Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz chris0000 #1845 üzenetére

    Szoval, en tegnap megvettem a TS Ultrat.

    Teljesen ugyanazt kapod, mint 1997-ben. Zene, hangok, latvany, minden a helyen van ilyen szempontbol. A grafika elore renderelt 2D, mint regen, ugyanazokkal az animaciokkal. En igazabol teljes 3D-t vartam, ahol be tudnam jarni az asztal legaprobb zugait is, de legalabbis lehetosegem lenne ra. Igy sajnos nincs. Ennek ellenere szepen ki van dolgozva, latszanak a lampak, tukrozodik a DMD stb. Az 1680x1050-es pakk 500MB, a 4K-s 2GB korul van, ami 2D kepekbol azert eleg szep meret.

    A fenyek gyonyoruek, egy csomo fenyhatas erosseget tudod szabalyozni, kocsmahangulattol kezdve napsuteses delutanig szerintem mindent ossze lehet vele hozni. Ez elott le a kalappal.

    A fizikat a Big Race USA-bol emeltek at, erzesem szerint nem sokat valtozott, elvileg tervben van. Igazabol mar akkor is kiemelkedonek szamitott, ez szerintem azota sem valtozott.

    Es a rossz: az adott felbontashoz tartozo pakkot inditas utan szedi le, ami gametime-nak szamit mar, es eleg lassan jott le. Ez igazabol csak a refund lehetosege miatt lenyeges.

    Teljesen ugyanazt kapod, mint 1997-ben. Ezt irtam fentebb is es igazabol ez a legnagyobb problema is egyben, mert a felbontason es nehany reszleten kivul minden maradt a '97-es szinten. Legjobb pelda erre az animacio: a spinner utolso nehany mozdulata nem sima, hanem latszik az a 2-3 fazis, amit elore rendereltek le, igy darabos az egesz. Ugyanez megfigyelheto a kristalynal is. Gyors mozgasnal nem zavaro, de lassunal az lehet. Jatek kozben persze nem fogod annyira figyelni, de az igy keves, zavaro 2016-ban.

    Meg mindig nincs a golyonak hangja, pedig ezt mar az androidos valtozatnal is jelentette mindenki, aki jatszott vele.

    Osszessegeben, akinek megvan a regi, annak szerintem nem nagyon eri meg, kiveve, ha cabinet modban akar jatszani (+online leaderboard).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák