- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
ugyanaz mint a BROd tüneteiben de se A2uploader se Box nem segít. Full halott lesz a teló nem lehet már feléleszteni
-
madstunt
addikt
valaki említette régebben hogy a sajátja elkzdte azt hogy időnként kikapcsol a kijelző de a telefon nem és egy akksi ki-be után megjavult. egyre gyakrabban csinálta neki majd a végén csak a csere segített már. na nekem csütörtök éjszaka meg vasárnap este megcsinálta ezt. szal lehet hasonló tünetek
-
addikt
válasz Fecogame #5606 üzenetére
Más: Ne már, hogy csak ~15k lett a K850 használt ára..
-szép állapotú, kijelző hibás, k850i
Ha kiszámolod, hogy a szervizben mennyiért csinálnák meg, akkor ott lenne a piaci ár környékén.
Ha valaki ügyes, és alkatrészből össze tud állítani egyet, annak jó vásár lehet.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Danny750
őstag
Sokat szívtam a k850i-vel ,de egyszerűen megint vennem kell egyet! A küldeje még mindíg a legszebb! Nem lehet megunni! (a tudása is pont elég lenne,csak legyen már megbízható,a kamerát is a moddolt driverekkel jól meglehet csinálni) Megint veszek egyet! (20-ért szép állapotban függetlenűl,de angol menüvel)
[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
madstunt
addikt
nah ma megint szórakozott de kiderült nem a kijelzőt kapcsolja le hanem a világítását.... pár perc múlva megjavult és nem kellett neki a restart
-
MaciG
addikt
Az mitől lehet, hogy a telefonom a media-->zene résznél a zeneszámoknál valami azt írja hogy 432143245 szám. DE ez lehetetlen. Ha meg rámegyek akkor megfagy a teló. Meg néha van olyan is ,hogy csak úgy magától megfagy úgy hogy pl. reggel arra ébredek, hogy a bill. fehéren világít de kép az nincs.
BANZAII
-
addikt
Cső MaciG! Azt javaslom, először próbáld ki egy másik memória kártyával, lehetséges, hogy a kártya a hibás. Egy hete hasonló problémával szembesültem egy Nokia telóval, ott a kártya volt a bűnös. Ha nem segítene, akkor a szoftver frissítés kellene megpróbálni.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
madstunt
addikt
Kérdés: ha a töltöttség 20% alá esik akkor kikapcsolja a szoft aa kijelző háttérvilágítást?
-
addikt
SEUS-al nem, a gyártó ajánlja is hozzá. A kérdés csak az, hogy a pannonos készülékhez van-e újabb frissítés. A T-Mobilnál hanyagolni szokták ezt a dolgot.
Egyébként ha megpróbálod úgyis kifogja írni, hogy van-e újabb verzió, de ha nincs és nem a memória kártyával van a gond, akkor is érdemes megfrissíteni.
SEUS-al nagyon egyszerű művelet, érthetően leírja, hogy mikor mit kell tenni, természetesen magyarul. Ha meg van a telepítő lemez szerintem rajta is van ez a szolgáltatás, de érdemesebb egy frissebb verzióval neki fogni.
Ha nem menne akkor is van megoldás, akkor fordulj Lasy-hez, ő biztos fog segíteni neked.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz madstunt #5613 üzenetére
Cső madstunt! Nekem nem. De ha logikusan belegondolunk, ha az energia kapacitás elégtelen volna a készüléknek, akkor az teljesen kikapcsolna, így védve a maradandó károsodástól. Úgy tudom, hogy normál használat mellett nem lehet annyira lemeríteni, hogy ez megtörténjen. Szerintem valami szoftveres probléma lesz, próbáld megfrissíteni a készüléket.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Fecogame
veterán
Melyik a jelenleg legfrissebb firmware? És hol lehet megnézni, most melyik van fent?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Danny750
őstag
Múltkor láttam itt egy manual focusos és videós camdrivert k850i-hez! Most nem találom már! Légyszi vki dobjon egy linket! Köszi szépen!
-
madstunt
addikt
frissítés lesz. ma is művelte. használom,egyszercsak kijelző háttérvilágítás kialszik majd mikor eredetileg is lekapcsolná(ekkor bill világítás is kialszik, onnan látom) újra felélesztve újra megy a világítás....
valahogy lusta vagyok flashelni a2vel(mert seus látja de nem kínálja fel az opciót), pedig pár éve még a MOTOmat volt hogy egy délután 3-4szer felflasheltem mindig mással monsterpackkal
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
ma 3szor minimum kikapcsolt. ilyet eddig még sose csinált. tényleg rákéne magam venni az a2uploaderre
-
Danny750
őstag
válasz madstunt #5626 üzenetére
Én most kifogtam egy hihetetlen stabil k850i-t ,bár lehet azért van mert nem magyar a soft rajta! Már Moddoltam is ,de gyors,stabil és egyszer sem indúlt még újra! Az eddigi k850i-im mind magyar softosak voltak és gyakran újraindúltak stb!
Legújabb soft van ezen, de angol viszont sms-nél belehetett állítani az ékezetet szóval nem hátráltat semmiben->>cserébe nagyon stabil!
Holnap megjön a tesó neki egy James Bond-os C902-ő![ Szerkesztve ]
-
fluci
csendes tag
Sziasztok! Nem régen vettem a k850i-met de hozzá szeretném adni a javított kamera drivert, de sajnos nem értek hozzá mivel még nem modoltam telefont.Valaki letudná írni nekem részletesen hogy hogy kell ezt csinálni? Mert az eddigi hozzászólások alapján nem tudtam rájönni.
-
MaciG
addikt
Tegnap este gondolt egy olyat a telefon ,hogy akkor mostantól nem fog működni a felső érintőképernyős gombsor, úgyhogy kedden vihetem gariztatni....
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz madstunt #5630 üzenetére
Pedig olyan nagyobb erőhatás nem érte (nem volt leejtve meg ilyesmi), de olyan viszont volt, hogy nem igen akarta érzékelni, akkor egy kicsit erősebben nyomtam meg, de most totális OFF. Amúgy házilag ezt helyre lehet hozni? Mert garis a teló ,de Dunaújvárosban lett véve, de itt is van egy üzlete annak a láncnak ahova szól a gari, szóval ha beviszem oda remélem megoldják úgy is.
BANZAII
-
addikt
Cső! " nem igen akarta érzékelni, akkor egy kicsit erősebben nyomtam meg"
Na pont ez szokta megölni! Ha sikerül megcsinálni, akkor csak finoman simogatni. A készülék nem sebesség bajnok, ha belassul, ki kell várni a kiadott művelet befejezését, erőszakkal nem lehet siettetni. Új tulajdonosok gyakran így járnak, sajnos a fejlesztők erre nem gondoltak, hogy nem mindenkinek egyértelmű ez a funkció gomb működése, ha masszívabbra tervezik, akkor el lehetett volna kerülni ezt a bosszúságot.[ Szerkesztve ]
-
fluci
csendes tag
Heló!
Légyszi segítsen valaki -
addikt
válasz madstunt #5638 üzenetére
Szia madstunt! idézet a fluci problémájából, " hozzá szeretném adni a javított kamera drivert, de sajnos nem értek hozzá mivel még nem modoltam telefont"
fluci, segítsd a fórum társaidat azzal, hogy legalább a kérdéses hozzászólásod számát kiírod, pl. így (#5628) fluci.
Ha visszaolvasol egy kicsit, láthatod, hogy kik tudnak segíteni neked. Te keresd őket, ne várd, hogy itt a fórumban egy az egyben leírják századszor. Én Lasyt javaslom látogass el a blogjába.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
MaciG
addikt
-
Danny750
őstag
Milyen csavar van ebbe ,mert az eddigi K850i-mbe jó volt a torx 6-os az akksinál lévő csavarokhoz az újba viszont kisebb 6 ágú kell!! Az torx hányas?? Vettem rá fekete házat és azt szeretném rápakolni ,de nem engedi!
-
Danny750
őstag
Tom már torx5-ös ,de ezt nem érte egyikbe 5-ös kell másikba 6-os??
Bocs a dupláért!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest