
Itt vagyok, de nincs már K850 , és a C510 is beadta..
A két vaku meg van, írtam róla már, beszéljünk privátban..
Odaadom szívesen, meg ha kell a többi alkatrész.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
K850i kijelző kell valakinek?
Privátban meg tudjuk beszélni."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest