- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
plesotamas
tag
A Bootloader nyitás minden esetben garancia vesztessel jár, hiába lesz visszazárva és visszaállítva a DRM kulcsok, mivel a nyitáshoz a telefon IMEI száma kell, a nyitás folyamata alatt regisztrálva lesz a Sony szerverein.
Garanciális javítás előtt pedig IMEI alapján ellenőrzik, hogy él-e még a garancia a készülékre.
A flashtool-al történő nyitás is a Sony-n keresztül történik. -
Deck
titán
válasz plesotamas #4208 üzenetére
Nem.
Van ta backup ami elmenti a ta particiót. Ezt mindenképp megkell csinálni. Majd utána lehet flashtoolal nyitni, visszazárni is és a ta backup program meg visszaállítja az eredeti ta particiót.
Ajánlom olvass utána xdan..
PS5
-
Deck
titán
-
kovipetiii
csendes tag
Sziasztok. Most lettem tulaja egy ilyen csodának . Előtte Samu s3 ban voltam . Az lenne a kérdésem milyen alkalmazásokat érdemes telepíteni erre a vasra ? Film nézés felirattal , nettezés , játékok , zene ?Gyári alkalmazások is szépek, de hátha van hasznossabb Köszönöm
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
Dimond G
senior tag
válasz kovipetiii #4212 üzenetére
Billentyűzet: Swiftkey
Képnézegetésre: Quickpic
Vírusírtó: Eset Mobil Security
Messenger
Telegram
Super Backuo pro
Titanium backup (root kell)
Adaway (root kell)
app cache cleaner pro
handcent sms
Es file Explorer (root kell)
NextApp SDFix
Root Explorer (root kell)
Total Comander (root kell)Ez az alap...ennél többet használnak a többiek!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne
1.) Feltettem az Erobot-ot. Az volt a célom, hogy megadott időpontban tiltson le minden adatforgalmat (wifi, mobilnet) és szinkronizálást, plusz némítsa le a telefont. Aztán egy másik időpontban mindezt vissza... Akksi spórolás éjszakára.
Az app teszi a dolgát, tök jó, csak épp ha bemegyek az energiagazdálkodás menüpontba a telefonon, azt látom, hogy %-ban az Erobot fogyasztja a legtöbbet... Kicsit túlzásnak tartom, hogy erős használat mellett is többet fogyaszt az Erobot, mint a képernyő, vagy maga az android... Az az érzésem, hogy nem hogy nem spórolok akksit azzal, hogy éjjelre mindent kilövök, de még többet is fogyasztok az Erobot miatt...
Szóval tud valaki ugyanerre a célra jó alternatív appot?2.)Ez kevésbé izgalmas, de ha már itt vagyok....
Valamilyen oknál fogva a tárcsázó visszajelző hangja iszonyatosan halk. Hibá van minden hangerő kb 80%-ra állítva, a tárcsázót szinte csak akkor hallom, ha a fülemhez teszem a telefont és úgy nyomkodom. (gyári, független 4.4.4. ROM).Köszi előre is!
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Banderasz74 #4217 üzenetére
Szia!
Hát akkor lehet, hogy én vagyok balfék, de úgy láttam hogy a Stamina mód "csak" akku % függvényében aktiválható. Vagy nem? Akkor hogy?
Köszi
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Banderasz74 #4219 üzenetére
Na igen, csak én kényelmes akartam lenne azzal, hogy ezt magától csinálja adott időben...
-
ZolkoW
őstag
vagy valami extrém beragadás (ilyen nálam 2 év alatt egyszer, ha volt), vagy extra sűrűre állítottad a pollingot
esetleg L alatt valami baja van, nem tudom, én csak JB és KK alatt próbáltam.
magyar a fejlesztője, szóval ha van kedved vele foglalkozni, nyugodtan írhatsz neki. de nem normális amúgy amit írsz.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-Maci-
addikt
4.4.4 van fent, az alatt használtam. A pollingot levettem, tiltottam neki a wifi, GPS stb használatot...
Egy kollégámnak szintén fent van Nexus5-ön és neki is az Erobot eszi a legtöbbet. Megnéztem.Van más kérdésem is. Most játszottam egy kicsit a gyári stamina móddal. Minden engedélyezve van neki, amivel csak energiát lehet spórolni.
1.) Feloldom a képernyőt, látom van wifi (vagy nem kapcsolja ki, vagy ilyen gyorsan bekapcsolja)
2.)Van egy olyan pont, amit akkor kell pepálni, ha gyakran csak az időt nézem meg a telón. Az mire jó? Mit kéne csinálnia?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Gascoigne74
csendes tag
Telekomos Lollipop még senkinek nem jött?
-
pecsiz06
csendes tag
válasz Gascoigne74 #4224 üzenetére
Egy ismerősömnek megjött a Telekomos Lolli, a dolog szépséghibája, hogy Z2-re...Tudom, hogy régió meg összevissza jönnek meg, de azért nagyon pipa lettem miatta.
-
törölt tag
Azért nem semmi módon pörög ez a Z3 topik, lazán eltelik úgy egy nap, hogy 1-2 vagy egyáltalán nem érkezik hozzászólás
-
thoomee
tag
Sziasztok!
Tervezem egy z3 beszerzését.
Elsősorban az érdekelne, hogy ha van, akkor milyen típushibái vannak a készüléknek?Üdv, thoomee
-
Imike20
senior tag
válasz Gascoigne74 #4224 üzenetére
Sajna még nem jelezte! Ismerősnek Z2 már jelezte! Telekom független! Nem tom talán hónap végén lesz valami ;-)
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Maulgar
tag
Pár gondolat a telefonról android frissítés után.
- Romlott az akku idő
Értsd: 70%ig hamar ugrik utána már nincs jelentősebb merülés masszív használat közben sem
- Javult a memória használat
Ugyan azok az appok futnak és vannak telepítve a telefonra mégis 1.5-1-7 körül van a szabad memória míg kitkatnél ez maximum 700 mega volt
- Még letisztultabb és használhatóbb alkalmazás felület
Ugyan ez csak saját vélemény de az én szememnek jobban tetszik a mostani theme
- Tisztább fotók
Gyorsabb feldolgozás, színesebb és élesebb képek
- Stabilitás javulás
Skype, viber és egyebek mellett nekem előfordult 4.4.4 alatt h fagyott a telefon egy kis időre
- Szebb hang hívás alatt
Hívás alatt hallhatóbb a másik fél míg kitkat alatt gyakran játszanom kellett a hangerószabályzóval
- Böngészés
Chrome böngészőt használva gyorsabb oldal betöltődések, gyorsabb nagyítás esetleg gépelés elérés+1
Ebayről rendelt mágneses dokkolóval is gyönyörűen és gyorsan tölthető a telefon
[ Szerkesztve ]
Ha írok legalább tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz
-
viera
őstag
Szerintetek érdemes tisztítóprogramot használni? pl.: cleanMaster
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Melafoto
senior tag
Mától elérhető 10 napig az ingyenes IGO
-tudom volt már, de akkor is-
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
pecsiz06
csendes tag
Megérkezett a T-s Lollipop.
-
Lehel43
tag
Valakinek még jött rendszerfrisites a lolipopra? Valami 17 MB. Nem irja konkrétan hogy mi frissül.
-
oil120
senior tag
A hívásnapló csak 1 hónapra visszamenőleg tárol?
-
TomKiss
tag
mindet tárolja, de csak az utolsó egy hónapot jeleníti meg.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest