- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Még egy érdekesség, pici sírás 😢! Múltkor ugye a zsebemböl a kavicsos útra esett a telefon, kis darad hiányzik az előlap üvegből és a kamera mellett is pici pontszerű sérülés keletkezett ! Majd utána másfél méter magasról betonra tok nélkül, pattogott hát, pofa, hát, pofa, rá se mertem nézni, de másodszor sem tört, két helyen a sarkok sérültek, szomorú 😢 vagyok, de jól bírta, nem tört!
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Imike20 #1553 üzenetére
Az enyém még nem sárgul, pedig csúnyán nyüstölöm, tényleg jöhetne egy kép hogy milyen szintű ez a foltosodás!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
D4M13N
aktív tag
Sajna akármit csinálok, nem látszik a fotón.. A memória kártya felett van, a telefon bal oldalán.
-
addikt
válasz Imike20 #1558 üzenetére
Az a vakító folt, egy fényforrás tükröződés. Bal oldalt fölül látható egy halvány csík lefelé, erre gondolt.
Állítólag szoláriumba kezelhető, én nem próbáltam, szerencsére nem volt még ilyen jellegű problémám.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Imike20
senior tag
válasz Walkmanfon #1561 üzenetére
Nem értem hogy miért....... 8.1 pedig jöhetne
[ Szerkesztve ]
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
addikt
válasz Imike20 #1560 üzenetére
Szerintem meg fogjuk kapni, általában két fő frissítés szoktak kapni az eszközök. 7-el adták ki, gondolom 9-es lesz az utolsó. Lehet, hogy azért nem erőltetik a 8.1, de ez csak találgatás. Ami biztos, hogy elkezdődött a 47.1.A.12.270 frissítés! 😉
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
3 órája elérhető a augusztusi biztonsági frissítés T-Mobile HU 47.1.A.12.270.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
coyote66
aktív tag
A nagy melegtől-e vagy az előző frissítés volt szar, de nekem 1-2 hete gyorsabban merül, lassabb a rendszer, néha hülyeséget csinál, és ami a legfurcsább lezárt képernyővel zsebre téve, feléleszti magát. 1 hete küldött vagy 4 sms-t más más embernek, elállítódik a kezdőképernyő, stb. Remélem ez a frissítés segít rajta, ha nem akkor factori reset, vagy szervizes teljes törlés. Régebben a z3-on nagyon sokat segített ez a módszer.
Én vagyok
-
Walkmanfon
aktív tag
Na a pletykák szerint kapjuk a kilencet szeptemberben [link] Angol és Magyar oldalak egyaránt írnak róla állítólag a gizChina nevű "híroldalnak" erősítették meg az infót.
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
válasz Walkmanfon #1567 üzenetére
a linkelés nem sikerült valami jól
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
addikt
válasz st3v3np3t3r #1568 üzenetére
Kicsit félek tőle! 🤔
Jó lesz ez nekünk?[ Szerkesztve ]
-
-
Imike20
senior tag
Meglássuk miyen lesz! 😉😊
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #1568 üzenetére
Bocsi sose sikerült valami jól itt linkelni. A hat telefonra szeptembertől november vévéig van kiírva, igen én is hibásan fogalmaztam. Szerintem jó lesz ha nem csak összecsapják.
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
Tomcat
őstag
Gratula a SONY-nak! Azért nem semmi hogy eredetileg a Nougat-al jött ki, majd megkapta az Oreot, végül a Pie is elérhető lesz XZP-re.
Tomcat
-
Walkmanfon
aktív tag
-
addikt
"A Sony jellemzően élen jár a készülékek frissítésében, idén sem tétlenkednek a konyhában, így az első tepsi pitét már szeptemberben szervírozzák. A szeptember-novemberi ütemben az Xperia XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium kapja meg az Android 9-et, illetve a tavalyi széria: az Xperia XZ1, az XZ1 Compact, valamint az Xperia XZ Premium."
mobilarena.hu/hir-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
addikt
válasz st3v3np3t3r #1576 üzenetére
Annyira nem mélyültem el a témába, de a "megmondó" emberek szerint ez nem egy hivatalos Sony közlemény.
A profik szerint inkább jövő év elején várható a Pie 🥧.
Én kicsit félve várom, nagyobb váltásoknál mindig ugrik egy-két jó megszokott dolog.
A kamera miatt viszont várom, hátha még jobb lesz ez a funkció! 😉
Szerintem pont az új típusok fognak először frissülni, így többet el lehet belőle adni. XZ P már nem igen keresnek a Sony kedvelők, én is az XZ2 P szavaznék. 😉-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
addikt
Egy kis érdekesség, hogy a Sony is odatette magát kamera terén! A Huawei P20 pro-val van összehasonlítva az XZP utódja, számomra nagyon ígéretes.
Huawei P20 pro most az etalon a mobil piacon, szerintem sok helyen jobb is a XZP 2, de nézd meg a videót! 😉 [Huawei P20 pro vagy Sony Xperia XZ 2 Premium ]-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
rikxjeee
tag
https://blogs.sonymobile.com/2018/08/16/can-update-xperia-android-pie/
Official!
-
addikt
válasz st3v3np3t3r #1582 üzenetére
Na ez már így biztosabb, hogy lesz Pie 🥧!
Ettől függetlenül, biztos lesznek kisebb - nagyobb csúszások, ahogy a NapiDroidon is írják régió és szolgáltató függvénye is. Valaki örül nobemberbe, mások meg jövőre is izgatottan várják az op. rendszert.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
Peat76
őstag
válasz st3v3np3t3r #1584 üzenetére
Hát két eltérő rendszer, de én pont pár napja hirdetem, cserélném Iphone 7-re, amúgy is váltani akarok, de rá kellett jönnöm hogy nem éri meg.. Így lehet marad még egy darabig... 😃
-
-
addikt
válasz st3v3np3t3r #1584 üzenetére
Családba van iPhone 7, és 8 is, ezért van összehasonlítási alapom. Kamara téren nagyon hasonlóak, talán 8-as egy kicsit jobb. Kijelzőbe veri a XZP mind a két iPhonet, hangszóróba viszont jobb mind a kettő a Sonytól.
Operációs rendszerből adódva, viszont droidra sokkal több lehetőség van, fájl mozgatás is sokkal kulturáltabb.
Ezért én inkább a Sony Xperia XZ Premium választanám helyedben, vagy megvárnám az utódját, XZ2 Premiumot. Osztottam már meg róla kamera összehasonlító videót. Nagyon ott van, most az etalonnak számító Huawei P20 pro szerintem sok mindenbe veri.
Ha korodból adódóan menő szeretné lenni, akkor feltétlenül az iPhone ajánlom, de akkor se a 7, hanem valamelyik utódját. A 7 már cikki! 😉
A Sony mellette még az is szól, hogy egyre kevesebb ember kezébe látod, így legalább nem egyen telefonod van, mint a mostani fiatalok többségének.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
köszi az infót, de volt már pár ifonom 3G,3GS,4,4S,5S ...
amúgy teljesen jogos érveket hoztál fel... viszont a rendszer frissítési ciklus kimaradt... az XZP most kap utoljára OS updatet mivel 7.1el jött ki, 8, majd utoljára 9et fogja megkapni, a 2éves update lifetime 2019.Q1 v Q2 lesz és kakukk... az ifon7 meg még pár évig kapni fog os frissítést... lásd 4S... iOS5el jött ki, egészen 9.3ig frissült ami kb.4,5 év...5... 6al jött ki 10ig frissült... 5S... 7el jött ki 12beta9 elérhető tehát már súrolja az 5éves frissítési életciklust...ez a bajom az androidos gyártókkal, a maximum 2 év felsőkategóriában... most egy Mi A1em van, ami Android One-os, azaz minimum 2évig garantált az OS update de akár tovább is, de minden update hoz valami hibát...meg ha teljesítményben összevetjük a 2 felet, látható melyik gyorsabb, igaz az ifonhoz zsebben kell tartani egy powerbankot viszont a playen tárolt játékmentéseim migrálása nehézkes lenne szerintem,de nem lehetetlen ha mind2 platformra elérhető az adott játék... nem az a fajta ember vagyok aki 2-10mp betöltési idő különbségen kiakad...nekem elsősorban az adatim biztonsága a legfontosabb, ami hát az androidra nem nagyon jellemző... sajnos, bár mostanában sokat feljődött, de még mindig nem jelenteném ki hogy biztonságos rendszer az android...főleg úgy hogy elavult kernelt használ a gyártó és engem ez jobban aggaszt...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Szerintetek az aku használatban mit jelent a Mobilhálózat készenléti módban. Páromnak ez fogyassza nagyon az aksit! Mit ajánlotok mit tegyek..?
-
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #1588 üzenetére
Na igen ám, csakhogy még egy android verzió ha nemtetszik egyszerűen visszarakod azt amelyik tetszik (és ugyanez előrefelé is igaz, minimális hozzáértés meg egy kevéske angol tudás kell csak hozzá) , de mondjuk egy iphone nál ha az apple nem támogatja az előző verziót akkor vissza sem teheted, aztán ottvan az üzletpolitikájuk, szándékosan lassítanak telefonokat (nem mindet de egy párat vagy csak bizonyosokat) mindössze azért hogy vegyél egy újabbat, pedig a hardver akár még meg is felelne ezen rendszerek futtatására. A. Másik bosszantó dolog az a régi jólműködő funkciók törlése, helyette új instabilakat tesznek egy egy os be.
A nem biztonságos kernelről meg csak annyi a véleményem, hogy jennifer lawrence icloudját is feltörték már. Biztonságos rendszer nem létezik, akármelyik gyártó aztmondja hogy az övé az, nehéz elhinni, egyrészt mindenki azt az egy rendszert használná, másrészt a hackerek rég kihaltak volnaSose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
Walkmanfon
aktív tag
Ráadásul ma már meg sem éri iphone-t venni a mostani csúcsmodell az iphone x legnagyobb újítása és promóka egyben az arcfelismeréses feloldás ezt 8éve tudta a volt telefonom (sony Ericsson live with walkman) ics alatt és annó mindössze 60ezret kóstált. Az applenél egyszerűen nincs meg az a plusz amiért régebben megérte iphone-t venni, de ez az én személyes véleményem és akárki ha offenzívát talált benne nem ez volt a célom elnézést kérek.
-
válasz Walkmanfon #1591 üzenetére
a lassítás nem üzletpolika volt,hanem az üzemidő megtartása,a lassítás csak a begyöpösödött ifon fanok terjesztették el(hoax)... de ez már kikapcsolható... Az hogy a csaj icloudját feltörték, az be lehet tudni a hiányos biztonsági beállításoknal... nekem a gmail,outlook,yahoo,insta,facebook mind 2FA-s, hiába szerzik meg a jelszót,kód hiányában nem tudnak belépni, mivel ezek a kódok pár percig érvényesek, és jelenleg max. a legmodernebb quantum proci lehetne képes megfejteni bruteforce módszerrel a 7-10 számjegyű kódot, a mai legmodernebb forgalmomban lévő home vagy ipari pc-nek is órákba telhet mire megfejti... a sim kártya adatokat is csak 2 féle képpen lehet megszererezni,vagy telefon feltöréssel vagy szolgáltató feltöréssel...az hogy feltörték a fiókját, az csak is hanyag profil kezelés miatt volt...vagy magát az instát törték fel,így jutva a profiljához... ez még tisztázatlan...
amúgy a downgrade hsz-ed abszolút igaz, viszont ez már egyre több droidos telefonon is működik ám,a bootloader efuse backflash lock... azaza x verziónál régebbi szoftvert nem enged visszarakni vagy indítani, pl. a samsung galaxy-k már ilyenek, ha frissül a biztonsági házirend egy havi frissítéssel, onnantól nincs visszaút
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Imike20
senior tag
válasz st3v3np3t3r #1590 üzenetére
SIM csere megvolt! Ha nem lesz változás akkor egy vissza állítás!
-
Peat76
őstag
Én mai nappal tovább állok, almás lettem,egy életre elég volt a droidból, örülök hogy itt lehettem:-)O:-)!
-
-
Peat76
őstag
válasz st3v3np3t3r #1596 üzenetére
Dehogy titok, kezdésnek egy i7, februárban pedig X Plusz…!
-
-
Peat76
őstag
válasz st3v3np3t3r #1598 üzenetére
Volt régebben LG-m ,Samsung is, tavaly rabul ejtett a szuper lassítás és az ajándék 100ezres fejhallgató, így beleugrottam,hiba volt,elkapkodott döntés, régóta szemezek iOS-el,tetszik a zártabb, stabilabbnak tűnő rendszer, ezért tegnap megváltam ettől a nem keresett, értéke veszett készüléktől! Bocsánat ha kicsit nyers voltam! X-et szerettem volna,de majd februárban ha lejár az előfizetésem jön a Plus! Hétfőn jön a hetes,nagyon várom, aztán lassan kint az iOS 12 , jelentős gyorsulást hozva az amúgy sem lassú készüléken! Két nagyon eltérő készülék,rendszer, irány...stb,ennek tudatában dönts,nekem bejön!
-
Courage_7
aktív tag
Ha megengeded, hogy kérdezzek.
Most mi volt a konkrét baj az XZP-vel? Nem volt stabil a rendszer,vagy lassú volt? Csak azért kérdezem, mert én még mindig a Z5P-t használok, és ezzel sem tapasztalatok hasonlót, pedig nem csak telefonálok meg sms-ezek vele. Ha azért váltasz, mert az ios-es cuccok tovább kapnak frissítést, azt értem, biztos, hogy a 7-es iTelefon esetében is így lesz. Csak van egy 5s-em is, és sokszor nem értem igazán a rajta lévő rendszer, meg úgy összességében az iPhone-ok népszerűségét, pedig már tényleg rengetegszer próbáltam megérteni. Gyors, oké, még az 5s is. De azon kívül, hogy tényleg dicséretesen sokáig kapják ezek a készülékek az update-et, mi motivál valakit, hogy az ios mellett döntsön? Mert hogy az Android is gyors, szerintem befagyni, laggolni sem szokott már. Az appok is minőségiek, ráadásul úgy szabod személyre sok esetben a rendszert, ahogy szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest