- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
válasz Gábor-KJ #950 üzenetére
Hát sajnálom hogy nem sikerült, a múltkor már volt róla szó, hogy XZP árulnak sutyerákok a legnevesebb hirdetési oldalon, de nagyon vigyázni kell velük!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Gábor-KJ
őstag
Holnap mégis csatlakozom egy Media Marktos krómmal Bigiboy77 által!
Csak azért is!!!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Peat76
őstag
Jött a friss szoftver, szeptember 1. biztonsági frissítéssel!
A szoftver tartalmaJobb teljesítményű Wi-Fi
Az összes legújabb hibajavítás, optimalizálás és fejlesztés!
Verzió : 45.0.A.7.137Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kbadam83 #957 üzenetére
Köszi.
Az a nano cucc rajta marad vagy lekopik idővel vagy hogyan van?
Csak mert készültem hátra fóliával üveggel előre és így most nem tom, hogy menjen e rá vagy sem.(?)
Amúgy miért adtad el?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
kbadam83
senior tag
válasz Gábor-KJ #958 üzenetére
A nano vedelem az semmi kb es le is kopik par honap! A folia felrakasa elott nagyon tisztisd le mert ha marad alatta barmi kis piszok, vagy folt a krom szine miatt nagyon csunyan meglatszik!
Csak a hatan van a nano vedelem felkenve ( promocios pultnal raktak ra )
Milyen foliat rendeltel az elejere?
Holnaptol atallok Note 8-ra, a Sony fuggetlenul attol, hogy gyonyoru nagyon serulekeny szamomra, es eleg volt abbol, hogy allandoan azt nezem nehogy baja essen[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz Gábor-KJ #960 üzenetére
Gratulálok, akkor tökéletesen elégedett vagy? Én sem bántam meg, sőt....
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Gábor-KJ
őstag
Amoled után furcsa a telibe világít kijelző.
A méretet szokni kell.
Viszont utálom, hogy nem lehet csak úgy némára rakni - mindenképpen jön ez a prioritás/ne zavarjanak baromság!
A többi dolog rendben van.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kbadam83 #964 üzenetére
Én nem bírom azt.
A Samsungnál van a prioritás baromság de attól függetlenül némára is rakhatom.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Peat76
őstag
válasz Gábor-KJ #963 üzenetére
Igen ez nem kicsit bosszantó, de ez legyen a legnagyobb baj, tok nélkül szerintem még pont jó a méret, de nekem ez a durung, merev, szilikon tok jó sokat nagyobbít rajta.
-
Tomcat
őstag
Én nagyon vékony (0,5 mm vastagságú) füstszínű és víztiszta tokba raktam egyelőre. Karcoktól és a kisebb ütődésektől megvédi, dobálni nem szándékszom és ezzel még éppen zsebre tudom rakni. Így is elég nagy de közel sem akkora mint mondjuk egy kihajthatós bőrtokban lenne.
Tomcat
-
Peat76
őstag
[link]
Hát nekem ebben elég vadul fest, kicsit megbántam, de legalább véd ha zuhan!Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
rikxjeee
tag
válasz malacka87 #941 üzenetére
Megjött tegnap előtt a fólia, már intézem is a visszaküldést, semmire sem jó.... Valóban teljes fedés, és majdnem jó, csak nem ragad, emiatt a panel érzékenysége rengeteget esik - a statusbart nem is igazán tudtam lehúzni elsőre..
Róla van szó, ne pazaroljátok a pénzt rá.
@Peat76: Ez már páncél Nekem van egy vékony szilikon tok, meg egy ringke fusion, ha bulizni megyek utóbbit teszem fel.
-
Peat76
őstag
válasz rikxjeee #969 üzenetére
Én használom ezt a páncélszerű 😂😂😂😁 védőtokot, viszont napközben egy nagyon jól bevált napszemüveg tokban van a zsebemben! Se fóliát, se ezt az üvegfólia, edzett üveg előlap dolgot nem használok! Nagyon sok felől hallom csak a baj van ezekkel, de biztos van amikor jól jön és véd is!
-
Gábor-KJ
őstag
6 ora 20 perc SOT, 2 ora beszelgetes, folyamatos Android Wear, Bluetooth muzsikalas 3 ora... mindez 2 nap alatt.
Nektek is ennyi szokott lenni?
Szerintem ez igy rendben van.
Toltes nekem is belassul a vegere, de nekem be is van pipalva ez a funkcio.
Ami a gyari flip tokot illeti, valoszinuleg a beallitasokban az arccal lefordit stb aktiv volt es amiatt nem csongott neki neha, mert nalam annak a funkcionak a kiiktatasaval (ami normal tokok eseten eletkepes dolog) semilyen nem csenges elmenyem nem volt.
Egyelore egyre jobban tetszik, kijelzot kezdem megszokni - meg talan a meret ami szokatlan.
-
Peat76
őstag
válasz Gábor-KJ #972 üzenetére
Szerintem ez kiváló teljesítmény, gondolom auto fényerő mellett? Nekem is hasonló, bár még ilyen pontosan nem néztem, 30% alá nem engedem merülni, viszont nem töltöm 80-90% fölé, mert az aksik ezt nem szeretik, a legoptimálisabb a 20 és 80% között tartani!
Bár már nem tudom hova, de mintha a heti firmware frissítés után még fürgébb lenne![ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
Én nem szórakoznék az akkuval. Eleve úgy van kalibrálva, hogy ne a max/minimumon menjen (nem tölt fel a max kapacitásra, és kikapcsol teljes lemerülés előtt), másrészt márkaszervizben is 10k volt az akkucsere a Z1-hez anno. Esténként megy töltőre, és merül ameddig merül.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Melyiknek jobb a kamerája illetve üzemideje, az XZ Premiumnak vagy az XZ1-nek?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
-
rocks
aktív tag
Nem igazán néztem mostanában az új sw információt. Most látom jön az oreo. 😊
-
Gábor-KJ
őstag
Valakinek kell Ringke Fusion tok vagy a gyári flip tok - mire megjött a Ringke, addigra kihátráltam a mutatványból...
Írjon privátot aki érzi valamelyiket!(?)
-
SliM
csendes tag
válasz Winchester95 #921 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy gyárilag van-e rajta fólia.
Köszi!
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok. Z3-ról váltanék xz prémiumra. Bárhol nézem jóval olcsóbb, a dual sim-es változat. Azt láttam hogy Ázsiában és Európában is forgalmazzák, de nem értem miért olcsóbb amikor paraméterei teljesen azonosak. (szürke-import, garancia hiánya, tartozékok szerényebbek ?)
Én vagyok
-
Gábor-KJ
őstag
Az ázsiai piacos mind, tehát garancia is GSM bolti lesz.
A frissítések is Ázsiához lesznek igazítva - én biztosan nem venném meg!
Noha én már az európai-t sem és örülök, hogy megszabadúltam ennek a prémiumnak álcázott kacattól!
Óriási csalódás volt és nem a kijelzőre, hangra vagy gyorsaságra értem, hanem a vérgyenge térerőre, wifire, bluetoothra stb.
Ez még 40 rongyért is erős lenne, nemhogy 200+-ért!
És még mielőtt valaki azt írja, hogy neki nincs baja és tökéletes - akkor csak megnyugtatom, hogy megnéztem kinti fórumokat és dettó ezek a gondok ott is - csak ott csípőből tüzeli vissza a Sony a hülyénél hülyébb kibúvó válaszait.Vicc és most egy életre megtanultam, hogy SONY NEM MOBILGYÁRTÓ és bár szeretne az lenni, de sosem lesz igazán az!
Egyébként ha ilyen a zászlóshajója akkor mi van onnan visszafele?!
Ui: Javaslom mindenkinek a webes rendeléseket és miután megkapta, aknázza ki rendesen az eszköz által adott lehetőségeket - majd ha bármi nem ok - hajítsa vissza 14 napon belül!Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Peat76
őstag
Melyik rom-ot érdemes feltenni? , nekem a gyári T-s van ugye alapból... Van custom rom extrákkal?
-
Gábor-KJ
őstag
Nem értem min szeretnél vagy inkabb nem - vitatkozni?
Én használom a telefont és nem alap szinten, viszont nem érek rá játszadozni, szórakozni romokkal stb.
Ez pedig nem hozta a szintet.
-
Peat76
őstag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz soldier2 #995 üzenetére
Azt nem nehéz a szar szoftverével, gyalázat ujjlenyomat olvasójával, 0.000007-re csiszolt anti minőség burkolatával és sorolhatnám.
Kb vak vezet vilagtalant.
-
soldier2
őstag
válasz Gábor-KJ #997 üzenetére
Na ja. Csak nem akarok elfogult lenni összehasonlítási alapom csak ezzel van per pill. A realitások talaján maradva az újlenyomatolvasója gyors, pontos, gond akkor van vele, ha izzadt vagy piszkos a kéz, de ez gondolom mindegyikre áll. A burkolata gagyinak tűnhet (nem az) de az esést cefetül bírja. Mindezek ellenére még egyszer nem veszek huaweit, de ez leginkább a gps bénázása miatt van. Rohamot tudok néha kapni tőle. Pedig másfél év után is gyors, a kijelzője is elmegy de annak ellenére, hogy ritkán használom, fontos hogy megbízható legyen a gps. El nem adom, mert annyira nem gáz (és épp a must have faktor is hiányzik a jelenleg kapható telefonokból) de legközelebb márkaváltás lesz az biztos.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest